Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 08:32)
Én megértem.
Nos, nekem nem tetszett ez a világkatasztrófa feeling de valami hasonlóra számítottam mikor elnéztem a rendező IMDB lapját. Rhys Ifans egy rettenetesen tehetséges színész itt is olyat alkotott benne, hogy az csak ihaj. Akármilyen szerepet eljátszik, minden jól áll neki ráadásul olyan cool a csóka hogy a lezser, menő karakterek alakításánál nagyon nem is kell színészkednie. Felgyújtanád körülötte a szobát ő akkoris csak rágyújtana egy cigire, odamenne egy ablakhoz, egy kézzel kinyitná és simán kiugrana azon, ellentétben azokkal akik ijedtünkben sikoltozva próbálnak menekülni a lépcsőn egy hasonló balesetben. Kb olyan, mint Johnny Depp vagy Ryan Gosling, bármi jól áll nekik és minden karakterük cool, mert ők azzá teszik őket
Nekem egyébként ez a film kicsit betett a Shakespeare lelkemnek bár magam is tudom, hogy ez csak egy film no de azért mégis .. Shakespeare másnak a költeményeit lopja és nem tud írni meg olvasni sem?
Nekem egyébként ez a film kicsit betett a Shakespeare lelkemnek bár magam is tudom, hogy ez csak egy film no de azért mégis .. Shakespeare másnak a költeményeit lopja és nem tud írni meg olvasni sem?
Remélem tudod, hogy felsoroltad a kedvenc színészeim egy részét

2 felhasználónak tetszik: