My Week With Marilyn
Végre ezt a napot is megéltük.
Idézet (Norah @ 2012.02.18. 10:17)
My Week with Marilyn - 10/8
Kenneth fantasztikus rendező, Emma Watson pedig meglepett, habár sejtettem, hogy jó színésznő.
Kenneth igen az, nagyon jó rendező, de ha megint arra vetemedik, hogy egy újabb Thor féle filmet készítsen, nem állok jót magamért

Emma Watson ismét nem tudta bebizonyítani, hogy több-e mint Hermione vagy nem, mert ennyi szerep mellett nehéz véleményt mondani. Sajnos nem elég kifejező (ami nem az ő hibája) hiszen ez van megírva a forgatókönyvben.
Szerintem egy rettenetesen jó film lett, a Drive óta nem láttam ennyire jól összeválogatott bandát. Remek film, vágás és zenék pipa, minden pipa. Megértem kedves Norah hozzászólását A Michelle féle Marilyn dologról ám nem feltétlenül értek egyet vele. Sorry Norah. A film remekül rávilágított arra, hogy Marilyn nem jó színésznő, mégis sokan szerették. Egy Naomi Watts vagy Scarlett Johanson alakításban ennél több bujaságot és flörtölést is láthattunk volna, de ide szerintem ez elég, pont azért mert Colin szemszögéből látjuk a filmet. A tehetségtelen színésznőt és a lelke legmélyén összetört, hangulatingadozós Marilynt látjuk, nem pedig azt, akinek lételeme volt flörtölni, mikor csak ráért. Egy Scarlett Johansonban talán több bujaság van, ahogyan Norah említette de hogy őszinte legyek, nem tudom elképzelni, hogy Scarlet ennél jobbat alakított volna. Lehet, hogy csak nekem tűnik így, de Michelle ezerszer tehetségesebb és egy ilyen filmben pont arra van szükség, amit Michelle nyújtani tud. A Smash című sorozatban is hasonló galiba van, a hiteles vagy a kevésbé hiteles Marilynt válogatják és abban is a 'kevésbé hiteles' Marilynt választják ki. Marilyn nem volt tökéletes és mivel a film erről szól, Michelle szerintem pont ideillik.
Mekkora poén már, hogy Kenneth a saját kedvenc színészét alakította a filmben?

Tökéletesen átjött a karakter, főleg így, hogy Laurence Oliver a kedvence. Nálam Paula (Marilyn ügynöke) karaktere lepett meg, talán a második legjobban megírt karakter az egész filmben.
10/10