Idézet (Norah @ 2012.02.03. 11:18)
Jane Eyre - 2011
Tinikorom óta az egyik legkedvesebb könyv számomra. Volt, hogy nyaranta kiolvastam és már betépve tudtam a párbeszédeket. A 96-os változat nem tetszett, de ez nagyon is. Fassbender az egyik oka
A karakterek sokkal hitelesebbek, mint a 96-os változatban. Szomorkás, de zseniális történetvezetés, alaposan kidolgozott karakterek, oda illő zenék, csodálatos képi világ és hát Fassy

bár Rochester a könyvben egy cseppet sem szívdöglesztő, Fassyról ezt max. rosszindulatból lehetne elmondani. Ezt a filmet eredeti DVD-ben is meg fogom szerezni.
Hű de nem szeretem ezt a műfajt.. Érdekes módon mégis van egy pár kedvencem, amik ilyen hangvételűek (Atonement), csak valamiért ez nem fekszik nekem. (most jön a de) De azt hiszem november harmincadikán néztem meg ezt a filmet, és nagyon tetszett. Megjegyeztem, mert eyg jó hónap volt, Sunshine-al nyitottam és Jane Eyre-el zártam. Nem megy át giccsbe, mégis megvan a szívszaggató vagy épp romantische hangulata, Fassy meg.. Újrateremtette a karaktert.

A 96'os verzióban anno két nagyon jó színész volt, főleg Gainsbourg tartozik a kedvenceim közé, de nem volt meg az a kémia, amitől itt izzott a vászon (vagy a képernyő, ahogy tetszik). Nagyon bejött.
Idézet (aceventura @ 2012.02.01. 22:48)
Sírva vigad a magyar. Még jó hogy tetszett nektek
Azért szerintem elég merész családi filmnek nevezni
De szerintem is király film, az elgondolkodtató a legjobb szó rá.
Kláriiika soha nem jár diszkóóóba...ööö nem kér pénzt sohaaa lálálááá
http://www.youtube.com/watch?v=c-Ca1fJ9sL0
Valóban nem egy családi film, de szerintem pont hogy Ryan legjobbjai közé tartozik.

Oké, a Blue Valentine azért viszi a prímet..