Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 07. 14:54 #4421
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Apám a hős heart.gif

10/9
2012. február 07. 15:43 #4422
- törölt felhasználó -    
Nem fogadott hívás smileeee.gif nagyon jóó volt...és izgi biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bettyke94
2012. február 07. 17:03 #4423
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Lazarus-terv * The Lazarus Project
Na hát ez nem tudom mi akart lenni blink.gif Vagyis mégis tudom : a Viharsziget nagyon gyenge változata omg.gif
Paul Walker ügyes volt, de kb. ennyi értékelhető a filmben dry.gif Talán a végén lévő pici csavar volt a különbség a fent említett filmtől dry.gif

3*10 ( Csakis Paul miatt kap 3 pontot!!! )
2012. február 07. 17:22 #4424
- törölt felhasználó -    
ez egy lassan hömpölygö Western de a film nem hivatott a klasszikus western filmek hangulatát idézni.
az 1800-as évek végén egy pionírok kis csoportja vándorol az Amerikai pusztaságon keresztül egy szebb "új világ"minden reményével és lehetőségével táplálva és hajtva előre.
de vezetőjük egy igazi szájhős akinek tulajdonképpen fogalma nincs hogy merre vezeti a kis csapatot a készleteik kifogyóban és a vízük is fogytán a türelmük pedig szintén a végéhez közelít.és még egy indián is az útjukba áll akit később egy emberként követnek a túlélés érdekében.
nem mondhatom hogy túlzottan élveztem a filmet nagyon nyomasztó gyakorlatilag ugyanúgy elfárad a néző a film végére mint a hősei!
de nem rossz film csak más milyen nem megszokott kevés párbeszéd és lassan hömpölygő történet az ami jellemzi.
nem rossz film ez csak egyszerűen nehéz vele mit kezdeni!én nem bírtam vele rolleyes.gif
Meek's Cutoff
6/10
http://www.oscilloscope.net/films/data/posters/1298653756.jpg
2012. február 07. 17:39 #4425
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (tya04 @ 2012.01.31. 18:38)
50/50
Anna Kendrick olyan formában van, amit szeretek tőle. Bájos és természetes, remélem továbbra is ad majd a minőségre (Egek ura) és nem fogja visszahúzni pár nyálas vámpírsztori.
Erre szokás azt mondani, hogy egyszerűen jó.
8/10

És azt is, hogy egyetértek. wink.gif

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)
Igazából, sokkal többet vártam, meglehetősen komolytalanra sikerült, ami nem is baj, mert az első kettő is az, és végül is, ez egy ilyen film. De valahogy, a poénok sem olyan jók már, mint az előző részekben, a sztori is vontatott, és kiszámítható az új karakterek, az apuka és a lúzer pedig meglehetősen idegesítőek. unsure.gif
Jó indulattal:
5/10
2012. február 07. 20:23 #4426
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Élelmiszeripar Rt.

Ez egy másfél órás dokumentumfilm, ami megmutatja, hogy, s mint működik az élelmiszeripar Amerikában. Megérte ezt a másfél órát ez a film, igazán megdöbbentett, hogy minden gyártó visszavezethető 3-4 nagyhoz, akik mozgatják a szálakat. Meghogy miket eszünk. Nagyon durva. Eddig is tudtam, hogy kegyetlen egészségtelen kajákkal tömjük a fejünket (akinek nem inge, nem veszi magára), de ez azért nagyon elgondolkodtató.

Széles körben kéne elterjedni az ilyen filmeknek, hogy minél több ember figyelmét felhívják, hogy nagyon rosszul csinálják, amit csinálnak.

10/8
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 07. 20:29 #4427
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (CandUs @ 2012.02.07. 20:23)
Élelmiszeripar Rt.
Ez egy másfél órás dokumentumfilm, ami megmutatja, hogy, s mint működik az élelmiszeripar Amerikában. Megérte ezt a másfél órát ez a film, igazán megdöbbentett, hogy minden gyártó visszavezethető 3-4 nagyhoz, akik mozgatják a szálakat. Meghogy miket eszünk. Nagyon durva. Eddig is tudtam, hogy kegyetlen egészségtelen kajákkal tömjük a fejünket (akinek nem inge, nem veszi magára), de ez azért nagyon elgondolkodtató. 
Széles körben kéne elterjedni az ilyen filmeknek, hogy minél több ember figyelmét felhívják, hogy nagyon rosszul csinálják, amit csinálnak. 
10/8

Annak idején mindenkinek mutogatták nálunk is a McDonalds filmet de nem segített semmit. Az emberek ugyanúgy fogyasztják az ottani kajákat és üdítőket. Sajnos hiába mutogatnád nekik, max 2 napig tartana a csoda. Szerintem.
2012. február 07. 20:45 #4428
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (ophely88 @ 2012.02.07. 20:29)
Annak idején mindenkinek mutogatták nálunk is a McDonalds filmet de nem segített semmit. Az emberek ugyanúgy fogyasztják az ottani kajákat  és üdítőket. Sajnos hiába mutogatnád nekik, max 2 napig tartana a csoda. Szerintem.

Igazad van. Én is ugyanúgy láttam a Super Size Me-t, de utána mégis ettem gyorskaját. (Halleluja nem a kedvencem a Junk Food, de attól még eszem néha). Jó magam is küzdök az életmódom megreformálásával, több-kevesebb sikerrel. Nem könnyű dolog, de a reformétkezésben eléggé otthon vagyok elméleti szinten.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 07. 21:01 #4429
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (CandUs @ 2012.02.07. 20:45)
Igazad van. Én is ugyanúgy láttam a Super Size Me-t, de utána mégis ettem gyorskaját. (Halleluja nem a kedvencem a Junk Food, de attól még eszem néha). Jó magam is küzdök az életmódom megreformálásával, több-kevesebb sikerrel. Nem könnyű dolog, de a reformétkezésben eléggé otthon vagyok elméleti szinten.

A felismerés már fél siker. Én láttam a filmet de azelőtt sem ettem ilyen kajákat és azóta sem. Nehéz, nehéz még ígyis, hogy arra sem emlékszem milyen íze van, megcsapja az orrot a jó burger illata de ellen tudok állni ha magamban felidézek egy két jelenetet a filmből. Mi emberek olyan kemények vagyunk, mint a tejszínhab. biggrin.gif Az ellenkező nemnek és a kajának nehéz ellent mondani. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2012. február 08. 01:09 #4430
ophely88
ophely88
time lady

The Iron Lady

Kissé cslaódás volt a film a szememben. Kezdve annál, hogy mi is akart ez lenni. Merész elképzelés, hogy még élő személyről olyan biopic drámát készítsünk, ami szinte csak flashbackekből áll. Ilyet sem hallottam még de ha el is tekintek attól, hogy Margaret Tratcher még él, akkoris .. Mire volt ez így jó? Ha dráma akart lenni, sok volt benne az önéletrajzi elem, ha biopic-nak készült, sok volt benne a dráma. A film most Margaret életéről vagy karrierjéről akart szólni? Az egészséges aranyközéputat nem sikerült megtalálni úgy látom. Margaretet egy zsémbes, mentálisan bolond asszonynak állítja be a film, flashback jelenetekkel kerülünk vissza a múltba. Engem nagyon a Király beszédje című filmre emlékeztetett, bár az ennél sokkal jobb volt. A film több idősíkon halad és sikerült úgy belesüríteni mindent kb másfél órába, hogy az idősíkok között simán el lehet veszni. Egyik pillanatban Margaret férjét látjuk, a következőben annak szellemét, a helyszín és jelmez ugyanaz. Most akkor mi történik? Mikor beszél hozzá a múltban és mikor csak odaképzeli? A rendező nem tud bánni az idősíkokkal, ez most nem jött be. Háttérinfóm annyi van a történettel kapcsolatban, amit magamtól szereztem, mert az iskolában erre szánt 20 perc semmire nem volt elég. Én ilyen biopicet még nem láttam. blink.gif Melankólikus drámába csapott át, mintha egy rossz dokumentumfilmet néztem volna.

Hogy mondjak jót is a filmről, ez minden volt csak unalmas nem, még úgy sem, hogy tisztában vagyok MT élete történetével. Jól indult, aztán félúton lelassultak az események. Nagyon nem akarok spoilerezni, volna mit írni a filmről de nem akarom lelőni a poént.
Nem lennék meglepve ha Meryl Streep Oscart kapna ezért a szerepért, nagyon megerőltette magát és az akcentust is szépen betanulta. Szuper, jobb nem is lehetne. Sajnálom hogy a film nem tért ki MT férje életének egy kicsi részére sem, pedig fontos lett volna. Mindenesetre Jim Broadbent ebben a filmben is megmutatta, hogy milyen remek színész, nem szerepelt sokat. Kicsit nyersnek tűnik nekem a film, elég hamar eljutottunk odáig, hogy is lett belőle valaki, az egész filmben azt hallgatod, hogy 'idáig jutottam én, így meg úgy' stb de maga a folyamat kimarad, így a fiatalabb énjét alakító színésznő sem jutott elég szerephez. Utálom, mikor flashbackeket használnak és alig lehet megszokni egy figurát máris jön egy másik így aztán nem igazán jut el idáig a karakter nagy volumenő változása. 110.gif Tehetséges Harry Lloydot betesszük oda 5 percre flörtölni meg táncolni, nos, MT életének pont erre a részére nem igazán vagyok kíváncsi, persze ez valójában is így történt meg, de a filmen ezt nem sikerült jól áthozni. Egy megbolondult karrierista nő hallucinál állandóan és a múlton töpreng, így Harrynek esélye sincs bizonyítani ezzel a pár perces szerepével.

A cast jó lett, elismerésem annak, aki átmaszkírozta Merylt Margaretbe, nagyon élethű lett és a rendezés is tetszett. A rosszul megírt forgatókönyv és az idősíkok helytelen használata miatt csak

10/6

Szigorú vagyok, tudom, de ennél többet nem tudok adni rá pardon.gif
2012. február 08. 09:24 #4431
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Átkozott boszorkák

Gyerekként rengetegszer láttam mert felvettem kazettára,de véletlen letörültem,úgyhogy most letöltöttem,és megnéztem újra.
Imádom ezt a filmet. heart.gif Bár Sandra miatt kezdtem nézni,aki ez egyik legfantasztikusabb színésznő,mégis a filmben Nicole Kidman karaktere Gillian a kedvencem. smileeee.gif Régen akkora rajongója voltam a filmnek,hogy az uncsi tesómmal többször el is játszottuk az egészet.Ő volt Sally én meg Gillian. laugh.gif

10/8.5
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, nicol bellox, csicsi20, BunnyGirl
2012. február 08. 17:41 #4432
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Forrest Gump heart.gif

A világ egyik legjobb filmje !!!
Egyszerűen fantasztikus, én imádom!!

10/10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, csicsi20, aceventura, Fruzsi26, Fanni00, janet7
2012. február 08. 18:34 #4433
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2012.02.08. 09:24)
Átkozott boszorkák
Gyerekként rengetegszer láttam mert felvettem kazettára,de véletlen letörültem,úgyhogy most letöltöttem,és megnéztem újra.
Imádom ezt a filmet. heart.gif Bár Sandra miatt kezdtem nézni,aki ez egyik legfantasztikusabb színésznő,mégis a filmben Nicole Kidman karaktere Gillian a kedvencem. smileeee.gif Régen akkora rajongója voltam a filmnek,hogy az uncsi tesómmal többször el is játszottuk az egészet.Ő volt Sally én meg Gillian. laugh.gif 
10/8.5

jááj, meg tudom érteni ezt a színészkedős dolgot, ezzel a filmmel kezdődött a nagy boszorkaimádatom, annyira lehengerlő, igazi klasszikus biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. február 09. 11:56 #4434
- törölt felhasználó -    
Hátsó ablak(1954)
10/10
Először egy kicsit nehézkesnek indult, de a végére nagyszerű lett.Hiába, Hitchcock az Hitchcock!
2 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, janet7
2012. február 09. 13:17 #4435
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Emlékezz Rám * Remember Me
Hát be kell valljam nem sok elvárásom volt, de kellemesen csalódtam. Tény, hogy nem olyan volt mint amire gondoltam, hiszen jóval "sötétebb", nem tipikus romantikus dráma volt. És hát szégyellve, és megalázkodva mondom : tetszett Pattinson játéka . Tudom, rémes dolog _nevet.gif De itt láttam valamiféle színészi tehetséget a részéről beer.gif
A vége nagyon szomorú volt, ott kicsit bekönnyeztem unsure.gif

6*10

Lopott Idő * In Time
Már anno a mozikban is látni akartam, de sajnos nem jött össze. Nem csalódtam, nagyon jó film volt! Justin heart.gif Nagyon ügyes volt, szerintem simán megállja a helyét színészként is w00t.gif Szegénykémnek annyit kellett futnia _nevet.gif Na meg Aamnda-nak azokban a csodálatos 20 cm-es cipőkben szaladgálnia ohmy.gif Hát le a kalappal mindkettőjük előtt meghajolo.gif
Bevallom lehetett volna picivel akciódúsabb , de ez nem volt akkora probléma hiszen így is izgalmas filmet kaptunk smileeee.gif

10*10
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, pillajunior, Fruzsi26, Bettyke94, csicsi20, Fanni00
2012. február 09. 13:22 #4436
- törölt felhasználó -    
Gagyi lovag

Nem épp a legjobb film, de szeretem. Bármikor megtudom nézni.

10/6
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2012. február 09. 13:51 #4437
slytherin princess
slytherin princess
új tag
Hozzászólás: 37
Csatolások: 27
Azonosító: 154339
Vicky Cristina Barcelona

8/10

Én úgy vagyok vele, hogy minden filmet az után nézek meg, miután lecsengett körülötte a felhajtás, ezzel is így voltam, és nagyon nem bántam meg, hogy nem rögtön a megjelenésekor néztem meg, hanem évekkel később. A karakterek jók, szerethetők, a narrátor kiküszöböli azt, hogy unalmas jeleneteket tegyenek bele. Azért nem 10/10, mert láttam már jobb filmet. Kicsit furcsa a vége, nekem nem elég kiforrott, olyan, mintha a végére már nem lett volna elég pénz, ezért gyorsan le kell zárni. smileeee.gif Ennek ellenére mindenkinek ajánlom.
2012. február 09. 16:39 #4438
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Idézet (csibus0128 @ 2012.02.09. 11:56)
Hátsó ablak(1954)
10/10
Először egy kicsit nehézkesnek indult, de a végére nagyszerű lett.Hiába, Hitchcock az Hitchcock!

Én személy szerint, végigizgultam az egészet. Azért néha elgondolkodom, hogy az osztálytársaim tudják-e egyáltalán, ki az a Hitchcock. laugh.gif Nekem a Madarak és a Psycho is nagy kedvencem.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. február 09. 16:40 #4439
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Jó rég írtam ide blink.gif Meg kell mondjam, megnéztem mostanában jó pár filmet, de valahogy nem volt kedvem írni róluk, most talán van...a lényegesebbek:

Moneyball
Megérdemli azokat a jelöléseket, bár a baseball nem a kedvenc sportom, de ez egészen jól lekötött ennek ellenére, Brad Pitt a tőle megszokottan jól alakított és örülök, hogy kinőtt a jó pasi szerepből. Én ezt a filmet elsősorban Chris Pratt miatt vártam már régóta, és örülök, hogy benne volt, előrelépés ez talán számára, még ha nem is volt benne annyit, mint vártam az előzetes alapján.

The Descendants
Ez jobban tetszett meghajolo.gif Itt igazán jó volt Clooney, abszolút nem kifogásolható a játéka, a tipikus jegyek se voltak fellelhetőek. A történet is jó volt, közelebb is állt hozzám valamennyire.

Angel's Crest
Most megnéztem magyar felirattal is, bár előzőleg nem írtam a filmről, a felirat feltehetően horvátról lett átfordítva rohog.gif Na mindegy, jó kis független film, meg kell mondjam, ez lett Thomas legjobb filmje, sok-sok fájdalommal. Nekem ezután senki ne mondja, hogy nem jó színész. Attól még mert nem egy világsikerű/kultusz-filmben játszik, igenis lehet jó. Joseph Morgan is jó volt, akárcsak Jeremy Piven, akit istenítek már-már, plusz ki se hagyhatnám Kate Walsh leszbikusát, az "I don't do dicks" beszólása beleékelődött a fejembe. biggrin.gif Akiről még mindenképp említést kell tennem, az Lynn Collins. Egyik pillanatban még sír, következőben meg őrült módjára nevet, szeretem az ilyen szélsőséges karaktereket. smileeee.gif

50/50
Hát ezt jó rég láttam már igazából. Én sokkal többet vártam ettől a filmtől. Nem volt rossz, sőt, de nem is ütötte meg az elvárt szintet. Persze így is elhasználtam 1-1 zsepit. JGL nagyon jó volt, jobb, mint korábban, Anna Kendrick meg igazán elbűvölő. Seth Rogan néha már kissé sok volt. rolleyes.gif

Mit néztem még mostanság? Oh igen, hogy némi vidámság is legyen benne:
Bridesmaids
Háát ööö. Csak számomra tűnik úgy, hogy Kristen Wiig mindig ilyen szerepeket kap? rohog.gif Melissa McCarthy volt a csúcspont. _nevet.gif Chris O'Dowd heart.gif Egyre jobban szeretem ezt a pasit biggrin.gif Oké, elég az enyelgésből, vicces film volt, láttam már viccesebbet is, nem volt nagy kunszt, de nem is volt rossz, ennyi biggrin.gif

Néztem még Star Wars-t (9,5/10, fél pont levonás, mert vannak hibák a két trilógia között) meg October Sky-t (8/10), meg pár lagymatag filmet barátnőkkel, amik nem voltak túl nagy számok, agykikapcsoló romkomok.
9 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, Fanni00, pillajunior, kriszti145, Boscorelli, tya04, funny18, DiscoDiva
2012. február 09. 16:48 #4440
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Jéghercegnő:
Igazából azért kezdtem bele mert unatkoztam, a történet ugyan egy kicsit sablonos volt, mégis nagyon szépen mozogtak benne a jégtáncos lányok, az egyik főszereplő pedig Hayden Panettiere akit egyébként is kedvelek, szóval összességében nem volt rossz film, csak ajánlani tudom smileeee.gif

8/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Fruzsi26, patrícia4
710 oldal 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!