Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 30. 15:42 #4341
Dancsyy97
Dancsyy97
ha u clown
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1919
Csatolások: 196
Azonosító: 143272
Gyerekjáték
Kikapcsolódásnak azt kell,hogy mondjam remek film volt.Sokszor láttam már,de így sokadikra is tudom élvezni.Egyszerűen Madison Pettis annyira bájos a filmben,hogy nem igaz. wub3.gif
Hát.. "The Rock"-tól nem éppen ilyen filmeket szoktam meg,de azért itt is jól alakított,és a balettes jeleneteinél jókat tudtam nevetni. _nevet.gif
10/9
3 felhasználónak tetszik: LoveL, Bessie, patrícia4
2012. január 30. 16:06 #4342
- törölt felhasználó -    
Szakítópróba
Ne, ezt még egyszer NE!! dry.gif Soha többet nem nézem meg ezt a filmet, szinte kínomban nevettem. Na jó, volt 1-2 vicces rész, de alapjáraton egy ritka buta film... ohmy.gif (Pedig a főszereplőket bírtam volna... sad.gif )
10/3
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, patrícia4
2012. január 30. 17:04 #4343
- törölt felhasználó -    
Motel III.
Elég gyengusz horrorfilmhez és az első két részhez képest.
10/4

Sziklák szeme I és II
Nagyon jó film, szerintem. Annyira nem vérben tocsogós de jó és végig nézhető film.
10/8

Kellékfeleség
Nagyon tetszett. Adam Sandler és Jennifer Aniston nagyon jók együtt. Tudod úgyis hogy mi lesz a vége de akkor is nagyon jó. Nem bugyután vicces.
10/8

REC
Irtózóm a horrortól (ijesztgetőstől), de ezt megnéztem. Mondjuk a végét már nem néztem, az nekem sok volt. Szerintem egy hülyeség de nem baj. Kissé paráztam tőle.
10/2
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, kriszti145, LoveL, Fanni00, patrícia4
2012. január 30. 18:01 #4344
- törölt felhasználó -    
Most már elég!
Néhány éve láttam, és a napokban újra elővettem. Kellemes volt újranézni.
10/9
2012. január 30. 18:58 #4345
H3lga
H3lga
új tag
Hozzászólás: 55
Csatolások: 10
Azonosító: 153789
Odaat biggrin.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, patrícia4
2012. január 30. 19:37 #4346
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nagyfiúk
Most anyummal néztem meg, ugyan úgy tetszett mint elsőre laugh.gif
8/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, LoveL, Fanni00, patrícia4
2012. január 30. 21:24 #4347
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
A lány és a farkas

Szegény Gary Oldman. Sean Bean 2.0. Szinte tudod, érzed, hogy mikor fog meghalni a filmben és hogy. rolleyes.gif Tetszett, jó film volt ez és Amanda remek színészi alakítása felől már semmi kétségem sincs.

10/7,5

Anonymous

Teljesen le vagyok döbbenve. El kell mondanom legalább 2 Miatyánkat. No de mégis kérem szépen ... Nem tett jót a 'Shakespeare lelkemnek' hogy a filmben egy tehetségtelen szélhámosnak és semmirekellőnek mutatták be. Nagyon érdekes látásmód, Shakespeare, aki még írni sem tud, csak olvasni, flörtöl minden szembemenő nővel és férfivel. Valahogy megértem amiért nem folyt be elég összeg a moziknak a film vetítéséből. A rendező német, amivel semmi bajom sincs, de érdekes látásmódja van az öregnek. Úgy látom eddig csak szinte katasztrófa filmeket rendezett, itt is sikerült kissé átesni a ló másik oldalára, de ha ezt kívánja a történet, akkor ez van. A történet egy politikai thriller, amiben Shakespeare korában élt uralkodók, művészek és katonák korrupt ügyeiről van szó. Mindez egy férfi miatt, akiben költői vér csörgedez ám országot irányítani nem tud. Három idősíkon fut a cselekmény, nagyon oda kell figyelni, részegen hamar el lehet veszíteni a fonalat. biggrin.gif Már az ötlet sem tetszik és nem tudom, hogy egy emberke mi jogon ruház fel régen meghalt emberek karaketereit rossz tulajdonságokkal és gyilkos hajlamokkal, de nekem alapjában véve tetszett, mert energikus film lett, 3 idősík, gyors és tömör, remekül kidolgozott és majdnem jól kicastingolt a színész gárda. Hivatalosan is elkapott a Rhys Ifans láz, eddigis tudtam, hogy tehetséges a csóka de talán élete legjobb alakítását produkálta, szóhoz sem tudok jutni. Vanessa Redgrave jó volt, mint mindig, minden filmben, elég kellemetlen lehetett egy ilyen szerepet eljátszani. Elizabeth királynő fiatal énjét Vanessa lánya, Joely Richardson alakítja, Edward (Rhys) fiatalkori önmagát pedig Jamie Bower. Ha van valami, ami viszont jobban zavar, mint a néha már teljesen követhetetlen történet, az az, hogy Derek Jacobinak miért csak 5 perc jutott? wtf.gif Derek Jacobinak, egy Shakespeare-rel kapcsolatos filmben 5 percet adni 110.gif Ez olyan mint almás pitét alma nélkül vagy krumplis tésztát krumpli nélkül készíteni. 110.gif Jacobi rossz szereposztása és a néhol már szinte követhetetlen események miatt ez

10/8
10 felhasználónak tetszik: CandUs, pillajunior, SmileyZ, LoveL, Fanni00, House Of Wax, tya04, Bessie, patrícia4, Adrianna
2012. január 30. 22:02 #4348
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A Skarlát Betű (1995)

Ezt a filmet előző pénteken láttam, de most jutottam el arra a pontra, hogy tudjak véleményt nyilvánítani róla. Nézzétek el a félre fogalmazásaimat, nagyon este van smileeee.gif

Minden pillanatát imádtam. Életemben először láttam ezt a filmet, de nem bántam meg. Először is Gary Oldman-t emelném ki. Eddig is tudtam, hogy ezt az embert azért küldte nekünk a sors, hogy élvezhessük színészi tehetségét, de ebben a filmben hihetetlen volt. Én az összes létező díjat odaadtam volna neki Artur szerepéért. Minden érzelem átjött. Tényleg nem találok szavakat.

Demi Moore. Tudtam, hogy élő ember és színésznő, de eddig valahogy nem tudtam hova tenni. Most már tudom. Ő is lenyűgözött, Hesterként igazán hiteles volt.

Robert Duvall-t utáltam. Annyira hiteles volt a szerepében, hogy én magam féltem tőle, amíg néztem a filmet.

Hester és Artur szerelmének története magával ragad. Ez egy olyan film, amit ha beraksz a DVD lejátszóba, nem tudod leállítani, amíg véget nem ér. Az események sodornak magával. A zene gyönyörű, a színészek a legjobbak közül valók, a rendezés is tetszett. A könyvet még nem olvastam, de már alig várom, hogy kikölcsönözzem a könyvtárból. Ez a film az egymás iránt érzett szerelemről, szeretetről, odaadásról szól, nagyon sok mindenkinek meg kellene néznie.

10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc, tya04
2012. január 30. 22:32 #4349
aceventura
aceventura
új tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 44
Azonosító: 161887
Harry Brown

Akivel néztem, az kábé fél óra körül már aludt. Engem végig lekötött ez az angol stílusú Gran Torino. Caine Vs. Eastwood? Ki a keményebb... meghajolo.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. január 31. 13:14 #4350
- törölt felhasználó -    
127 Hours 10/10 meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc, patrícia4, Adrianna, janet7
2012. január 31. 14:40 #4351
- törölt felhasználó -    
Kitartó szerelem
Ha már egyszer a magyar fordítás 2000-ben jelent meg, igazán megtarthatták volna az őrült jelzőt a kitartó helyett, végül is, totál nem azt kaptam vissza, amit olvastam, szóval lényegtelen is. A legnagyobb momentumok, mint a telefonhívás(ok), kimaradtak belőle, és még egy "b_zi jézusjancsi" csókot is kaptunk [a szerző fogalmazott így a könyvben, jobban én sem tudom kifejezni magam]. Nem néztem végig, csak az elejét, egyrészt Daniel Craig feje még mindig irritáló, nagyjából vetekszik Kristen Stewarttal, mert a könyv elhalmozott érzésekkel, itt pedig bárgyú lópofákat kaptam. Egyedüli pozitívum talán a csorgó belek látványa volt, ugyanis kimaradt a fegyvervásárlás, helyette kaptunk ötpercenkénti találkozásokat, holott a könyv nem is bővelkedik személyes kontaktusokban. Baromi nagyot csalódtam, és a monoton filmzenéről még nem is esett szó. Ha Joe Wright rendezte volna ezt az adaptációt is, százas, hogy kétszer olyan jól sikerül, mint ez.
Rhys Ifans cukisága most valahogy a film miatt nem fogott meg, pedig kivételesen tényleg ott volt a szeren.
3/10
1 felhasználónak tetszik: saii
2012. január 31. 14:43 #4352
- törölt felhasználó -    
Karib tenger kalózai 4.

Nekem nagyon tetszett. Sokkal jobb mint a 3. rész.

10/8
5 felhasználónak tetszik: Fanni00, House Of Wax, pillajunior, patrícia4, Adrianna
2012. január 31. 15:22 #4353
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Szerelem és jég - Éld az álmod

Imádtam ezt a filmet,úgy érzem mostanában még sokszor látni fogom. rohog.gif Nem tudnék olyat mondani ami nem tetszett volna benne.Jók voltak a szereplők,a történet,minden.Matt Lanter tökéletességére pedig már szavakat sem találok. heart.gif

10/10*

Nagyfiúk

Adam Sandler miatt muszáj volt megnéznem a filmet,meg benne volt Rob Schneider és Jamie Chung akiket szintén kedvelek,szóval nem húztam tovább az időt,és végre megnéztem.Jó kis film,bár bevallom másra számítottam.A Feder család volt a kedvencem,főleg Roxanne. smileeee.gif Az a kutya pedig.. _nevet.gif

10/8.5
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4, Fanni00
2012. január 31. 18:38 #4354
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (aceventura @ 2012.01.30. 22:32)
Harry Brown
Akivel néztem, az kábé fél óra körül már aludt. Engem végig lekötött ez az angol stílusú Gran Torino. Caine Vs. Eastwood? Ki a keményebb... meghajolo.gif 
10/9

Jó kis film, elég szárazra sikeredett. Pont az tetszett benne, hogy Caine-ből nem lesz szuperhős, kifejezetten "papás", de nem annyira, hogy ez nevetségessé fajuljon. Gran Torino-ban meg azért a duma vitte a karaktert, főleg a fodrásznál. rohog.gif

50/50
Én egy kicsit többet vártam. Jó film, nincs ezzel gond, csak nem volt rám akkora hatással, mint ahogy elképzeltem. Joseph Gordon-Levitt nagy szerelmem és remek színész, még egy kritikában olvastam, hogy a kor Jack Lemmonja, a csetlő-botló figura, akivel könnyen tud azonosulni az ember. Seth Rogent és karakterét néhol már hype-oltnak éreztem, ezzel szemben Anna Kendrick olyan formában van, amit szeretek tőle. Bájos és természetes, remélem továbbra is ad majd a minőségre (Egek ura) és nem fogja visszahúzni pár nyálas vámpírsztori.
Szóval.. Jól összerakták, tényleg nincs semmi kivetnivalóm. A vége nem csapott át giccsbe, voltak poénok vagy épp könnyeztető pillanatok. Erre szokás azt mondani, hogy egyszerűen jó.
8/10
5 felhasználónak tetszik: pillajunior, aceventura, ophely88, Domcicc, Boscorelli
2012. január 31. 23:29 #4355
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
In the loop
http://www.wizzofeatures.co.uk/images/slideshow/InTheLoop.jpg

Hasamra ütöttem és ráböktem egy linkre, na most ezt fogom megnézni. Még régebben kinéztem de csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem ezt az Oscarra is jelölt, Sundances, Cannes Filmfesztiválos, még 2009-es komédiát és nem csalódtam. Szeretem a fekete humort és ez bővelkedett abban, régóta áhítoztam egy ilyen filmért és végig ott volt az orrom előtt. No sebaj. Rég láttam ilyen jó comedy és fekete humoros filmet, be kell valljam. A rendező Armando Iannucci, aki amúgyis szatírikus politikai műveivel vált híressé. Valahogy meg is értem, hogy nem kapott Oscar bácsit. biggrin.gif Csak úgy repkedtek benne a poénok és burkolt beszólások.

A történet szerint, a nemzetközi fejlesztésekért felelős brit miniszter, Simon nem képes egy rendes interjút adni és gyakran félrebeszél. Egy rosszul elsült kijelentését óriási média és politikai botrány övezi, jönnek az amerikaiak, fitogtatják az erejüket, hogyha harc, akkor legyen harc. Simon nagyon sajnálja, ő csak rosszul fogalmazott és nem megfelelő időben használta a háború szót, de ezt ugye hiába mondta bárkinek is, senki nem hitt neki. Még ennyi kavarodást, a világ nagy kormányzói ide oda repülnek Amerika és az Egyesült Királyság között, az amerikaiak erőszakkal akarják megoldani a helyzetet, a britek pedig próbálnak mindent helyrehozni, a sajtó nélkül, ami lehetetlen. Mostantól új kedvenc politikusom van, Hugh Grant féle miniszter többé nem létezik számomra, Malcolm átvette a helyét. Milyen zseniális alakítás Peter Capalditól és Tom Hollandertől. Zseniális cast és remek poénok, volt itt szemüveges Frodótól kezdve Flinstone ezredesig minden.
Csak annak ajánlott, aki szereti a fekete humort és a politikát, külön külön vagy együtt. biggrin.gif

10/100
3 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, aceventura
2012. február 01. 12:29 #4356
- törölt felhasználó -    
What's Your Number?
Már megint. Egyszerűen meg kellett néznem megint. Nagyon kevés filmmel játszom ezt el, de annyira tetszik a hangulata, a világa, és Chris bazi vicces. smileeee.gif
Emelem a pontozást, abszolút favorit lett.
10/10
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88, SmileyZ
2012. február 01. 14:33 #4357
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Entitled

Az elején kicsit lassú volt,de nagyszerű film lett belőle.Kevin fantasztikus színész,de mindenki más is nagyon jó volt.Nem akarok sokat hozzá fűzni,jó film,érdemes megnézni. smileeee.gif

10/8

What's Your Number?

Anna Farisben még sosem csalódtam,most sem.Tényleg nagyon jó kis film lett ez.Chris teste pedig: drool.gif wub2.gif

10/8.5
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. február 01. 15:06 #4358
- törölt felhasználó -    
Válaszcsapás

Nagyon jó kis sorozat. Egy részét Magyarországon forgatták. Olyan jókat röhögtem néha. A robbantó BKV-val utazott meg sárga villamossal, vicces volt. Viszont Árpa Attila nagyon beleillett laugh.gif

10/8
2012. február 01. 15:23 #4359
- törölt felhasználó -    
LARS AND THE REAL GIRL 9/10. Nem tudom, hogy ez most vidám, vagy szomorú film-e. Néhol megható, de aztán egyből jön egy vidámabb, viccesebb rész. Na..szóval ez egy jópofa családi film. tongue.gif Egy unalmas, esős napra pl. tökéletes választás.

5 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, aceventura, kriszti145, nicol bellox
2012. február 01. 20:46 #4360
- törölt felhasználó -    
Amerika Kapitány
Nem terveztem, hogy megnézem, túl sok negatív visszhangot kapott, de Chris annyira felkeltette a figyelmem, hogy muszáj volt.
Nos, az első egy óra egészen.. jó volt. Klisés tudományos kísérletek, érthetetlen jelenetek, lassú tisztulás, satöbbi satöbbi. De a második fele valami iszonyatosan unalmas lett. Eleinte még félablakból néztem, de a végére már csak tekergettem. Nem tudom, hol szúrták el, de valahol nagyon. Mondjuk Chris teste, amikor kijött a kapszulából, kap egy pontot, de nem olyan nagy durranás ez, mint amire számítottak.
5/10
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
710 oldal 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!