Lionsgate felvásárolta a Summit Entertainment stúdiót.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. január 14. 19:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.01.14. 19:10)
Off:
Hogy azt a magasságos mindenségit neki
2012. január 14. 21:36
Idézet (csibus0128 @ 2012.01.14. 20:09)
Felhők közül a nap
10/8
Igazán igényes alkotás.Többször nézhető kategória.A végét valósággal végigizgultam.
10/8
Igazán igényes alkotás.Többször nézhető kategória.A végét valósággal végigizgultam.
kiváló film!
2012. január 14. 21:37
30 Minutes or Less
Egy unaloműző filmnek végülis elment, egyszer nézhető kategória.
Egy unaloműző filmnek végülis elment, egyszer nézhető kategória.
2012. január 15. 00:08
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.01.14. 19:10)
Off:
Idézet (ophely88)
A Lionsgate vagy a Lionsgate Films US?
US, ha még nem olvastál volna utána.
2012. január 15. 13:16
Vasember 2
Nekem tetszett a film, szórakoztató volt. Számomra nem volt zavaró egyik szereplő sem, bár Scarlett Johannsont én sem szívesen néztem!!!
Mickey Rourke karaktere is csak mese a habbal volt, de úgy látszik a forgatókönyvíró éppen rossz passzban volt. Ami viszont tetszett, hogy Tony Stark karaktere csak még inkább odamondogatós lett!!!
Pepperrel nem tudom, hogy miként lesznek a harmadik részben, de egyenes utat várok ennél a "megoldásnál" is: vagy jöjjenek össze (ami a képregények alapján nem fog megtörténni konkrétan) vagy szakítsanak és Pepper jöjjön össze Happyvel.
Mindenesetre: a film tetszett, szerintem többször nézhetős!!!
10/9
Nekem tetszett a film, szórakoztató volt. Számomra nem volt zavaró egyik szereplő sem, bár Scarlett Johannsont én sem szívesen néztem!!!
10/9
2012. január 15. 14:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2012.01.15. 00:08)
US, ha még nem olvastál volna utána.
Nem. Sajnos kisebb bajom is nagyobb volt tegnap ennél.
Köszi az infót
És azt hallottad, hogy a Lionsgate tovább folytatja a Twilightot? Jövedelmező üzlet számukra és nagy bevételt várnak egy esetleges folytatástól (nem tudni hány rész), de gondolkodnak spin off vagy sorozat megoldásán is. Ejh.
Amerika kapitánya
Jobb, mint én arra számítottam. A történet jó, a megvalósításról viszont itt sem szeretnék beszélni. Micsoda waste of time and space, szegény Richard Armitage számára ilyen kis szerepet adni, ami végülis nem volt rosszul megírva de több percet is megérdemelt volna a képernyőn. Annyira szeretem, hogy minden évben kijön 2-3 film, amibe beletuszkolják a jó színészeket és rossz karaktereket játszatnak el velük vagy nem jut nekik elég idő a képernyőn. Chris Evans ismét bebizonyította, hogy a felsőtestére vagy a cuki pofijára érdemesebb figyelni, mint a tehetségére ?? Nincsenek szavak ennek az embernek a szépségére és tehetségére ??
10/5 (Sangriával együtt, kissé mámoros állapotban)
2012. január 15. 14:31
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Az utolsó ördögűzés
Annyira nem is volt vészes, nagyjából eredeti dolgot hoztak létre, pedig a stílus és a műfaj is nagyon elcsépelt.
6,5/10
Dan és a szerelem
Hajnali kettőkor megfelel.
6/10
Intim fejlövés
Ez viszont egy kellemes meglepetés volt, olyan magyar-indie-film, érdekes alkotás.
7,5/10
Annyira nem is volt vészes, nagyjából eredeti dolgot hoztak létre, pedig a stílus és a műfaj is nagyon elcsépelt.
6,5/10
Dan és a szerelem
Hajnali kettőkor megfelel.
6/10
Intim fejlövés
Ez viszont egy kellemes meglepetés volt, olyan magyar-indie-film, érdekes alkotás.
7,5/10
2012. január 15. 14:42
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ocean's Thirteen
Imádom ezt a filmet, mindhárom rész nagy kedvenc
9/10
Imádom ezt a filmet, mindhárom rész nagy kedvenc
9/10
2012. január 15. 17:36
Idézet (Rebíí97 @ 2012.01.15. 15:11)
Sikoly
elég durva
elég durva
Az első rész nagyon tetszett, a második jó volt, a harmadik már annyira nem jött be. A 2011-eset meg még nem mertem megnézni, de tervben van!
2012. január 15. 19:25
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Bűbáj
Hát mit mondjak róla... Még annak idején moziban néztem meg ezt a filmet, majd most került a kezem közé újonnan a dvd. Ahogyan legelőször elvarázsolt, ugyanazt éreztem meg benne, mint most is. Az alaptörténet pontosan amiatt tetszett meg, mert a két világ (valóság és mese) hirtelen keveredik egymással, és egy ártatlan lány szíva meg ennek a levét. Parick és Amy szerintem fantasztikus színész, így csalódni egyáltalán nem csalódtam a színészi játékukban, bár be kell vallanom, hogy azért a királynő is elég jól játszott benne. Valahogy, olyat szívet melengető számomra, hogy a mesebeli herceg rátalál a hercegnőjére, akit gonosz boszorkány éppenséggel New Yorkba űzött. Ez szerintem tipikusan az a film, ahol az ember belepottyanhat a tökéletes buborékba, ahol minden rózsaszín és cukormázas. A filmben persze előjön a szokásos "az igaz szerelem csókja" dolgok, amelyeket csak még szebbé varázsolták ezt a meseszerű filmet.
10/10.
Hát mit mondjak róla... Még annak idején moziban néztem meg ezt a filmet, majd most került a kezem közé újonnan a dvd. Ahogyan legelőször elvarázsolt, ugyanazt éreztem meg benne, mint most is. Az alaptörténet pontosan amiatt tetszett meg, mert a két világ (valóság és mese) hirtelen keveredik egymással, és egy ártatlan lány szíva meg ennek a levét. Parick és Amy szerintem fantasztikus színész, így csalódni egyáltalán nem csalódtam a színészi játékukban, bár be kell vallanom, hogy azért a királynő is elég jól játszott benne. Valahogy, olyat szívet melengető számomra, hogy a mesebeli herceg rátalál a hercegnőjére, akit gonosz boszorkány éppenséggel New Yorkba űzött. Ez szerintem tipikusan az a film, ahol az ember belepottyanhat a tökéletes buborékba, ahol minden rózsaszín és cukormázas. A filmben persze előjön a szokásos "az igaz szerelem csókja" dolgok, amelyeket csak még szebbé varázsolták ezt a meseszerű filmet.
10/10.
2012. január 15. 19:54
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.15. 14:23)
Énis nagyon meglepődtem amúgy
Érdekes, én a Hollywoodreporter oldalán azt olvastam, hogy 'Lionsgate' és nem Lionsgate Films US (mert a kettő ugyebár nem az), de mindig is sejtettem, hogy a hollywoodreporternek nem lehet hinni, ez már nem az első eset volt, hogy nem jó infót közöltek.
Köszi az infót
És azt hallottad, hogy a Lionsgate tovább folytatja a Twilightot? Jövedelmező üzlet számukra és nagy bevételt várnak egy esetleges folytatástól (nem tudni hány rész), de gondolkodnak spin off vagy sorozat megoldásán is. Ejh.
Azt hiszed végre vége mindennek és tessék, most majd ez lesz a tévéden is, jó sorozatok helyett
Nem elég a film, lesz még belőle vagy sorozat és azzal együtt spin off.
Jó kilátások az elkövetkezendő évekre, azt hiszem ezekben az évben sem fogom másra használni a tévémet csak DVD film nézésre
Remélem Robert 2072-ig aláír
Így 0 az esély arra, hogy Doki lehessen a DW sorozat film verziójában
[
Köszi az infót
[
Jobban vagy már?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 15. 20:09
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Én a Twilightot láttam utoljára!
)
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2012. január 15. 20:13
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.15. 14:23)
Énis nagyon meglepődtem amúgy
Érdekes, én a Hollywoodreporter oldalán azt olvastam, hogy 'Lionsgate' és nem Lionsgate Films US (mert a kettő ugyebár nem az), de mindig is sejtettem, hogy a hollywoodreporternek nem lehet hinni, ez már nem az első eset volt, hogy nem jó infót közöltek.
Köszi az infót
Azt hiszed végre vége mindennek és tessék, most majd ez lesz a tévéden is, jó sorozatok helyett
Nem elég a film, lesz még belőle vagy sorozat és azzal együtt spin off.
Jó kilátások az elkövetkezendő évekre, azt hiszem ezekben az évben sem fogom másra használni a tévémet csak DVD film nézésre
Remélem Robert 2072-ig aláír
Így 0 az esély arra, hogy Doki lehessen a DW sorozat film verziójában
Köszi az infót
Igen, olvastam, röhej az egész. Most különösen örülök, hogy nincs TV-m
Hatott a Sangria?
2012. január 15. 20:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Bessie @ 2012.01.15. 19:54)
Jobban vagy már?
OFF Nem. ON
Idézet (Bessie @ 2012.01.15. 19:54)
Igen, minden a csövön kifér.
Idézet (Domcicc @ 2012.01.15. 20:13)
Hatott a Sangria?
Kellően.
2012. január 16. 07:04
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Kapj el, ha tudsz!
A tévében láttam az előzetesét, úgyhogy itthon megnéztem online. A zenéje nagyon ismerős volt, de nem emlékszem, hogy láttam volna ezelőtt.
Kedves kis film, azért nem tudom, ebből mennyire igaz a történet...de nekem tetszett.
10/10
A tévében láttam az előzetesét, úgyhogy itthon megnéztem online. A zenéje nagyon ismerős volt, de nem emlékszem, hogy láttam volna ezelőtt.
Kedves kis film, azért nem tudom, ebből mennyire igaz a történet...de nekem tetszett.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.