Twilight/Alkonyat (2008)
Mindig megadom az esélyt a tvájlájtnak, de soha nem győz meg igazán. Ezúttal 1 teljes óráig bírtam. A története alapból tetszik, de nekem kicsit már sok. Ráadásul így a TVD után már elég meseszerű az egész, hogy a vámpíroknak csillog a bőre a naptól, a folytonosan változó szemszín, nem esznek, nem isznak, nem alszanak stb. Na meg aztán az a sok nyálas jelenet. Szeretem a nyálas filmeket, de ez már nekem is sok.

Vannak benne részek, amiket jobban ki lehetett volna dolgozni, és vannak, amiket kevésbé kellett volna.
Bár a tvájlájt filmek közül, még mindig ez az, ami elviselhető, a további részekbe még a drága jákob is beszáll a nyáladzásával, őszintén megmondva a 2. - 3. részt (és majd a 4.-et is) csak a Volturi klán miatt és Dakota Fanning miatt néztem meg, az ő karakterüket nagyon szeretem, plussz az elsőben Rachelle Lefevre-t.
Szóval úgy nagyjából nálam ennyit az egészről, majd egyszer megnézem a 4. rész mindkét részét, aztán le is zárom az egész sztorit, nekem ennyi bőven elég volt, köszönöm.
10/4