Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 24. 22:41 #4261
- törölt felhasználó -    
életemben egyszer voltam foci meccsen és az egy Fradi-Vác volt még 1995-ben egy kupa meccs volt és 4-3-ra nyert a Fradi!
12 éves voltam és kicsit megszeppenve néztem a Fradi szurkolói tábort akkoriban!
a fanatikus futball szurkolók világa és maga a huliganizmus mindig is egy érdekes és hálás téma.
ez egy nagyon őszinte és kemény film erről a dologról és meglepő hogy egy nő rendezte ezt a durva filmet.
Elijah Wood simán hozza a yenki srácot aki belecsöppen az angol fanatikus foci rajongók banda háborúiba. Charlie Hunnam pedig a film lelke! Nagyon bírom ezt a fazont most is jutalom játékot kapott a West Ham united szurkolóinak a vezéreként.Az ő karaktere főleg abból a szempontból is érdekes volt hogy gyakorlatilag két élete van.Hétköznap egy töri és tesi tanár hétvégén pedig egy futball huligánokból álló szervezet vezetője. A film rendkívül erőszakosan mutatja be a srácok mindennapjait hogy amit tesznek azt a másikért teszik és hogy tartozzanak valahová egy közösséghez és ezért ököllel foggal körömmel küzdenek a saját értékrendjeikért ami pedig már rég nem a fociról szól.és lehet ez nekünk külső szemlélőknek totál értelmetlennek tűnik.De a film ezt a zárt világot hivatott bemutatni remekül!
ez a film még a napjainkban is aktuális szóval ajánlom nézzétek meg! smileeee.gif
De a film nem egy délutáni matinéra való.
Huligánok
10/10
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/314678.1020.A.jpg
5 felhasználónak tetszik: janet7, badperfect, Bessie, kriszti145, Running Fool
2012. január 25. 01:05 #4262
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.24. 22:41)
életemben egyszer voltam foci meccsen és az egy Fradi-Vác volt még 1995-ben egy kupa meccs volt és 4-3-ra nyert a Fradi!
12 éves voltam és kicsit megszeppenve néztem a Fradi szurkolói tábort akkoriban!
a fanatikus futball szurkolók világa és maga a huliganizmus mindig is egy érdekes és hálás téma.
ez egy nagyon őszinte és kemény film erről a dologról és meglepő hogy egy nő rendezte ezt a durva filmet.
Elijah Wood simán hozza a yenki srácot aki belecsöppen az angol fanatikus foci rajongók banda háborúiba. Charlie Hunnam pedig a film lelke! Nagyon bírom ezt a fazont most is jutalom játékot kapott a West Ham united szurkolóinak a vezéreként.Az ő karaktere főleg abból a szempontból is érdekes volt hogy gyakorlatilag két élete van.Hétköznap egy töri és tesi tanár hétvégén pedig egy futball huligánokból álló szervezet vezetője. A film rendkívül erőszakosan mutatja be a srácok mindennapjait hogy amit tesznek azt a másikért teszik és hogy tartozzanak valahová egy közösséghez és ezért ököllel foggal körömmel küzdenek a saját értékrendjeikért ami pedig már rég nem a fociról szól.és lehet ez nekünk külső szemlélőknek totál értelmetlennek tűnik.De a film ezt a zárt világot hivatott bemutatni remekül!
ez a film még a napjainkban is aktuális szóval ajánlom nézzétek meg! smileeee.gif 
De a film nem egy délutáni matinéra való.
Huligánok
10/10

Juj, ez tényleg jó, habár elég rég láttam. meghajolo.gif Én imádtam, mivel mindig is szerettem a focit, és egy ideig focisták körében éltem. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. január 25. 08:34 #4263
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.22. 08:14)
Johnny English: Újratöltve
Az eleje gyenge Ace Ventura utánzat, a többi meg kicsit hajaz az általam ki nem állt Austin Powers filmekre, de csak nagyon kicsit. Unalmas volt, lapos, sótlan. Nem poénos poénok voltak benne, amiket ráadásul többször elsütöttek. Ami elsőre nem vicces, az másodjára se lesz az. pardon.gif Ráadásul azt éreztem, hogy a készítők nem tudták eldönteni, hogy most vígjátékot, vagy komoly kém filmet csinálnak. Egyszerűen nem volt jó.  dry.gif 
10/3 (Rowan Atkinson miatt kap ennyit, kizárólag.)

Nem tudom, azért szerintem ennyire rossz nem volt... biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, Bessie, Fanni00
2012. január 25. 08:41 #4264
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.25. 08:34)
Nem tudom, azért szerintem ennyire rossz nem volt... biggrin.gif

Ízlés kérdése. Alapvetően szeretem Rowan Atkinsont, szeretem a munkáit is. A Johnny English első része jó volt, de ez a második nekem valahogy nem jött be. Egyetlen egyszer tudtam elröhögni magam a filmen, amikor egy másodpercre mutatták, ahogy ugra-bugrált abban a zsákban, de aztán rájöttem, hogy száz éve már egyszer ezt is elsütötte a Mr Bean egyik epizódjában. Szóval ez van. Szépen fejlett humorérzékem van, de ezen nem igazán tudtam nevetni. Az volt az érzésem, mintha a készítők se tudták volna eldönteni, hogy most röhögtetni akarnak, vagy azt, hogy vegyük őket komolyan. Egyik se jött össze. Legalább is számomra. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2012. január 25. 10:10 #4265
- törölt felhasználó -    
A tetovált lány - 10/8,5

Úgy örülök, hogy Fincher ismét thrillert készített. (Valójában ebben ő verhetetlen!) A svéd változatot még nem láttam, a könyvet sem olvastam kezdtem ezzel a verzióval. Kíváncsi voltam, hogy mennyire fog tetszeni. Bevallom, hogy az utóbbi idők egyik legjobb thrillerét sikerült tegnap látnom..végre láthattam egy izgi thrillert! laugh.gif (Köszi Lexi beer.gif) Fincher neve egyébként garancia a minőségre. Nem hiába egyik kedvenc rendezőm.
Tudtommal nem remake-kel volt dolgom, hanem adaptációval és ez az amcsi változat legalább könyvhű. Időt fogok keríteni a svéd verzióra is, azután lesz összehasonlítási alapom.
A színészekkel teljesen meg voltam elégedve. Ezek után nem csodálkozom azon sem, hogy Rooney Mara megkapta ezért a szerepért az első Oscar jelölését. Engem teljesen lenyűgözött! Ő volt a kulcskarakter és aki a legjobban vitte a filmet. Daniel Craig végre itt nem baltaarc, valóban alakít és (sajnos) csak alig-alig veti be "bájait" smileeee.gif színészi képességeit annál inkább. Az egyébként kiváló svéd színész Stellan Skarsgard itt most egy picikét lemaradt a többiekhez képest.
Nagyon klassz a film hangulata, a zenék és persze az egész történet. Közel 2,5 óra folyamatos adrenalinadag.
6 felhasználónak tetszik: kriszti145, ophely88, janet7, tya04, patrícia4, CandUs
2012. január 25. 11:24 #4266
- törölt felhasználó -    
ez egy fantasztikus film volt.
az első perctől az utolsóig nagyon magával ragadt az elképesztő látvány világa.remek színészi alakításokkal teszik egésszé az összképet. nagyon erős dráma egy tudományos fantasztikum köntösébe bujtatva elgondolkodtató belső monológokkal és nagyon jó zenével.
a történetét olvasva az ember azt gondolná hogy egy inváziós scifivel lehet dolga akik ilyesmire vágynak ne nézzék meg mert csalódni fognak.
a történet röviden annyi hogy a fiatal lányt felveszik asztrofizika szakra és még aznap este egy buli után egy halálos autóbalesetet okoz ahol megöl egy terhes asszonyt és egy kisfiút egy túlélő marad a zeneszerző apa!Eközben a tudósok felfedeznek a naprendszerben egy bolygót ami a Földünknek a pontos mása és ugyanazok az emberek élnek ott mint a mi világunkban és egy utazást szerveznek a "Föld 2-re".4-év múlva a lány szabadulva a börtönből újra találkozik az életben maradt apával.
ez alapján joggal hihetné mindenki hogy egy vérbeli Scifivel van dolga de nem igazán inkább a megbocsátásról és a bűntudatról szól a film.
csak azért adok rá kilencet mert nem értettem a végét! dry.gif
Felettünk a Föld.
9/10
http://www.newstrailers.info/wp-content/uploads/another_earth-4e596a55e7839.jpg
4 felhasználónak tetszik: DaveChris, tya04, Christo, Bessie
2012. január 25. 11:28 #4267
- törölt felhasználó -    
Raszputyin (1996)

Nagyon jó film. Tetszett, nem csak Alan Rickman miatt, hanem mert az orosz történelmet is bemutatja és nem szorítja háttérbe.

10/9
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, CandUs
2012. január 25. 13:07 #4268
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.01.25. 10:10)

Tudtommal nem remake-kel volt dolgom, hanem adaptációval és ez az amcsi változat legalább könyvhű.

Igen, rendkívül érdekes, de sok helyen remake címszó alatt szerepel bár nem is 'annyira' lényeges, mert az adaptáció és remake is rizikós kategória, de e film esetében ilyen veszély nem áll fenn, hiszen jól sikerült smileeee.gif Kicsit felszínes lett de ennél sokkal rosszabb is lehetett volna, lássuk be. rolleyes.gif

Idézet (gonzales7 @ 2012.01.24. 22:41)

Huligánok
10/10
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/314678.1020.A.jpg

Ez egy nagyon jó film. meghajolo.gif meghajolo.gif
Elijah pedig rettenetesen tehetséges színész, ehhez kétség sem fér. Lehetőségem volt csúszós angol felirattal megnézni, igazi élmény _nevet.gif Nem szeretem a focit és a régebbi tesi tanárom szerint igazi David Beckham voltam rohog.gif így fogalmam sincs, hogy s miként mennek a dolgok a focisták és fanatikusok világában, de a film rendezője régen nagy focis volt, tehát sokat merített a régebbi önmaga kalandjaiból. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy ennyire élethűen ábrázolták az eseményeket és megtartották az akcentusokat rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. január 25. 13:35 #4269
- törölt felhasználó -    
Mindenki megvan
10/10
Janet7-hez hasonlóan én is csak dicsérni tudom a filmet.De Niro egyszerűen zseniális alakítást nyújt!Ez az ember nem tud rossz filmet csinálni.Imádom!Persze azért a többi színész játékával is kimondottan meg voltam elégedve.
4 felhasználónak tetszik: janet7, rachella, Boscorelli, CandUs
2012. január 25. 13:38 #4270
- törölt felhasználó -    
The Mist Végig naggyon izgalmas volt, rendesen beleéltem magam. A végén azért ] 5 emberre bőven elég lett volna a 4 golyó, de mindegy biggrin.gif Ezzel lett igazán "szép" a vége. tongue.gif

3 felhasználónak tetszik: csicsi20, patrícia4, cookiebook
2012. január 25. 13:42 #4271
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Sztárom a párom.. heart.gif
Eddig kb. 15-ször láttam, de még mindig nem tudom megunni... heart.gif blush.gif heart.gif
http://www.mixonline.hu/System/Articles/Images/b26fe0f5-dd2c-4e7f-85bb-78b728779624.jpg
4 felhasználónak tetszik: nicol bellox, patrícia4, Adrianna, Fanni00
2012. január 25. 15:52 #4272
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
A szex a legjobb diéta
Hát..mit is mondhatnék, nekem tetszett xD Már láttam egy párszor... 10/7

Bunkó vagyok, így hódítok
Imááádom. Nagyon jó film, egyik kedvencem. 10/10

A méret a lényeg
10/8,5

A nagylányok nem sírnak
10/7,5

A méret a lényeg 2
10/8

Ki kell a nőknek?
10/9

Grincs
10/9,5

Kedvencek temetője
10/8

Rémálom
10/9
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2012. január 25. 20:33 #4273
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Száll a kakukk fészkére
A világ egyik legjobb filmje és Jack Nicholson pedig az egyik legjobb színész : ) Imádom , fantasztikus film! Aki még nem látta, az mindenképp nézze meg!!

Marley meg én
Gyönyörű film, nekem nagyon tetszik : )Jennifer és Owen is nagyon jól alakítanak benne. A kutyus meg valami irtó aranyos =)) A végén megindultak a könnyek..

Egyébként mindkettő film nagy kedvencem, és sose fogom megunni...szóval 10/10
2 felhasználónak tetszik: janet7, Running Fool
2012. január 25. 21:01 #4274
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
[quote=Xabi,2012.01.25. 13:38~2786092]The Mist Végig naggyon izgalmas volt, rendesen beleéltem magam. A végén azért 5 emberre bőven elég lett volna a 4 golyó, de mindegy biggrin.gif Ezzel lett igazán "szép" a vége. tongue.gif

Wááá ez nagyon jó film. Mondjuk volt egy-két szereplő, aki nagyon kiborított (gondolok itt például a prédikáló asszonyra). A vége miatt nem nézem meg mégegyszer, mert rendesen felidegesítettem magam... de ezt a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek meghajolo.gif
2012. január 25. 21:04 #4275
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Elcserélt életek
Kb. két-három évvel ezelőtt láttam először ezt a filmet. Úgy ültem le nézni, hogy semmit sem tudtam róla, csak betettem, hátha valami vígjáték lesz. A film megnézése után negyed óráig ültem bámulva magam elé a semmibe, meg sem bírtam mozdulni. Teljesen a film hatása alá kerültem, rettenetesen felkavart, lesokkolt. Napokig csak az járt a fejemben. Az elmúlt években gondolni sem akartam rá, de ma elhatároztam, hogy megint megnézem. Nem bántam meg. Másodjára is ugyan annyira megérintett, fantasztikus film. Megrázó, megdöbbentő, elgondolkodtató. A film vége felé úgy éreztem, hogy az életemet is oda adnám azért a happy endért. Nem lehet szavakkal kifejezni, ezt látni kell! Angelina Jolie kétség kívül nagy színész, Clint Eastwood nagy rendező, ez pedig bizony egy nagy film. Az a legdurvább az egészben, hogy igaz történet. Annak idején bőven megérdemelte volna az Oscart. Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet, aki szereti a keményebb drámákat.
10/10
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, Adrianna, Holly Keller, Fanni00
2012. január 25. 21:12 #4276
Lottinha
Lottinha
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ Prom - A végzős buli ♥♥♥
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 167741
Prom - A végzős buli

Imádom ezt a filmet, pár nap alatt kétszer is láttam, mert miután megnéztem, legjobb barátnőmnek is meg kellett mutatnom. Imáááádoom. Elképesztően aranyos, persze korosztályfüggő smileeee.gif Inkább tiniknek szól a film, de szerintem még felnőtt fejjel is nézhető smileeee.gif (Édesanyám végignézte velem smileeee.gif )
VIszont! Fontos, hogy angolul kell nézni, nagyon kellemes a színészek hangja smileeee.gif) 10/10
2012. január 25. 22:05 #4277
- törölt felhasználó -    
Idézet (rachella @ 2012.01.25. 21:04)
Elcserélt életek

10/10

eszméletlen jó film! emlékszem amikor először láttam rendes sokkot kaptam a végén!
1 felhasználónak tetszik: rachella
2012. január 25. 22:29 #4278
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Komolyan emberek, ne spoilerezzünk már! Annyiszor leírtam. Olyan nehéz kifehéríteni azt a részt, ha mindenképp le akarjátok írni? [ color=white ] szöveg [/color], ennyi az egész.
7 felhasználónak tetszik: Domcicc, ophely88, saii, Boscorelli, House Of Wax, Bessie, Adrianna
2012. január 25. 22:44 #4279
x maite x
x maite x
strickt.

Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
A szem (2008) : Érdekes sztori, nagyszerű színészi alakítások (Jessica Albát külön kiemelném), és a rendezés sem utolsó. Számomra 10/10.
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, Alishon., patrícia4
2012. január 26. 09:55 #4280
- törölt felhasználó -    
Shine - 10/10

Még most is a hatása alatt vagyok. Igaz, hogy már korábban is láttam magyarul, úgy se semmi, de angolul sokkal jobb. (Mint majdnem minden) Geoffrey a világ egyik legzseniálisabb színésze, aki a szerep kedvéért még meg is tanult zongorázni nem amatőr szinten. Úgy játszott Rahmanyinovot, ahogy a zongoraművészek. Alap, hogy Geoffreynak ezért a szerepéért kijárt az Oscar. Talán a dráma jelző kicsit snassz a film esetében, mert tényleg egy csoda ami megtörténhet egy emberrel, de ez egy olyan csodálatos szellemi, zenei, érzelmi világba zárva, mint ez a történet, minden szomorúságot és bánatot képes felülüberelni. Mind rendezésében, képi világában, a nagyszerű és hiteles szerepjátékokon keresztül a zenék kiválasztásáig egy nagyszerű film.

The Ides of March - 10/8,5

Március idusa, avagy A hatalom árnyékában. Micsoda félrefordítás. na szóval. Mostanság divat szídni Clooney-t, pedig a Batman és Robin-on kívül nincs egy félresikerült filmje sem, amelyben eddig szerepelt. Én speciel kifejezetten szeretem és élvezem a játékát. El is tudok tőle tekinteni, hogy mennyire jóképű, ha egyszer kiváló színész és ezek után még zseniálisabb rendező. El kell ismerni, hogy amihez csak hozzáér arannyá változik. Miért is? Mert pl. a kamera túloldalán is képes csodát művelni. Alapvetően nem szeretem a politikai drámákat, viszont ez teljesen lenyűgözött. Gosling (jelölhették volna) és Hoffman elképesztően tud alakítani, de most Clooneyra koncentráltam. Szerintem óriási színész, hiteles, néha ijesztő volt, aki bármire képes a hatalomért.
Marisa Tomei-t is simán ki tudnám emelni, akit a Fighter óta nyomonkövetek. Simán jelölhették volna Clooney-t Oscarra a legjobb rendező és film kategóriában is. Ezek után nem bánnám, ha Clooney vinné valóban haza 2. Oscarját.
7 felhasználónak tetszik: Bessie, janet7, CandUs, tya04, Running Fool, Domcicc, kriszti145
710 oldal 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!