Breaking Dawn
Most komolyan. Mi ez a sz_r? Az első filmet nagyon sokáig imádtam, amíg a tinik ujjazni nem kezdték magukat a csillogó vámpírokra, és népbutítássá vált az egész. A másodikat még várva, apró lelkesedéssel, de megnéztem. A harmadikat már csak azért, hogy röhögjek egy jót, de itt az agyam is elszállt. Most minden tininek az lesz a mániája, hogy 18 évesen férjhez menjen, és gyereket szüljön? Konkrétan el tudom képzelni. Már a második könyvet sem olvastam el, de mivel a filmben egy órán át ecsetelték a nagy romantikát, el tudom képzelni, miről szól a könyv fele.
Először is Kristen Stewart "arcjátéka" szokásosan semmit mondó. Rengeteg dolgot nem értettem.
Vágja a pofákat az oltárig vezető út alatt, kis híján összeesik és elmenekül, de amikor megjelenik Jacob, virulva pottyan az ölébe. Ez már csak úgy alapjából idegesítő volt, hát még az, hogy a nászút alatt egy mosolyt sem tudott megejteni. Az eszem megállt az egész filmtől. A végén szinte sírtam, de csak amiatt, mert totál ki voltam akadva azon, hová a francba süllyedt a filmipar. Most komolyan. Egyetlen vicces jelenet volt. Na jó, hogy ne csak szidjam, a mutánsbébi dolog bejött,
a szülés izgalmas volt, meg Bella halála is, csak Istenemre mondom, kihagyhatták volna ezt a sok mártírdumát, mert csorgott a nyál a laptopról. Mellesleg mi ez az Avatar-szerű vég? Bumm, pofon két oldalról. Ennyire ötlettelenek nem lehetnek. Ha eddig nem utáltam eléggé, akkor most már fogom. Komolyan mondom, most már rászokok az Asylum-filmekre, mert ezerszer igényesebbek, mint ez a trágya.
Adnék rá egy picivel jobb pontozást, de a Király!-t is 2-esre ítéltem, és ennél még az is jobb.
1/10