Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 28. 08:44 #4301
- törölt felhasználó -    
Sherlock Holmes

Mikor először megnéztem és írtam ide, akkor csekélyke 7.5 pontot kapott a film. Másodszorra azonban sokkal jobban bírtam, lehet, hogy amikor először megnéztem rossz passzban voltam, nem figyeltem oda a filmre. blush.gif De a lényeg: most már jobban tetszett!! biggrin.gif
10/8.5

Aviátor

Ezt a filmet Leo miatt is érdemes megnézni, szerintem nagyot alakít!! meghajolo.gif Martin Scorsese zseniális rendező, az Aviátor pedig méltó emléket állít Howard Hughes-nak!!! smileeee.gif
10/9
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, tya04, funny18, kriszti145, Eszter655, patrícia4
2012. január 28. 08:56 #4302
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Mr. & Mrs. Smith
Kegyetlen jó film _nevet.gif
Ütős poénok, izgalmas akció jelenetekkel beer.gif

9/10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Adrianna, kriszti145, Eszter655, patrícia4
2012. január 28. 13:25 #4303
- törölt felhasználó -    
Breaking Dawn
Most komolyan. Mi ez a sz_r? Az első filmet nagyon sokáig imádtam, amíg a tinik ujjazni nem kezdték magukat a csillogó vámpírokra, és népbutítássá vált az egész. A másodikat még várva, apró lelkesedéssel, de megnéztem. A harmadikat már csak azért, hogy röhögjek egy jót, de itt az agyam is elszállt. Most minden tininek az lesz a mániája, hogy 18 évesen férjhez menjen, és gyereket szüljön? Konkrétan el tudom képzelni. Már a második könyvet sem olvastam el, de mivel a filmben egy órán át ecsetelték a nagy romantikát, el tudom képzelni, miről szól a könyv fele. pardon.gif
Először is Kristen Stewart "arcjátéka" szokásosan semmit mondó. Rengeteg dolgot nem értettem. Vágja a pofákat az oltárig vezető út alatt, kis híján összeesik és elmenekül, de amikor megjelenik Jacob, virulva pottyan az ölébe. Ez már csak úgy alapjából idegesítő volt, hát még az, hogy a nászút alatt egy mosolyt sem tudott megejteni. Az eszem megállt az egész filmtől. A végén szinte sírtam, de csak amiatt, mert totál ki voltam akadva azon, hová a francba süllyedt a filmipar. Most komolyan. Egyetlen vicces jelenet volt. Na jó, hogy ne csak szidjam, a mutánsbébi dolog bejött, a szülés izgalmas volt, meg Bella halála is, csak Istenemre mondom, kihagyhatták volna ezt a sok mártírdumát, mert csorgott a nyál a laptopról. Mellesleg mi ez az Avatar-szerű vég? Bumm, pofon két oldalról. Ennyire ötlettelenek nem lehetnek. Ha eddig nem utáltam eléggé, akkor most már fogom. Komolyan mondom, most már rászokok az Asylum-filmekre, mert ezerszer igényesebbek, mint ez a trágya.
Adnék rá egy picivel jobb pontozást, de a Király!-t is 2-esre ítéltem, és ennél még az is jobb.
1/10
13 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Domcicc, saii, Holly Keller, Boscorelli, tya04, Adrianna, kriszti145, Fruzsi26, Eszter655, patrícia4, CandUs
2012. január 28. 17:07 #4304
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Underworld - Awakening 3D

Mindblowing... Oké, én teljes mértékben a rajongója vagyok a franchise-nak (kivéve az előzményfilmet) és ha volt is benne bármi logikátlan, béna vagy ésszerűtlen, azt én nem vettem észre. Őszintén szólva, rohadtul nem is tud érdekelni, mikor itt a látvány a lényeg, meg egyszerűen az, hogy imádom Kate Beckinsale-t. Nagyon vártam a folytatást és nem csalódtam benne. A 3D üt, van jó pár jelenet ahol nagyon szépen ki is használták. Folyik a vér, záporozik a golyó, ide-oda röpködnek a vámpírok és a farkasok. De úristen, ez a szinkron. Értem én hogy 3D, ne kelljen már olvasni a feliratot, de könyörgöm: likenek? Mi a halál az a liken? Jah, hogy az lycan akart lenni...
Michaelt egy picit hiányoltam, de aki bírja a karakterét, ne keseredjen el. wink.gif
Azt meg nem is tudtam, hogy az Evanescence új száma a filmzene. w00t.gif
10/10* I regret nothin'.
http://www.kephost.com/images4/2012/1/28/qy9hfs3i7ed7eumfoe8l.gif
6 felhasználónak tetszik: BunnyGirl, saii, Adrianna, Bessie, kriszti145, patrícia4
2012. január 28. 19:26 #4305
saii
saii

StátuszDon't look away!
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Idézet (Christo @ 2012.01.28. 17:07)
Mindblowing...  De úristen, ez a szinkron. Értem én hogy 3D, ne kelljen már olvasni a feliratot, de könyörgöm: likenek? Mi a halál az a liken? Jah, hogy az lycan akart lenni...
10/10* I regret nothin'.

Bármennyire is nehéz lesz kivárni, de én azt hiszem várok egy rendes angol nyelvű verzióra. Ha nem írod le mi az a "liken" az életben nem jöttem volna rá. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Christo
2012. január 28. 19:42 #4306
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
V mint vérbosszú - 9/10: Nagyszerű film, sajnálom, hogy csak most jutott rá időm.

Aki legyőzte Al Caponét - 10/10: Wow. Alapból tetszik a hangulata - hiszen mégiscsak a 30-as évekbeli Chicagóról van szó -, de a nagyszerű színészeknek köszönhetően még inkább magával ragadott.

Fedőneve: Donnie Brasco - 9/10: Johnny Depp és Al Pacino egy filmben - ha nem tökéletes, akkor mégis milyen?
9 felhasználónak tetszik: tya04, Christo, saii, Domcicc, pillajunior, Holly Keller, kriszti145, UnhappyMeals, patrícia4
2012. január 28. 19:54 #4307
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (wannascream @ 2012.01.28. 19:42)
V mint vérbosszú - 9/10: Nagyszerű film, sajnálom, hogy csak most jutott rá időm.

Minden november 5-én megnézem. laugh.gif Valóban nagyon jó film, aki még nem látta, szakítson rá időt.
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2012. január 28. 19:57 #4308
- törölt felhasználó -    
The Descendants - 10/9

Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mire fel szídják annyian Clooney-t. Megérdemelte-e a jelölését? Vajon meg fogja érdemelni? HÁT MEG! A szkeptikusok jobb, ha felkötik a gatyájukat, bugyijukat! Clooney itt mellőzi a fejrángatásait, zavart, félszeg mosolyait. Alakít! Öltöny helyett hawaii ing + sort + strandpapus, dögös külső helyett, 2-3 napos borosta, karikás szemek. Először arra voltam kíváncsi, hogy a szomorú sztori ellenére, miért van besorolva vígjáték/dráma kategóriába?! (Belső, humoros, gúnyos monológjai választ adtak rá.)
Kiváló felnőttkori lélekfejlődés. Néhol megható, néhol szarkasztikus humorral. Nem fogok csodálkozni, ha Clooney megkapja 2. Oscarját, aki pedig megnézi ezt a filmet (talán) minden kétsége szertefoszlik... Clooney itt cseppett sem "klúnis".

Vizet az elefántnak - 10/8 (Waltz miatt)

Megvallom, voltak fenntartásaim a filmmel. Vagyis inkább a filmben "egy bizonyos" színésszel. Kellemeset csalódtam. Bár maradandót szerintem itt sem alkotott. Waltz annál inkább. Aki egy gúnymosollyal elkáprásztatott. No és persze nem szabad megfeledkezni Rose-ról, az indiai elefántról. Hihetetlen mire nem képes egy ártatlan, kiszolgáltatott állat.
Reese játéka kifejezetten tetszett. A zenék sokat dodtak a filmen, mégha a történet egy kicsit sablonos is volt. Összességben egy kellemes, szép film, a zene és a fényképezés pedig további pozitívuma a filmnek.
7 felhasználónak tetszik: Bessie, saii, kriszti145, Fruzsi26, SmileyZ, patrícia4, Fanni00
2012. január 28. 20:24 #4309
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Christo @ 2012.01.28. 17:07)
Mindblowing... Oké, én teljes mértékben a rajongója vagyok a franchise-nak (kivéve az előzményfilmet) és ha volt is benne bármi logikátlan, béna vagy ésszerűtlen, azt én nem vettem észre. Őszintén szólva, rohadtul nem is tud érdekelni, mikor itt a látvány a lényeg, meg egyszerűen az, hogy imádom Kate Beckinsale-t. Nagyon vártam a folytatást és nem csalódtam benne. A 3D üt, van jó pár jelenet ahol nagyon szépen ki is használták. Folyik a vér, záporozik a golyó, ide-oda röpködnek a vámpírok és a farkasok. De úristen, ez a szinkron. Értem én hogy 3D, ne kelljen már olvasni a feliratot, de könyörgöm: likenek? Mi a halál az a liken? Jah, hogy az lycan akart lenni...
Michaelt egy picit hiányoltam, de aki bírja a karakterét, ne keseredjen el.  wink.gif 
Azt meg nem is tudtam, hogy az Evanescence új száma a filmzene.  w00t.gif 
10/10* I regret nothin'.
http://www.kephost.com/images4/2012/1/28/qy9hfs3i7ed7eumfoe8l.gif

Tökéletesen egyetértünk. meghajolo.gif Már jó ideje vártam a folytatást, és ez a rész is méltó folytatása volt az első 2 résznek. Jó, hiányoltunk benne egy személyt, de szerintem ez még elviselhető volt. Imádtam, hogy rögtön akciót láttam az elején, ami úgy magával ragadott,hogy csak később vettem észre, mennyi idő eltelt a filmből. Spoilerezni nem szeretnék, mindenki szépen nézze meg. Én imádtam! meghajolo.gif meghajolo.gif
10*/10

szerk.: én eredeti hanggal néztem. Tökéletes. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, saii
2012. január 28. 20:29 #4310
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity 2

Egész jó film volt, de nem annyira ijesztő, mint az 1. része. A trailer alapján félelmetesebbnek gondoltam. A színészek nagyon élethűek voltak.
10/8
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, patrícia4, Fanni00
2012. január 28. 20:51 #4311
- törölt felhasználó -    
Gyilkos szerelem: 9/10
Harcosok klubja: 10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, janet7, patrícia4, Domcicc
2012. január 28. 21:01 #4312
- törölt felhasználó -    
Tresspass
Nem jut eszembe a magyar címe. Vártam volna valami jó kis Nic Cage-filmet, de hát ez megint nem jött össze. Pedig a trailer alapján nem tűnt rossznak, akciódúsnak hittem, hát.. ez minden volt, csak az nem. Épp hogy megszerettem Cage-et, erre kezd ennyire leépülni. Hihetetlen. Szép lassan kiderül, hogy az egész bagázs elmebeteg (legalábbis a szépfiú és a hisztigép hirtelen bekattanása nálam is kiverte a biztosítékot), aztán mivel se pénz, se gyémánt, miért-is-ne-vernénk-szét-egymás-fejét? felfogással szépen egymásnak esnek. Ez csak szerintem értelmetlen? Ráadásul az indok, amiért rájuk törnek.. Istenem blink.gif
Cage, szedd már össze magad. Egyébként Cam Gigandet nem a kedvencem, de itt kifejezetten édes volt.
3/10
2012. január 28. 23:22 #4313
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Corrina,Corrina
Kedves kis családi film volt,és sokat nevettem rajta.Tetszett! smileeee.gif
10/9
2012. január 28. 23:30 #4314
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Suszter, Szabó, Baka, Kém
Nekem nagyon tetszett nagyon izgalmas film nem hittem volna hogy Bill az áruló
10/10
2012. január 28. 23:32 #4315
- törölt felhasználó -    
Blöff
10/10
7 felhasználónak tetszik: janet7, Boscorelli, pillajunior, kriszti145, Xabi, Stratocaster, Domcicc
2012. január 29. 08:23 #4316
- törölt felhasználó -    
A Mag nekem nagyon tetszett..
2012. január 29. 09:32 #4317
- törölt felhasználó -    
legutóbb a taxi 2-őt!!
2012. január 29. 10:36 #4318
- törölt felhasználó -    
A Zodiákus

Nagy elvárásaim voltak, elvégre kedvenc rendezőm, a zseniális David Fincher rendezte ezt a filmet, és a legutóbb tőle látott Tetovált lány magasan verdeste a mércét. meghajolo.gif Egyszóval: bíztam abban, hogy egy magas intelligenciaszinttel és pörgő cselekménnyel ellátott krimit fogok nézni. Nos, valamilyen szinten ezt is kaptam, annak ellenére, hogy majdnem belefulladtam az információkba és az adatokba. Valamint azt sem tartom jó ötletnek, hogy egy a mai napig felderítetlen gyilkossági sorozatból mozit készítsenek. Na, de a pozitívumok: a színészekhez nagyon jó ízlése van Finchernek, a szereplők szerintem nagyon ott voltak. Talán Jake Gyllenhaal lehetett volna 1-2 jelenetben megszállottabb, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás. rohog.gif Annak ellenére, hogy tudtam, mi lesz a történet vége, azt hittem, hogy tényleg Allen a gyilkos, bár véglegesen ezt az eshetőséget sem zárta ki a rendező és a rendőrség. Kicsit kusza, kicsit lezáratlan film, de ezek ellenére ajánlott, jó mozi!!! meghajolo.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: patrícia4, Bessie, pillajunior, Domcicc
2012. január 29. 10:36 #4319
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Penge: Szentháromság

Az unoka tesómmal már azóta megakartuk nézni mióta megjelent a film,de valamiért sosem jött össze.Tegnap este volt a tv-ben és úgy döntöttem megnézem.Jessica és Ryan miatt nem bántam meg,mindketten nagyszerűen voltak,sőt Dominic is jól játszott,de néha már mindent néztem csak a tévét nem.Annyira nem kötött le.Persze mikor Ryant mutatták azért oda bírtam figyelni. rohog.gif Hannibal volt számomra a legjobb karakter.Jókat nevettem rajta.Ryan póló nélkül: wub2.gif Szép kis izmai vannak,ha már itt tartunk:Jess büszke lehet magára,hiszen eléggé megdolgozott azért,hogy ilyen alakja legyen. smileeee.gif A filmben ez a sok számítógépes ugrálás nem jött be,meg ezek a vámpírok sem. dry.gif

10/3
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04, kriszti145, janet7
2012. január 29. 10:41 #4320
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (SmileyZ @ 2012.01.29. 10:36)
Penge: Szentháromság
Az unoka tesómmal már azóta megakartuk nézni mióta megjelent a film,de valamiért sosem jött össze.Tegnap este volt a tv-ben és úgy döntöttem megnézem.Jessica és Ryan miatt nem bántam meg,mindketten nagyszerűen voltak,sőt Dominic is jól játszott,de néha már mindent néztem csak a tévét nem.Annyira nem kötött le.Persze mikor Ryant mutatták azért oda bírtam figyelni. rohog.gif Hannibal volt számomra a legjobb karakter.Jókat nevettem rajta.Ryan póló nélkül: wub2.gif Szép kis izmai vannak,ha már itt tartunk:Jess büszke lehet magára,hiszen eléggé megdolgozott azért,hogy ilyen alakja legyen. smileeee.gif A filmben ez a sok számítógépes ugrálás nem jött be,meg ezek a vámpírok sem.  dry.gif 
10/3

Teljesen egyetértek meghajolo.gif
Ryan és Jess vitték az egész filmet smileeee.gif
Ryan fantasztikus volt, és az hogy saját maga találta ki a szövegét rohog.gif Rajta aztán lehet nevetni, ha komolyabb szerepben van akkor is belecsempészi a személyiségét
wub3.gif
7*10 ( De csak Ryan miatt wink.gif )
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, kriszti145, janet7, benyaw93
710 oldal 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!