10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 04. 10:12
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Vissza a jövőbe 3.
10/10
10/10
11 felhasználónak tetszik:
ophely88,
tya04,
csicsi20,
patrícia4,
aceventura,
janet7,
Orion,
Fruzsi26,
Stratocaster,
Boscorelli,
nicol bellox
2012. február 04. 10:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
X-men: Az elsők
Mennyire arra az esély, hogy Michael nem vállalja el a következő film (ha lesz olyan) főszerepét?
Szerintem sem sok. Eh. Jól van, Gary Oldmannek és Sean Beannek is megbocsátom az ilyen szerepeit, Michaelnek is megteszem. Nem volt ez annyira rossz. Semmi maradandó, felejtős, de egynek nem rossz. James McAvoynak hátraarc, menjen vissza az asszonyhoz, ha csak ilyen szerepet tudnak felkínálni neki, akkor inkább ne is adják oda neki.
A fangörl énemnek Nicholas Hoult jelenléte is jót tett, viszi még valamire odakint a krapek, már most látom, hogy ő lesz a következő Robert Pattinson
Rose Byrne jó színésznő de az ügynöke nem tudná valami másabb filmbe is betuszkolni? Nem áll jól neki ez a popcorn műfaj.
Kevin Bacont egy ideje már nem láttam semmiben de itt jó volt látni, jól játszotta a rosszfiút, mint mindig. Egy Csütörtök esti filmezésre elment, a haverjaimmal néztük mivel lusták voltak feliratot olvasni ezért magyar szinkronnal szenvedtem el. Különösen tetszett a szinkron, kivétel James esetében. Legalább ennyi vicces dolog volt a filmben
Ezt sürgősen el kell szenvedni, megint, eredeti nyelven a kedvenceim hangja, akcentusa miatt
10/4
Mennyire arra az esély, hogy Michael nem vállalja el a következő film (ha lesz olyan) főszerepét?
10/4
2012. február 04. 15:26
Anna Karenina(1997)
10/10
Teljesen magával ragadt.Sean és Sophie kítűnő párost alkottak.Kedvem lett elolvasni a könyvet is.
10/10
Teljesen magával ragadt.Sean és Sophie kítűnő párost alkottak.Kedvem lett elolvasni a könyvet is.
2012. február 05. 09:10
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Túszjátszma * Trespass
Mikor megláttam, hogy Cam Gigandet az egyik főszereplő, rögtön tudtam hogy meg kell néznem
Aztán persze láttam még, hogy Nicole Kidman és Nicolas Cage is nagy szerepet kapott, úgy hogy nagy elvárásaim voltak!
Igazából nem is csalódtam, hiszen lássuk be, az ilyen témájú filmeknek nincs túl sok megvalósítási lehetőségük
Sokszor már én magam lőttem volna le Cage-et
Nagyon idegesített! Cam viszont borzalmasan jól játszotta a pszichopatát
Még így kattantan is remekül festett
Voltak részek amik idegesítettek, de szerintem az ilyen filmeknek ez a céljuk
7*10
Mikor megláttam, hogy Cam Gigandet az egyik főszereplő, rögtön tudtam hogy meg kell néznem
Igazából nem is csalódtam, hiszen lássuk be, az ilyen témájú filmeknek nincs túl sok megvalósítási lehetőségük
Sokszor már én magam lőttem volna le Cage-et
Voltak részek amik idegesítettek, de szerintem az ilyen filmeknek ez a céljuk
7*10
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2012. február 05. 13:48
A menekülő ember
A Szárnyas fejvadászhoz hasonlóan ez is az a fajta film amit ha a megjelenése idejében látok, akkor elvarázsol. Imádom azokat a filmeket amik a jövőben játszódnak, tele vannak kitalált kütyükkel, de ennél a filmnél sok mai szemmel elavult technikával találkoztam. 8/10
Ryan közlegény megmentése
Imádtam a film minden egyes jelenetét. Mielőtt megnéztem, már nagyon sok dolog, főleg a helyszinek ismerősek voltak a Call of Duty 2-ből.
Talán emiatt is tetszett annyira. 10/10
A Szárnyas fejvadászhoz hasonlóan ez is az a fajta film amit ha a megjelenése idejében látok, akkor elvarázsol. Imádom azokat a filmeket amik a jövőben játszódnak, tele vannak kitalált kütyükkel, de ennél a filmnél sok mai szemmel elavult technikával találkoztam. 8/10
Ryan közlegény megmentése
Imádtam a film minden egyes jelenetét. Mielőtt megnéztem, már nagyon sok dolog, főleg a helyszinek ismerősek voltak a Call of Duty 2-ből.
2012. február 05. 15:38
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.05. 09:17)
Blöff
Ez a film nagyon fájdalmas volt...
Nekem maga a történet nem igazán tudott élményt nyújtani, de ahogyan Brad Pitt játszott!!!
A színészek nagyon rendben voltak, de ennek ellenére nemigazán tetszett a film...
10/5
Ez a film nagyon fájdalmas volt...
10/5
Pedig nagyon nagy film
2012. február 05. 15:45
Idézet (Xabi @ 2012.02.05. 15:38)
Pedig nagyon nagy film
Én sokat nevettem rajta 
Lehetséges, hogy nem kellett volna leülnöm totál lelombozódva a gép elé.
2012. február 05. 16:53
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.05. 15:45)
Lehetséges, hogy nem kellett volna leülnöm totál lelombozódva a gép elé.
Nálam elég meghatározó a hangulat, lehet, hogy ezzel volt gond!!!
De lehet megnézem még egyszer!!! 
Ez a rész a legjobb
2012. február 05. 17:08
Heartless
Jim Sturgess miatt néztem meg. Egész jó film volt. Bár itt ott mesés, és koncentrálni kellett nehogy elvesszem valahol a fonalat. Sturgess ígéretes,fiatal tehetség. Szerencsére Hollywood nem szippantotta be.
10/7
50/50
Néhol tréfás, néhol szomorú. Meggyöző film.Érdemes volt megnézni.Joseph Gordon-Levitt hozta a formáját.
10/8
Jim Sturgess miatt néztem meg. Egész jó film volt. Bár itt ott mesés, és koncentrálni kellett nehogy elvesszem valahol a fonalat. Sturgess ígéretes,fiatal tehetség. Szerencsére Hollywood nem szippantotta be.
10/7
50/50
Néhol tréfás, néhol szomorú. Meggyöző film.Érdemes volt megnézni.Joseph Gordon-Levitt hozta a formáját.
10/8
2012. február 05. 17:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Tucker & Dale vs Evil (Trancsírák)
(Valaki mondja már meg nekem, hogy egy igényesebben elkészített magyar felirat mellett hogy lehet ennyire félrefordítani egy címet?
[vagy azt, hogy mit jelent a szó
] )
Ó, a kanadaiak. Ha nem lennének, ki kellene őket találni.
Még azt mondják, hogy Kanadában nem készülnek jó filmek. Dehogyisnem! A Haláli Hullák Hajnala óta nem láttam ilyen remek horror komédiát, szakadtam a röhögéstől. Istentelen humoruk van, ami a helyzetkomikumra épül sok esetben. Még ennyi kalamajkát és félreértést egy filmben ..
pedig a történet úgy kezdődik, mint a sablonos kempingezős amerikai filmek és mégis, már az első 10 percben látni a különbséget. Ezt nevezem jó horror komédiának, ami eleget tett a fekete humor éhségemnek is. Végre egy kempingező fiatalok kontra 'gyilkosok' történet, ami valami frisset tud felmutatni.
10/10
(Valaki mondja már meg nekem, hogy egy igényesebben elkészített magyar felirat mellett hogy lehet ennyire félrefordítani egy címet?
Ó, a kanadaiak. Ha nem lennének, ki kellene őket találni.
10/10
Domcicc
2012. február 05. 18:14
Idézet (Xabi @ 2012.02.05. 16:53)
Ez a rész a legjobb
Nem is hiszem, hogy nem nevettél rajta.
Na jó: elismerem kemény "kritika" volt!!!
Szerelem és egyéb katasztrófák
Hihetetlenül jó film!!!
10/10
nicol bellox
2012. február 05. 18:16
Szingli fejvadász
Jó kis "csajos" film volt péntek estére,9/10
Jó kis "csajos" film volt péntek estére,9/10
2012. február 05. 18:56
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Hideg Préda / Fritt Vilt (Ingrid Bolsø Berdal…)
2012. február 05. 21:24
Selyem
Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni a történetből.
10/6,5
Számkivetett
Ez egy zseniális film.Számomra örök kedvenc.Tom szokásához híven brillírozott benne.
10/10
Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni a történetből.
10/6,5
Számkivetett
Ez egy zseniális film.Számomra örök kedvenc.Tom szokásához híven brillírozott benne.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.