Hogy őszinte legyek jobbra számítottam
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 11. 20:21
Nemzet aranya(National treasure)2005
Igazából sok hozzáfűznivalóm nem nagyon van, zseniális és kész. Diane Kruger és Nicolas Cage szerintem ebben a filmjükben alakítottak legjobban.
10/10
Igazából sok hozzáfűznivalóm nem nagyon van, zseniális és kész. Diane Kruger és Nicolas Cage szerintem ebben a filmjükben alakítottak legjobban.
10/10
2012. február 11. 20:26
|
|
Erika_95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 89 Csatolások: 6 Azonosító: 164665 offline
|
Arizónai álmodozók (Arizona Dream) 1993
Eszméletlenül jó film, remek színészek, kítűnő filmzene!!! 10/10
Eszméletlenül jó film, remek színészek, kítűnő filmzene!!! 10/10
1 felhasználónak tetszik:
pillajunior
2012. február 12. 09:49
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azonosság * Identity
Hát meglepni nem tudom, mivel már vagy 20X láttam
Ray és John együtt
Nagyszerű film, mikor először láttam végig izgultam az egészet
10*10
Ray és John együtt
10*10
2012. február 12. 10:31
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.02.12. 09:49)
Azonosság * Identity
Ray és John együtt
10*10
Ray és John együtt
10*10
Én is ezt láttam utoljára,neked köszönhetően.
Nekem is tetszett,bár az első kb 25 perce nem jött be annyira.Nem az volt a gyilkos akire számítottam,de valóban nagyszerű film volt. :)Agatha Christie Tíz kicsi néger könyvére emlékeztetett,bár azt jobban lehetett érteni.
Amúgy Raynek milyen szép szemei vannak
10/9
House Of Wax
2012. február 12. 12:08
Csaó,Lizzie!
Tegnap láttam,nagyon tetszett a film,Hilary gyönyörű volt benne!10/10.!
Vadócka!
Legnagyobb kedvencem,nagyon imádom ezt a filmet,számomra megunhatatlan.!
Sztm már vagy 15× megnéztem.!
Emma Roberts
10/100.
Tegnap láttam,nagyon tetszett a film,Hilary gyönyörű volt benne!10/10.!
Vadócka!
Legnagyobb kedvencem,nagyon imádom ezt a filmet,számomra megunhatatlan.!
Sztm már vagy 15× megnéztem.!
Emma Roberts
10/100.
2012. február 12. 17:51
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A szingli fejvadász
Elvárásokkal ültem be a filmre, mivel a könyv rohadt jó volt. Nem is csalódtam, egész szépen összefoglalták, kevés olyan jelenet volt, amit még szívesen láttam volna a filmben. Katherine Heigl a kedvenc olyan színésznőm, aki főleg vígjátékokban játszik, Stephanie Plum karakterét pedig mintha ráöntötték volna.
Tisztáznám, hogy a sztori nem a Bounty Hunter másolata, ez a könyvsorozat még a '90-es évek elején jelent meg, tehát a koppintás inkább fordítva történt. Mellesleg egy sokkal jobb történet, mint a béna Aniston-Butler film. Bocs fanok, de én így látom. Szóval aki csak ezért tart A szingli fejvadásztól, az gondolja át még1x.
Én jól szórakoztam és moziban néztem, pedig úgy gondolom, hogy vígjátékot nézni moziban pénzkidobás.
10/9

Elvárásokkal ültem be a filmre, mivel a könyv rohadt jó volt. Nem is csalódtam, egész szépen összefoglalták, kevés olyan jelenet volt, amit még szívesen láttam volna a filmben. Katherine Heigl a kedvenc olyan színésznőm, aki főleg vígjátékokban játszik, Stephanie Plum karakterét pedig mintha ráöntötték volna.
Tisztáznám, hogy a sztori nem a Bounty Hunter másolata, ez a könyvsorozat még a '90-es évek elején jelent meg, tehát a koppintás inkább fordítva történt. Mellesleg egy sokkal jobb történet, mint a béna Aniston-Butler film. Bocs fanok, de én így látom. Szóval aki csak ezért tart A szingli fejvadásztól, az gondolja át még1x.
10/9
tya04
2012. február 12. 18:56
Idézet (Christo @ 2012.02.12. 17:51)
A szingli fejvadász
Én jól szórakoztam és moziban néztem, pedig úgy gondolom, hogy vígjátékot nézni moziban pénzkidobás.
10/9

10/9
Már van a mozikban? Úristen, akkor azt meg kell néznem.
Christo
2012. február 12. 20:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Mizi @ 2012.02.12. 18:56)
Már van a mozikban? Úristen, akkor azt meg kell néznem.
A könyvet én is nagyon szeretem, igaz valamilyen oknál fogva még csak az első részt olvastam, pedig mind a három megvan. De igyekszem a közeljövőben bepótolni.
Viszont így akkor már tudom, hogy mi az a film, amit következőnek meg akarok nézni. 
Most jelent meg a 4. könyv is amúgy
2012. február 12. 21:22
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Frászkarika 2011
Hát.. különösebb meglepetést nem okozott, de az én ír fenegyerekem dögös vámpír, a Doki meg szokás szerint fenomenális.
7/10
Zombieland
Közvetlenül a Fright Night után kedvet kaptam és azonnal kitúrtam a dvd-im közül. Oks, Anton Yelchin is elég lúzerfejű, de a legkedvesebb geekfejem mindenkit überel e téren, hatalmas film, nagy poénok és egy Bill Murray.
9/10
Hát.. különösebb meglepetést nem okozott, de az én ír fenegyerekem dögös vámpír, a Doki meg szokás szerint fenomenális.
7/10
Zombieland
Közvetlenül a Fright Night után kedvet kaptam és azonnal kitúrtam a dvd-im közül. Oks, Anton Yelchin is elég lúzerfejű, de a legkedvesebb geekfejem mindenkit überel e téren, hatalmas film, nagy poénok és egy Bill Murray.
9/10
2012. február 12. 21:32
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
A 23-as szám:
Nekem nagyon tetszett.A film végig lekötött egyetlen percét sem untam, és a végét tátott szájjal néztem.És jó volt Jim Carreyt egy komolyabb szerepben látni.
10/10
Nekem nagyon tetszett.A film végig lekötött egyetlen percét sem untam, és a végét tátott szájjal néztem.És jó volt Jim Carreyt egy komolyabb szerepben látni.
10/10
2012. február 13. 11:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
27 idegen igen
Katherine Heigl jó színésznő,bár itt a karaktere nagyon unalmas volt.Nem bírom az ilyen túl jó kislányokat akik nem tudnak semmire sem nemet mondani,mert nem akarnak senkit sem megbántani.
Viszont aranyos volt,és legalább James Marsden karaktere szórakoztató.
10/7
Lopott idő
Már megakartam nézni,de csak most jött össze.
Nem olvastam el,hogy miről szól,csak hallottam,hogy jó film így kíváncsi lettem.Igazából másra számítottam,de így sem csalódtam.
Amandát mindig is kedveltem,és Justint is sikerült végleg megkedvelnem ebben a filmben
Azt hiszem,ha olyan világban élnénk ami ebben a filmben van,semmivel sem lenne jobb csak azért,mert tudnánk hogy mennyi időnk van hátra.Sőt rosszabb lenne.
10/10
Katherine Heigl jó színésznő,bár itt a karaktere nagyon unalmas volt.Nem bírom az ilyen túl jó kislányokat akik nem tudnak semmire sem nemet mondani,mert nem akarnak senkit sem megbántani.
10/7
Lopott idő
Már megakartam nézni,de csak most jött össze.
10/10
2012. február 13. 14:32
Shank
Hát igazából jobbra számítottam. Kaya Scodelario és Jennie Jacques miatt néztem meg, akik ugyan "főszereplők", vagy valami hasonló, de az első 1 órában nem is szerepeltek. Egyébként addig el voltam Michael Sochával. Akcentusa az van, akár a húgának.
Egyébként Kaya és Jennie nagyon jól alakítottak, akár milyen kis szerepet is kaptak.
10/6
Hát igazából jobbra számítottam. Kaya Scodelario és Jennie Jacques miatt néztem meg, akik ugyan "főszereplők", vagy valami hasonló, de az első 1 órában nem is szerepeltek. Egyébként addig el voltam Michael Sochával. Akcentusa az van, akár a húgának.
10/6
ophely88
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.