Underworld 4 *.*
10/10 *.*
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 06. 08:55
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2012. február 06. 09:16
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
A fülke
Legszívesebben jól tarkón csapnám azt, aki az ismeretlen telefonáló magyar hangját kiválasztotta.
Nagyon rossz volt azzal a mély, már-már mű hanggal végig nézni ezt az izgalmas filmet. Colin tökéletes volt.
Az ifjú Katie Holmes...ki gondolta volna akkor, hogy így elkényezteti majd a kislányát?
9/10
Legszívesebben jól tarkón csapnám azt, aki az ismeretlen telefonáló magyar hangját kiválasztotta.
9/10
10 felhasználónak tetszik:
pillajunior,
ophely88,
Domcicc,
Ondine,
csicsi20,
kriszti145,
patrícia4,
Christo,
Boscorelli,
aceventura
2012. február 06. 10:36
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerelem kölcsönbe
Nagyon aranyos kis film, jók voltak a színészek, szerethetőek a karakterek, jó történet. Biztosan megnézem még többször is.
10/9
Nagyon aranyos kis film, jók voltak a színészek, szerethetőek a karakterek, jó történet. Biztosan megnézem még többször is.
10/9
2012. február 06. 10:42
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Elhagyott Szoba * Vacancy
Nagyon tetszett
Végig izgalmas volt, jó persze néhol kiszámítható is, de annyi baj legyen
Kate Beckinsale nagyon ügyes színésznő
9*10
Nagyon tetszett
9*10
2012. február 06. 19:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Shame
Te jóságos magasságos ég! Oh My Time Lord. Ma már nem nézek Secret Smilet, pedig azt akartam. Mára bőven elég az ilyen férfiakból
Egyelőre maradjunk annyiban, hogy meg kell nézni jobb minőségben ahhoz, hogy mindent megértsek. Amit megértettem, az viszont nagyon megfogott. Azt hiszed, hogy unalomból vagy heccből csinálja Brendon azt, amit de közben nem. Michael eszméletlen, csinálta gépiesen, szenvedélyesen de a szeme tükrözte a szomorúságot és kétségbeesést. Erre nem sok színész képes. Felkavaró film. Lexi, szerintem lelked legmélyén te is tudod, hogy miért nem jelölték Michaelt Oscarra ..
Oscar bácsi le van maradva, ott nem díjaznak ilyesmit. Akkor ne is díjazzák. Kit érdekel?
Elmorzsoltam néhány könnyet a film vége felé (akkor amikor mindent lehet csak sírni nem
) utána pedig megint mikor megláttam Sissi mit tett. Carey Mulligan kétségtelenül remek színésznő. Csak én éreztem a karakterét kicsit idegesítőnek? Úgy értem szerintetek is kissé idegesítőnek szánták?
Ha már témánál vagyunk, valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell minden hasonló filmbe melegeket betenni
Ez most cool szokás vagy mi a fene? Tökéletesen el tudtam volna képzelni a történetet melegek nélkül is. Semmi bajom velük, félreértés ne essék csak nem értem. Miért szükséges mindig, hogy a történet 'főhőse' letérjen kicsit a már kitaposott útról?
Én egyébként nagyra becsülöm azokat a sztárokat akik képesek ennyire hitelesen játszani, ha hasonló témájú a film, az külön piros pont nekik. Ez egy olyan lett, mérges is vagyok amiért ennyit kellett várni a filmre.
10/10
Te jóságos magasságos ég! Oh My Time Lord. Ma már nem nézek Secret Smilet, pedig azt akartam. Mára bőven elég az ilyen férfiakból
Elmorzsoltam néhány könnyet a film vége felé (akkor amikor mindent lehet csak sírni nem
Ha már témánál vagyunk, valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell minden hasonló filmbe melegeket betenni
Én egyébként nagyra becsülöm azokat a sztárokat akik képesek ennyire hitelesen játszani, ha hasonló témájú a film, az külön piros pont nekik. Ez egy olyan lett, mérges is vagyok amiért ennyit kellett várni a filmre.
10/10
2012. február 06. 20:11
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Túszjátszma: 7/10
Colombiana: 6/10
Hadak útján: 7/10
Colombiana: 6/10
Hadak útján: 7/10
House Of Wax
2012. február 06. 20:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.05. 18:56)
Hideg Préda / Fritt Vilt (Ingrid Bolsø Berdal…)
Jó kis trilógia! Kíváncsi voltam én is rá, annyian dicsérték. Egész jó horrort hoztak össze.
2012. február 06. 21:03
ez egy jóféle életrajzi dráma volt érdekes történettel egy szálhámosról aki a Rockefeller milliárdos család tagjának adja ki magát.Ezenkívül van még vagy egy tucat személyazonossága és egyéb piszkos dolgok a számláján.De lebuktatják.
Nem mondom hogy maradandó alkotás de egyszer simán nézhető!
Ki az a Clark Rockefeller?
6/10
hááá ez nem varázsolt el igazából kezdem meggondolni ha meghallom a Paul Bettany nevet nem biztos hogy meg kéne néznem tőle bármit is!pedig kedvelem a fazont.
de valahogy belegabajodot ilyen már már zs-kategóriás filmek ragacsos hálójába és képtelen ki keveredni belőle!
hááá volt itt minden Trash movie-utópia-meg vámpírok-meg egyház-poszt-apokaliptikus világ- vizuális effektek-és mindezek mellett egy annyira semmit mondó film és de annyira de annyira semmit mondó párbeszédek áradata hogy már az fájt.
Azt hittem hogy a Légiónál nem sikerül lejjebb adni de sikerült!
A pap
2/10
Nem mondom hogy maradandó alkotás de egyszer simán nézhető!
Ki az a Clark Rockefeller?
6/10
hááá ez nem varázsolt el igazából kezdem meggondolni ha meghallom a Paul Bettany nevet nem biztos hogy meg kéne néznem tőle bármit is!pedig kedvelem a fazont.
de valahogy belegabajodot ilyen már már zs-kategóriás filmek ragacsos hálójába és képtelen ki keveredni belőle!
hááá volt itt minden Trash movie-utópia-meg vámpírok-meg egyház-poszt-apokaliptikus világ- vizuális effektek-és mindezek mellett egy annyira semmit mondó film és de annyira de annyira semmit mondó párbeszédek áradata hogy már az fájt.
Azt hittem hogy a Légiónál nem sikerül lejjebb adni de sikerült!
A pap
2/10
Xabi
2012. február 06. 21:40
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.02.06. 10:42)
Elhagyott Szoba * Vacancy
Nagyon tetszett
Végig izgalmas volt, jó persze néhol kiszámítható is, de annyi baj legyen
9*10
Nagyon tetszett
9*10
Szerintem pont nem volt kiszámítható, én végigizgultam.
House Of Wax
2012. február 06. 22:26
hááá lassan tudatosul bennem hogy egyre nagyobb kedvencem Michelle Williams.
nagyon megtud ragadni a játéka bármilyen filmben látom!
nem kis utat tett meg Dawson és a haverok-tól az biztos.
ez a film elég ritkaság számba megy manapság az életszerűsége és a kevés szereplős története miatt.
háá valami hihetetlenül megható film és Michelle Williams valami elképesztően nagyot alakít a munkanélküli csavargó lány szerepében aki elveszti a kutyáját Lucy-t!
és ezzel szinte mindent elmondtam a film történetéről.
akik szeretik a független filmes alkotásokat(én szeretem
)szóval nekik ajánlom!
8/10
Wendy és Lucy
ez a film elég ritkaság számba megy manapság az életszerűsége és a kevés szereplős története miatt.
háá valami hihetetlenül megható film és Michelle Williams valami elképesztően nagyot alakít a munkanélküli csavargó lány szerepében aki elveszti a kutyáját Lucy-t!
8/10
Wendy és Lucy
Domcicc
2012. február 06. 22:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.06. 22:26)
hááá lassan tudatosul bennem hogy egyre nagyobb kedvencem Michelle Williams.
)szóval nekik ajánlom!
8/10
Wendy és Lucy

8/10
Wendy és Lucy

Isten a tanúm, megnézek minden jót a kedvenceimtől de már kissé unom, hogy mindig megsiratnak a szomorú filmek.
2012. február 06. 23:08
Idézet (ophely88 @ 2012.02.06. 22:59)
Isten a tanúm, megnézek minden jót a kedvenceimtől de már kissé unom, hogy mindig megsiratnak a szomorú filmek.
Ez mennyire szomorkás film egy 1-10-ig terjedő listán? 
há engem eléggé elkeserített az a kilátástalanság és céltalanság amiről szól ez a film és ami egy generációnak illetve már több generációnak a problémája!
így olyan nagyon erős 6-os a sírhatnék egy nagyot kedv tőle!
a napokban láttam ismét sokadszorra a Shop Stop-ot Kevin Smith legjobb filmjét és az pont ugyan erről szól csak kicsit Kevin Smith-esen!
ophely88
2012. február 06. 23:17
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.06. 23:08)
há engem eléggé elkeserített az a kilátástalanság és céltalanság amiről szól ez a film és ami egy generációnak illetve már több generációnak a problémája!
Pont ilyet NEM akarok nézni a közeljövőben
2012. február 06. 23:25
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.05. 18:56)
Hideg Préda / Fritt Vilt (Ingrid Bolsø Berdal…) 
Idézet (Bessie @ 2012.02.06. 20:19)
Jó kis trilógia! Kíváncsi voltam én is rá, annyian dicsérték. Egész jó horrort hoztak össze.
…igen, az első film abszolút rendben van, igazából csak egyetlen nagy problémája van, mégpedig ugyanaz, mint ami a Matrix-nak is, hogy elkészültek hozzá a folytatások. Amikor az első film még új volt, és először láttam, szinte mindenki behalt a film atmoszféráján
ophely88
2012. február 07. 06:42
|
|
bitchthebossúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 168560 offline
|
Felvéve 10/9
Összeségében elég hülye film de vannak benne azért elég jó poénok és játszik benne Blake Lively is..
Összeségében elég hülye film de vannak benne azért elég jó poénok és játszik benne Blake Lively is..
2012. február 07. 07:28
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Tudom mit tettél tavaly nyáron
Kéretik nem röhögni, ezt adták a Viasaton, én meg nem voltam álmos és nosztalgiázni támadt kedvem. Annak idején, megboldogult, szépreményű kamaszkoromban az apukámmal vettük ki a tékából és együtt néztük meg, mert az anyám már ettől is frászt kapott és inkább száműzte magát addig a gyerekszobába.
Mai napig se értem miért. Akkor is röhögtünk rajta az apámmal, meg most is röhögtem rajta. Egy szót mondok: tinihorror. Naaagyon nem az én műfajom!
Az emlék kedvéért kap 4 pontyot, amúgy mehet a levesbe.
Kéretik nem röhögni, ezt adták a Viasaton, én meg nem voltam álmos és nosztalgiázni támadt kedvem. Annak idején, megboldogult, szépreményű kamaszkoromban az apukámmal vettük ki a tékából és együtt néztük meg, mert az anyám már ettől is frászt kapott és inkább száműzte magát addig a gyerekszobába.
2012. február 07. 08:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.02.06. 21:40)
Szerintem pont nem volt kiszámítható, én végigizgultam. 
Nekem is csak két esetben volt kiszámítható
Amúgy én is végigizgultam, régen láttam már ilyen izgalmas filmet
The Lonley Place To Die
Melissa George miatt döntöttem úgy hogy megnézem, régóta nagy kedvencem a hölgy
Igaz, hogy volt egy-két jelenet ami számomra unalmas volt, meg a tájat rengetegszer mutatták ami szerintem fölösleges volt, de ettől eltekintve sokszor meglepett. Végre nem a tipikus " kinyírlak, mert csak " témájú horror film. Ritka az ilyen
7*10
2012. február 07. 14:34
|
House Of Wax |
|
Anyám nyakán * Failure to Launch
Bevallom kicsit félve indultam neki, mert nem vagyok oda azért ha Matthew McConaughey csak odaáll és annyit tesz, hogy szépfiúnak látszódjon
De kellemeset csalódtam
Voltak kiemelkedően jó jelenetek mint például a mókus-támadás vagy akár a paintballozás
Most ügyesen játszott Matthew, nem mondom hogy nem ment rá megint erre a kis " Szexi vagyok " mellékútra, de most jól állt neki
8*10
Bolondok Aranya * Fool's Gold
Kate Hudson és Matthew McConaughey nagyszerű páros együtt
Kicsit a Tenger Vadjai című filmre hasonlított, leszámítva, hogy ez mérföldekkel jobb volt
Átlagos sztori de nagyon vicces és jó lett a kivitelezés
10*10
Bevallom kicsit félve indultam neki, mert nem vagyok oda azért ha Matthew McConaughey csak odaáll és annyit tesz, hogy szépfiúnak látszódjon
Voltak kiemelkedően jó jelenetek mint például a mókus-támadás vagy akár a paintballozás
Most ügyesen játszott Matthew, nem mondom hogy nem ment rá megint erre a kis " Szexi vagyok " mellékútra, de most jól állt neki
8*10
Bolondok Aranya * Fool's Gold
Kate Hudson és Matthew McConaughey nagyszerű páros együtt
Átlagos sztori de nagyon vicces és jó lett a kivitelezés
10*10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.