Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 25. 10:09 #4621
- törölt felhasználó -    
The Beach 6/10

Talán az egyik leggyengébb diCaprio film amit eddig láttam. Egyébként nem volt olyan rémes, de többször biztos nem nézem meg. biggrin.gif A film felénél jutott eszembe, hogy a Megasztár is most megy..de akkor már úgy voltam vele, hogy az egyiket legalább lássam rendesen, aztán a megasztár maradt mára.

2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4
2012. február 25. 11:00 #4622
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Horrora Akadva * Scary Movie
Hát nem dobtam hátast tőle. Alapból nem vagyok Horror-Vígjáték rajongó, külön külön imádom őket, de együtt sosem jöttek be. Nem mondom, volt egy-két rész amin elnevettem magam, de ha az összhatást kell nézni akkor csalódtam benne unsure.gif
Egyszer elég volt megnézni beer.gif

5*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Fanni00, patrícia4
2012. február 25. 11:25 #4623
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Xabi @ 2012.02.25. 10:09)
The Beach 6/10
Talán az egyik leggyengébb diCaprio film amit eddig láttam. Egyébként  nem volt olyan rémes, de többször biztos nem nézem meg. biggrin.gif A film felénél jutott eszembe, hogy a Megasztár is most megy..de akkor már úgy voltam vele, hogy az egyiket legalább lássam rendesen, aztán a megasztár maradt mára.

Most megnyugodtam,hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Xabi
2012. február 25. 11:49 #4624
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
La piel que habito (A bőr, amelyben élek)

Te jóságos magasságos Ég blink.gif Ezt a stílust még szokni kell de nekem alapvetően bejött. Egy ideje meg akartam nézni de most jutottam el odáig, hogy szerezzek hozzá passzoló angol feliratot. Szeretem a nem mindennapi történeteket és ez erre egy remek példa. Pedro Almodóvart nekem még szokni kell de ami késik nem múlik. Nagyon tetszett a történetvezetés, olyan gyorsan eltelt az idő, hogy észre sem vettem, közeledik a film vége. A szereplőgárda szerintem jó, Antoniot eddig csak amerikai filmekben láttam (mintha sok nagy amerikai filmet néznék _nevet.gif ) de azért összehasonlítási alap van. Szívesebben nézek meg tőle egy ilyen filmet, mint a Zorrot vagy a Csizmás, a kandúrt rolleyes.gif A végét kicsit lezáratlannak találtam (lehetséges egy folytatás?) ezért ez nálam

10/8
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. február 25. 12:31 #4625
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Hétmérföldes szerelem - /Going the Distance/
Egy kicsit furi volt, pláne, hogy ma hajnali 1 körül néztem.
Nekem valamiért annyira hasonlít a főszereplő, Justin Long a Jóbarátokból ismert Ross-ra, hogy egész film alatt ezzel voltam lefoglalva.
De volt benne 1-2 poénos rész, nem akarok spoilerezni, de tényleg azért a pár részért megérte megnézni, mert akkorát röhögtem, hogy bátyám is felébredt, pedig próbáltam visszafojtani, de ezek szerint nem sikerült, úgyhogy azok a részek nagyon bejöttek.
Egy kicsit zavaros volt, de én egy egyszer azért nézhetős filmnek titulálnám.
Drew nagyszerű színésznő, láttam a mimikáján, hogy nagyon jól csinálta a dolgokat, engem meg tudott győzni.
7.5/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Fanni00
2012. február 25. 19:12 #4626
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.02.25. 11:49)
La piel que habito (A bőr, amelyben élek)
Te jóságos magasságos Ég  blink.gif Ezt a stílust még szokni kell de nekem alapvetően bejött. Egy ideje meg akartam nézni de most jutottam el odáig, hogy szerezzek hozzá passzoló angol feliratot. Szeretem a nem mindennapi történeteket és ez erre egy remek példa. Pedro Almodóvart nekem még szokni kell de ami késik nem múlik. Nagyon tetszett a történetvezetés, olyan gyorsan eltelt az idő, hogy észre sem vettem, közeledik a film vége. A szereplőgárda szerintem jó, Antoniot eddig csak amerikai filmekben láttam (mintha sok nagy amerikai filmet néznék  _nevet.gif ) de azért összehasonlítási alap van. Szívesebben nézek meg tőle egy ilyen filmet, mint a Zorrot vagy a Csizmás, a kandúrt  rolleyes.gif  A végét kicsit lezáratlannak találtam (lehetséges egy folytatás?) ezért ez nálam
10/8

Almodóvar egyik leggyengébb filmje. laugh.gif Nagyon jó alkotás, de szerintem a többihez képest sehol sincs. Elvesztette azt a kicsit szappanszagú, drámai és humoros hangulatát. Miket láttál még tőle? Mert Antonio-t meg kell nézned az Asszonyok az idegösszeomlás szélénben, a Szenvedélyek labirintusában, no meg ott a Kötözz meg és ölelj. Mint film, az első rohadt jó, a másik kettő elvontabb. A 99-06 közötti időszakban volt a mester aranykora, szóval azt a három remekművet látnod kell. Amúgy nem lesz folytatás, az nem Almodóvar stílusa és az egész film a Tarantulára épül. Mérges is vagyok, mert akinek olyan történet pattannak ki az agyából, mint a Mindent anyámról sztorija, az ne használjon fel könyvet.

Vasököl
Hát.. Giccs, hájp, de attól még helyes kis film.
7/10
2012. február 25. 19:30 #4627
- törölt felhasználó -    
300
Gerard Butler alakítása fenomenális, és a rendezés is aránylag megfelelő. Tetszett. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: csicsi20, gonzales7, ophely88, Adrianna, patrícia4
2012. február 25. 19:38 #4628
- törölt felhasználó -    
Sírhely kilátással

Imádom ezt a filmet. Romantikus és vicces is. laugh.gif

10/10
2012. február 25. 20:30 #4629
- törölt felhasználó -    
Blue Valentine - 10/8

Talán, ami legelőször az eszembe jut a filmmel kapcsolatban az, hogy életszagú. Ryan Gosling és Michelle Williams (mégha Michelle-t utáltam is a filmben:)) nagyon tehetséges színészek. Elég sokkoló és lelombozó film, aminek teljesen a hatása alá lehet kerülni. Kőkemény' dráma.
5 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, nicol bellox, Fanni00, Domcicc
2012. február 25. 20:31 #4630
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
16 kívánság 10/7

Tipikus Disney film.Semmi nagy szám, azért megnéztem.Unatkoztam.xd
2012. február 25. 21:41 #4631
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Ördög bújt beléd/Jennifer's Body (2009)
Hátööö... Ez eléggé gagyi volt. A története tetszik, a szereplők jók, magával a filmmel se lenne semmi bajom, ha nem csapták volna össze. Sokkal jobban ki lehetett volna dolgozni és nem 1 és fél órába sűríteni az egészet. Megan Fox-ot imádtam benne, remekül játszotta a szerepét, de azért Amanda-ra sincs panaszom. A film vége nagyon tetszett.
10/6,5
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna
2012. február 25. 22:23 #4632
Orion
Orion
új tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 5
Azonosító: 34081
Nem mostanában láttam, de az m1-en holnap lesz fél 5-től a Nulladik óra c. film, gondoltam írok egy kis ajánlót hozzá, remélem nem gond smileeee.gif
A szombatot 5 diák büntetésben tölti a suliban, egy fogalmazást kell írniuk. Mind az öten különböző klikkekbe tartoznak, egymást is csak látásból ismerik. Hamarosan azonban megnyílnak és rájönnek, hogy több közös van bennük, hogy mindenkinek vannak problémái. Alapjában véve vígjáték drámai elemekkel, kicsit Skins-es hangulata van (de lehet hogy ezért még kapni fogok biggrin.gif). Amerikában kultuszfilmnek számít, nálunk viszont méltatlanul hanyagolt, pedig a téma (szülő-gyerek viszony) mindig és mindenhol aktuális lesz, mellesleg 85-ös filmről van szó, az a John Hughes írta és rendezte, aki olyan filmeknél működött közre, mint a Reszkessetek betörők, a Beethoven, vagy a Chevy Chase-es Vakáció filmek. A szinkronja meglehetősen kiöli a hangulatot, de hátha sokaknak így is átjön.
2012. február 25. 23:27 #4633
- törölt felhasználó -    
háá én ennek a filmnek minden percét élveztem! meghajolo.gif nem mondom hogy minden héten meg tudnám nézni, de nekem Michelle nagyon adta Marilyn Monroe-t!érdekes és kedves film volt ez!az a jelenet amikor Marilyn mondja a srácnak miután ki jönnek a babaháztól és jönnek oda a rajongók, oda szól a fiúnak hogy "el játsszam őt?"és elkezd pózolni mint az a Marilyn Monroe akit mindenki ismer jjjaajj hááá az zseniális volt! meghajolo.gif
Michelle és Branagh fantasztikusak!
Egy hét Marilynnel
7/10
http://moviebuzzers.com/wp-content/uploads/2011/12/My-Week-with-Marilyn-poster.jpg
6 felhasználónak tetszik: janet7, tya04, ophely88, Adrianna, dave095, Domcicc
2012. február 26. 09:09 #4634
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.02.25. 19:12)
Almodóvar egyik leggyengébb filmje. laugh.gif Nagyon jó alkotás, de szerintem a többihez képest sehol sincs. Elvesztette azt a kicsit szappanszagú, drámai és humoros hangulatát. Miket láttál még tőle? Mert Antonio-t meg kell nézned az Asszonyok az idegösszeomlás szélénben, a Szenvedélyek labirintusában, no meg ott a Kötözz meg és ölelj. Mint film, az első rohadt jó, a másik kettő elvontabb. A 99-06 közötti időszakban volt a mester aranykora, szóval azt a három remekművet látnod kell. Amúgy nem lesz folytatás, az nem Almodóvar stílusa és az egész film a Tarantulára épül. Mérges is vagyok, mert akinek olyan történet pattannak ki az agyából, mint a Mindent anyámról sztorija, az ne használjon fel könyvet. 
Vasököl
Hát.. Giccs, hájp, de attól még helyes kis film.
7/10

Szégyen tudom, de eddig csak a Hable con ella vagyis Talk to her című filmet láttam tőle. Valamiért vele is úgy vagyok, mint Susanne Bierrel, kell egy bizonyos hangulat ahhoz, hogy nézni tudjam, amit alkotott. Mindent anyámról lassan meg lesz kaparintva biggrin.gif

Idézet (gonzales7 @ 2012.02.25. 23:27)
háá én ennek a filmnek minden percét élveztem! meghajolo.gif nem mondom hogy minden héten meg tudnám nézni, de nekem Michelle nagyon adta Marilyn Monroe-t!érdekes és kedves film volt ez!az a jelenet amikor Marilyn mondja a srácnak miután ki jönnek a babaháztól és jönnek oda a rajongók, oda szól a fiúnak hogy "el játsszam őt?"és elkezd pózolni mint az a Marilyn Monroe akit mindenki ismer jjjaajj hááá az zseniális volt! meghajolo.gif 
Michelle és Branagh fantasztikusak!
Egy hét Marilynnel
7/10

Akkor ez miért 'csak' 7? Volt valami baj a történettel vagy csak simán magasra teszed a mércét és lehetetlen 10/10-es értékelést kapni tőled? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. február 26. 09:13 #4635
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Underworld: Evolution (2006)
Talán ez a legelső film, amit végignéztem, miközben tudtam, hogy horror. Rettegek az egész műfajtól, de ebben azt szerettem, hogy nem túlozták el egyáltalán a testrészek leesését.
A végén a helikopteres durva volt, ahogy a csávót szétszedte, de kíváncsi voltam, hogy mi fog történni, ezért fél szemmel bár, de megnéztem. rohog.gif Én nagyon élveztem az egészet, bár az első néhány percet nem tudtam látni, de még így is próbáltam megérteni a lényeget, ami sikerült is félig-meddig. laugh.gif Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem nézte még meg! wink.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4
2012. február 26. 10:37 #4636
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.26. 09:09)

Akkor ez miért 'csak' 7? Volt valami baj a történettel vagy csak simán magasra teszed a mércét és lehetetlen 10/10-es értékelést kapni tőled? rohog.gif

hhűűű hááá nekem ahhoz nagyon nagy katarzist kell éreznem hogy 10-est adjak egy filmre! biggrin.gif
de szoktam 10-est adni amúgy! biggrin.gif valószinüleg én olyan filmekre adok 10-est ami másoknak meglepő lehet! biggrin.gif

mert pl.nálam az Angyalszív az egy 10/10-es vagy a Született gyilkosok, Őrület határán, Hegylakó 1, Predator 2, Penge 1.Hetedik, Agora, Sikoly 1 és a 4, amik hirtelen eszembe jutottak és 10-ek számomra,és nekem mondhat mindenki amit akar számomra az összes Star Wars epizód 10/10-es úgy ahogy van Jar Jar binksestűl ewokostul mindenestűl! biggrin.gif

Egy hét Marilynnel ez a film nagyon tetszett és nagyon jó film de számomra nem az a film amit napjában többször is megtudnék nézni! és szerintem kicsit rövidke is volt!
valahogy így jött ki nálam a 7-es! smileeee.gif
de nálam a 7-es az mindenképp jó kategóriát jelent! meghajolo.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 26. 11:25 #4637
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
A legszebb ajándék (2006)
9/10

Jane Eyre (2011)
9/10

Felhők felett három méterrel (2010)
9/10

Egy hét Marilynnel (2012)
9/10

Rég volt ennyi időm, úgyhogy megnéztem néhány filmet. Teljesen véletlenül választottam ki párat, tulajdonképpen ami éppen felugrott és megtetszett az alap sztorija, azt meg is néztem. Mindegyik nagyon jó volt és hatással volt rám, bár teljesen másról szólnak. Egyiket sem bántam meg, hogy megnéztem. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Fanni00, ophely88, tya04, patrícia4
2012. február 26. 14:18 #4638
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
My Week with Marilyn (2011)

Egész jó kis film volt, tetszett. Bár egy kicsit nekem is túl rövidnek tűnt. Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő. ohmy.gif (Ebből látszik, hogy Marilyn tényleg egy ikon volt, szerintem nincs még egy olyan színésznő, aki olyan hitelesen eltudná őt játszani, mint Michelle. Le a kalappal előtte. meghajolo.gif ) Rosszat egyébként nem is tudok mondani a filmről, tényleg nagyon jó volt. Őszintén, engem amúgy kicsit meglepett, hogy ennyire kis butus nő volt. laugh.gif Jó, hát mondjuk előtte is tudtam, hogy sosem az eszéért szerették, de ez most mellékes... Volt benne egy-két jó poén is, mint pl. amikor Colin ott ült mellette az ágyán, és rákérdez a képre, majd a bekeretezzet Abraham Lincoln fotóra, mire Marilyn: "Az az apám. Fogalmam sincs, ki az igazi apám, szóval akár ő is lehet, nem igaz?" - Na, ezen percekig röhögtem. _nevet.gif Tényleg csak dicsérni tudom, még biztosan megnézem párszor. Mindenkinek ajánlom! thumbsup.gif

8/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, tya04, Domcicc
2012. február 26. 14:20 #4639
- törölt felhasználó -    
Pom Pom meséi ment a Tv-ben xdd
Hát..mindenki volt egyszer gyerek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Porcicca, Blackbird03
2012. február 26. 19:15 #4640
- törölt felhasználó -    
Underworld (2003) 10/6,5
Nagy reményeket fűztem ehhez a filmhez, mert az ismerőseim akik látták (majdnem) minden dicsérték, ebből gondoltam, hogy akkor biztosan jó, hogy ha ennyi embernek tetszett. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, melyekkel nem tudtam betelni, de úgy alapjába véve nem nyűgözött le. mellow.gif A többi részét is meg fogom azért nézni, mert ha már belekezdtem, akkor kíváncsi vagyok a többire is és ki tudja, talán a későbbiekben talán majd jobban megszeretem. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, Blackbird03
710 oldal 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!