Talán az egyik leggyengébb diCaprio film amit eddig láttam. Egyébként nem volt olyan rémes, de többször biztos nem nézem meg.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 25. 10:09
The Beach 6/10
Talán az egyik leggyengébb diCaprio film amit eddig láttam. Egyébként nem volt olyan rémes, de többször biztos nem nézem meg.
A film felénél jutott eszembe, hogy a Megasztár is most megy..de akkor már úgy voltam vele, hogy az egyiket legalább lássam rendesen, aztán a megasztár maradt mára.
2012. február 25. 11:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Horrora Akadva * Scary Movie
Hát nem dobtam hátast tőle. Alapból nem vagyok Horror-Vígjáték rajongó, külön külön imádom őket, de együtt sosem jöttek be. Nem mondom, volt egy-két rész amin elnevettem magam, de ha az összhatást kell nézni akkor csalódtam benne
Egyszer elég volt megnézni
5*10
Hát nem dobtam hátast tőle. Alapból nem vagyok Horror-Vígjáték rajongó, külön külön imádom őket, de együtt sosem jöttek be. Nem mondom, volt egy-két rész amin elnevettem magam, de ha az összhatást kell nézni akkor csalódtam benne
Egyszer elég volt megnézni
5*10
2012. február 25. 11:25
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Xabi @ 2012.02.25. 10:09)
The Beach 6/10
A film felénél jutott eszembe, hogy a Megasztár is most megy..de akkor már úgy voltam vele, hogy az egyiket legalább lássam rendesen, aztán a megasztár maradt mára.
Most megnyugodtam,hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Xabi
2012. február 25. 11:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
La piel que habito (A bőr, amelyben élek)
Te jóságos magasságos Ég
Ezt a stílust még szokni kell de nekem alapvetően bejött. Egy ideje meg akartam nézni de most jutottam el odáig, hogy szerezzek hozzá passzoló angol feliratot. Szeretem a nem mindennapi történeteket és ez erre egy remek példa. Pedro Almodóvart nekem még szokni kell de ami késik nem múlik. Nagyon tetszett a történetvezetés, olyan gyorsan eltelt az idő, hogy észre sem vettem, közeledik a film vége. A szereplőgárda szerintem jó, Antoniot eddig csak amerikai filmekben láttam (mintha sok nagy amerikai filmet néznék
) de azért összehasonlítási alap van. Szívesebben nézek meg tőle egy ilyen filmet, mint a Zorrot vagy a Csizmás, a kandúrt
A végét kicsit lezáratlannak találtam (lehetséges egy folytatás?) ezért ez nálam
10/8
Te jóságos magasságos Ég
10/8
2012. február 25. 12:31
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Hétmérföldes szerelem - /Going the Distance/
Egy kicsit furi volt, pláne, hogy ma hajnali 1 körül néztem.
Nekem valamiért annyira hasonlít a főszereplő, Justin Long a Jóbarátokból ismert Ross-ra, hogy egész film alatt ezzel voltam lefoglalva.
De volt benne 1-2 poénos rész, nem akarok spoilerezni, de tényleg azért a pár részért megérte megnézni, mert akkorát röhögtem, hogy bátyám is felébredt, pedig próbáltam visszafojtani, de ezek szerint nem sikerült, úgyhogy azok a részek nagyon bejöttek.
Egy kicsit zavaros volt, de én egy egyszer azért nézhetős filmnek titulálnám.
Drew nagyszerű színésznő, láttam a mimikáján, hogy nagyon jól csinálta a dolgokat, engem meg tudott győzni.
7.5/10
Egy kicsit furi volt, pláne, hogy ma hajnali 1 körül néztem.
Nekem valamiért annyira hasonlít a főszereplő, Justin Long a Jóbarátokból ismert Ross-ra, hogy egész film alatt ezzel voltam lefoglalva.
De volt benne 1-2 poénos rész, nem akarok spoilerezni, de tényleg azért a pár részért megérte megnézni, mert akkorát röhögtem, hogy bátyám is felébredt, pedig próbáltam visszafojtani, de ezek szerint nem sikerült, úgyhogy azok a részek nagyon bejöttek.
Egy kicsit zavaros volt, de én egy egyszer azért nézhetős filmnek titulálnám.
Drew nagyszerű színésznő, láttam a mimikáján, hogy nagyon jól csinálta a dolgokat, engem meg tudott győzni.
7.5/10
2012. február 25. 19:12
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.25. 11:49)
La piel que habito (A bőr, amelyben élek)
Te jóságos magasságos Ég
Ezt a stílust még szokni kell de nekem alapvetően bejött. Egy ideje meg akartam nézni de most jutottam el odáig, hogy szerezzek hozzá passzoló angol feliratot. Szeretem a nem mindennapi történeteket és ez erre egy remek példa. Pedro Almodóvart nekem még szokni kell de ami késik nem múlik. Nagyon tetszett a történetvezetés, olyan gyorsan eltelt az idő, hogy észre sem vettem, közeledik a film vége. A szereplőgárda szerintem jó, Antoniot eddig csak amerikai filmekben láttam (mintha sok nagy amerikai filmet néznék
) de azért összehasonlítási alap van. Szívesebben nézek meg tőle egy ilyen filmet, mint a Zorrot vagy a Csizmás, a kandúrt
A végét kicsit lezáratlannak találtam (lehetséges egy folytatás?) ezért ez nálam
10/8
Te jóságos magasságos Ég
10/8
Almodóvar egyik leggyengébb filmje.
Vasököl
Hát.. Giccs, hájp, de attól még helyes kis film.
7/10
2012. február 25. 19:38
Sírhely kilátással
Imádom ezt a filmet. Romantikus és vicces is.
10/10
Imádom ezt a filmet. Romantikus és vicces is.
10/10
2012. február 25. 20:30
Blue Valentine - 10/8
Talán, ami legelőször az eszembe jut a filmmel kapcsolatban az, hogy életszagú. Ryan Gosling és Michelle Williams (mégha Michelle-t utáltam is a filmben:)) nagyon tehetséges színészek. Elég sokkoló és lelombozó film, aminek teljesen a hatása alá lehet kerülni. Kőkemény' dráma.
Talán, ami legelőször az eszembe jut a filmmel kapcsolatban az, hogy életszagú. Ryan Gosling és Michelle Williams (mégha Michelle-t utáltam is a filmben:)) nagyon tehetséges színészek. Elég sokkoló és lelombozó film, aminek teljesen a hatása alá lehet kerülni. Kőkemény' dráma.
2012. február 25. 21:41
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ördög bújt beléd/Jennifer's Body (2009)
Hátööö... Ez eléggé gagyi volt. A története tetszik, a szereplők jók, magával a filmmel se lenne semmi bajom, ha nem csapták volna össze. Sokkal jobban ki lehetett volna dolgozni és nem 1 és fél órába sűríteni az egészet. Megan Fox-ot imádtam benne, remekül játszotta a szerepét, de azért Amanda-ra sincs panaszom. A film vége nagyon tetszett.
10/6,5
Hátööö... Ez eléggé gagyi volt. A története tetszik, a szereplők jók, magával a filmmel se lenne semmi bajom, ha nem csapták volna össze. Sokkal jobban ki lehetett volna dolgozni és nem 1 és fél órába sűríteni az egészet. Megan Fox-ot imádtam benne, remekül játszotta a szerepét, de azért Amanda-ra sincs panaszom. A film vége nagyon tetszett.
10/6,5
2012. február 25. 22:23
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Nem mostanában láttam, de az m1-en holnap lesz fél 5-től a Nulladik óra c. film, gondoltam írok egy kis ajánlót hozzá, remélem nem gond
A szombatot 5 diák büntetésben tölti a suliban, egy fogalmazást kell írniuk. Mind az öten különböző klikkekbe tartoznak, egymást is csak látásból ismerik. Hamarosan azonban megnyílnak és rájönnek, hogy több közös van bennük, hogy mindenkinek vannak problémái. Alapjában véve vígjáték drámai elemekkel, kicsit Skins-es hangulata van (de lehet hogy ezért még kapni fogok
). Amerikában kultuszfilmnek számít, nálunk viszont méltatlanul hanyagolt, pedig a téma (szülő-gyerek viszony) mindig és mindenhol aktuális lesz, mellesleg 85-ös filmről van szó, az a John Hughes írta és rendezte, aki olyan filmeknél működött közre, mint a Reszkessetek betörők, a Beethoven, vagy a Chevy Chase-es Vakáció filmek. A szinkronja meglehetősen kiöli a hangulatot, de hátha sokaknak így is átjön.
A szombatot 5 diák büntetésben tölti a suliban, egy fogalmazást kell írniuk. Mind az öten különböző klikkekbe tartoznak, egymást is csak látásból ismerik. Hamarosan azonban megnyílnak és rájönnek, hogy több közös van bennük, hogy mindenkinek vannak problémái. Alapjában véve vígjáték drámai elemekkel, kicsit Skins-es hangulata van (de lehet hogy ezért még kapni fogok
2012. február 25. 23:27
háá én ennek a filmnek minden percét élveztem!
nem mondom hogy minden héten meg tudnám nézni, de nekem Michelle nagyon adta Marilyn Monroe-t!érdekes és kedves film volt ez!az a jelenet amikor Marilyn mondja a srácnak miután ki jönnek a babaháztól és jönnek oda a rajongók, oda szól a fiúnak hogy "el játsszam őt?"és elkezd pózolni mint az a Marilyn Monroe akit mindenki ismer jjjaajj hááá az zseniális volt!
Michelle és Branagh fantasztikusak!
Egy hét Marilynnel
7/10
Egy hét Marilynnel
7/10
2012. február 26. 09:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.02.25. 19:12)
Almodóvar egyik leggyengébb filmje.
Nagyon jó alkotás, de szerintem a többihez képest sehol sincs. Elvesztette azt a kicsit szappanszagú, drámai és humoros hangulatát. Miket láttál még tőle? Mert Antonio-t meg kell nézned az Asszonyok az idegösszeomlás szélénben, a Szenvedélyek labirintusában, no meg ott a Kötözz meg és ölelj. Mint film, az első rohadt jó, a másik kettő elvontabb. A 99-06 közötti időszakban volt a mester aranykora, szóval azt a három remekművet látnod kell. Amúgy nem lesz folytatás, az nem Almodóvar stílusa és az egész film a Tarantulára épül. Mérges is vagyok, mert akinek olyan történet pattannak ki az agyából, mint a Mindent anyámról sztorija, az ne használjon fel könyvet.
Vasököl
7/10
Vasököl
7/10
Szégyen tudom, de eddig csak a Hable con ella vagyis Talk to her című filmet láttam tőle. Valamiért vele is úgy vagyok, mint Susanne Bierrel, kell egy bizonyos hangulat ahhoz, hogy nézni tudjam, amit alkotott. Mindent anyámról lassan meg lesz kaparintva
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.25. 23:27)
háá én ennek a filmnek minden percét élveztem!
nem mondom hogy minden héten meg tudnám nézni, de nekem Michelle nagyon adta Marilyn Monroe-t!érdekes és kedves film volt ez!az a jelenet amikor Marilyn mondja a srácnak miután ki jönnek a babaháztól és jönnek oda a rajongók, oda szól a fiúnak hogy "el játsszam őt?"és elkezd pózolni mint az a Marilyn Monroe akit mindenki ismer jjjaajj hááá az zseniális volt!
Egy hét Marilynnel
7/10
Egy hét Marilynnel
7/10
Akkor ez miért 'csak' 7? Volt valami baj a történettel vagy csak simán magasra teszed a mércét és lehetetlen 10/10-es értékelést kapni tőled?
tya04
2012. február 26. 09:13
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Underworld: Evolution (2006)
Talán ez a legelső film, amit végignéztem, miközben tudtam, hogy horror. Rettegek az egész műfajtól, de ebben azt szerettem, hogy nem túlozták el egyáltalán a testrészek leesését.
A végén a helikopteres durva volt, ahogy a csávót szétszedte, de kíváncsi voltam, hogy mi fog történni, ezért fél szemmel bár, de megnéztem.
Én nagyon élveztem az egészet, bár az első néhány percet nem tudtam látni, de még így is próbáltam megérteni a lényeget, ami sikerült is félig-meddig.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem nézte még meg!
10/9
Talán ez a legelső film, amit végignéztem, miközben tudtam, hogy horror. Rettegek az egész műfajtól, de ebben azt szerettem, hogy nem túlozták el egyáltalán a testrészek leesését.
A végén a helikopteres durva volt, ahogy a csávót szétszedte, de kíváncsi voltam, hogy mi fog történni, ezért fél szemmel bár, de megnéztem.
10/9
2012. február 26. 10:37
Idézet (ophely88 @ 2012.02.26. 09:09)
Akkor ez miért 'csak' 7? Volt valami baj a történettel vagy csak simán magasra teszed a mércét és lehetetlen 10/10-es értékelést kapni tőled?
hhűűű hááá nekem ahhoz nagyon nagy katarzist kell éreznem hogy 10-est adjak egy filmre!
de szoktam 10-est adni amúgy!
mert pl.nálam az Angyalszív az egy 10/10-es vagy a Született gyilkosok, Őrület határán, Hegylakó 1, Predator 2, Penge 1.Hetedik, Agora, Sikoly 1 és a 4, amik hirtelen eszembe jutottak és 10-ek számomra,és nekem mondhat mindenki amit akar számomra az összes Star Wars epizód 10/10-es úgy ahogy van Jar Jar binksestűl ewokostul mindenestűl!
Egy hét Marilynnel ez a film nagyon tetszett és nagyon jó film de számomra nem az a film amit napjában többször is megtudnék nézni! és szerintem kicsit rövidke is volt!
valahogy így jött ki nálam a 7-es!
de nálam a 7-es az mindenképp jó kategóriát jelent!
ophely88
2012. február 26. 11:25
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
A legszebb ajándék (2006)
9/10
Jane Eyre (2011)
9/10
Felhők felett három méterrel (2010)
9/10
Egy hét Marilynnel (2012)
9/10
Rég volt ennyi időm, úgyhogy megnéztem néhány filmet. Teljesen véletlenül választottam ki párat, tulajdonképpen ami éppen felugrott és megtetszett az alap sztorija, azt meg is néztem. Mindegyik nagyon jó volt és hatással volt rám, bár teljesen másról szólnak. Egyiket sem bántam meg, hogy megnéztem.
9/10
Jane Eyre (2011)
9/10
Felhők felett három méterrel (2010)
9/10
Egy hét Marilynnel (2012)
9/10
Rég volt ennyi időm, úgyhogy megnéztem néhány filmet. Teljesen véletlenül választottam ki párat, tulajdonképpen ami éppen felugrott és megtetszett az alap sztorija, azt meg is néztem. Mindegyik nagyon jó volt és hatással volt rám, bár teljesen másról szólnak. Egyiket sem bántam meg, hogy megnéztem.
2012. február 26. 14:18
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
My Week with Marilyn (2011)
Egész jó kis film volt, tetszett. Bár egy kicsit nekem is túl rövidnek tűnt. Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő.
(Ebből látszik, hogy Marilyn tényleg egy ikon volt, szerintem nincs még egy olyan színésznő, aki olyan hitelesen eltudná őt játszani, mint Michelle. Le a kalappal előtte.
) Rosszat egyébként nem is tudok mondani a filmről, tényleg nagyon jó volt. Őszintén, engem amúgy kicsit meglepett, hogy ennyire kis butus nő volt.
Jó, hát mondjuk előtte is tudtam, hogy sosem az eszéért szerették, de ez most mellékes... Volt benne egy-két jó poén is, mint pl. amikor Colin ott ült mellette az ágyán, és rákérdez a képre, majd a bekeretezzet Abraham Lincoln fotóra, mire Marilyn: "Az az apám. Fogalmam sincs, ki az igazi apám, szóval akár ő is lehet, nem igaz?" - Na, ezen percekig röhögtem.
Tényleg csak dicsérni tudom, még biztosan megnézem párszor. Mindenkinek ajánlom!
8/10
Egész jó kis film volt, tetszett. Bár egy kicsit nekem is túl rövidnek tűnt. Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő.
8/10
2012. február 26. 14:20
Pom Pom meséi ment a Tv-ben xdd
Hát..mindenki volt egyszer gyerek
Hát..mindenki volt egyszer gyerek
2012. február 26. 19:15
Underworld (2003) 10/6,5
Nagy reményeket fűztem ehhez a filmhez, mert az ismerőseim akik látták (majdnem) minden dicsérték, ebből gondoltam, hogy akkor biztosan jó, hogy ha ennyi embernek tetszett. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, melyekkel nem tudtam betelni, de úgy alapjába véve nem nyűgözött le.
A többi részét is meg fogom azért nézni, mert ha már belekezdtem, akkor kíváncsi vagyok a többire is és ki tudja, talán a későbbiekben talán majd jobban megszeretem.
Nagy reményeket fűztem ehhez a filmhez, mert az ismerőseim akik látták (majdnem) minden dicsérték, ebből gondoltam, hogy akkor biztosan jó, hogy ha ennyi embernek tetszett. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, melyekkel nem tudtam betelni, de úgy alapjába véve nem nyűgözött le.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.