Igazán nincs mit Én amúgy nem szeretem Scarlet Johansont, valamiért soha nem tudott magával ragadni sem a játéka sem a személyisége. Nem mondom, hogy rossz, csak én nem szeretem.
én őt is kedvelem jó színésznő és dögös is! a Tétova tinédzserek-ben valami fantasztikus párost alkotnak Thora Birch-el. amúgy én is Suttogó-ban láttam először.
Már az első részét is imádtam,és ez ezzel sem volt másképp.Jók voltak a szereplők,a történet, Robert nem okozott csalódást Csak azt sajnálom,hogy Rachel ennyire kevés szerepet kapott benne. Ettől függetlenül:
Kites Újrakezdtem nézni a Rubít, rákerestem Bárbarára Google-n, és kihozta a filmet.. Mindenki dicsérte, és úgy döntöttem, egy életem-egy halálom, hát megnézem. Nem bántam meg, nagyszerű film! A szerelmi szál csodálatos, és tele van akciókkal, izgalmakkal. És az, hogy a spanyol-angol nyelv változott benne... Fú, imádtam. Bárbara igazi hangja lenyűgöző! És amikor azt mondja, hogy "cómo".. Mindenkinek érdemes egyszer megnéznie! ;D
Szerintem nagyon jó film, sőt zseniális, komoly mondanivalóval. Szembeállítja a társadalom 2 nagy rétegének a világnézetét , gondolkodását. A mondanivalója aktuális most is. A film végén a csattanó szuper volt. Az utolsó mondat, üzenet ("van aki sosem változik") is teljesen igaz...
Fantasztikus alkotás, tele gyönyörű tájakkal és kiváló színészi teljesítésekkel!!
Ajánlom Mindenkinek!!
10/10
Leo miatt már megakartam nézni,úgyhogy végre letöltöttem és neki ültem.. Hát..Leo teljesítménye szokásosan fantasztikus volt,és a film sem volt rossz,csak nem az én ízlésemnek való. Ed pici szereplésének nagyon örültem,ha sokat nem is kellett tennie,de legalább a hangját jó volt hallani Lehet én vagyok túl elfogult Leoval szemben,de őszintén megérdemelne már egy Oscar díjat. Amúgy érdekes egy film volt.Az ember senkiben sem bízhat,hisz mindenki hazudik.Azért Hoover-ről is derült ki egy-két kevésbé jó dolog,amit itt sokan biztos már tudtak.
My Week With Marilyn Nagyon ritka, ha valaki teljesen át tud szellemülni egy kultikus (valós) figurává. A Piafban tanúi lehettünk e jelenségnek, és bár itt nincs teljes lelki-testi katarzis, egy hihetetlen alakítás keríti hatalmába a nézőt. Michelle Williams eddig is kiskedvencem volt - Blue Valentine révén - de végre elérte, hogy Marilyn Monroe többdimenziós, komplex karakterként jelenjen meg a filmvásznon. Hihetetlen báj övezi, és ez egy nagyon erős film.
Remekül összerakták. A színészgárda telitalálat, a szkript ütős, pörgősek a párbeszédek és a kameraállások is jóra sikeredtek. A történet mesélőjének nevezhetjük az ifjú Colint, aki nagy lelkesedéssel van a szakma és Marilyn iránt. A film legnagyobb ereje persze a címszereplő, vagyis a karakter többdimenzióssága. Monroe-t általában buta fruskának, vagy épp szexbombának ábrázolják, de sosem tudtak belőle embert csinálni. Jó és rossz tulajdonságokkal, belső vívódásokkal. Itt Williams életre kelti a legendát, törékeny és rokonszenves marad, miközben mozgása, tekintete, szóhasználata nagyban idézi Marilynt. Bájos és nagyon hiteles alakítás, nem lennék mérges, ha az Akadémia Michelle-nek ítélni az Oscart (azért Merylnél lenne a legjobb helyen..).
Judi Denchet imádtam még, de ő egy fantasztikus karakterszínésznő, mindenhol megállja a helyét és mindenhol emlékezeteset tesz le az asztalra. Kenneth Branagh is remekül alakít, egyébként a többiek nem ragadtak meg különösebben. Néha kissé hatásvadász, de ettől függetlenül nagyon jól összerakott, szórakoztató, humoros és megható elegy, melyet ritkán látni. Méltó Marilyn Monroe emlékéhez.
9/10
Katyn Steve McQueen tudott eddig a legjobban arcul csapni, de azért erősek az európai háborús filmek is. Ezen az emléknapon moziba ment három évfolyam, és bár ez a lengyel film szerintem nagyon erős, a nézők körülbelül 98%a nem értékelte a dolgot. Maga az utóhullám ezerszer fájdalmasabb volt számomra, mint az utolsó tíz perc (rémes naturalizmussal mutatták be, mi is történt, hisz ez a film központi kérdésének is számít), a társadalmunk elfajult és rohadtul nem értékelik az efféle dolgokat. Szinte sírva fakadtam a sok szitkozódás közepette, de kéne pár szót mondanom a filmről is.
Lassú és vérfagyasztó, bár nem emelkedik ki a II. világháborút feldolgozó filmek közül, nagyon jó alkotás, nem csoda, hogy jelölték Oscarra anno. Több szálon mozog és a karakterek érzelmein keresztül érzékelteti azt a hullámvasutat, amit a háború alatt átéltek az emberek. Nagyon tetszett.
8,5/10
The vow/Fogadom (2012)
Teljesen véletlenül találtam rá, de megtetszett az alap sztori és elég jól kivitelezték. Érdemes megnézni, mert bár kissé közhelyesnek tűnik, azért mégis más. 9/10
Batman: Kezdődik; Batman - A Sötét Lovag Egymás után néztem meg mind a kettőt. A Kezdődiket nem láttam még, de nagyon imádtam, és bevallom, a végén el is sírtam magam. Imádtam Christian-t, szerintem ő az eddigi legjobb Batman. A Sötét Lovagban csak még jobban megimádtam. Nagyon megkedveltem Jokert is, a szerepét tökéletesen eljátszotta Heath Ledger. Ennek a végén is elsírtam magam. 10/10
nekem ami még nagyon tetszett film és Marilyn Monroe életéről szólt a Norma Jean és Marilyn, Ashley Judd és Mira Sorvino főszereplésével!
szerintem nagyon alulértékelt film.
Ashley Judd alakítja Norma Jean-t az ő karakterén látjuk hogy milyen is lehetett Marilyn Monroe valójában.
Mira Sorvino pedig Marilyn Monroe-t kelti életre az ünnepelt sztárt a szexbálványt és Marilyn egy afféle álarc aki elnyomta és elfeledtette Norma Jean-t.
nagyon érdekes film szerintem akit érdekel nyugodtan nézze meg!
Norma Jean és Marilyn
8/10
Körhinta Most komolyan.. miért kellett ennyire elbaltázni a magyar filmipart? Valaha olyan jó filmeket csináltunk, amik annyira hiányoznak. Ezt konkrétan nagyon szeretem, annak ellenére, hogy a főhősnő esetlensége nagyon irritáló.
10/10
Pearl Harbor - Égi háború 10/10 Imádtam, fantasztikus alkotás, és még a végét is el tudtam viselni, mert valahogy így volt tökéletes. Remek szereplők voltak, tetszett a cselekmény, bár azért az amcsik megint bedobták magukat. *Mikor mutatták az embereket a vízben, szomorú zene, azért ott úszott a víz tetején az amerikai zászló *
A filmzene sem utolsó. Az utolsó pillanatig sem tudtam választani Ben és Josh között