Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 26. 23:21
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Kémes hármas: 9/10
1 felhasználónak tetszik:
Blackbird03
2012. február 27. 06:59
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Csizmás a kandúr még a moziba
2012. február 27. 08:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dave095 @ 2012.02.26. 14:18)
My Week with Marilyn (2011)
Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő.
(Ebből látszik, hogy Marilyn tényleg egy ikon volt, szerintem nincs még egy olyan színésznő, aki olyan hitelesen eltudná őt játszani, mint Michelle. Le a kalappal előtte.
)
8/10
Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő.
8/10
Igen, sikerült megragadni a lényeget. Évekkel ezelőtt Jude Law Hamletezett New Yorkban, a Donmar House-ban és ezzel kapcsolatban készítettek vele sok interjút. Kérdezték tőle, hogy hogyan azonosul a karakterrel és rávágta, hogy akármilyen, élő vagy könyvbéli ikont kell játszani, az a legjobb döntés ha mi magunk válunk azzá és a külső jegyeken kívül elsődlegesen nem is kaparunk a hasonlításra, mert annak erőltetett másolat lesz a vége. Régebben jót röhögtem ezen a válaszán és a falat kapartam hogy hová lehet ennél beképzeltebb
Marilyn ezen oldalának bemutatására Michelle remek választás volt, akár hasonlít rá, akár nem és ezt be kell ismerni.
Dream House
Pont ezért nem szeretem a 'régi házba újonnan beköltözött család szellemeket lát és képzelődik' thrillereket, mert unalmasak és a végén majdnem mindig kiderül, hogy skizofrén a főszereplő vagy léteznek szellemek/szörnyek. Nyakatekerten indult és fél úton úgy éreztem, lehet ebből még valami jó dolog is, óriási fordulópont a film felénél és onnantól kezdve megint semmi. Érdekesnek ugyan nem mondható a sztori, sem egyedi, sem különleges de a fordulóponttól jól elrontották. Pont mikor akadt végre egy valamire való jó jelenete Danielnek, amiben színészileg megkövetelnek tőle többet is mint csodálkozás és kétségbeesett fej, véres szemmel ül az asztalnál majd semmi. Ennek a filmnek csak annyi értelme volt, hogy rájöttem, Danielnek jól áll az apa szerep, Rachelnek meg az anya karakter de attól függetlenül nem értem mit keres 3 tehetséges színész egy ennyire gyenge filmben
10/4
2012. február 27. 09:36
Gladiátor - 10/10*
Nem fűznék hozzá sokat.
Hogy miért? Szerintem nem kérdés. Talán egy...vagyis kettő.
Joaquin Phoenix és Ridley Scott hogy a búbánatba nem kapott ezért Oscart a maguk kategóriájukban??
Életem első mozis élménye egyébként ez a film.
This Means War - (Kémes hármas) - 10/7
Ilyen fordítást!
Szerintem sok esetben jók a magyar fordítások. Ez most "pölö" sikerült. Néhány jeleneten jókat derültem. Szerelmi háromszög néhány poénnal és akcióval dúsítva. Kikakcsolódáshoz kiváló. Senki ne várja, hogy Hardy a legjobb oldalát fogja mutatni, ami tőle ugyebár megszokott. Nem csoda néha Hardy csodaszép szája elvonta a figyelmemet a storyról. Reese bájos, jó és aranyos, mint általában. Hozza a tőle elvártat, akárcsak Chris Pine.
Egy egyszernézős, szórakoztató film.
Nem fűznék hozzá sokat.
Hogy miért? Szerintem nem kérdés. Talán egy...vagyis kettő.
Joaquin Phoenix és Ridley Scott hogy a búbánatba nem kapott ezért Oscart a maguk kategóriájukban??
Ilyen fordítást!
2012. február 27. 13:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.27. 09:36)
Ilyen fordítást!
Emlékszem a 2006-os Tom Hardyra, aki a Scenes of a sexual Nature című filmben, amikor még az eredeti akcentusával minden idők talán második legpofátlanabb szívgyilkosát alakította.
Engem ez a film nem érdekel, a trailer sem hatott meg szóval nem fogom megnézni csak muszáj voltam kibökni amit leírtam
2012. február 27. 14:35
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Jöttem, láttam, beköltöztem
A macskanő
Négyen egy gatyában
Mindhármat imádom : )
A macskanő
Négyen egy gatyában
Mindhármat imádom : )
2012. február 27. 16:24
Szerelmünk lapjai
Nicholas Sparks regényeit eddig is nagyon szerettem, de valahogy a Szerelmünk lapjai kimaradt a repertoáromból.
A könyvet még nem olvastam, de tegnap megnéztem a filmet és.. Egyszerűen fantasztikus volt!!!
Szeretem a romantikus filmeket is, de elég régen néztem utoljára ilyen jót!!!
A színészek érett játékot nyújtanak, akik pedig valaha is ódzkodtak volna Ryan Goslingtól, (van ilyen egyáltalán ezen a planétán???!!!
) mondván, hogy csak egy helyes srác, akiben alig van tehetség, azok nézzék meg ezt a filmet!!!(Vagy a Drive-ot vagy a Blue Valentine-t!!!
) Végső értékelés: nekem ez teljes katarzis volt, a történet nagyon megható és sokat mondó!!Végigizgultam a filmet (
) a végén pedig én is hullattam a könnyeimet!!Egyszerűen imádtam ezt a mozit!!!
(Bocs, az ömlengésért..
Még a film hatása alatt vagyok..
)
10/10
Nicholas Sparks regényeit eddig is nagyon szerettem, de valahogy a Szerelmünk lapjai kimaradt a repertoáromból.
10/10
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
tya04,
SmileyZ,
Bessie,
nicol bellox,
Fanni00,
funny18,
Christo,
Blackbird03
2012. február 27. 17:20
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
La Piel Que Habito
Almodóvarhoz képest gyenge. Elveszett a fekete humor, a drámai jelenetek, persze azért jó film. Szerk.: Marisa Parades egy élő legenda, imádom.
7/10
Almodóvarhoz képest gyenge. Elveszett a fekete humor, a drámai jelenetek, persze azért jó film. Szerk.: Marisa Parades egy élő legenda, imádom.
7/10
2012. február 27. 17:46
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A Szentély * The Shrine
Hát nem is tudom .. az Ördögűző gyenge változata. Cindy Sampson-t ezen kívül még csak az Odaátban láttam, ott nagyon megnyerő és ügyes volt, itt viszont kicsit esetlennek tűnt.
Egyszer elég volt megnézni
5*10
Hát nem is tudom .. az Ördögűző gyenge változata. Cindy Sampson-t ezen kívül még csak az Odaátban láttam, ott nagyon megnyerő és ügyes volt, itt viszont kicsit esetlennek tűnt.
Egyszer elég volt megnézni
5*10
1 felhasználónak tetszik:
Blackbird03
2012. február 27. 18:33
Underworld: Evolution (2006) 10/8
Ez a rész már jobban tetszett, mint az első, de azért még mindig nem volt tökéletes. Viszont annak örülök, hogy az első rész okozta csalódás nem vette el a kedvemet attól, hogy folytassam. Ez már érdekesebb és még izgalmasabb volt, mint elődje, úgyhogy nagyon remélem, hogy a továbbiakban ez így is marad.
Ez a rész már jobban tetszett, mint az első, de azért még mindig nem volt tökéletes. Viszont annak örülök, hogy az első rész okozta csalódás nem vette el a kedvemet attól, hogy folytassam. Ez már érdekesebb és még izgalmasabb volt, mint elődje, úgyhogy nagyon remélem, hogy a továbbiakban ez így is marad.
2012. február 27. 18:35
ez egy nagyon jó film nem csak Baseball rajongóknak de azért legföképpen nekik ajánlanám, minden benne van amiért érdemes Baseball-ozni és Baseball-t nézni.
Brad Pitt egyébként nem alakit benne valami hihetetlen nagyot csek zsigerből hozza az önfejű csapat menedzser szerepét.
szerintem a rendező Bennett Miller inkább érdemelt volna jelölést.
Pénzcsináló
7/10
Brad Pitt egyébként nem alakit benne valami hihetetlen nagyot csek zsigerből hozza az önfejű csapat menedzser szerepét.
szerintem a rendező Bennett Miller inkább érdemelt volna jelölést.
Pénzcsináló
7/10
2012. február 27. 20:50
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Summerhill
eddig nem láttam teljesen de egész jó film volt eddig:)
eddig nem láttam teljesen de egész jó film volt eddig:)
2012. február 27. 23:04
Csillagközi invázió hatalmas film még mindig!az idő nem fog rajta.
Verhoeven mester tanít!(kár hogy az ő nevéhez fűződnek olyan ocsmányságok is mint az Elemi ösztön és a Showgirls)
ez a film aktuálisabb mint valaha!Verhoeven egy torz jövőt tár elénk,egy nem túl bíztató gazdasági politikai helyzetről és egy military erőszakra épült rendszerről ahol az emberek képesek odáig hajszolni egymást hogy önként feláldozzák magukat a vezetés parancsára és önként és dalolva vonulnak háborúba mint az őrültek.a vezetés pedig úgy manipulálja a társadalmat kénye kedve szerint hogy az valami megdöbbentő.a bevágott propaganda reklámok azok valami elképesztőek a filmben.a gyilkolászásra buzdító szónoklatok is nagyon durvák.
és ez a társadalom egy olyan ellenséggel szál szembe amivel a néző képtelen azonosulni hatalmas gigantikus undorító bogarakkal.és így már alig várod hogy darabokra lőjék a mocskos férgeket. és az a véres darabolás ami megy a filmben elképesztő.
zseniális film!
az oscár meg bek*phatja!!
Csillagközi invázió
10/10
Verhoeven mester tanít!(kár hogy az ő nevéhez fűződnek olyan ocsmányságok is mint az Elemi ösztön és a Showgirls)
ez a film aktuálisabb mint valaha!Verhoeven egy torz jövőt tár elénk,egy nem túl bíztató gazdasági politikai helyzetről és egy military erőszakra épült rendszerről ahol az emberek képesek odáig hajszolni egymást hogy önként feláldozzák magukat a vezetés parancsára és önként és dalolva vonulnak háborúba mint az őrültek.a vezetés pedig úgy manipulálja a társadalmat kénye kedve szerint hogy az valami megdöbbentő.a bevágott propaganda reklámok azok valami elképesztőek a filmben.a gyilkolászásra buzdító szónoklatok is nagyon durvák.
és ez a társadalom egy olyan ellenséggel szál szembe amivel a néző képtelen azonosulni hatalmas gigantikus undorító bogarakkal.és így már alig várod hogy darabokra lőjék a mocskos férgeket. és az a véres darabolás ami megy a filmben elképesztő.
zseniális film!
az oscár meg bek*phatja!!
Csillagközi invázió
10/10
2012. február 28. 08:32
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (pillajunior @ 2012.02.27. 21:49)
Nem tudom, nekem most nagyon eltalálta a hangulatom szóval lehet kicsit elfogult vagyok
Rhys Ifans még rá is dobott 
Én megértem.
Nekem egyébként ez a film kicsit betett a Shakespeare lelkemnek bár magam is tudom, hogy ez csak egy film no de azért mégis .. Shakespeare másnak a költeményeit lopja és nem tud írni meg olvasni sem?
2012. február 28. 10:24
Sucker Punch / Álomháború (2011)
Nem győzött meg, pedig többeknél láttam hogy az egekig magasztalják a filmet. Számomra elég unalmas és vontatott volt, abszolút egyszer nézős kategória.
4/10
Nem győzött meg, pedig többeknél láttam hogy az egekig magasztalják a filmet. Számomra elég unalmas és vontatott volt, abszolút egyszer nézős kategória.
4/10
2012. február 28. 12:27
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Amiket már láttam:
Bad Boys
Tök alsó
10/10
Ace Ventura
10/8
Amiket most láttam először:
Egy kis Mennyország
Azt hittem egy szokásos vicces Kate Hudson filmet kapok,ehhez képest ment a sírás rendesen míg néztem.
Így jár aki nem olvassa el miről szól amit nézni akar.Nem tudom én mit tennék ha rólam derülne ki,hogy rákos vagyok.Hogy tudja valaki elfogadni,ha tudja hogy nincs remény?Vagy ha nem is mi vagyunk betegek hanem valamelyik rokonunk,vagy barátunk,hogy álljunk mellette úgy mintha mindben rendben lenne,mintha nem lennénk szomorúak amiért tudjuk,hogy elveszítjük?Szörnyű ez a betegség.
Fogadom
Rachel annyira elbűvölő lány,és kezdem Channing-ot is megkedvelni.
Nagyon szép film,tetszett hogy a fiú mennyire szerette a lányt.
Nem is tudom melyiküknek volt rosszabb.Oké most lehet sokan hülyének néztek,mert a lány volt aki elvesztette az emlékeit,én mégis a fiút sajnálom jobban.Hiszen ő mindenre emlékezett de mégsem tehetett semmit azért,hogy vissza kapja a lányt.Csak annyit tehetett,hogy várt,és végig a lány mellett állt.Persze amíg az hagyta..Ez a mondat nagyon tetszett a filmből:
"A lelkem legmélyén tudni fogom,hogy jöhet bármi ami elválaszt minket,mi mindig vissza találunk egymáshoz."
Mindkettő: 10/7 Mert egy kissé mindkettő unalmas volt.
The River Murders
Ezt a filmet nagyon jól megcsinálták.Ray
10/9
Bad Boys
Tök alsó
10/10
Ace Ventura
10/8
Amiket most láttam először:
Egy kis Mennyország
Azt hittem egy szokásos vicces Kate Hudson filmet kapok,ehhez képest ment a sírás rendesen míg néztem.
Fogadom
Rachel annyira elbűvölő lány,és kezdem Channing-ot is megkedvelni.
"A lelkem legmélyén tudni fogom,hogy jöhet bármi ami elválaszt minket,mi mindig vissza találunk egymáshoz."
Mindkettő: 10/7 Mert egy kissé mindkettő unalmas volt.
The River Murders
Ezt a filmet nagyon jól megcsinálták.Ray
10/9
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.