Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 26. 23:21 #4641
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Kémes hármas: 9/10 thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2012. február 27. 06:59 #4642
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Csizmás a kandúr még a moziba biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: patrícia4, SmileyZ, Blackbird03
2012. február 27. 08:50 #4643
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (dave095 @ 2012.02.26. 14:18)
My Week with Marilyn (2011)
Érdekes, hogy amikor először megláttam Michelle-t a filmben, rögtön leírtam. Valószínűleg azért, mert nem igazán hasonlít Marilynre. El kellett telnie egy kis időnek, hogy elfogadjam. Hihetetlenül tehetséges színésznő.  ohmy.gif (Ebből látszik, hogy Marilyn tényleg egy ikon volt, szerintem nincs még egy olyan színésznő, aki olyan hitelesen eltudná őt játszani, mint Michelle. Le a kalappal előtte.  meghajolo.gif
8/10

Igen, sikerült megragadni a lényeget. Évekkel ezelőtt Jude Law Hamletezett New Yorkban, a Donmar House-ban és ezzel kapcsolatban készítettek vele sok interjút. Kérdezték tőle, hogy hogyan azonosul a karakterrel és rávágta, hogy akármilyen, élő vagy könyvbéli ikont kell játszani, az a legjobb döntés ha mi magunk válunk azzá és a külső jegyeken kívül elsődlegesen nem is kaparunk a hasonlításra, mert annak erőltetett másolat lesz a vége. Régebben jót röhögtem ezen a válaszán és a falat kapartam hogy hová lehet ennél beképzeltebb rohog.gif De aztán olvastam, hogy Jennifer Lowe Hewitt is hasonlóan nyilatkozott, mikor Audrey Hepburnról szóló filmjével kapcsolatban interjúztatták, sőt, egy olyan rádióinterjút hallottam a 90-es évekből Kenneth Branagh-val, amiben azt mesélte, hogy Kate Winslettel majdnem remegő lábbal álltak hozzá a projekthez, mert nem tudták, hogyan is kellene megalkotni Hamlet és Ophelia karakterét úgy, hogy az ne tűnjön fárasztó másolásnak, ezért mindketten a method acting mellett döntöttek és elfogadták, hogy hiába törekednek a hasonlóságra, annak nincs értelme. Nem mellesleg Kate Ophelia (*ránéz a felhasználó nevére*) karaktere óta annál jobbat még nem láttam ahogyan eddig senkinek sem sikerült űberelnie Hamlet figuráját (Talán van valaki, aki 2009-ben sikeres Hamletet tudhatott magáévá de akkor sem jobb, mint Kenneth, David Morrisey meg David Tennant ide vagy oda, egyik sem Kenneth rohog.gif ez be kell ismerni).
Marilyn ezen oldalának bemutatására Michelle remek választás volt, akár hasonlít rá, akár nem és ezt be kell ismerni.

Dream House

Pont ezért nem szeretem a 'régi házba újonnan beköltözött család szellemeket lát és képzelődik' thrillereket, mert unalmasak és a végén majdnem mindig kiderül, hogy skizofrén a főszereplő vagy léteznek szellemek/szörnyek. Nyakatekerten indult és fél úton úgy éreztem, lehet ebből még valami jó dolog is, óriási fordulópont a film felénél és onnantól kezdve megint semmi. Érdekesnek ugyan nem mondható a sztori, sem egyedi, sem különleges de a fordulóponttól jól elrontották. Pont mikor akadt végre egy valamire való jó jelenete Danielnek, amiben színészileg megkövetelnek tőle többet is mint csodálkozás és kétségbeesett fej, véres szemmel ül az asztalnál majd semmi. Ennek a filmnek csak annyi értelme volt, hogy rájöttem, Danielnek jól áll az apa szerep, Rachelnek meg az anya karakter de attól függetlenül nem értem mit keres 3 tehetséges színész egy ennyire gyenge filmben blink.gif Sajnos a tehetségüket sem tudom pontozni, mert a színészektől színészileg nem sokat kértek. Pocsék karaktereknek jó színészek? Daniel? Rachel Weisz és Naomi Watts? Ugyan már, ezeket a karaktereket hagyjuk meg azoknak, akik nincs ennél jobb dolguk vagy oly mindegy, hogy milyen trash minőségű projektet vállalnak el. dry.gif

10/4
4 felhasználónak tetszik: dave095, Domcicc, tya04, Blackbird03
2012. február 27. 09:36 #4644
- törölt felhasználó -    
Gladiátor - 10/10*

Nem fűznék hozzá sokat.
Hogy miért? Szerintem nem kérdés. Talán egy...vagyis kettő.
Joaquin Phoenix és Ridley Scott hogy a búbánatba nem kapott ezért Oscart a maguk kategóriájukban?? wtf.gif Életem első mozis élménye egyébként ez a film. meghajolo.gif

This Means War - (Kémes hármas) - 10/7

Ilyen fordítást! laugh.gif Szerintem sok esetben jók a magyar fordítások. Ez most "pölö" sikerült. Néhány jeleneten jókat derültem. Szerelmi háromszög néhány poénnal és akcióval dúsítva. Kikakcsolódáshoz kiváló. Senki ne várja, hogy Hardy a legjobb oldalát fogja mutatni, ami tőle ugyebár megszokott. Nem csoda néha Hardy csodaszép szája elvonta a figyelmemet a storyról. Reese bájos, jó és aranyos, mint általában. Hozza a tőle elvártat, akárcsak Chris Pine.
Egy egyszernézős, szórakoztató film.
6 felhasználónak tetszik: nicol bellox, tya04, Bessie, Adrianna, Porcicca, Blackbird03
2012. február 27. 13:01 #4645
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.02.27. 09:36)

This Means War - (Kémes hármas) - 10/7
Ilyen fordítást!  laugh.gif  Szerintem sok esetben jók a magyar fordítások. Ez most "pölö" sikerült. Néhány jeleneten jókat derültem. Szerelmi háromszög néhány poénnal és akcióval dúsítva. Kikakcsolódáshoz kiváló. Senki ne várja, hogy Hardy a legjobb oldalát fogja mutatni, ami tőle ugyebár megszokott. Nem csoda néha Hardy csodaszép szája elvonta a figyelmemet a storyról. Reese bájos, jó és aranyos, mint általában. Hozza a tőle elvártat, akárcsak Chris Pine.
Egy egyszernézős, szórakoztató film.

Emlékszem a 2006-os Tom Hardyra, aki a Scenes of a sexual Nature című filmben, amikor még az eredeti akcentusával minden idők talán második legpofátlanabb szívgyilkosát alakította. rohog.gif Már akkor láttam, hogy ebből a gyerekből vagy nagy sztár lesz vagy semmilyen és lám, Isten hogy felvitte a sorát laugh.gif
Engem ez a film nem érdekel, a trailer sem hatott meg szóval nem fogom megnézni csak muszáj voltam kibökni amit leírtam laugh.gif
2012. február 27. 14:35 #4646
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Jöttem, láttam, beköltöztem

A macskanő

Négyen egy gatyában

Mindhármat imádom : )
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4, Fanni00, Hannuusshh, Lady Suzy, Blackbird03
2012. február 27. 16:24 #4647
- törölt felhasználó -    
Szerelmünk lapjai

Nicholas Sparks regényeit eddig is nagyon szerettem, de valahogy a Szerelmünk lapjai kimaradt a repertoáromból. blush.gif A könyvet még nem olvastam, de tegnap megnéztem a filmet és.. Egyszerűen fantasztikus volt!!! wub.gif Szeretem a romantikus filmeket is, de elég régen néztem utoljára ilyen jót!!! meghajolo.gif A színészek érett játékot nyújtanak, akik pedig valaha is ódzkodtak volna Ryan Goslingtól, (van ilyen egyáltalán ezen a planétán???!!! blink.gif ) mondván, hogy csak egy helyes srác, akiben alig van tehetség, azok nézzék meg ezt a filmet!!!(Vagy a Drive-ot vagy a Blue Valentine-t!!! smileeee.gif ) Végső értékelés: nekem ez teljes katarzis volt, a történet nagyon megható és sokat mondó!!Végigizgultam a filmet ( rohog.gif blush.gif ) a végén pedig én is hullattam a könnyeimet!!Egyszerűen imádtam ezt a mozit!!! wub.gif wub.gif (Bocs, az ömlengésért.. blush.gif Még a film hatása alatt vagyok.. rolleyes.gif )
10/10
9 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, SmileyZ, Bessie, nicol bellox, Fanni00, funny18, Christo, Blackbird03
2012. február 27. 16:52 #4648
Lizaa99
Lizaa99
új tag
Hozzászólás: 73
Csatolások: 41
Azonosító: 169954
Csak a holtestemen át!! laugh.gif
2012. február 27. 17:20 #4649
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
La Piel Que Habito
Almodóvarhoz képest gyenge. Elveszett a fekete humor, a drámai jelenetek, persze azért jó film. Szerk.: Marisa Parades egy élő legenda, imádom.
7/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Blackbird03
2012. február 27. 17:46 #4650
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Szentély * The Shrine
Hát nem is tudom .. az Ördögűző gyenge változata. Cindy Sampson-t ezen kívül még csak az Odaátban láttam, ott nagyon megnyerő és ügyes volt, itt viszont kicsit esetlennek tűnt.
Egyszer elég volt megnézni beer.gif

5*10
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2012. február 27. 18:33 #4651
- törölt felhasználó -    
Underworld: Evolution (2006) 10/8
Ez a rész már jobban tetszett, mint az első, de azért még mindig nem volt tökéletes. Viszont annak örülök, hogy az első rész okozta csalódás nem vette el a kedvemet attól, hogy folytassam. Ez már érdekesebb és még izgalmasabb volt, mint elődje, úgyhogy nagyon remélem, hogy a továbbiakban ez így is marad. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, patrícia4, Blackbird03
2012. február 27. 18:35 #4652
- törölt felhasználó -    
ez egy nagyon jó film nem csak Baseball rajongóknak de azért legföképpen nekik ajánlanám, minden benne van amiért érdemes Baseball-ozni és Baseball-t nézni.
Brad Pitt egyébként nem alakit benne valami hihetetlen nagyot csek zsigerből hozza az önfejű csapat menedzser szerepét.
szerintem a rendező Bennett Miller inkább érdemelt volna jelölést.
Pénzcsináló
7/10
http://0.tqn.com/d/movies/1/0/-/7/Y/moneyball-poster2.jpg
3 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli, Blackbird03
2012. február 27. 20:50 #4653
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Summerhill smileeee.gif

eddig nem láttam teljesen de egész jó film volt eddig:)
2012. február 27. 21:38 #4654
- törölt felhasználó -    
Anonymous (2011): 10*/10 meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 27. 21:42 #4655
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (pillajunior @ 2012.02.27. 21:38)
Anonymous (2011): 10*/10 meghajolo.gif

Az igen ohmy.gif Nekem kicsit sok lett az a film .. blush.gif
2012. február 27. 21:49 #4656
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 21:42)
Az igen  ohmy.gif Nekem kicsit sok lett az a film ..  blush.gif

Nem tudom, nekem most nagyon eltalálta a hangulatom szóval lehet kicsit elfogult vagyok blush.gif Rhys Ifans még rá is dobott biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 27. 23:04 #4657
- törölt felhasználó -    
Csillagközi invázió hatalmas film még mindig!az idő nem fog rajta.
Verhoeven mester tanít!(kár hogy az ő nevéhez fűződnek olyan ocsmányságok is mint az Elemi ösztön és a Showgirls) sad.gif
ez a film aktuálisabb mint valaha!Verhoeven egy torz jövőt tár elénk,egy nem túl bíztató gazdasági politikai helyzetről és egy military erőszakra épült rendszerről ahol az emberek képesek odáig hajszolni egymást hogy önként feláldozzák magukat a vezetés parancsára és önként és dalolva vonulnak háborúba mint az őrültek.a vezetés pedig úgy manipulálja a társadalmat kénye kedve szerint hogy az valami megdöbbentő.a bevágott propaganda reklámok azok valami elképesztőek a filmben.a gyilkolászásra buzdító szónoklatok is nagyon durvák.
és ez a társadalom egy olyan ellenséggel szál szembe amivel a néző képtelen azonosulni hatalmas gigantikus undorító bogarakkal.és így már alig várod hogy darabokra lőjék a mocskos férgeket. és az a véres darabolás ami megy a filmben elképesztő.
zseniális film! biggrin.gif

az oscár meg bek*phatja!!

Csillagközi invázió
10/10
http://aeonflux.freeblog.hu/files/2011/07/poster_starshiptroopers.jpg
2 felhasználónak tetszik: saii, tya04
2012. február 28. 08:32 #4658
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (pillajunior @ 2012.02.27. 21:49)
Nem tudom, nekem most nagyon eltalálta a hangulatom szóval lehet kicsit elfogult vagyok blush.gif Rhys Ifans még rá is dobott biggrin.gif

Én megértem. biggrin.gif Nos, nekem nem tetszett ez a világkatasztrófa feeling de valami hasonlóra számítottam mikor elnéztem a rendező IMDB lapját. Rhys Ifans egy rettenetesen tehetséges színész itt is olyat alkotott benne, hogy az csak ihaj. Akármilyen szerepet eljátszik, minden jól áll neki ráadásul olyan cool a csóka hogy a lezser, menő karakterek alakításánál nagyon nem is kell színészkednie. Felgyújtanád körülötte a szobát ő akkoris csak rágyújtana egy cigire, odamenne egy ablakhoz, egy kézzel kinyitná és simán kiugrana azon, ellentétben azokkal akik ijedtünkben sikoltozva próbálnak menekülni a lépcsőn egy hasonló balesetben. Kb olyan, mint Johnny Depp vagy Ryan Gosling, bármi jól áll nekik és minden karakterük cool, mert ők azzá teszik őket cool.gif

Nekem egyébként ez a film kicsit betett a Shakespeare lelkemnek bár magam is tudom, hogy ez csak egy film no de azért mégis .. Shakespeare másnak a költeményeit lopja és nem tud írni meg olvasni sem? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: pillajunior, tya04
2012. február 28. 10:24 #4659
- törölt felhasználó -    
Sucker Punch / Álomháború (2011)

Nem győzött meg, pedig többeknél láttam hogy az egekig magasztalják a filmet. Számomra elég unalmas és vontatott volt, abszolút egyszer nézős kategória.

4/10
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, patrícia4, House Of Wax, dave095, tya04, Blackbird03
2012. február 28. 12:27 #4660
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amiket már láttam:
Bad Boys
Tök alsó
10/10
Ace Ventura
10/8

Amiket most láttam először:

Egy kis Mennyország

Azt hittem egy szokásos vicces Kate Hudson filmet kapok,ehhez képest ment a sírás rendesen míg néztem. ohmy.gif Így jár aki nem olvassa el miről szól amit nézni akar.Nem tudom én mit tennék ha rólam derülne ki,hogy rákos vagyok.Hogy tudja valaki elfogadni,ha tudja hogy nincs remény?Vagy ha nem is mi vagyunk betegek hanem valamelyik rokonunk,vagy barátunk,hogy álljunk mellette úgy mintha mindben rendben lenne,mintha nem lennénk szomorúak amiért tudjuk,hogy elveszítjük?Szörnyű ez a betegség. sad.gif

Fogadom

Rachel annyira elbűvölő lány,és kezdem Channing-ot is megkedvelni. smileeee.gif Nagyon szép film,tetszett hogy a fiú mennyire szerette a lányt. wub.gif Nem is tudom melyiküknek volt rosszabb.Oké most lehet sokan hülyének néztek,mert a lány volt aki elvesztette az emlékeit,én mégis a fiút sajnálom jobban.Hiszen ő mindenre emlékezett de mégsem tehetett semmit azért,hogy vissza kapja a lányt.Csak annyit tehetett,hogy várt,és végig a lány mellett állt.Persze amíg az hagyta..Ez a mondat nagyon tetszett a filmből:
"A lelkem legmélyén tudni fogom,hogy jöhet bármi ami elválaszt minket,mi mindig vissza találunk egymáshoz." heart.gif

Mindkettő: 10/7 Mert egy kissé mindkettő unalmas volt.

The River Murders

Ezt a filmet nagyon jól megcsinálták.Ray heart.gif

10/9
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Fanni00, AngyalClau, nicol bellox, Blackbird03
710 oldal 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!