Fighting/Bunyó
Én nagyon nagyon szeretem ezt a filmet, és nem csak Channing miatt.
10/9
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. március 04. 10:03
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
2012. március 04. 11:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Warrior
Nagyon jó film lett, örülök a sport és dráma remek elosztásának mert nem szívesen néztem volna két órán keresztül, ahogyan két ember püföli egymást
még akkor sem ha végig Tom Hardy izmos felsőtestét kell lesni
. Tommal gondban vagyok, régebben több filmben láttam, mikor még nem volt ennyire kigyúrva, eredeti akcentusával beszélt és más kaliberű filmjei voltak, most már nem tudom mi áll neki jobban. Jó színész, az biztos, kedvenc, de nem a legjobb. No Oscar? Még egy jelölés sem? Egyetlen kategóriában sem? No probs. Én tudom, hogy jó.
10/9
Nagyon jó film lett, örülök a sport és dráma remek elosztásának mert nem szívesen néztem volna két órán keresztül, ahogyan két ember püföli egymást
10/9
2012. március 04. 11:52
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Kóma
Fantasztikus színészek, nagyszerű történet, a kellő pillanatban jó kis csavarral
Michael Douglas eddig valamiért nem volt a kedvencem, de itt szuper volt, nagyon bírtam
Geneviève Bujold nagyot alakított
10/10
Fantasztikus színészek, nagyszerű történet, a kellő pillanatban jó kis csavarral
10/10
2012. március 04. 12:06
viharsziget 10/8
nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ez kifejezetten bejött. végre egy film,amin gondolkodnom kellett, a végén pedig meglepő volt a csattanó
csak ajánlani tudom
nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ez kifejezetten bejött. végre egy film,amin gondolkodnom kellett, a végén pedig meglepő volt a csattanó
csak ajánlani tudom
2012. március 04. 12:48
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Rocky
Rocky II
Rocky III
Örök kedvencek!!
Rocky II
Rocky III
Örök kedvencek!!
2012. március 04. 13:23
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Lopott idő
Maga az alapötlet rohadt jó, plágiumszagú, de ebbe most nem akarok belemenni. Nagyon bírom Niccol bá munkáit, főleg a Lord Of Wart, most pedig visszatért a Gattaca-időkhöz. Azonban van egy óriási baj, sajnos az egész film felszínes. A karakterekkel nem tudtam azonosulni, kétdimenziós figurák, nem hatoltak elég mélyre, pedig a sztori megengedte volna. Mindkét főszereplőnek a külsején van a hangsúly, ami azért elég blockbusterre utaló dolog és megjegyzem, utálom is. Azért Cillian Murphy nagyon igyekezett, és még mindig nagy szerelmem. Miatta emelek egy fél pontot..
6,5/10
Maga az alapötlet rohadt jó, plágiumszagú, de ebbe most nem akarok belemenni. Nagyon bírom Niccol bá munkáit, főleg a Lord Of Wart, most pedig visszatért a Gattaca-időkhöz. Azonban van egy óriási baj, sajnos az egész film felszínes. A karakterekkel nem tudtam azonosulni, kétdimenziós figurák, nem hatoltak elég mélyre, pedig a sztori megengedte volna. Mindkét főszereplőnek a külsején van a hangsúly, ami azért elég blockbusterre utaló dolog és megjegyzem, utálom is. Azért Cillian Murphy nagyon igyekezett, és még mindig nagy szerelmem. Miatta emelek egy fél pontot..
6,5/10
2012. március 04. 13:26
Idézet (ophely88 @ 2012.03.04. 11:18)
Warrior
még akkor sem ha végig Tom Hardy izmos felsőtestét kell lesni
. Tommal gondban vagyok, régebben több filmben láttam, mikor még nem volt ennyire kigyúrva, eredeti akcentusával beszélt és más kaliberű filmjei voltak, most már nem tudom mi áll neki jobban. Jó színész, az biztos, kedvenc, de nem a legjobb. No Oscar? Még egy jelölés sem? Egyetlen kategóriában sem? No probs. Én tudom, hogy jó.
10/9
10/9
Óriási film.
2012. március 04. 14:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.03.04. 13:23)
Lopott idő
6,5/10
6,5/10
Egyetértek. Valamit nagyon elrontottak pedig nagyszerű film lehetett volna belőle
Idézet (Norah @ 2012.03.04. 13:26)
Hardy pedig egy reménysugár. Nekem is sokkal jobban tetszett normál testalkattal, viszont azok az ajkak!!!
- még most is csókos és ez a lényeg!
A szemnek most sem rossz
Idézet (Norah @ 2012.03.04. 13:26)
Az Oscarra pedig nem kell adni.
Én nem adok rá, tudod te azt nagyon jól
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. március 04. 14:05
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.04. 14:01)
Egyetértek. Valamit nagyon elrontottak pedig nagyszerű film lehetett volna belőle
A szemnek most sem rossz
Csókosszájú Tommy jobban tetszett mikor még nem volt ennyire kiizmosodva.
Csak furállom hogy egy árva jelölés sincs, semmilyen kategóriában. Oscar nem díjazza az erőszakot, ám legyen de hogy semmit sem díjaz ebben a filmben .. 
A szemnek most sem rossz
Meg kéne lesni ezt a filmet. Ma mondjuk Álmok otthonát nézek
2012. március 04. 14:52
Maffia! 10/10
Fogalmam sincs, hogy hányszor láttam már ezt a filmet, de annyi bizonyos, hogy még mindig halálra tudom magam röhögni rajta. Egyszerűen megunhatatlan, nagyon imádom.
Fogalmam sincs, hogy hányszor láttam már ezt a filmet, de annyi bizonyos, hogy még mindig halálra tudom magam röhögni rajta. Egyszerűen megunhatatlan, nagyon imádom.
2012. március 04. 14:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Sasszem * Eagle Eye
Na végre egy izgalmas, és pörgős akció thriller
Nagyon jó volt, Shia LaBeouf ismét bebizonyította tehetségét
Azt kell mondjam, hogy már-már garantált sikert várok, ha meglátom Shia nevét egy filmben
Volt már ilyen jellegű film, azt hiszem az Én, a robot című filmhez hasonlított, de csak egy kis részletben
Nagyszerű kikapcsolódás volt estére, imádtam
9/10
Na végre egy izgalmas, és pörgős akció thriller
Nagyon jó volt, Shia LaBeouf ismét bebizonyította tehetségét
Volt már ilyen jellegű film, azt hiszem az Én, a robot című filmhez hasonlított, de csak egy kis részletben
Nagyszerű kikapcsolódás volt estére, imádtam
9/10
2012. március 04. 15:01
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Imáádom, nagy kedvencem, meg a többi rész is!! : ))
Imáádom, nagy kedvencem, meg a többi rész is!! : ))
2012. március 04. 15:04
Idézet (ophely88 @ 2012.03.04. 14:01)
A szemnek most sem rossz
Csókosszájú Tommy jobban tetszett mikor még nem volt ennyire kiizmosodva.
Csak furállom hogy egy árva jelölés sincs, semmilyen kategóriában. Oscar nem díjazza az erőszakot, ám legyen de hogy semmit sem díjaz ebben a filmben .. 
A szemnek most sem rossz
Azért, ahogy elhallgatom, még mindig nem nyelte le a brit akcentusát.
2012. március 04. 16:23
Jack és Jill / Jack and Jill
Hát az igaz, hogy sokat röhögtem rajta, de egyes jeleneteknél halálra is untam magam, szóval Sandlernek ez most nem jött össze...
10/4
Mission: Impossible
Ezt a filmet meg tudnám nézni egymás után vagy 20x is, messze a legjobb film amit ma láttam, és holnap kivégzem a másik három részt is...
10/10
Hát az igaz, hogy sokat röhögtem rajta, de egyes jeleneteknél halálra is untam magam, szóval Sandlernek ez most nem jött össze...
10/4
Mission: Impossible
Ezt a filmet meg tudnám nézni egymás után vagy 20x is, messze a legjobb film amit ma láttam, és holnap kivégzem a másik három részt is...
10/10
2012. március 04. 17:14
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Utódok/ The Descendants
Számomra ilyen egy tökéletes film. Remek forgatókönyv, színészi játék, kameramunka. Be kell vallanom, eddig halvány lila fogalmam sem volt róla ki az a Shailene Woodley, de most megtanultam a nevét. Gyönyörű, és tehetséges, lesüt róla, hogy nem a Disney gyárból jött.
10/10
Számomra ilyen egy tökéletes film. Remek forgatókönyv, színészi játék, kameramunka. Be kell vallanom, eddig halvány lila fogalmam sem volt róla ki az a Shailene Woodley, de most megtanultam a nevét. Gyönyörű, és tehetséges, lesüt róla, hogy nem a Disney gyárból jött.
10/10
2012. március 04. 17:26
A kártyavár összedől (2009) 10/10
Nem bírtam megállni, hogy ne nézzem meg ezt a részt is. Nagyon érdekes volt és emellett itt is volt jó pár izgalmas rész. Igencsak nagy elégedettséget éreztem akkor, mikor minden rossz fiú megkapta azt amit megérdemelt.
A lezárása nagyon nem nyerte el a tetszésemet, de azért mégis kapott egy olyan méltó lezárás féleséget az egész, szóval panaszkodni nem igazán van okom. Tetszett, nem nagyon találkoztam még olyan filmmel ami ennyire fel tudta volna kelteni az érdeklődésemet. Már alig várom, hogy végre könyvben is elolvashassam őket.
Nem bírtam megállni, hogy ne nézzem meg ezt a részt is. Nagyon érdekes volt és emellett itt is volt jó pár izgalmas rész. Igencsak nagy elégedettséget éreztem akkor, mikor minden rossz fiú megkapta azt amit megérdemelt.
2012. március 04. 18:21
|
|
|
Álmok otthona
Ha a Pillangó-hatás szegény ember Donnie Darko-ja, akkor ez a (nagyon) szegény ember Viharszigete.
6/10
Abre Los Ojos
Mai napig az egyik legeszméletlenebb alkotás a filmművészetben. Büszke vagyok, hogy az "ő" évében születtem, a legkedvesebb alkotásaim közé tartozik. Alejandro Amenábar egy zseni, ki a franc nem tudja ezt? (Az a több mint 80%-a a társadalomnak, aki azt sem tudja, ki az) A Belső tenger is odavág, de azért még mindig ez a favoritom tőle. Eduardo Noriega zseniális színész, maga a szkript, a rendezés, minden egybevág.
Basszus, kifejthetném eposzi méretekben, de minek? Rohadtul nagy film. Vanília égbolt létezéséről tudomást se akarok venni.
10/10
Ha a Pillangó-hatás szegény ember Donnie Darko-ja, akkor ez a (nagyon) szegény ember Viharszigete.
6/10
Abre Los Ojos
Mai napig az egyik legeszméletlenebb alkotás a filmművészetben. Büszke vagyok, hogy az "ő" évében születtem, a legkedvesebb alkotásaim közé tartozik. Alejandro Amenábar egy zseni, ki a franc nem tudja ezt? (Az a több mint 80%-a a társadalomnak, aki azt sem tudja, ki az) A Belső tenger is odavág, de azért még mindig ez a favoritom tőle. Eduardo Noriega zseniális színész, maga a szkript, a rendezés, minden egybevág.
Basszus, kifejthetném eposzi méretekben, de minek? Rohadtul nagy film. Vanília égbolt létezéséről tudomást se akarok venni.
10/10
2012. március 04. 18:44
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Szuperzsaru
Hatalmas film, imááádom nagyon nagyon!! : )
Hatalmas film, imááádom nagyon nagyon!! : )
1 felhasználónak tetszik:
aceventura
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.