Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 05. 21:53 #4781
- törölt felhasználó -    
Csajvadászat / Simple Simon / I rymden finns inga känslor (2010)

Jajj, ennyi volt az első reakcióm. Három nyelv, három totál eltérő ferdítés fear.gif De még mindig a magyar a leggagyibb, de vajon mit is várhattam volna rofl.gif Drága svédek adnak valami találó és szép címet... na jó, hagyjuk, úgy érzem elég hosszú gondolatmenet lenne.
Magát a filmet nem először látom, de kíváncsi voltam rá magyar szinkronnal, bár lehet jobban tettem volna ha nem nézem meg így biggrin.gif A lényeg hogy eredeti hangokkal jobb, a film tetszett, még így másodjára is voltak hatalmas röhögések biggrin.gif
Nem volt rossz, ez is egy azon filmek közül amit egyhuzamban végig bírok nézni - ezért -, illetve természetesen az uram miatt is:

10/10 laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 05. 21:57 #4782
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.03.05. 21:53)
Csajvadászat / Simple Simon / I rymden finns inga känslor (2010)
Jajj, ennyi volt az első reakcióm. Három nyelv, három totál eltérő ferdítés fear.gif De még mindig a magyar a leggagyibb, de vajon mit is várhattam volna rofl.gif Drága svédek adnak valami találó és szép címet... na jó, hagyjuk, úgy érzem elég hosszú gondolatmenet lenne.
Magát a filmet nem először látom, de kíváncsi voltam rá magyar szinkronnal, bár lehet jobban tettem volna ha nem nézem meg így biggrin.gif A lényeg hogy eredeti hangokkal jobb, a film tetszett, még így másodjára is voltak hatalmas röhögések biggrin.gif
Nem volt rossz, ez is egy azon filmek közül amit egyhuzamban végig bírok nézni - ezért -, illetve természetesen az uram miatt is:
10/10 laugh.gif

Jesszus Mariska! blink.gif Csajvadászat?? Nem tudom mi lenne helyes, rendesen lefrordítva, de ilyet fear.gif Atya gatya.
2012. március 05. 22:02 #4783
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.05. 21:57)
Jesszus Mariska!  blink.gif Csajvadászat?? Nem tudom mi lenne helyes, rendesen lefrordítva, de ilyet fear.gif Atya gatya.

Az űrben nincsenek érzések, viszont az elején Bill mondja is smileeee.gif Magyarul is ezt fordították a szinkronban, nem értem miért esett volna nehezükre a magyar címnek is ezt adni biggrin.gif Mindegy, gondolom nem sokan vannak akik megnézik, az átlag embernek/fiatalnak csak az amerikai és angol a tökéletes, a többi nemzet filmjei nem léteznek.
Nekem minden esetre tökély meghajolo.gif A magyar cím meg... őszintén és nyersen: lesz_rom, nekem a svéd címmel megy a film happy.gif
2012. március 05. 22:07 #4784
- törölt felhasználó -    
Csajok háborúja
10/10

Az erő krónikája meghajolo.gif
Ajánlom mindenkinek!!
10/10
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, House Of Wax, SmileyZ, kriszti145, Fanni00
2012. március 05. 22:17 #4785
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2012.03.05. 22:02)
Az űrben nincsenek érzések, viszont az elején Bill mondja is smileeee.gif Magyarul is ezt fordították a szinkronban, nem értem miért esett volna nehezükre a magyar címnek is ezt adni biggrin.gif Mindegy, gondolom nem sokan vannak akik megnézik, az átlag embernek/fiatalnak csak az amerikai és angol a tökéletes, a többi nemzet filmjei nem léteznek.
Nekem minden esetre tökély meghajolo.gif A magyar cím meg... őszintén és nyersen: lesz_rom, nekem a svéd címmel megy a film happy.gif

Én angol felirattal néztem és ott Simple Simon címmel futott. Nem is akarom magyarul látni, de még angolul sem. Minden nem magyar filmet csakis eredeti nyelven vagy sehogy máshogy.

Nagy baj, valóban nagy, énis aláírom. A jó amerikai és brit filmek szeretetét megértem bár jómagam nem tudnám azt mondani, hogy csak az egyiket vagy csak a másikat szeretem. Én mindenevő vagyok és vannak filmek, amik közelebb állnak hozzám (mintpl a svéd, brit és független amerikai filmek) de minden másnak is adok esélyt. smileeee.gif Valóban kevesen vagyunk akik értékelik a svéd filmeket is de sajnos nem tudunk mit tenni, amikor a csapból is csak az amerikai trash folyik sad.gif
Emlékszem én arra, mikor hétvégenként ment a Harisnyás Pippi, Olsen banda stb, vége ennek a korszaknak dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2012. március 06. 22:49 #4786
- törölt felhasználó -    
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 / Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (2011)

Nálam konkrétan a vicc kategóriába sorolható. Bár azt inkább szánalmasnak mint nevetségesnek tartom hogy Kristen ugyan azt a poker face-t nyomta végig, még az esküvői jelenet alatt sem tudott mosolyogni - sőt, olyan érzésem volt, mint aki mindjárt elbőgi magát.
Oké, a sztori is gáz, bár anno 14 évesen tetszett, kinőttem belőle, ez van, habár a színészi játékok is... Ehh... Volt már Arany Málna? Oda az összes díjat nekik! Megnézem majd a második részt mert érdekel hogy hogy oldják meg, és mert az eddigi filmeket is láttam, de azt már most biztosan tudom, hogy nem ér ez meg 1000 forintot, de még 100-at sem.
Taylor helyes még mindig - habár eléggé kisfiús benyomásom volt vele kapcsolatban -, de azért miatta:

2/10
4 felhasználónak tetszik: saii, Holly Keller, Fanni00, Adrianna
2012. március 06. 23:09 #4787
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Cynthia @ 2012.03.06. 22:49)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 / Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (2011)
Nálam konkrétan a vicc kategóriába sorolható. Bár azt inkább szánalmasnak mint nevetségesnek tartom hogy Kristen ugyan azt a poker face-t nyomta végig, még az esküvői jelenet alatt sem tudott mosolyogni - sőt, olyan érzésem volt, mint aki mindjárt elbőgi magát. 
Oké, a sztori is gáz, bár anno 14 évesen tetszett, kinőttem belőle, ez van, habár a színészi játékok is... Ehh... Volt már Arany Málna? Oda az összes díjat nekik! Megnézem majd a második részt mert érdekel hogy hogy oldják meg, és mert az eddigi filmeket is láttam, de azt már most biztosan tudom, hogy nem ér ez meg 1000 forintot, de még 100-at sem.
Taylor helyes még mindig - habár eléggé kisfiús benyomásom volt vele kapcsolatban -, de azért miatta:
2/10

Egyébként én nem tudom mi van Kristennel, mert amúgy jó színésznő. De mikor Bellát alakítja, valahogy nem találja az összhangot a karakterrel és olyan, mintha kényelmetlen lenne neki az egész. Mondjuk a sztori is halál unalom, talán a 2. részben, mikor már az új életstílust tanulja lesz valami érdekes is. Pattinson meg a lehető legrosszabb Edward... vicc, hogy a mellékszereplőket sikerült hitelesen kiválasztani, velük nincs is baj, mert kábé így képzeltem el őket. Kristen sem lenne rossz Bella, legalábbis kinézetre. Na mindegy is, legyen vége, aztán kapjon jobb szerepeket. Bízom ebben az új Hófehérke-filmben...
4 felhasználónak tetszik: saii, ophely88, Adrianna, Fanni00
2012. március 06. 23:23 #4788
kirschakos
kirschakos
új tag
Hozzászólás: 85
Csatolások: 67
Azonosító: 93904
Sziasztok! Én legutóbb a Star Wars - Baljós árnyak 3D vetítésén voltam. Csillagok háborúja rajongóként nekem bejött csak kár, hogy a következőre egy évet kell várni biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, Sally Sparrow, nicol bellox, kriszti03
2012. március 07. 00:52 #4789
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (kirschakos @ 2012.03.06. 23:23)
Sziasztok! Én legutóbb a Star Wars - Baljós árnyak 3D vetítésén voltam. Csillagok háborúja rajongóként nekem bejött csak kár, hogy a következőre egy évet kell várni biggrin.gif

Helló! smileeee.gif

Nem a legjobb SW rész, de a fogatos részt én is megnézném 3D-ben. Iszonyat látványos lehet... biggrin.gif
2012. március 07. 11:48 #4790
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.03.06. 23:09)
Egyébként én nem tudom mi van Kristennel, mert amúgy jó színésznő. De mikor Bellát alakítja, valahogy nem találja az összhangot a karakterrel és olyan, mintha kényelmetlen lenne neki az egész. Mondjuk a sztori is halál unalom, talán a 2. részben, mikor már az új életstílust tanulja lesz valami érdekes is. Pattinson meg a lehető legrosszabb Edward... vicc, hogy a mellékszereplőket sikerült hitelesen kiválasztani, velük nincs is baj, mert kábé így képzeltem el őket. Kristen sem lenne rossz Bella, legalábbis kinézetre. Na mindegy is, legyen vége, aztán kapjon jobb szerepeket. Bízom ebben az új Hófehérke-filmben...

Nekem Roberttel nincs semmi bajom, én is ilyen depressziós kinézetű lennék egy ilyen partnerrel. Kristen... hát az új filmje egyáltalán nem érdekel, nálam sajnos egy jó darabig leírta magát...
Amúgy Nikkinek végre sikerült valami kevésbé természetellenes szőke parókát választani - holott neki a világos haj alapjárat nem áll jól. Mindegy, essünk túl a Hajnalhasadás 2-n, illetve reménykedjünk hogy nem lesz folytatás. A BD második részhez is amúgy valami szerencsétlen rendezőt választottak? A második rész, az Újhold volt a legrosszabb ilyen téren, viszont az első, Hardwicke munkája nagyon tetszett.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. március 07. 14:12 #4791
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Cynthia @ 2012.03.07. 11:48)
Nekem Roberttel nincs semmi bajom, én is ilyen depressziós kinézetű lennék egy ilyen partnerrel. Kristen... hát az új filmje egyáltalán nem érdekel, nálam sajnos egy jó darabig leírta magát...
Amúgy Nikkinek végre sikerült valami kevésbé természetellenes szőke parókát választani - holott neki a világos haj alapjárat nem áll jól. Mindegy, essünk túl a Hajnalhasadás 2-n, illetve reménykedjünk hogy nem lesz folytatás. A BD második részhez is amúgy valami szerencsétlen rendezőt választottak? A második rész, az Újhold volt a legrosszabb ilyen téren, viszont az első, Hardwicke munkája nagyon tetszett.

Az a baj, hogy a könyv minősége nem hasonlítható a filmhez. Szerintem az a baj az egésszel, hogy gyorsan akartak az egésszel elkészülni. A folyamatos rendezőváltás nem tett jót a filmeknek. De az is lehet, hogy a forgatókönyv volt rossz. Végül is mindegy, rossz lett a végeredmény. biggrin.gif Bevallom én pár hónapja elkezdtem nézni, de meguntam közben és abbahagytam. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna
2012. március 07. 18:06 #4792
- törölt felhasználó -    
nem vagyok a 3D mozizás híve de ha van filmjelenet sor ami miatt megnéznék egy filmet 3D-ben akkor az ez:
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kriszti03
2012. március 07. 18:10 #4793
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Star Wars - Baljós Árnyak 3D
Háát nem tudom. Nem igazán szeretem a sima 3D-t mert ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen nem? ( Imax-re gondolok )
Nem panaszkodom mert volt néhány olyan rész amiért igazán megérte elmenni, példának okáért a fogatverseny. De az nagyon zavart hogy egy óra utána fullasztó meleg volt ami több mint két órás filmnél nem épp kellemes. De a Csillagok háborúja élményt még így sem tudta elrontani semmi meghajolo.gif ( csak már kezd fura lenni hogy folyton ezt nézem, annál ez különlegesebb )
10/10
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Sally Sparrow
2012. március 07. 18:17 #4794
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.07. 18:06)
nem vagyok a 3D mozizás híve de ha van filmjelenet sor ami miatt megnéznék egy filmet 3D-ben akkor az ez:

Nem akarlak lelombozni, de a lézer harcok nem voltak hibátlanok 3D-ben. Hogy őszinte legyek azok még mindig az első trilógiában a legjobbak, 3D nélkül. Legalábbis szerintem.
2012. március 07. 18:21 #4795
- törölt felhasználó -    
Idézet (kriszti03 @ 2012.03.07. 18:17)
Nem akarlak lelombozni, de a lézer harcok nem voltak hibátlanok 3D-ben. Hogy őszinte legyek azok még mindig az első trilógiában a legjobbak, 3D nélkül. Legalábbis szerintem.

ahha értem!
nahh akkor eggyel több ok arra hogy soha ne nézzek 3D-ben mozi filmet!
4 felhasználónak tetszik: kriszti03, Bessie, ophely88, tya04
2012. március 07. 20:13 #4796
- törölt felhasználó -    
Mission: Impossible III (2006)

Zseniális film, zseniális szinészekkel... Tom Cruise az egyik legsármosabb szinész, Bradley Cooper, Jean Dujardin és Brad Pitten kivül, akikért rajongók.
Nekem már az első Mission film is nagyon tetszett, és ahogy néztem, Tom egyre csak jobban alakitja Ethan Hunt karakterét, messze a legjobb karakter amit valaha életre keltett...

10/10
2012. március 07. 22:43 #4797
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
A felolvasó
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, Musegirl
2012. március 08. 12:51 #4798
- törölt felhasználó -    
one day
kellőképpen elvont, és izgalmas. egy lány és egy fiú barátságát mutatja be. minden évben ugyanazon a napon fontos események történnek, és így évről-évre jobban közlebb kerülnek egymáshoz, míg legjobb barátok nem lesznek.
a végkifejletre nem számítottam, sírtam is rajta. eléggé megrázó volt.
imádom, akárhányszor megtudnám nézni. anne hathaway wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2012. március 08. 13:36 #4799
- törölt felhasználó -    
OSS 117:Képtelen kémregény (2006)

Hűha... Annyira jó film volt, hogy még vagy 10x megtudnám nézni, már tervbe van véve a másik része is. Jean egy elképsztő szinész, és a humorérzéke sem semmi. Ez a film mindent megért biggrin.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. március 08. 14:12 #4800
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kriszti145 @ 2012.03.08. 13:36)
OSS 117:Képtelen kémregény (2006)
Hűha... Jean egy elképsztő szinész, és a humorérzéke sem semmi. 
10/10*

Humorézéke az van, ehhez kétség sem fér. rohog.gif A legújabb filmjében, amit ő rendezett és amiben ő az egyik főszereplő, a szeptember 11-i eseményeket parodizálja ki. rolleyes.gif Állítólag.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, tya04
710 oldal 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!