Dreamgirls
10/10
Nagyon-nagyon tetszett.Az összes színész játéka remek volt, de nekem Jamie és Jennifer alakítása tetszett a legjobban.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. február 17. 23:13
2012. február 18. 10:17
My Week with Marilyn - 10/8
Végre el tudtam hurcolni imádott apukámat a moziba, mint régen kislányként.
Nem teljes egészében életrajzi filmről van szó, következtetéseket enged levonni, hogy vajon milyen lehetett a világ egyik leghíresebb nőjének lenni? Colin Clark szemszögéből lehetett látni Marylin utolsó hetét. Milyen volt valójában a világ első celebje? Először is borzalmas színésznő (köztudottan az volt), viszont egy erős, érzéki kisugárzású nő. A film erőssége a rendezés és a kiváló színészek és a néha odaillő zenék. Marylin buja volt és szexis. Michelle nagyon jól alakította, de nem tudtam róla elhinni, hogy ő "a világ leghíresebb szőkéje". Nem volt olyan érzésem, mint mondjuk, amit Marion Cotillard művelt Piaffal. Kettős érzést hagyott bennem Michelle. Pozitívat az alakítás oldalán, míg negatívat a hitelességgel. A fizikai hasonlóság úgy volt bukta, ahogy volt, viszont a gesztusok, mimikák, mozdulatok elégge "Marylinnesekre" sikeredtek. Talán Scarlett Johansson jobb választás lett volna, hiszen a kisujjában több a bujaság és az erotika, mint Michellben zusammen.
Kenneth fantasztikus rendező, Emma Watson pedig meglepett, habár sejtettem, hogy jó színésznő.
Végre el tudtam hurcolni imádott apukámat a moziba, mint régen kislányként.
Kenneth fantasztikus rendező, Emma Watson pedig meglepett, habár sejtettem, hogy jó színésznő.
2012. február 18. 14:23
Séta a múltban
2012. február 18. 15:16
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Azt hiszem a Szex és New York 2. - őt
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. február 18. 16:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A Múmia * The Mummy
9*10
Harry Potter - és a Főnix Rendje * Harry Potter and the Order of the Phoenix
9*10
9*10
Harry Potter - és a Főnix Rendje * Harry Potter and the Order of the Phoenix
9*10
2012. február 18. 18:13
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.02.17. 13:12)
Underworld – Az ébredés
Csak szerintem volt kib*szott rövid?
Nem vagyok megszállottja az Underworld-filmeknek, mert bár Kate Beckinsale gyönyörű, tehetséges és igen jól áll rajta a latexruha, mindig úgy véltem, ezekben az alkotásokban valami borzalmasan gyatra a színészi játéka. A negyedik részben azonban nem tudom, mit műveltek vele, de valahogy kikupálódott, és még a történet sem volt olyan borzalmas. Akciódús, néhol hihetetlen (oké, vessük a fantasy rovására), mégis volt értelme. Manapság alig vannak ilyen filmek. Nem fogom hosszan ecsetelni, mert nincs mit, hatalmas kellemes csalódásban volt részem, a "negyedik" szócska már alapjában véve sejteti a pocsék történetszálat és a számtalan negatív kritikát, de itt igencsak kitettek magukért. Viszont amikor bumm, elém vágódott a stáblista, valahogy rohamosan zuhant bennem az értékelés. Most tényleg ez volt a végkifejlet, a nagy akció? Ha lesz következő rész – és arra enged következtetni –, remélem, többet láthatunk Michaelből, mert kissé elegem van abból, hogy a neve ezerszer felcsendül, de a pasasból semmit sem látunk. Mellesleg a színészek nagyon szerethetők voltak, mindkét férfi mellékszereplő karaktere belopta magát a szívembe. Egyébként ez a rész nagyon bejött, az eddigi filmek nem nyűgöztek le.
A – számomra – összecsapott vég miatt:
8/10
Csak szerintem volt kib*szott rövid?
Nem vagyok megszállottja az Underworld-filmeknek, mert bár Kate Beckinsale gyönyörű, tehetséges és igen jól áll rajta a latexruha, mindig úgy véltem, ezekben az alkotásokban valami borzalmasan gyatra a színészi játéka. A negyedik részben azonban nem tudom, mit műveltek vele, de valahogy kikupálódott, és még a történet sem volt olyan borzalmas. Akciódús, néhol hihetetlen (oké, vessük a fantasy rovására), mégis volt értelme. Manapság alig vannak ilyen filmek. Nem fogom hosszan ecsetelni, mert nincs mit, hatalmas kellemes csalódásban volt részem, a "negyedik" szócska már alapjában véve sejteti a pocsék történetszálat és a számtalan negatív kritikát, de itt igencsak kitettek magukért. Viszont amikor bumm, elém vágódott a stáblista, valahogy rohamosan zuhant bennem az értékelés. Most tényleg ez volt a végkifejlet, a nagy akció? Ha lesz következő rész – és arra enged következtetni –, remélem, többet láthatunk Michaelből, mert kissé elegem van abból, hogy a neve ezerszer felcsendül, de a pasasból semmit sem látunk. Mellesleg a színészek nagyon szerethetők voltak, mindkét férfi mellékszereplő karaktere belopta magát a szívembe. Egyébként ez a rész nagyon bejött, az eddigi filmek nem nyűgöztek le.
A – számomra – összecsapott vég miatt:
8/10
Igen szerintem is kicsit fura volt a vége, olyan hirtelen jött. Én még azon lepődtem meg, hogy nemhogy a főbb szereplők kiírásánál nem volt ott Scott neve, de akkor sem írták (vagy csak én nem vettem észre), mikor a stáblista ment le... Jó hogy kábé egy percig volt benne, de mégis benne volt és az egyik fő karatere volt az első két filmnek.
saii
2012. február 18. 18:22
Gótika
10/10
10/10
2012. február 18. 18:35
27 idegen igen
2012. február 18. 19:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Vasököl
Az alapötlet nem rossz de én valamiért az ilyen filmeket nem szeretem, nem igazán csúszik le. Hugh Jackman jó színész, iránta érzett tiszteletem jeléül inkább nem pontozom a filmet
Az alapötlet nem rossz de én valamiért az ilyen filmeket nem szeretem, nem igazán csúszik le. Hugh Jackman jó színész, iránta érzett tiszteletem jeléül inkább nem pontozom a filmet
tya04
2012. február 18. 19:43
|
|
princess88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 146374 offline
|
levelek júliának
2012. február 18. 19:47
-A Szingli Fejvadász (9/10)
A film tetszett,nem volt unalmas,sőt érdekes volt.A szereplő válogatás is jó volt.De egy kicsit több humor jöhetett volna...
A film tetszett,nem volt unalmas,sőt érdekes volt.A szereplő válogatás is jó volt.De egy kicsit több humor jöhetett volna...
2012. február 18. 20:00
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.09.28. 09:38)
Benjamin Button különös élete
Már régóta megakartam nézni, mert érdekesnek találtam a történetét.Hisz a főszereplő öregnek születik(80 évesen) és az évek alatt egyre fiatalabb lesz. Tegnap rávettem magam, megnéztem és nem csalódtam. Gyönyörű film!!! Elég mély érzések vannak benne. Nagyszerű és egyáltalán nem nyálas. Hiszen nem is maga a szerelem a témája, hanem az élet és halál viszonya. A színészek is nagyszerűen alakítottak benne.
Engem eléggé megérintett, még most is a hatása alatt vagyok. És soha neeem láttam még ilyen érzékeny filmet a halálról, ami még csak el sem szomorít, inkább felemel.
Biztos,hogy megfogom nézni még egy párszor.
10/10
Már régóta megakartam nézni, mert érdekesnek találtam a történetét.Hisz a főszereplő öregnek születik(80 évesen) és az évek alatt egyre fiatalabb lesz. Tegnap rávettem magam, megnéztem és nem csalódtam. Gyönyörű film!!! Elég mély érzések vannak benne. Nagyszerű és egyáltalán nem nyálas. Hiszen nem is maga a szerelem a témája, hanem az élet és halál viszonya. A színészek is nagyszerűen alakítottak benne.
Engem eléggé megérintett, még most is a hatása alatt vagyok. És soha neeem láttam még ilyen érzékeny filmet a halálról, ami még csak el sem szomorít, inkább felemel.
Biztos,hogy megfogom nézni még egy párszor.
10/10
És ahogy írtam, ma meg is néztem!!: )
A véleményem még mindig ugyanaz, IMÁDOM, fantasztikus film!! : )
Aki még nem látta mindenképp nézze meg!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.