Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 22:45)
az bizony!
és ahogy mondod nem lesz már ilyen év többet!
hááá amikor a Ponyvaregényt először láttam atyaég mondom azta kuuuva életbe ez mi volt???
1995-ben vagy 96-ban voltam a Scifi kiállításon a Petőfi csarnokban Alienek meg Predátorok Terminátorok voltak kiállítva meg egy két Star Wars karakter asszem és ott vettem meg életem első eredeti videó kazettás filmjét és az a Ponyvaregény volt!

a második az a Sikoly 1 volt, de ezt lenyúlta egy csaj hogy a pokol tűzében égne meg!
a Forrest Gump-ot csak később néztem meg valami oknál fogva előbb láttam a Halálsoront Hanks-től!

Jájj, ahogy írod ezeket csak erősödik bennem az, hogy korábban kellett volna születnem. Bár ezt már jó ideje megállapítottam
A Ponyvaregény sokáig szintén nem érdekelt, annyit tudtam, hogy tesóm imádja, de fogalmam sem volt mi az és nem is akartam megtudni. Arra emlészem, hogy egyik szenteste már jó régen, tesóm és apum egész végig azon veszekedett, hogy Travoltát Vincent Vegának hívják-e a filmben.
Aztán amikor először láttam...Hát igen

Nem sok filmmel vagyok úgy, hogy annyira leköt, hogy eszemben sincs megállítani egy kicsit sem, mert én gyakran nem tudok nyugodtan ülni minden megszakítás nélkül, még ha csak egy percre is, de mindig meg szoktam szakítani, de ez azon kevesek között volt, amit eszemben sem volt megállítani.

Bruce Willis "Hol az órám?" jelenete meg megöl...
A Sikoly 1-nél azt sajnálom, hogy mire megnéztem már túl sok -gagyi- más horrorfilm készült és így már nem volt meg az az érzés, mintha mondjuk 96-ban láttam volna, amikorra igaz, már készültek sz.r horrorok, de azért a legtöbb 21. századi tini"horrort" nem lehet alulmúlni

De így is az egyik kedvenc lett a műfajban. Jó odamondogatás a horrorfilmeknek, akárcsak a többi, bár azok szerintem az első rész nyomába sem érnek.
Nekem Hankstől az első film, amit teljes egészében láttam azt hiszem az Apollo 13 volt és az még a kevésbé filmrajongó időszakomban, amikor semmi ilyesmi film nem tudott lekötni és azt mégis imádtam.