Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 26. 10:33 #4281
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Sorority Row

Valójában nem szeretem az ilyen műfajú filmeket,de azért akad pár ami megtetszik.Ez is azok közt van.Meglepődtem,hogy ennyire tetszett,nem gondoltam volna magamról.Azt meg pláne nem,hogy senkivel nem lesz bajom.Szerencsére 3 olyan ember is szerepelt benne akiket kedvelek:Matt Lanter,Jamie Chung és Briana Evigan.
Tetszett a film,mert nem volt az a nagyon véres horror.Cassidy és Claire volt a kedvenc.Ellie állandó hisztije idegesítő volt,de persze a helyében én sem csináltam volna mást. rolleyes.gif Érdekes,hogy mindig a rosszak a kedvenceim,de Jessica mégsem volt annyira szimpatikus.. blush.gif Matt hozta a szokásos formáját,nem csalódtam benne. heart.gif
Ami a gyilkost illeti:Azon 3 ember közt volt akikre gondoltam,de másra sokkal jobban gyanakodtam,szóval nem találtam el. pardon.gif

10/10*
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, House Of Wax, Christo
2012. január 26. 14:08 #4282
- törölt felhasználó -    
A keresztapa
10/10
Imádom!Zseniális!Kétségkívül ez a világ egyik legjobb filmje.Brando, Pacino, Caan, Duvall... mind tökéletesen alakítást nyújtanak.A könyv elolvasása után még nagyobb élmény volt megnézni.Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez az egyik kedvenc filmem. thumbsup.gif
7 felhasználónak tetszik: janet7, CandUs, tya04, Running Fool, Domcicc, Fruzsi26, Stratocaster
2012. január 26. 20:22 #4283
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Nanny McPhee(2005)
Aranyos kis családi film. A magam 17 évével sokkal jobban élveztem, mint a 7 és fél éves unokaöcsém. Colin Firth remek volt az özvegy férfi szerepében a 7 gyerekével. Főleg amikor fut a filmben... Büszkeség és Balítélet feeling-em volt közben teljesen. Emma Thompson is nagyot alakított, mint a dada, no meg persze a forgatókönyv is hozta a megszokott színvonalat. A gyerekek igazi kis vásott kölykök voltak, no meg Angela Lansbury a nagynéni szerepében. Szó szerint fetrengtem a röhögéstől. Ha mai nyelven akarok fogalmazni, akkor azt tudom mondani, hogy "egy forma" szerepe volt Angela-nak.

Egy szombat esti filmnek nagyszerű, ha újra meg kellene néznem mostanában, szívesen megtenném. Külön pont a zenének, Patrick Doyle hozta a formáját és persze Emma Tompsonnak. Imádtam.

10/9
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, Domcicc, SmileyZ, Holly Keller
2012. január 26. 21:59 #4284
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
A remény rabjai
10/10
Huhh...
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, Running Fool, saii, tya04, rachella, Fanni00
2012. január 26. 22:10 #4285
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 21:59)
A remény rabjai
10/10
Huhh...

a kedvenc filmem!nem tudom megunni akárhányszor nézem egyszerűen elvarázsol!
főleg a vége amikor Red olvassa Andy levelét a fa alatt aza nyugodt környezet az egész ááá a legjobb film!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 26. 22:16 #4286
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 22:10)
a kedvenc filmem!nem tudom megunni akárhányszor nézem egyszerűen elvarázsol!
főleg a vége amikor Red olvassa Andy levelét a fa alatt aza nyugodt környezet az egész ááá a legjobb film!

A vége volt a kedvencem nekem is, mint egy álomkép. meghajolo.gif
És volt egy, ami nagyon megmaradt (amúgy szerintem én vagyok az egyetlen, aki ettől ennyire el volt ragadtatva, de mindegy laugh.gif ), amikor Red elmesélte Tommynak, hogy Andyt miért ültették le, ő meg ugye rájött, hogy mivan, és akkor az az arc, amit vágott, uhh...annyira kifejező volt, imádtam. (Bár megintcsak nem tudom, hogy van-e olyan, aki még nem látta, de fogja, de a biztonság kedvéért.)

-Mondjuk így belegondolva ez annyira nem vészes spoiler, de MINDEGY mostmár nem csinálom vissza rohog.gif -
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. január 26. 22:25 #4287
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 22:16)
A vége volt a kedvencem nekem is, mint egy álomkép. meghajolo.gif 
És volt egy, ami nagyon megmaradt (amúgy szerintem én vagyok az egyetlen, aki ettől ennyire el volt ragadtatva, de mindegy laugh.gif ), amikor Red elmesélte Tommynak, hogy Andyt miért ültették le, ő meg ugye rájött, hogy mivan, és akkor az az arc, amit vágott, uhh...annyira kifejező volt, imádtam. (Bár megintcsak nem tudom, hogy van-e olyan, aki még nem látta, de fogja, de a biztonság kedvéért.)
-Mondjuk így belegondolva ez annyira nem vészes spoiler, de MINDEGY mostmár nem csinálom vissza rohog.gif -

én több mint 10-éve láttam először éppen rajzoltam valamit! biggrin.gif
és véletlenül ott maradt a retekklubbon a TV és nézem Tim Robbins meg Morgan Freeman és a zene meg az egész hááá mondom ezt megnézem...és így néztem néztem és így leoltott és bele süppedtem a fotelba! napokig bennem volt a film hetek kellettek mire észhez tértem! biggrin.gif

persze akkoriban még nem volt IMDB mert sokan amiatt is nézik meg mert ez a film vezeti a listát és kritizálják is ezért próbálják lehúzni.
2012. január 26. 22:34 #4288
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 22:25)
én több mint 10-éve láttam először éppen rajzoltam valamit! biggrin.gif 
és véletlenül ott maradt a retekklubbon a TV és nézem Tim Robbins meg Morgan Freeman és a zene meg az egész hááá mondom ezt megnézem...és így néztem néztem és így leoltott és bele süppedtem a fotelba! napokig bennem volt a film hetek kellettek mire észhez tértem! biggrin.gif 
persze akkoriban még nem volt IMDB mert sokan amiatt is nézik meg mert ez a film vezeti a listát és kritizálják is ezért próbálják lehúzni.

Én a Forrest Gumppal voltam úgy, hogy eleinte nem érdekelt, nem is tudtam, hogy mi az, aztán egyszer teljesen véletlen belenéztem a 3 éves futástól kezdve és mondom hoppácska, ez nem is olyan rossz (hasra voltam esve tőle, inkább rohog.gif rohog.gif ) aztán jóval később megnéztem az egészet, és hát azóta is az életem filmje laugh.gif
Ezzel pedig úgy voltam, hogy nagyon rég óta meg akartam nézni, de valamiért nem tudtam rávenni magam, és nem azért, mert nem volt szimpatikus, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen vagyok így filmekkel, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy tetszene, de nem tudom rávenni magam az elkezdésére. De erre rávettem és...hát nem bántam meg, fogalmazzunk úgy. meghajolo.gif
Azért 94 micsoda év volt már, Forrest Gump, A remény rabjai, Ponyvaregény...Ilyen évünk már nem lesz. dry.gif

Jajj egyébként ezt észrevettem, szinte minden (ha nem minden) filmnél, ami a lista eleje felé van pattognak ott, hogy mennyire túlbecsült és hogy életük legrosszabb filmje, ez annyira szánalmas. Ennek a háromnegyede tipikus "csak azért se" hozzáállás, csak valamiben különbözni akarnak és hát nyilván könnyebb IMDB-n lesz.rozni egy filmet, mint megtanulni szépen festeni vagy tökéletesen baseballozni. rohog.gif De egyébként olyan mindegy, hogy melyik film van ott, mert bármelyik, de tényleg bármelyik lenne ott, biztos, hogy tele lenne "overrated" kommentekkel az ilyen emberek miatt. dry.gif
2012. január 26. 22:45 #4289
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 22:34)

Azért 94 micsoda év volt már, Forrest Gump, A remény rabjai, Ponyvaregény...Ilyen évünk már nem lesz. dry.gif 

az bizony!
és ahogy mondod nem lesz már ilyen év többet!
hááá amikor a Ponyvaregényt először láttam atyaég mondom azta kuuuva életbe ez mi volt??? biggrin.gif
1995-ben vagy 96-ban voltam a Scifi kiállításon a Petőfi csarnokban Alienek meg Predátorok Terminátorok voltak kiállítva meg egy két Star Wars karakter asszem és ott vettem meg életem első eredeti videó kazettás filmjét és az a Ponyvaregény volt! biggrin.gif a második az a Sikoly 1 volt, de ezt lenyúlta egy csaj hogy a pokol tűzében égne meg! rohog.gif
a Forrest Gump-ot csak később néztem meg valami oknál fogva előbb láttam a Halálsoront Hanks-től! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, saii
2012. január 26. 22:58 #4290
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 22:45)
az bizony!
és ahogy mondod nem lesz már ilyen év többet!
hááá amikor a Ponyvaregényt először láttam atyaég mondom azta kuuuva életbe ez mi volt??? biggrin.gif 
1995-ben vagy 96-ban voltam a Scifi kiállításon a Petőfi csarnokban Alienek meg Predátorok Terminátorok voltak kiállítva meg egy két Star Wars karakter asszem és ott vettem meg életem első eredeti videó kazettás  filmjét és az a Ponyvaregény volt! biggrin.gif a második az a Sikoly 1 volt, de ezt lenyúlta egy csaj hogy a pokol tűzében égne meg! rohog.gif 
a Forrest Gump-ot csak később néztem meg valami oknál fogva előbb láttam a Halálsoront Hanks-től! smileeee.gif

Jájj, ahogy írod ezeket csak erősödik bennem az, hogy korábban kellett volna születnem. Bár ezt már jó ideje megállapítottam rohog.gif
A Ponyvaregény sokáig szintén nem érdekelt, annyit tudtam, hogy tesóm imádja, de fogalmam sem volt mi az és nem is akartam megtudni. Arra emlészem, hogy egyik szenteste már jó régen, tesóm és apum egész végig azon veszekedett, hogy Travoltát Vincent Vegának hívják-e a filmben. _nevet.gif
Aztán amikor először láttam...Hát igen rohog.gif Nem sok filmmel vagyok úgy, hogy annyira leköt, hogy eszemben sincs megállítani egy kicsit sem, mert én gyakran nem tudok nyugodtan ülni minden megszakítás nélkül, még ha csak egy percre is, de mindig meg szoktam szakítani, de ez azon kevesek között volt, amit eszemben sem volt megállítani. rohog.gif Bruce Willis "Hol az órám?" jelenete meg megöl... _nevet.gif
A Sikoly 1-nél azt sajnálom, hogy mire megnéztem már túl sok -gagyi- más horrorfilm készült és így már nem volt meg az az érzés, mintha mondjuk 96-ban láttam volna, amikorra igaz, már készültek sz.r horrorok, de azért a legtöbb 21. századi tini"horrort" nem lehet alulmúlni _nevet.gif De így is az egyik kedvenc lett a műfajban. Jó odamondogatás a horrorfilmeknek, akárcsak a többi, bár azok szerintem az első rész nyomába sem érnek.
Nekem Hankstől az első film, amit teljes egészében láttam azt hiszem az Apollo 13 volt és az még a kevésbé filmrajongó időszakomban, amikor semmi ilyesmi film nem tudott lekötni és azt mégis imádtam. laugh.gif
2012. január 26. 23:13 #4291
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 22:58)
Jájj, ahogy írod ezeket csak erősödik bennem az, hogy korábban kellett volna születnem. Bár ezt már jó ideje megállapítottam rohog.gif 
A Ponyvaregény sokáig szintén nem érdekelt, annyit tudtam, hogy tesóm imádja, de fogalmam sem volt mi az és nem is akartam megtudni. Arra emlészem, hogy egyik szenteste már jó régen, tesóm és apum egész végig azon veszekedett, hogy Travoltát Vincent Vegának hívják-e a filmben. _nevet.gif 
Aztán amikor először láttam...Hát igen rohog.gif Nem sok filmmel vagyok úgy, hogy annyira leköt, hogy eszemben sincs megállítani egy kicsit sem, mert én gyakran nem tudok nyugodtan ülni minden megszakítás nélkül, még ha csak egy percre is, de mindig meg szoktam szakítani, de ez azon kevesek között volt, amit eszemben sem volt megállítani. rohog.gif Bruce Willis "Hol az órám?" jelenete meg megöl... _nevet.gif 
A Sikoly 1-nél azt sajnálom, hogy mire megnéztem már túl sok -gagyi- más horrorfilm készült és így már nem volt meg az az érzés, mintha mondjuk 96-ban láttam volna, amikorra igaz, már készültek sz.r horrorok, de azért a legtöbb 21. századi tini"horrort" nem lehet alulmúlni _nevet.gif De így is az egyik kedvenc lett a műfajban. Jó odamondogatás a horrorfilmeknek, akárcsak a többi, bár azok szerintem az első rész nyomába sem érnek.
Nekem Hankstől az első film, amit teljes egészében láttam azt hiszem az Apollo 13 volt és az még a kevésbé filmrajongó időszakomban, amikor semmi ilyesmi film nem tudott lekötni és azt mégis imádtam. laugh.gif

igen nagyon nagy mázlim volt a 90-es évekkel nem is adnám semmiért az biztos imádtam a 90-es éveket! biggrin.gif kb.én akkor voltam változó korban mint most itt a starity-n a nagy többség! biggrin.gif
azokon is csak mosolyogni tudok amikor mostani pc és Xbox játékokat fikáznak hogy ilyen a grafika meg olyan az irányítás bla bla.én még a nintendóztam meg commodore 64-el toltam! biggrin.gif szóval nekem magyarázhatnak! rohog.gif
ugyanígy vagyok a zenével és a filmekkel kezd eltűnni egy nagy generáció a filmiparból és a zeneiparból és nekem bárki bármit mondhat nem csattanok ki az örömtől a következő generációtól! rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, saii
2012. január 26. 23:21 #4292
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 23:13)
igen nagyon nagy mázlim volt a 90-es évekkel nem is adnám semmiért az biztos imádtam a 90-es éveket! biggrin.gif kb.én akkor voltam változó korban mint most itt a starity-n a nagy többség! biggrin.gif 
azokon is csak mosolyogni tudok amikor mostani pc és Xbox játékokat fikáznak hogy ilyen a grafika meg olyan az irányítás bla bla.én még a nintendóztam meg commodore 64-el toltam! biggrin.gif szóval nekem magyarázhatnak! rohog.gif 
ugyanígy vagyok a zenével és a filmekkel kezd eltűnni egy nagy generáció a filmiparból és a zeneiparból és nekem bárki bármit mondhat nem csattanok ki az örömtől a következő generációtól! rolleyes.gif

Istenem, az kéne nekem is, rossz korba születtem, ebben az egyben biztos vagyok. rolleyes.gif
Ne is mondd, az életkedvem is elmegy az egész mai film és zeneipartól, attól meg pláne, hogy erre még vevők is, nem is értem blink.gif De legalább éltem volna abban a korban is, amikor még nem lefelé haladt a lejtőn az egész dry.gif Mi lesz 10 év múlva, belegondolni is rettegek. Már a mostani is sok. Túl sok.
2012. január 26. 23:24 #4293
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 23:21)
Istenem, az kéne nekem is, rossz korba születtem, ebben az egyben biztos vagyok. rolleyes.gif 
Ne is mondd, az életkedvem is elmegy az egész mai film és zeneipartól, attól meg pláne, hogy erre még vevők is, nem is értem blink.gif De legalább éltem volna abban a korban is, amikor még nem lefelé haladt a lejtőn az egész dry.gif Mi lesz 10 év múlva, belegondolni is rettegek. Már a mostani is sok. Túl sok.

heehhe én a mának élek! biggrin.gif

akkor is meg volt a xar de mégis valahogy más volt nagyon megváltozott a világ alig 10-év alatt! rolleyes.gif
2012. január 26. 23:28 #4294
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 23:24)
heehhe én a mának élek! biggrin.gif 
akkor is meg volt a xar de mégis valahogy más volt nagyon megváltozott a világ alig 10-év alatt! rolleyes.gif

Engem már nem is érdekel őszintén szólva. Csak vegetálok laugh.gif
A sz.r az mindig megvan, de nem mindegy, hogy hogyan sz.r meg hogy mellette mennyi a jó. rohog.gif
Erről ez jutott eszembe:

"Ugyanaz a sz.r van ott is, mint itt, de azért valahogy egy kicsit más" rohog.gif
2012. január 26. 23:30 #4295
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.26. 23:28)

"Ugyanaz a sz.r van ott is, mint itt, de azért valahogy egy kicsit más"  rohog.gif

hheehee nahhh látod igen én is ilyesmire gondoltam! biggrin.gif
szóval valami ilyesmi volt a 90-es évek! thumbsup.gif
2012. január 27. 00:28 #4296
- törölt felhasználó -    
War Horse/ Hadak Útján
Spielberg bácsi megint nagyon alkotott meghajolo.gif
2012. január 27. 11:50 #4297
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Katasztrófafilm

Sokkal jobbra számítottam.Igyekeztek nagyon viccesek lenni,de elég erőltetettre sikeredett.Kim Kardashian is szerepel a filmben.Pont olyan jó színésznő mint Paris Hilton. _nevet.gif A HSM jelenetben tetszett,hogy Matt volt Troy Bolton,bár az a kisfiús haj nem áll jól neki.Az egyetlen igazán jó jelenet az volt amikor megjelentek a mókusok az Alvin és a mókusok című filmből.Az a jelenet 10 pontot ér,de sajnos a filmet az sem tudja megmenteni.Hogy miért adok rá mégis 6 pontot?Matt miatt és azért mert a másik film amit láttam szörnyű volt.

10/6

Wild Cherry

Na ez az igazi katasztrófa film. omg.gif Én ha szerepeltem volna benne inkább letagadnám.Pocsék az egész.Rumer Willis karaktere volt az egyetlen ami ért valamit,szóval ellehet képzelni a többi milyen volt. rohog.gif Az egész arról szólt,hogy a futball csapat srácainak azokkal a csajokkal kell lefeküdniük akiket egy könyvben az ő nevük mellé írtak,ha nem teszik a csapat ellesz átkozva.Némelyik jelenetre a legjobb szó az undorító,különösen arra a "jégkockás" jelenetre..Kb a hányinger kerülgetett.Csak azért kap 3 pontot,mert hihetetlen de ennél is láttam már rosszabb filmet,és mert Rumer legalább erőlködött.

10/3

Ui:Ha már Rumert a szülei úgyis benyomták ebbe az iparba legalább valami normális filmbe tették volna bele,amiben nem kell lányokkal csókolóznia,habár azt nézve,hogy a 90210-ben is ezt csinálja valószínűleg élvezi. blink.gif Oké,hogy "színész",de ha már csajjal csókolózik legalább valami Oscar esélyes filmbe tegye azt...
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. január 27. 17:27 #4298
- törölt felhasználó -    
Bumeráng
10/10
Ez a film még a valódi vígjátékok korából való.Mást nem is fűznék hozzá.Ezt látni kell!!!
2012. január 27. 23:39 #4299
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Courtneyy @ 2012.01.08. 19:20)
50/50
Anna Kendrick aranyosan béna volt (de a jó értelemben)  laugh.gif 
6/10

Nem rég láttam én is, és tényleg, igazad van.
Kicsit mást vártam, és jóllehet nem ez a világ legjobb filmje, de 8 alá nem tudok menni, már csak Anna miatt se. Nekem tetszett. smileeee.gif
8/10

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
2/10
4 felhasználónak tetszik: saii, tya04, kriszti145, patrícia4
2012. január 28. 01:17 #4300
janet7
janet7

Státusz.
Shelter (2007)
7.5/10
Nem volt ez rossz, de azért amiket néhány embertől olvastam róla, hogy a világ legjobb filmje és majdnem jobb, mint a Brokeback...én ezeket túlzásnak tartom. A Brokebackhez képest elég szolíd volt, úgyértem nem váltott ki belőlem különösebben érzelmet, kicsit kiforratlannak éreztem az egészet. A fiatalabb főszereplő srácban volt valami nagyon irritáló számomra meg a karakterében is ez az "egyszer szeretlek, aztán mintha nem is ismernélek" ingatagság már kicsit idegesített, mégha meg is érti az ember. A zenék is túl nyálasak voltak nekem és műnek hatottak a filmben és az egész olyan...kicsit túl "tinis" volt, vagy nem tudom hogy mondjam. Közel sem volt olyan mély, megható és nyomasztó, mint a Brokeback, ami végülis azt jelenti, hogy gyakrabban meg tudnám nézni, de egyben azt is, hogy nem tetszett annyira, mint az.
7.5, de eddig csak negatívat írtam róla rohog.gif Nem, jó film volt ez, ezek mellett a negatívumok mellett is, ha meg Brokeback koppintás lenne, akkor milliószor nagyobb bajom lenne vele, olyat SOHA! Nem akar világot megváltani, és halálra bőgetni a nézőt, de jól bemutatja az egészet és érezni lehet szinte a néző számára is azt a "na végre" érzést, amit ehez a témához mindenképp érezni kell.
4 felhasználónak tetszik: saii, tya04, kriszti145, raspberry
710 oldal 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!