Pokolba taszítva
Volt pár parás rész benne, oké. Csakhogy nem tudok eltekinteni attól, hogy minden tizedik percben valamelyik szereplő szájából kijött valami. Trash-múvi...
3/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. január 29. 11:35
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Mr.Nobody 10/10
127 óra 10/10
Ismeretlen hívás 10/7
Buried 10/8
Insidious 10/8
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken 10/7
127 óra 10/10
Ismeretlen hívás 10/7
Buried 10/8
Insidious 10/8
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken 10/7
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
tya04,
kriszti145,
pillajunior,
janet7,
Fanni00,
Domcicc,
ophely88
2012. január 29. 11:51
Király!
Ezzel a filmmel nem tudok mit kezdeni. A színészek miatt vártam, de nagyot koppantam. Szinte semmin se tudtam nevetni, és még én éreztem magam kínosan, hogy ennyire fapofával nézem végig szinte az egészet.
10/2
Ezzel a filmmel nem tudok mit kezdeni. A színészek miatt vártam, de nagyot koppantam. Szinte semmin se tudtam nevetni, és még én éreztem magam kínosan, hogy ennyire fapofával nézem végig szinte az egészet.
10/2
2012. január 29. 12:30
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Shame / A szégyentelen
Steve McQueen egyedi stílusa most már véglegesült. Az ex-képzőművész érzékenyen mutatja be Brandon vívódását, míg a film állandóan pulzál, Michael Fassbender alakítása miatt. Igazából nem tudok rá jelzőt találni, hogy az ír színész mit csinál a Shame alatt. Maradjunk a fenomenálisnál.
Ez az egyediség vélemény szerint főleg abban nyilvánul meg, hogy a film egyszerre gyönyörű, sőt olykor még vicces és bájos is, de állandóan a romlottság, a kínlódás érződik át a vászonról. Vagy képernyőről, ahogy tetszik. Fájdalmas, a lét elviselhetetlensége ilyen szépen becsomagolva, a Hungerben is használt elemekkel.
A jelenet, mikor a testvérpár először találkozik, mindent elmond a filmről. Brandon egyszerűen minden pillanatban türtőzteti magát, legyen szó bárkiről vagy bármiről, még húga is felkelt benne valamit, pedig tudja, hogy ezt nem kéne. Ösztönei hajtják, mégis, mindene meglehetne, ezt ábrázolja gyönyörűen Steve McQueen lassú, de esztétikus kivitelezése és Fassbender bravúrja. Carey Mulligan hozza a formáját, nem hiába az egyik kedvenc színésznőm, a New York New York jelenetet is imádtam, főleg a tekinteteket.
Őszintén, szerintem a legjobb film az Oscar-idényben, bár nagyon szerettem az Artistot és Malick művészi költeményét is. Hangulat és bizonyos ízlés kell hozzá, provokatív, nyomasztó, társadalomkritikus, de sokaknak a lassú lefolyás és pont az előbb említett jelzők nem teszik élvezhetővé a Shame-t. Nekem átjött, minden egyes pillanata, biztosan bekerül a kedvencek közé. Running Fool, örök hála a linkért.
10/10
Steve McQueen egyedi stílusa most már véglegesült. Az ex-képzőművész érzékenyen mutatja be Brandon vívódását, míg a film állandóan pulzál, Michael Fassbender alakítása miatt. Igazából nem tudok rá jelzőt találni, hogy az ír színész mit csinál a Shame alatt. Maradjunk a fenomenálisnál.
Ez az egyediség vélemény szerint főleg abban nyilvánul meg, hogy a film egyszerre gyönyörű, sőt olykor még vicces és bájos is, de állandóan a romlottság, a kínlódás érződik át a vászonról. Vagy képernyőről, ahogy tetszik. Fájdalmas, a lét elviselhetetlensége ilyen szépen becsomagolva, a Hungerben is használt elemekkel.
A jelenet, mikor a testvérpár először találkozik, mindent elmond a filmről. Brandon egyszerűen minden pillanatban türtőzteti magát, legyen szó bárkiről vagy bármiről, még húga is felkelt benne valamit, pedig tudja, hogy ezt nem kéne. Ösztönei hajtják, mégis, mindene meglehetne, ezt ábrázolja gyönyörűen Steve McQueen lassú, de esztétikus kivitelezése és Fassbender bravúrja. Carey Mulligan hozza a formáját, nem hiába az egyik kedvenc színésznőm, a New York New York jelenetet is imádtam, főleg a tekinteteket.
Őszintén, szerintem a legjobb film az Oscar-idényben, bár nagyon szerettem az Artistot és Malick művészi költeményét is. Hangulat és bizonyos ízlés kell hozzá, provokatív, nyomasztó, társadalomkritikus, de sokaknak a lassú lefolyás és pont az előbb említett jelzők nem teszik élvezhetővé a Shame-t. Nekem átjött, minden egyes pillanata, biztosan bekerül a kedvencek közé. Running Fool, örök hála a linkért.
10/10
2012. január 29. 13:33
Lopott idő: 6/10 jó ötlet, kevésbé jó megvalósítás... Cillian Murphy miatt néztem meg, és hát kár érte a végén
Breaking Dawn - Part I.: 4/10 hogy én most mennyi időt megspórolhattam volna, ha ezt kihagyom... sajnálom, de ez nekem még mindig gyenge
Breaking Dawn - Part I.: 4/10 hogy én most mennyi időt megspórolhattam volna, ha ezt kihagyom... sajnálom, de ez nekem még mindig gyenge
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2012. január 29. 14:52
What's Your Number? – Számos pasas
Istenem, ez a film!!
Nem is tudom, hol kezdjem. Persze, hogy annyira klisés, hogy meg sem kell nézned az előzetest, már tudod, mi lesz a vége, de számomra (eddig) ez az év romantikus vígjátéka! Nem értem, miért pontozták le annyira. Néhol gagyi, de eszeveszettül aranyos, mellesleg Chris Evanst sosem kedveltem, itt viszont odáig voltam érte, egyszerűen édes volt, mellesleg legalább egy óráig el tudtam volna nézni még őket a képernyőn, mert remek párost alkottak Annával. Nagyon vicces és szerethető sztori, bár azt a plusz húsz percet sokallom, kicsit hamarabb is vége lehetett volna, mert minden olyan heppi volt, de ettől függetlenül nagyon tetszett.
9,5/10
Istenem, ez a film!!
9,5/10
2012. január 29. 15:10
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Utcsó sorozat: Marichuy a szerelem diadala
Utcsó film: Halálfutam
Utcsó film: Halálfutam
2012. január 29. 15:12
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Idézet (Vancsi008 @ 2012.01.29. 14:55)
A hercegnő és a koldus
Hát,én a korom ellenére még mindig szeretem a Barbie-s meséket,és ez az egyik kedvencem
10/10
Hát,én a korom ellenére még mindig szeretem a Barbie-s meséket,és ez az egyik kedvencem
10/10
Én a Barbie Sellő kalandot
Én is szeretem a Barbie meséket
10/10
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. január 29. 15:14
Fekete Hattyú
Megérdemelten Oscar díjas Natalie! Fantasztikus film!
10/10
Szerelmünk lapjai
Az egyik kedvenc romantikus filmem.Gosling és McAmads nagyon jó párost alkottak.
10/10
Megérdemelten Oscar díjas Natalie! Fantasztikus film!
10/10
Szerelmünk lapjai
Az egyik kedvenc romantikus filmem.Gosling és McAmads nagyon jó párost alkottak.
10/10
2012. január 29. 16:17
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Taxi 4
8/10
Faterok Motoron
10/10
8/10
Faterok Motoron
10/10
2012. január 29. 16:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Donnie Darko - 9/10. Nem tudom, már hányszor olvastam, hogy mennyire jó film, itt is láttam, hogy szinte mindenki max pontot ad rá, úgyhogy meg kellett néznem, mi olyan jó benne. Nagyon tetszett. Először kicsit zavaros volt, hogy mi hogyan van, de tetszett, ahogy a végére szépen összeállt a kép.
2012. január 29. 21:56
eszméletlen jó film!
Ez az 1984-ben készült gyöngyszem a Ninja in the Dragons Den-Keleti szél de mindenki csak úgy ismerte ezt a filmet hogy a Ninja kommandó!
Igazi kultusz film a Nindzsa és akciófilmek között.Hihetetlen jó harc jelenetekkel és két mulatságos és szórakoztató főszereplővel!
gyerekkorom nagy kedvence de még mindig meg tudom nézni nagyon szórakoztató.
A főszereplő az a Hiroyuki Sanada aki olyan filmekben is felbukkant később mint az Utolsó szamuráj a Napfény vagy a Lost!
Igazi vérbeli harcművész film remek humorral igazi kikapcsolódás!
Ninja kommandó
10/10
Ez az 1984-ben készült gyöngyszem a Ninja in the Dragons Den-Keleti szél de mindenki csak úgy ismerte ezt a filmet hogy a Ninja kommandó!
Igazi kultusz film a Nindzsa és akciófilmek között.Hihetetlen jó harc jelenetekkel és két mulatságos és szórakoztató főszereplővel!
gyerekkorom nagy kedvence de még mindig meg tudom nézni nagyon szórakoztató.
A főszereplő az a Hiroyuki Sanada aki olyan filmekben is felbukkant később mint az Utolsó szamuráj a Napfény vagy a Lost!
Igazi vérbeli harcművész film remek humorral igazi kikapcsolódás!
Ninja kommandó
10/10
2012. január 30. 08:39
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én a Colombianat *o*
2012. január 30. 14:41
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Testcsere
Jó kis film.
Mindkettő főszereplővel megvagyok elégedve,nagyszerűen teljesítettek.
Leslie Mann örülök,hogy szerepelt a filmben,kedvelem ezt a nőt.Olívia Wilde...igaza volt annak a kedves barátomnak aki azt mondta,hogy nem egy nagy tehetség a csaj.
Vicces film,a végén a szökőkutas jelenet tetszett nagyon,de voltak benne olyan részek amik nem jöttek be,és ha már testcserés filmről van szó,a Nem férek a bőrödbe meg a Lelkes testcsere jobban bejött.
10/8
The Open Road
Justin Timberlake sosem jött be,bár elismerem,hogy nem rossz pasi,és színészként sem rossz,de nem értem minek vállalt ebben a filmben szerepet.Nem tetszett.Persze az sem jött be,hogy aki miatt megnéztem az egészet csak 4 mondatot beszélt,ami elég szépen felidegesített...
10/2
Jó kis film.
10/8
The Open Road
Justin Timberlake sosem jött be,bár elismerem,hogy nem rossz pasi,és színészként sem rossz,de nem értem minek vállalt ebben a filmben szerepet.Nem tetszett.Persze az sem jött be,hogy aki miatt megnéztem az egészet csak 4 mondatot beszélt,ami elég szépen felidegesített...
10/2
2012. január 30. 14:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
X-Men: First Class
Nem volt ez rossz, ahhoz képest, hogy piszkosul nem az én műfajom. Elszórakoztatott, bár meg kell valljam, James McAvoy nem lopta be magát a szívemben. Másban még nem láttam, de hogy ebben hiteltelen és gyenge volt, az biztos.
Ellentétben Michael Fassbenderrel, akit szintén először láttam filmben, vagy legalábbis nem emlékszem rá korábbról, de őt legközelebb is akarom látni, más filmekben, sokszor.
Tényleg jó színész. A történet a szokásos hollywoodi rizsa, semmi különös, de jót szórakoztam rajta. A maga műfajában ez egy kellemesen szórakoztató kis film volt.
10/7
Nem volt ez rossz, ahhoz képest, hogy piszkosul nem az én műfajom. Elszórakoztatott, bár meg kell valljam, James McAvoy nem lopta be magát a szívemben. Másban még nem láttam, de hogy ebben hiteltelen és gyenge volt, az biztos.
10/7
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.