New Moon/Újhold
Én egyszerűen imádom megnézni a Twilight eddigi részeit mivel szeretem a kicsi szerelmi háromszögeket. Nekem a legjobban az egészben Bella és Edward kis jelenetei tetszenek, mivel aki ezt az egészet írta elég jól tudott ahhoz fogalmazni, hogy Robert karaktere minden lány nyakát elcsavarja. És ez nálam is sikerült. Nekem igazából ez és a 3. része tetszik a legjobban. Nekem az első olyan kis rossz,unalmas főleg Bella igen okos beszólásai miatt. Szerintem az első részben Kristen-ből tiszta hülyét csináltak azzal a buta kis kérdéseivel..
Nekem ez a része még mindig ugyan úgy tetszik mint ahogy már egy párszor láttam. Még mindig ugyan olyan izgatottan várom a részeit mintha csak legelőször látnám.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. január 20. 14:19
Tizenkét dühös ember. Valamiért féltem a fekete-fehér, régi filmtől. Talán azért, mert eddig még egy ilyen film sem kötötte le a figyelmem...de ez igen!
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2012. január 20. 15:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Arthur
Helen Mirren comedy oldalára voltam kíváncsi (ami egyébként nincs). Ez meg micsoda? Mi ez a film? Valaki pénzt adott ennek a leforgatására? Kikényszerítették az illetőből hogy pénzt adjon vagy részeg volt? Helen Mirrenben csalódtam, ahogyan más színészben is, amikor színvonal alatti filmhez, kiritkán aluli 'színészek' mellé adják nevüket, ez viszont nem változtat a véleményemen, a nő tud valamit, de nem kellene túlreagálni, én legalábbis semmi extrát nem látok benne, alapból sem.
Felejtős film. Russel Brandtől a hideg futkos a hátamon, valamiért nagyon antipatikus számomra, amit ő színészkedésnek hív, arról pedig nem mondok inkább véleményt. Jobban is teszi, hogy filmstúdiót alapított és amerikai tévére megy esti műsort vezetni, ott ez megfelel, menjen Isten áldásával aztán vissza se jöjjön. Remélem ő lesz majd a Fright Night 2-ben Peter Vincent, rá jobban illik a szerep és akkor sem kellene a fejét sem mozdítania. Jennifer Garnert meg nem tudom hová tenni, bár a Daredevil filmen kívül eddig semmiben sem láttam, csak most ebben. Semmi maradandót nem alkotott ebben a filmben, mondjuk nagyon senki sem. El sem hiszem, hogy erre pazaroltam az életemből x percet, mikor még a The Artistot sem láttam jobb minőségben. Remake is vagy mi a szösz. A halálos ellenségemnek sem ajánlom.
10/Kritikán aluli
Helen Mirren comedy oldalára voltam kíváncsi (ami egyébként nincs). Ez meg micsoda? Mi ez a film? Valaki pénzt adott ennek a leforgatására? Kikényszerítették az illetőből hogy pénzt adjon vagy részeg volt? Helen Mirrenben csalódtam, ahogyan más színészben is, amikor színvonal alatti filmhez, kiritkán aluli 'színészek' mellé adják nevüket, ez viszont nem változtat a véleményemen, a nő tud valamit, de nem kellene túlreagálni, én legalábbis semmi extrát nem látok benne, alapból sem.
10/Kritikán aluli
2012. január 20. 16:24
Itt teszem fel a kérdést, mert más topikot nem találtam, amit nagy filmnézők is követnének. Remélem nem baj.
Szóval régen talán a TV2-n volt egy film, amit úgy a feléig láthattam. Most szeretném megkeresni, de sehogy sem találtam :S
Egy hackeres film, ami többnyire egy repülőgépen játszódik, amit a földről irányitott egy beteg elméjű hacker. Ha valaki ráismert leirhatná a cimet. Előre is köszönöm!
Szóval régen talán a TV2-n volt egy film, amit úgy a feléig láthattam. Most szeretném megkeresni, de sehogy sem találtam :S
Egy hackeres film, ami többnyire egy repülőgépen játszódik, amit a földről irányitott egy beteg elméjű hacker. Ha valaki ráismert leirhatná a cimet. Előre is köszönöm!
2012. január 20. 16:25
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Belleville
Elbűvölő, zseniális kis film. Kiskorom óta ismerem, mégsem tudom megunni. A zenéje is nagyszerű. Ugyanakkor van benne egy kis nyomasztó hangulat...példáult a nagyi felemás cipellője.
10/10
Elbűvölő, zseniális kis film. Kiskorom óta ismerem, mégsem tudom megunni. A zenéje is nagyszerű. Ugyanakkor van benne egy kis nyomasztó hangulat...példáult a nagyi felemás cipellője.
10/10
2012. január 20. 16:46
A lány és a farkas/Red Riding Hood (2011)
Nekem nagyot tetszett.Már az előzetest láttán eldöntöttem én ezt meg fogom nézni.Nem nagyon tudtam miről szól,és mit fogok látni.
Nagyon jó hangulata van az egész filmnek,már pusztán az is megérte hogy megnéztem.Rendkívül tetszett a zene és a történet feldolgozása.A képi világ pedig csodaszép.Plusz az is egy izgalmas dolog benne,hogy nem tudjuk ki a farkas.Én a barátnőmmel néztem meg,és mindig tippelgettünk hogy ő vagy ő lehet.És végül egy olyan személy lett,akire nem is számítottam.Az izgalmak mellett még romantikus is.Több kedvenc jelenetem is volt,mint például a nagymama...miért ilyen nagy a szád?? dolog.Az egész annyira jól fel volt dolgozva és meg volt csinálva a sztori hogy egyszerűen jó volt nézni.Természetesen a színészek is kitűnőek voltak.Minden pont jó volt.
10 / 10
Nekem nagyot tetszett.Már az előzetest láttán eldöntöttem én ezt meg fogom nézni.Nem nagyon tudtam miről szól,és mit fogok látni.
Nagyon jó hangulata van az egész filmnek,már pusztán az is megérte hogy megnéztem.Rendkívül tetszett a zene és a történet feldolgozása.A képi világ pedig csodaszép.Plusz az is egy izgalmas dolog benne,hogy nem tudjuk ki a farkas.Én a barátnőmmel néztem meg,és mindig tippelgettünk hogy ő vagy ő lehet.És végül egy olyan személy lett,akire nem is számítottam.Az izgalmak mellett még romantikus is.Több kedvenc jelenetem is volt,mint például a nagymama...miért ilyen nagy a szád?? dolog.Az egész annyira jól fel volt dolgozva és meg volt csinálva a sztori hogy egyszerűen jó volt nézni.Természetesen a színészek is kitűnőek voltak.Minden pont jó volt.
10 / 10
2012. január 20. 17:11
Silkwood - 10/9
Meryl-t nem kell bemutatni, aki nem ismeri annak egy oka van; most jött a Marsról. Cher pedig színésznőként is kimagasló, nem csak énekes-istennő.
Igényes darab, igényes filmkedvelők számára.
Sült zöld paradicsom - 10/*10
A címe alapján nem gondoltam volna, hogy egy tökéletes filmmel lesz dolgom. Hamisítatlan 90's évek hangulat, annak ellenére, hogy a 30-a években játszódik a film. Gyönyörű, megható, melynek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Kathy Bates és Jessica Tandy tökéletes párost nyújt.
Szving mindhalálig - 10/9
Christian Bale bámulatos és még táncolni is tud. hát nem imádnivaló?
Nekem ő volt a kedvencem benne, mégha a végére át is lett nevelve. Nagyon jók a zenék és az alapötlet. Többszörnézős.
Meryl-t nem kell bemutatni, aki nem ismeri annak egy oka van; most jött a Marsról. Cher pedig színésznőként is kimagasló, nem csak énekes-istennő.
Igényes darab, igényes filmkedvelők számára.
Sült zöld paradicsom - 10/*10
A címe alapján nem gondoltam volna, hogy egy tökéletes filmmel lesz dolgom. Hamisítatlan 90's évek hangulat, annak ellenére, hogy a 30-a években játszódik a film. Gyönyörű, megható, melynek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Kathy Bates és Jessica Tandy tökéletes párost nyújt.
Szving mindhalálig - 10/9
2012. január 20. 17:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.01.20. 17:11)
Imádom ezt a filmet! Hol nézted meg? Mondjuk véleményem szerint Leonard ebben a filmben lejátszotta Bale-t, de ez már mellékes.
2012. január 20. 17:18
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 17:14)
Imádom ezt a filmet! Hol nézted meg? Mondjuk véleményem szerint Leonard ebben a filmben lejátszotta Bale-t, de ez már mellékes.
Csodálatos film, gyerekkorom óta az egyik kedvencem. 
DVD-n, persze nem eredetiben. Én is imádom, már láttam jópárszor. Robert Sean Leonard nekem nem volt olyan átütő és hiteles, de ez is mellékes:) Nem gondoltam volna, hogy ennyire imádod ezt a filmet. Csak nem a szving?
2012. január 20. 17:25
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.01.20. 17:18)
DVD-n, persze nem eredetiben. Én is imádom, már láttam jópárszor. Robert Sean Leonard nekem nem volt olyan átütő és hiteles, de ez is mellékes:) Nem gondoltam volna, hogy ennyire imádod ezt a filmet. Csak nem a szving?
Nem, speciel Robert Sean Leonard az oka. Ebben a filmben láttam először és szerelem volt első látásra.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. január 20. 17:32
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 17:25)
Nem, speciel Robert Sean Leonard az oka. Ebben a filmben láttam először és szerelem volt első látásra.
Szerintem pont hogy átütő és hiteles, főleg a legvégén, de én eredetiben is láttam már, úgy azért más. Az eredeti hanggal sokkal jobban kijönnek az erőviszonyok kettejük között. Bale jó, de itt még korántsem volt olyan elsöprő és mély, mint amilyenné később vált. Leonardban viszont még élt ez a hihetetlen szenvedély és odaadás amit a Holt Költők Társaságában pár évvel korábban már megcsodálhattunk tőle. Swing Heil! 
Áhhh, már értem:) Leonard se panaszkodhat, de Bale arcjátéka, nézése elsöprőbbnek tűnt. Igaz, én magyarul néztem. Örültem, hogy meg tudtam szerezni:)
Eleve más volt a 2 szerep, de már ismersz annyira, hogy tudhatod, hogy imádom a negatív karaktereket:P
2012. január 20. 17:36
|
|
|
Idézet (Norah @ 2012.01.20. 17:32)
Áhhh, már értem:) Leonard se panaszkodhat, de Bale arcjátéka, nézése elsöprőbbnek tűnt. Igaz, én magyarul néztem. Örültem, hogy meg tudtam szerezni:)
Eleve más volt a 2 szerep, de már ismersz annyira, hogy tudhatod, hogy imádom a negatív karaktereket:P
Bale rajongó vagy, egyértelmű, hogy őt látod jobbnak.
2012. január 20. 17:40
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 17:36)
Bale rajongó vagy, egyértelmű, hogy őt látod jobbnak.
És mivel jó is, nincs is ezen szégyellnivaló se. Én meg talán azért húzok Leonard felé, mert imádom a tragikus sorsú hősöket. Egyszerűen odáig vagyok értük.
Mindenesetre már tizenéves csitriként is lenyűgözött Peter szerepében és manapság sincs ez másként. A lényeg, hogy jó a film és érdemes újra meg újra megnézni. Már ha szeretsz bőgni, mint egy apátlan szamár. 
Tényleg klassz film, klassz szereposztással. Az Arvid-ot alakító színész se volt semmi.
És a Sült zöld paradicsomot láttad már "My Precious"?
kriszti145
2012. január 20. 18:09
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Vágy és vezeklés
8/10
Furcsa, sok olyan véleményt látok, hogy túlságosan elnyújtották és unalmassá vált. Én ezt a legkevésbé sem éreztem, pedig sokszor vagyok így. Sőt, mikor vége lett én még túl rövidnek is éreztem, néztem volna még. Mondanám, hogy az a rész, amég Briony gyerek túl hosszú a többihez képest, de igazából egyáltalán nem untam, csak a többit éreztem túl rövidnek. Megrázó film isteni alakításokkal és gyönyörű képi világgal.
I'm Not There
9/10
Sokan írták, hogy aki nem ismeri Bob Dylan életét, annak nem biztos, hogy fog tetszeni a sok utalás és hasonlók miatt. Én alig tudok róla valamit, de imádtam a filmet, még az utalások megértése nélkül is, nagyon tetszett. Nagyon jó volt, hogy nem egy szokványos szájbarágós képet akart adni arról, hogy ki is ő, hanem igazán egyedien és szokatlanul mutatja be (és akiknek nem tetszik a film, az valószínű emiatt lehet) az életének különböző állomásait. Hihetetlenül kreatív és élvezhető film. Blanchett nagyon jó volt, de akármennyire is az ő alakítása az etalon mindenkinek, én mégis azt mondom, hogy egy kicsit kevesebb Blanchettel és több Ledgerrel még jobban tetszett volna a film. De jó volt ez így is, nagyon
Tizenhárom
8/10
Szerintem van legalább 5 éve, hogy először láttam és nagyon megváltozott a jelentése számomra mostanra. Régebben nem azt fogtam fel belőle, amit kell igazából, de minnél többször nézem, annál tisztább az egész, annál több dolgot fedezek fel benne és annál jobban tetszik. Az okosak szerint nem valósághű, hiszen ilyeneket senki nem csinál 13 évesen, de attól mert ők és az ismerettségi körük nem teszi ezt, az még nem zárja ki, hogy van ilyen. Van ilyen. Evan Rachel Wood elvitte a filmet szerintem, eszméletlenül emberi és hiteles a játéka. De Nikki is tökéletes volt, Holly Hunter pláne. Miután láttam egy videót kimaradt jelenetekkel kicsit haragszom, mert ha nem is az összes, de néhány mindenképp volt ott, ami szerintem igenis fontos lett volna. Mindegy, iszonyatosan jó film és egyre jobb lesz számomra.
8/10
Furcsa, sok olyan véleményt látok, hogy túlságosan elnyújtották és unalmassá vált. Én ezt a legkevésbé sem éreztem, pedig sokszor vagyok így. Sőt, mikor vége lett én még túl rövidnek is éreztem, néztem volna még. Mondanám, hogy az a rész, amég Briony gyerek túl hosszú a többihez képest, de igazából egyáltalán nem untam, csak a többit éreztem túl rövidnek. Megrázó film isteni alakításokkal és gyönyörű képi világgal.
I'm Not There
9/10
Sokan írták, hogy aki nem ismeri Bob Dylan életét, annak nem biztos, hogy fog tetszeni a sok utalás és hasonlók miatt. Én alig tudok róla valamit, de imádtam a filmet, még az utalások megértése nélkül is, nagyon tetszett. Nagyon jó volt, hogy nem egy szokványos szájbarágós képet akart adni arról, hogy ki is ő, hanem igazán egyedien és szokatlanul mutatja be (és akiknek nem tetszik a film, az valószínű emiatt lehet) az életének különböző állomásait. Hihetetlenül kreatív és élvezhető film. Blanchett nagyon jó volt, de akármennyire is az ő alakítása az etalon mindenkinek, én mégis azt mondom, hogy egy kicsit kevesebb Blanchettel és több Ledgerrel még jobban tetszett volna a film. De jó volt ez így is, nagyon
Tizenhárom
8/10
Szerintem van legalább 5 éve, hogy először láttam és nagyon megváltozott a jelentése számomra mostanra. Régebben nem azt fogtam fel belőle, amit kell igazából, de minnél többször nézem, annál tisztább az egész, annál több dolgot fedezek fel benne és annál jobban tetszik. Az okosak szerint nem valósághű, hiszen ilyeneket senki nem csinál 13 évesen, de attól mert ők és az ismerettségi körük nem teszi ezt, az még nem zárja ki, hogy van ilyen. Van ilyen. Evan Rachel Wood elvitte a filmet szerintem, eszméletlenül emberi és hiteles a játéka. De Nikki is tökéletes volt, Holly Hunter pláne. Miután láttam egy videót kimaradt jelenetekkel kicsit haragszom, mert ha nem is az összes, de néhány mindenképp volt ott, ami szerintem igenis fontos lett volna. Mindegy, iszonyatosan jó film és egyre jobb lesz számomra.
2012. január 20. 19:16
Idézet (ophely88 @ 2012.01.20. 15:38)
Arthur
Russel Brandtől a hideg futkos a hátamon, valamiért nagyon antipatikus számomra, amit ő színészkedésnek hív, arról pedig nem mondok inkább véleményt.
Russel Brandtől a hideg futkos a hátamon, valamiért nagyon antipatikus számomra, amit ő színészkedésnek hív, arról pedig nem mondok inkább véleményt.
de jó hogy valakinek az a véleménye mint nekem erről az ízléstelen fickóról ez az ember egy vicc!
ophely88
2012. január 20. 19:41
Az osztály. 10/10
Az egyik olyan film, aminek a végén sirtam. Harmadjára néztem meg és most is nagyon meghatott..Nem akarok róla irni, mert hosszú lenne és senki nem olvasná el. Csak annyit kérek, hogy nézzétek meg, nem fogjátok megbánni!
Az egyik olyan film, aminek a végén sirtam. Harmadjára néztem meg és most is nagyon meghatott..Nem akarok róla irni, mert hosszú lenne és senki nem olvasná el. Csak annyit kérek, hogy nézzétek meg, nem fogjátok megbánni!
2012. január 20. 19:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.20. 19:16)
de jó hogy valakinek az a véleménye mint nekem erről az ízléstelen fickóról ez az ember egy vicc!
Russel Brand a legtehetségtelenebb 'színész', akit valaha láttam. Anno rádióműsort vezetett és már akkor sem hallgattam, mert mindvégig akkora pofája volt, hogy a webkamerába sem fért bele.
2012. január 21. 00:10
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.20. 19:45)
Végünk, drága barátom, évi 4-5 Russel filmmel plusz a botrányai. 2012-es világvége. Ennyi volt, Utópia sehol 
És még a megaupload megszűnését tartottam az Apokalipszis kezdetének
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.