Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 16. 14:07 #4141
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Legutoljára nézett film + kisfilmek (mert én azokat is nézek cool.gif )

We need to talk about Kevin

We need to talk about this movie. rohog.gif Remek, zseniális. Nem is tudom miért nem néztem meg előbb ... think.gif Hangulathoz illő, kellően depis film, nem tudom melyik a rosszabb ilyen szempontból, a Blue Valentine vagy ez ... rolleyes.gif Talán ez, a kisgyerek miatt. Egy kapcsolat széthullása, több idősíkon. Avagy miért ne szüljünk gyereket akkor, ha még nem akarunk gyereket és mi van ha nem ismerjük a kedves apukát, csak elkapnak a heves érzelmek és megtörténik a dolog. Itt leginkább a gyerek issza meg a levét a dolgoknak, ezért is vált olyanná, amilyen. Igazságtalannak tartom, hogy Tilda Swinton csillogó tehetségét (ebben a filmben is) egyenlőként említjük Seth Rogenével, aki jóval kevesebbet szerepel a filmben, fele annyit sem ad bele, mint Tilda. Gyenge muzsika. A történet jó, a képi elemek csodálatosak, de akár apa nélkül is lett volna ennyire jó film. Seth apaként be lett oda parancsolva gyereket ölelgetni meg egy kiabálós jelenete volt, de a szempillája sem mozdult, pedig elég nagy probléma, hogy a saját felesége nem szól neki arról, hogy megint terhes és túl későn tűnt neki fel. ERROR 404 biggrin.gif

10/8,5

Franz Kafka - It's a wonderful life

A nagyszerű Peter Capaldi írta és rendezte ezt a 90-as évek elején bemutatott comedy kisfilmet, amiben Richard E. Grant alakította Kafkát. A történet szerint éppen a híres neves mondatot 'Gregor Samsa wakes up and finds that he has been transformed into a giant insect' (Az átváltozás) próbálta leírni, miközben vízió lesznek, hallucinál. Rejtélyes, késeket áruló idegen kuporog a sarokban és nagyon ijesztően néz. 110.gif Tánczene hallatszódik a szomszéd szobából de senki sincs ott, vihogások hallatszódnak a lépcső körül, pedig egy lélek sincs jár arre felé. Aztán hirtelen mindenki megjelenik előtte és ez majdnem megőrjíti, mert nem tudja befejezni a nagy művet. Kafka világa számomra eddig sem jött be, ezután sem fog, valamiért, nem tudom miért. think.gif

10/7

You're Bard, or When Willie Met Rab

Ez tulajdonképpen egy színházfelvétel, de ugyebár attól még kisfilmnek felel meg. William Shakepeare és Robert Burns találkoznak és megvitatják egymás költészetét. Ebből vita alakul és sértegetik a másikat, rímekben vágnak vissza majd a végén úgy döntenek, hogy mindketten hozzátettek ahhoz, amit költészetnek hívunk és 'jóban, rosszban, költészetben' össze kell tartani, ezért leülnek egy padra beszélgetni majd mindketten mennek a vakvilágba biggrin.gif Érdekes elgondolás, nekem tetszik rohog.gif Mindössze 2 szereplős kisfilm, Sean Biggerstaff (Oliver Wood a Harry Potterből) alakítja Robertet. A csóka többre hivatott és ezt már Alan Rickman is észrevette, mikor őt 7 évesen kicastingolta az első rendezői debütálós filmjébe. cool.gif

(Ezért ugyan nem jár pontlevonás, de nem tudom Robert miért pattog, Shakespeare az Shakespeare. Egyéni vélemény. )

10/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Running Fool
2012. január 16. 15:14 #4142
- törölt felhasználó -    
Aranyhaj
Elég annyit mondanom, hogy ha még mindig gyerek lennék, fülig szerelmes lennék Flynn Riderbe. Megnéztem az Ever After videókat is, az eszem megáll. Ez az egyetlen olyan animációs cucc, amit tényleg nem szúrtak el, és lehet szeretni wub.gif
10/10
13 felhasználónak tetszik: patrícia4, pillajunior, House Of Wax, SmileyZ, Adrianna, csicsi20, Holly Keller, Christo, Lady Suzy, BunnyGirl, Fanni00, duracell, Hannuusshh
2012. január 16. 15:16 #4143
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Idézet (ophely88 @ 2012.01.14. 18:23)
Így érthető. Van kedvenced a filmből?  biggrin.gif

Szereplő? smileeee.gif mert az elég sok van biggrin.gifD
2012. január 16. 15:26 #4144
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Hannuusshh @ 2012.01.16. 15:16)
Szereplő? smileeee.gif mert az elég sok van biggrin.gifD

Igen biggrin.gif Az enyém Bill Nighy karaktere biggrin.gif
2012. január 16. 16:49 #4145
- törölt felhasználó -    
Másnaposok 1.
Szigorúan csak az első részt érdemes megnézni. Itt a poénok nagyon jók, amikor azt hiszed már mindent eldurrantottak, akkor jön a következő poénáradat!! _nevet.gif w00t.gif
10/10

Terhes Társaság
Ma Zach Galifianakis napot tartottam. rohog.gif rohog.gif Ez a film is tetszett, nagyon jókat nevettem rajta. És nálam a legnagyobb pont Robert Downey Jr miatt járt. blush.gif Utóbb belegondolva nemsokára neki is megadatik a szülés élménye, csak remélhetőleg nem ilyen szenvedések árán... _nevet.gif _nevet.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, patrícia4, pillajunior, Fanni00
2012. január 16. 18:53 #4146
- törölt felhasználó -    
hűűűű de rossz volt. egyértelműen egy 300 koppintás az egész de még koppintásnak is rossz. irtó gagyi effektekkel nevetséges jelmezekkel páncélokkal felesleges vérontással kegyetlenkedéssel.komolyan amikor megláttam a katonákat olyanok voltak mint a régi playmobil figurák nevetséges volt az egész.
a színészek semmilyenek Henry Cavill keményen néz és megpróbálja eljátszani hogy ő Theseus. rolleyes.gif Mickey Rourke egy tapló király aki imádja a vérontást.bár jól állt neki azt meg kell hagyni! rolleyes.gif
aztán ott volt a jósnő aki természetesen elveszti a jövőbe látás képességét ha meghágják meg is hágta Theseus erről ne legyen kétsége senkinek. rolleyes.gif jajjj de rosssz! rolleyes.gif
Zeusz meg a többiek jaajj inkább nem is tennék említést róluk.szörnyűek. rolleyes.gif blink.gif
rég volt ilyen megrázó filmes élményem komolyan! rohog.gif 1-óra után néztem az órát hogy mennyi lehet még belőle hátra! blink.gif

szegény Stephen Dorff-ot jó volt újra látni de részemről ennyi!

Halhatatlanok
3/10
http://pacejmiller.com/wp-content/uploads/2011/11/Immortals_poster.jpg
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, Christo
2012. január 16. 19:47 #4147
- törölt felhasználó -    
Yes Man

2012. január 16. 19:54 #4148
Skyler
Skyler
új tag

StátuszI'm not strong.I'm broken...
Hozzászólás: 22
Csatolások: 1
Azonosító: 167363
A nővérem húga
Nagyon megindító film.Rengetegszer megfogadtam,hogy nem nézem meg többször,mert annyira megindító,de sajnos vagy nem sajnos ezt nem tudtam betartani.Gyönyörű film,bár inkább erős idegzetűeknek ajánlott.
10/10
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, Fanni00
2012. január 16. 20:29 #4149
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Idézet (Xabi @ 2012.01.16. 19:47)
Yes Man

Na, és hogy tetszett? smileeee.gif Én úgy emlékszem, elég idétlenke kis film volt.
2012. január 16. 20:37 #4150
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Jó film, de már láttam jobbat is biggrin.gif
2012. január 16. 20:39 #4151
- törölt felhasználó -    
Forest Gump
wub.gif
A világ egyik legjobb filmje és ezzel mindent elmondtam róla.
8 felhasználónak tetszik: patrícia4, csicsi20, Fruzsi26, tya04, janet7, Domcicc, Fanni00, duracell
2012. január 16. 21:33 #4152
- törölt felhasználó -    
Mostani felhozatal:

The Artist 10/10 - Borzalmas minőségben ugyan, de végre végignézhettem. Dujardinnak ezért kijárna az Oscar. Kiváló alakítást nyújt. Minden egyben van zene, vágások, kameraállás, kicsit Ének az esőben érzésem volt, bár ez a film még attól is sokkal jobb.

Miss Daisy sofőrje 10/9 - Bámulatos film és csodálatos. Egyszerű, letisztult, szép. CGI orgiára és giccsparádéra vágyók kerüljék!

Ragyogj! 10/10 - Szerintem nem túlzok, ha azt állítom, hogy Geoffrey Rush a világ egyik legjobb színésze. A 10-ben legalábbis szerintem simán benne van. Megható, megrázó, hiteles.

Jack és Jill 10/2 - "Ezmiez?" Kb. ez jutott róla először az eszembe. Nézhetetlen, erőltetett rossz film. Az se ciki, hogy Pacino égeti magát ebben az izében. ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2012. január 16. 21:39 #4153
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.01.16. 21:33)

Jack és Jill 10/4 - "Ezmiez?" Kb. ez jutott róla először az eszembe. Nézhetetlen, erőltetett rossz film. Az se ciki, hogy Pacino égeti magát ebben az izében.  ohmy.gif

Ez a film tényleg időpocsékolás, végig sem bírtam nézni, azért az egy Johnny Depp jelenetért sem éri meg. Nálam ez a film a 0 kategória.

Black Swan
Winona, Natalie, Mila meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Adrianna
2012. január 16. 21:46 #4154
- törölt felhasználó -    
Idézet (cookiebook @ 2012.01.16. 21:39)
Ez a film tényleg időpocsékolás, végig sem bírtam nézni, azért az egy Johnny Depp jelenetért sem éri meg. Nálam ez a film a 0 kategória.
Black Swan
Winona, Natalie, Mila meghajolo.gif

No, Johnny a másik aki lejáratja magát...
2012. január 17. 07:58 #4155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.01.16. 20:29)
Na, és hogy tetszett?  smileeee.gif Én úgy emlékszem, elég idétlenke kis film volt.

Háát..ez olyan egyéjszakás kaland volt. biggrin.gif A szokásos szórakoztató Jim Carrey film, amit többször már biztos nem fogok megnézni, de egynek jó volt. tongue.gif 6,5/10
1 felhasználónak tetszik: Fruzsi26
2012. január 17. 14:00 #4156
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Alex és Emma - Regény az életünk
A családi együttlétért néha keményen meg kell fizetnem. De romantikus filmhez képest valahogy nem is volt olyan borzalmas. Lehet ez annak tudható be hogy akkor éppen érzelmileg labilis voltam, ki tudja, de talán Kate Hudson feljavította.
10/4,5

Requiem egy álomért
Ez már sokkal inkább az én terepem. Harmadjára néztem, még mindig csak egy dolgot tudok mondani róla: Elképesztő.
10/8,5

Észvesztő
És végre végignéztem. Nem is tudom hányszor láttam már belőle részleteket... És hát mondanom sem kell hogy így azért sokkal jobb volt. A szereplő válogatás tökéletes volt. Winona Ryder, és Angelina Jolie - persze amikor még tudott jót alakítani - is egyaránt tetszett. És hát egyik kedvenc színészemet, Jared Leto-t sem hagynám ki ( rolleyes.gif ) aki Tobias-t játszotta. Mindent összevetve nagyon élveztem :3
10/8,5

Kapj el, ha tudsz
És hát az ok amiért az előző két filmből levontam egy fél pontot. Ha nem láttam vagy százszor akkor egyszer sem, de nem tudom megunni! Most a zenével kezdeném ami...huh hát annyit mondanék hogy John Williams ami azért valljuk be, magáért beszél. Olyan muzsika amit szinte bármilyen hangulatban meg tudsz hallgatni, és ez fontos. Tom Hanks alakítása valamennyivel jobban megfogott, de Leonadro DiCaprio se volt ám kutya! Meg hát olyan mellékszereplőkkel mint például Martin Sheen, Amy Adams, Christopher Walken, Jennifer Garner nehéz lenne elrontani egy filmet - igaz, nem lehetetlen. Nem is tudom miért nem áradoztam eddig erről a filmről, pedig imádom!
10/9
10 felhasználónak tetszik: ophely88, Fruzsi26, Xabi, House Of Wax, tya04, janet7, csicsi20, Running Fool, Domcicc, Fanni00
2012. január 17. 15:30 #4157
- törölt felhasználó -    
A makrancos hölgy
10/10
Annyira jó.Egyszerűen imádom!Régen nevettem ennyit. thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, Running Fool, Domcicc, Fanni00
2012. január 17. 15:51 #4158
- törölt felhasználó -    
Vissza a jövőbe
Egyik nagy kedvenc nálam. 10/10
9 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, janet7, csicsi20, Running Fool, Domcicc, Fruzsi26, Orion, duracell
2012. január 17. 16:07 #4159
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A 13-as Rendőrőrs
Hát sajnos csak két részletben tudtam végignézni, mivel a Szalagavatóm utáni nap elkezdtem nézni, de 10 per után bealudtam laugh.gif Szerencsére tegnap sikerült bejeznem.
Azért mondom, hogy szerencsére mert nagyon jó film volt smileeee.gif Izgalmas, fordulatos, ráadásul ott volt Ethan Hawke, aki egészen kicsi korom óta hatalmas kedvencem. Mindig is tiszteltem ezt az embert, mert zseniális színész és nagyon jó ember heart.gif
Nagyon hitelesen alakított, és végre nem gonosz szerepben tündökölt laugh.gif

8*10
2012. január 17. 16:17 #4160
- törölt felhasználó -    
CSONTDARÁLÓK

Imádom ezt a filmet. Tetszik a története. Adam Sandler egyik legjobb filmje. 10/9
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, janet7, patrícia4, Fanni00
710 oldal 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!