Payback - 10/9
Modernkori filmnoir egy kis elenyésző brutalitással és zseniális alakításokkal, főleg Gibson részéről. Fordulatos, jó szövegekkel, szépen kidolgozott film. Akinek a Drive! tetszett az ezt imádná!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. január 02. 13:19
2012. január 02. 13:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
102 Kiskutya
Mert ez még mindig jó. Ioan Gruffudd milyen fiatalka már
Helyes 'példány'. Glenn Closet pedig szeretjük, még mindig.
10/10
LOL (2008)
Az eredeti, nem a remake. Nem tudom mikor jön ki a feldolgozás, de nem is akarom inkább tudni. A cast elmond mindent.
Ez egy pihekönnyed francia vígjáték Sophie Marceau-val, pont amire szükségem volt. Nem is kérdéses, hogy
10/10
Mert ez még mindig jó. Ioan Gruffudd milyen fiatalka már
10/10
LOL (2008)
Az eredeti, nem a remake. Nem tudom mikor jön ki a feldolgozás, de nem is akarom inkább tudni. A cast elmond mindent.
10/10
8 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Blackbird03,
Running Fool,
kriszti145,
patrícia4,
Lady Suzy,
tya04,
riri17
2012. január 02. 15:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Mizi @ 2012.01.02. 13:13)
Sherlock Holmes: Árnyjáték 10/6
Már az első résznél is kifejezetten idegesített ez a verekedős Holmes, és ez továbbra sem változott. Továbbá az, hogy ennyire különcnek, majdnem hogy már idiótának állítják be őt. Pozitívuma viszont, hogy egy kicsit több akció volt benne, ami tetszett. De képtelen vagyok eltekinteni a már említett tényezőktől, úgyhogy ha akarnék sem tudnék most erre több pontot adni.
Már az első résznél is kifejezetten idegesített ez a verekedős Holmes, és ez továbbra sem változott. Továbbá az, hogy ennyire különcnek, majdnem hogy már idiótának állítják be őt. Pozitívuma viszont, hogy egy kicsit több akció volt benne, ami tetszett. De képtelen vagyok eltekinteni a már említett tényezőktől, úgyhogy ha akarnék sem tudnék most erre több pontot adni.
Habár ezt a részt még nem néztem meg, ettől függetlenül mondom, hogy Sherlock Holmes még a könyvben is különc figura volt. Sokat kísérletezett, drogozott is néha, és szinte minden fontos emberről, eseményről feljegyzést készített. A könyv nekem is jobban bejön, mint a mostani filmes változatok.
Én ma a The Phantom of the Opera c. musical filmet néztem meg. Ez is az egyik nagy kedvencem.
10/10
2012. január 02. 15:52
nagyon jó pofa film volt ez.végülis semmi extra két negyvenes éveiben járó szerelemre éhes (közben mindkettőnek van valakije)férfi és nő találkozása egy esküvői partyn ami után a nő hotel szobájában kötnek ki.
nem tudom ki hogy van vele nekem kifejezetten tetszett az osztott képernyős történet mesélés de aztán amikor a múltból bevillanó képkockákkal egészítették ki a filmet az kicsit furcsa volt és zavaró mert nem tudtam eldönteni hogy az egy valós dolog vagy csak képzelt.de érdekes film volt.
és hááá Helena Bonham Carter elképesztően jó nő!és annál is jobb színésznő! ő és Aaron Eckhart nagyon nagyot játszanak.
A nő másik arca
7.5/10
nem tudom ki hogy van vele nekem kifejezetten tetszett az osztott képernyős történet mesélés de aztán amikor a múltból bevillanó képkockákkal egészítették ki a filmet az kicsit furcsa volt és zavaró mert nem tudtam eldönteni hogy az egy valós dolog vagy csak képzelt.de érdekes film volt.
és hááá Helena Bonham Carter elképesztően jó nő!és annál is jobb színésznő! ő és Aaron Eckhart nagyon nagyot játszanak.
A nő másik arca
7.5/10
2012. január 02. 16:06
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Kedves John! - /Dear John/
Én az első pár perc után negatívan kellett, hogy hozzáálljak a filmhez, mert rögtön egy gyászbeszéddel kezdődött. Én meg persze, úgy vagyok vele, hogy ha már filmet nézek, akkor ne legyen olyan s*ar, mint maga az élet. De aztán nagyot koppantam. Nem akarom telepakolni spoilerekkel a hozzászólást, de én meglepődtem. Egész jó kis film lett belőle. Sosem gondoltam volna, hogy Channing Tatum ki tud bújni a Step Up filmes alakzatából, de ez a film, már megmozdította a számomra eddig nehéz sziklát. Amanda pedig szép díszt adott a filmhez.8/10
Én az első pár perc után negatívan kellett, hogy hozzáálljak a filmhez, mert rögtön egy gyászbeszéddel kezdődött. Én meg persze, úgy vagyok vele, hogy ha már filmet nézek, akkor ne legyen olyan s*ar, mint maga az élet. De aztán nagyot koppantam. Nem akarom telepakolni spoilerekkel a hozzászólást, de én meglepődtem. Egész jó kis film lett belőle. Sosem gondoltam volna, hogy Channing Tatum ki tud bújni a Step Up filmes alakzatából, de ez a film, már megmozdította a számomra eddig nehéz sziklát. Amanda pedig szép díszt adott a filmhez.8/10
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2012. január 02. 16:40
Idézet (Bessie @ 2012.01.02. 15:41)
Habár ezt a részt még nem néztem meg, ettől függetlenül mondom, hogy Sherlock Holmes még a könyvben is különc figura volt. Sokat kísérletezett, drogozott is néha, és szinte minden fontos emberről, eseményről feljegyzést készített. A könyv nekem is jobban bejön, mint a mostani filmes változatok.
Tisztában vagyok vele, tekintve, hogy nem egy könyvet olvastam Sir Arthur Conan Doyle-tól. Én mindössze azt mondtam, hogy kissé túlzásokba esnek. Elhiszem, hogy valami újat akarnak alkotni, ami elrugaszkodik Doyle eredeti karakterétől, de azért helyenként vissza lehetne venni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 02. 16:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Jack és Jill
Most voltam megnézni.Jó kis film.
Van Adamnek jobb filmje is,de én jót mulattam rajta.Egyértelműen Jillként volt a legjobb.
10/8
Hajlakk
Jó színészek,jó zenék.Zac
10/10*
Most voltam megnézni.Jó kis film.
10/8
Hajlakk
Jó színészek,jó zenék.Zac
10/10*
2012. január 02. 18:41
Imádom az igaz sztorin alapuló filmeket. Mindkettőt érdemes megnézni!
Egy csodálatos elme:
Az Aviátor:
Egy csodálatos elme:
Az Aviátor:
2012. január 02. 19:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Mizi @ 2012.01.02. 16:40)
Tisztában vagyok vele, tekintve, hogy nem egy könyvet olvastam Sir Arthur Conan Doyle-tól. Én mindössze azt mondtam, hogy kissé túlzásokba esnek. Elhiszem, hogy valami újat akarnak alkotni, ami elrugaszkodik Doyle eredeti karakterétől, de azért helyenként vissza lehetne venni. 
Te is olvastad?
2012. január 02. 22:57
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Step up 3. Már vagy 100x láttam, de nem birom megunnni
2012. január 03. 07:19
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2012.01.02. 22:11)
Vicky Cristina Barcelona 8/10
Nálam inkább 5/10. Szerintem az egyik legrosszabb Woody Allen filmek egyike. Rég láttam, talán idén újra megnézem, de arra emlékszem, hogy nagyon, nagyon nem tetszett.
2012. január 03. 13:43
Háború és béke
10/10
Nincs mit hozzáfűznöm.Úgy tökéletes, ahogy van!
10/10
Nincs mit hozzáfűznöm.Úgy tökéletes, ahogy van!
2012. január 03. 13:48
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Csajvadászat / I rymden finns inga känslor (Cecilia Forss…)
2012. január 03. 13:57
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Pomponsrácok/Fired Up !
vicces volt
örültem hogy végül nem léptek le
10/8
vicces volt
10/8
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.