Apád,anyád ide jöjjön
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 31. 23:29
2011. december 31. 23:37
Legutóbb: Álom.net,Álomháború,Rómeó és Júlia,Hannah Montana a film.
2012. január 01. 00:59
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Alvin és a mókusok 3
Igazából véletlenül választottuk ki ezt a filmet a moziba mikor oda értünk már nem voltunk annyira biztosak benne hogy ezt akarjuk megnézni de aztán úgy döntöttünk még is ezt válaszuk...jó film, a zenék nagyon jók benne úgyhogy azért már érdemes volt megnézni
jól van...lényegében jó kis film volt.
8/10
Igazából véletlenül választottuk ki ezt a filmet a moziba mikor oda értünk már nem voltunk annyira biztosak benne hogy ezt akarjuk megnézni de aztán úgy döntöttünk még is ezt válaszuk...jó film, a zenék nagyon jók benne úgyhogy azért már érdemes volt megnézni
8/10
2012. január 01. 07:31
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2011.12.29. 23:00)
Amerikai szépség: alap. Kevin Spaceyt egyszerűen imádtam benne a grotesz humorral együtt, de szerintem mindegyik szereplő külön tanulmányt érdemelne. A Táncos a sötétbent anno úgy néztem meg, hogy "nem számít ki rendezte, megnézem, mert érdekes a témája". (Akkoriban nem voltam még megátalkodott filmbolond, Lars von Trierrel úgy voltam, hogy jó, elismert dán rendező, viszont a Dogma95 fogalma totál homály volt
Tulajdonképpen ezért is szeretem von Triert. Szépen lassan megkínozza és összetöri a nézőt, hogy aztán felemelje és elgondolkodtasson minket jóról és rosszról. Nekem a Hullámtörés a nagy nagy kedvenc, Emily Watson és Katrin Caltridge (nyugodjék békében) egyszerűen nagyszerűek benne. (Na jó, az öreg Skarsgard is dicséretet érdemel
Shame-mel még a múlt hétem probálkoztam... hagyjuk. Két helyen is fake-cuccot kaptam le, még jó, hogy nálam hamar lejött, különben bepancsoltam volna a monitornak.
Jaj a Hullámtörés
Idézet (ophely88 @ 2011.12.30. 08:48)
Arra gondolsz,hogy nem nyert az Oscaron sem?
Arra, hogy nem jelölték. Eleve nehéz átjutni a rostán, ha "más" filmről van szó, de nyerni csak olyan kis konzervatív alkotással lehet. Illetve csak általában, kivételek vannak. Jó film A király beszéde, de -számomra- simán verte a Fekete hattyú, a 127 óra, a Winter's Bone és főleg a Blue Valentine. Még a Sundance kiskedvencét is csoda volt, hogy jelölték, egy vérbeli realista drámának pedig már nem szorítanak helyet. A függetlenfilmesektől ott volt a Winter's Bone aztán nesztek népek, de a verseny a "nagyok között" folyik.
Hát jó szilveszter volt ez, emberkéim, egy dolog miatt sajnálom, hogy a barátaimmal töltöttem: nagyon eltér az ízlésünk, de én ha muszáj elviselek limonádékat, ők meg nem bírják az én kedvenc filmjeimet szóval nem volt sok választásom. Azért egyet innen bírok.
Crazy Stupid Love
Bájos, nem tudom megunni. David Lindhagent sosem fogom elfelejteni.
Kert, kb 1:30: "Hát maga meg ki? - David Lindhagen"-> gyűrű le...
7,5/10
Zene és szöveg
Különösebb bajom nincs vele, de elég nyögvenyelős, főleg így sokadszorra.
6/10
A szobatárs
Ez meg egyszerűen gagyi.
5/10
1 felhasználónak tetszik:
pillajunior
2012. január 01. 11:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Men In Black
Will
imádom ezt a filmet
9*10
Vámpíros Film * Vampires Suck
Uramisten
Hát emberek ez kész volt
Nem is tudom megszámolni mennyiszer nevettem el magamat rajta
Kegyetlen jó film
Itt legalább Edward helyes
És hát az elején a True Blood likőr dobott a pontszámomon is
9*10
Will
9*10
Uramisten
Nem is tudom megszámolni mennyiszer nevettem el magamat rajta
9*10
2012. január 01. 11:51
évente egyszer mindig megnézem!az egyik alapfilm nálam.kicsit olyan mint Kassovitz gyűlölete de ezt a filmet jobban szeretem.
emlékszem arra amikor fiatal srácok látták ezt a filmet mindegyik baseball sapkát inget vett fel és azt képzelték hogy gettóban vannak és "gengszterkedtek"háá nekik ez volt az üzenete pedig sokkal több ennél.aztán itt vagyunk 2012.január elsején és felkelünk és egy globális méretű gettóban vagyunk és a helyzet olyan kilátástalan mint John Singleton 1991-es mesterművében a Fekete vidékben.A fiatalok csak lézengenek az iskolákban droid gyártás működik akinek lenne esze és ki törhetne azt megfullasztják, a TV pedig nap mint nap mérgezi az emberek agyát,az emberek pedig el vannak lehetetlenítve gürcölnek mert mineden hó végén jön a sárga veszedelem! mialatt mindenki a pénzt hajkurássza generációk nőnek fel egy műanyag torz világban és olyan értékrendel amit már ma is érzékelni lehet ha valaki be téved egy multi bevásárlóközpontba!
pénz pedig kell ha máshogy nem akkor bünözéssel. Ez egy Amerikai film Amerikaiaknak egy Amerikai problémáról. de így 2012-ben megint megnézve a filmet ebben már nem vagyok olyan biztos.
nagyon nagy bajok vannak hazánkban és nagy bajok lesznek...
bocs a kis eszmefuttatásért sok dolgot megmozgat bennem ez a film mindig:(
Boyz n the Hood
10/10
a film zenéje pedig 10*
emlékszem arra amikor fiatal srácok látták ezt a filmet mindegyik baseball sapkát inget vett fel és azt képzelték hogy gettóban vannak és "gengszterkedtek"háá nekik ez volt az üzenete pedig sokkal több ennél.aztán itt vagyunk 2012.január elsején és felkelünk és egy globális méretű gettóban vagyunk és a helyzet olyan kilátástalan mint John Singleton 1991-es mesterművében a Fekete vidékben.A fiatalok csak lézengenek az iskolákban droid gyártás működik akinek lenne esze és ki törhetne azt megfullasztják, a TV pedig nap mint nap mérgezi az emberek agyát,az emberek pedig el vannak lehetetlenítve gürcölnek mert mineden hó végén jön a sárga veszedelem! mialatt mindenki a pénzt hajkurássza generációk nőnek fel egy műanyag torz világban és olyan értékrendel amit már ma is érzékelni lehet ha valaki be téved egy multi bevásárlóközpontba!
nagyon nagy bajok vannak hazánkban és nagy bajok lesznek...
bocs a kis eszmefuttatásért sok dolgot megmozgat bennem ez a film mindig:(
Boyz n the Hood
10/10
a film zenéje pedig 10*
2012. január 01. 12:39
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2/2
2012. január 01. 12:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Immortals / Halhatatlanok
Mickey Rourke miatt néztem meg, de felfedeztem, hogy Henry Cavill is játszik benne. Na már most... Henry kedvesnek nagyon szép a mosolya és a szeme, de ennél többet ebben a filmben nem igazán mutatott.
Nem ítélkezem felette, a film se volt egy nagy durranás, nem igazán brillírozhatott, de azért volt már olyan fiatal tehetség, akinek egy szörnyű filmben is kitűnt a tehetsége.
Mickey Rourke hanga egyszerűen fenomenális, a tehetsége és a karizmája felőle semmiféle kétsége nem lehet senkinek, de túl kevés szerepe volt. Én imádom az ilyen hősös-kardozós-kosztümös alkotásokat, de ez minden volt csak jó nem.
10/2
Mickey Rourke miatt néztem meg, de felfedeztem, hogy Henry Cavill is játszik benne. Na már most... Henry kedvesnek nagyon szép a mosolya és a szeme, de ennél többet ebben a filmben nem igazán mutatott.
10/2
Fanni00
2012. január 01. 12:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.01.01. 11:45)
9*10
Ugye?
HSM2,HSM3
Zac
10*/10
House Of Wax
2012. január 01. 14:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2012.01.01. 12:47)
Ugye?
Matt-et kellett volna Robert helyet szerződtetni Edward szerepére. 
Hát ha ez a csaj és Matt lettek volna a főszereplők, még az is lehet hogy szeretném a Twighlight-ot
Az utolsó dal * The Last Song
Gyönyörű film
Annyira édesek voltak
8*10
2012. január 01. 14:58
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.01. 12:46)
Immortals / Halhatatlanok
Nem ítélkezem felette, a film se volt egy nagy durranás, nem igazán brillírozhatott, de azért volt már olyan fiatal tehetség, akinek egy szörnyű filmben is kitűnt a tehetsége.
Mickey Rourke hanga egyszerűen fenomenális, a tehetsége és a karizmája felőle semmiféle kétsége nem lehet senkinek, de túl kevés szerepe volt. Én imádom az ilyen hősös-kardozós-kosztümös alkotásokat, de ez minden volt csak jó nem.
10/2
10/2
Oh, drágaszágom1! Ennyi miatt ne ítéld el a kis cerelmemet'! (Nekem sem tetszett a film, csak a szemeimet tudta gyönyörködtetni)
2012. január 01. 16:30
Zimmer Feri
10/10
Már elég rég láttam, de tegnap újból adták valamelyik csatornán, és nagyon megörültem.
Zseniális szereposztás, egyik legjobb magyar film(és ezt most úgy mondom, hogy nem igazán szoktam magyar filmeket nézni).
10/10
Már elég rég láttam, de tegnap újból adták valamelyik csatornán, és nagyon megörültem.
Zseniális szereposztás, egyik legjobb magyar film(és ezt most úgy mondom, hogy nem igazán szoktam magyar filmeket nézni).
2012. január 01. 16:49
Hannah Montana a film.♥♥♥
2012. január 01. 17:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ponyvaregény
10/10
Sosem tudom megunni esküszöm...
A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér (1994)
5/10
Ez...meg...mi...volt?
Láttam már az eredetit, az 1990-es harmadik részt, meg a két remake-et és mindegyik jó, vagy legalább tűrhető volt. Ezt a filmet nagyjából mindenhol, mindenki szidja...Nos megnéztem és megértettem miért.
A sztori még tetszene is, habár nem eredeti, de sokmindent ki lehetne hozni belőle. Még a karakterekkel sem lenne bajom. Sőt, még néhol izgalmas is volt, és nagyon néhol féltem is. DE a filmnek még a közepe előtt elkezdtek megjelenni olyan hülye megoldások, hogy ott már én is fogtam a fejem. Én nem vagyok az a típus, aki a gép előtt ülve szidja az ilyen filmek szereplőit, hogy miért ezt meg azt csinálták, semmi logika nincs benne, mert tudom hogy pánikhelyzetben én sem lennék annyira okos, viszont amiket ebben a filmben műveltek, az már nekem is sok volt. Értelmetlen, logikátlan, idegesítő megoldások, amikből egyre több lett. De még ezeknél sem éreztem teljes mértékben rossznak a filmet. De fokozatosan, a végére akkora egy értelmetlen, összefüggéstelen, ELMEBETEG és néhol nevetséges dolog lett az egészből, hogy olyat még életemben nem láttam. Láttam már olyan véleményt, hogy nem tudta eldönteni, hogy ez most vígjáték/paródia akar lenni, vagy komoly. Ha az előbbi, akkor ez egy jó film. De sajnos nem hiszem, hogy viccnek szánták. Szinkronnal néztem, a szinkronhangok nem voltak rosszak, viszont voltak benne olyan szövegek és hangsúlyozások, hogy az egészet tönkrevágták. Nem tudom, hogy eredetiben is ilyen volt, vagy csak a szinkronnál rontották el ennyire, de rémes. Renée Zellweger és Matthew McConaughey nem tudom hogy vállalhatták el, de karrierjük legnagyobb hibája, meggyőződésem. McConaughey még mondtani jól is játszotta az elmbebeteget, komolyan, de a karaktere annyira se füle, se farka volt (akárcsak a film), hogy nem tudtam értékelni. A vége meg...de az egész film...uh
10/10
Sosem tudom megunni esküszöm...
A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér (1994)
5/10
Ez...meg...mi...volt?
Láttam már az eredetit, az 1990-es harmadik részt, meg a két remake-et és mindegyik jó, vagy legalább tűrhető volt. Ezt a filmet nagyjából mindenhol, mindenki szidja...Nos megnéztem és megértettem miért.
A sztori még tetszene is, habár nem eredeti, de sokmindent ki lehetne hozni belőle. Még a karakterekkel sem lenne bajom. Sőt, még néhol izgalmas is volt, és nagyon néhol féltem is. DE a filmnek még a közepe előtt elkezdtek megjelenni olyan hülye megoldások, hogy ott már én is fogtam a fejem. Én nem vagyok az a típus, aki a gép előtt ülve szidja az ilyen filmek szereplőit, hogy miért ezt meg azt csinálták, semmi logika nincs benne, mert tudom hogy pánikhelyzetben én sem lennék annyira okos, viszont amiket ebben a filmben műveltek, az már nekem is sok volt. Értelmetlen, logikátlan, idegesítő megoldások, amikből egyre több lett. De még ezeknél sem éreztem teljes mértékben rossznak a filmet. De fokozatosan, a végére akkora egy értelmetlen, összefüggéstelen, ELMEBETEG és néhol nevetséges dolog lett az egészből, hogy olyat még életemben nem láttam. Láttam már olyan véleményt, hogy nem tudta eldönteni, hogy ez most vígjáték/paródia akar lenni, vagy komoly. Ha az előbbi, akkor ez egy jó film. De sajnos nem hiszem, hogy viccnek szánták. Szinkronnal néztem, a szinkronhangok nem voltak rosszak, viszont voltak benne olyan szövegek és hangsúlyozások, hogy az egészet tönkrevágták. Nem tudom, hogy eredetiben is ilyen volt, vagy csak a szinkronnál rontották el ennyire, de rémes. Renée Zellweger és Matthew McConaughey nem tudom hogy vállalhatták el, de karrierjük legnagyobb hibája, meggyőződésem. McConaughey még mondtani jól is játszotta az elmbebeteget, komolyan, de a karaktere annyira se füle, se farka volt (akárcsak a film), hogy nem tudtam értékelni. A vége meg...de az egész film...uh
2012. január 01. 17:16
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Moneyball
Nagyon jenki, lerágott csontnak érződik, de azt hiszem, bajban leszek az Oscarnál. Igaz, még mindig az Artist viszi a férfi főszereplő kategóriát, de a forgatókönyvre ez a film simán számíthat. (Sorkintól azért nem is vártam mást) A jelöléseket pedig megérdemelné.. Brad Pitt igazán megért, a nyálas szépfiúból komoly színésszé nőtte ki magát - pedig hogy utáltam... - és ez a karakter különösen jól állt neki. A mellékszereplők is rendben vannak, de igazából az egészet mindenki Tylerére építették, pont, mint A király beszédét Firthre tavaly.
Eleinte kicsit erőlködésnek éreztem az alakítását(egyfolytában eszik, iszik, rágózik, minden filmben ezt csinálja már vagy 15 éve
), de aztán szépen elkapta a fonalat. Philip Seymour Hoffman az Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill meg hagyhatná a francba a vígjátékokat, mert ez igazán jól megy neki. A film becsületét pedig a vége menti meg, főleg a kocsiban történő jelenet. Szóval.. összehozták. Túl fogják értékelni - ilyenek a tengerentúlon a népek.. - de nekem bejött. Szeretem a sportfilmeket.
9/10
Nagyon jenki, lerágott csontnak érződik, de azt hiszem, bajban leszek az Oscarnál. Igaz, még mindig az Artist viszi a férfi főszereplő kategóriát, de a forgatókönyvre ez a film simán számíthat. (Sorkintól azért nem is vártam mást) A jelöléseket pedig megérdemelné.. Brad Pitt igazán megért, a nyálas szépfiúból komoly színésszé nőtte ki magát - pedig hogy utáltam... - és ez a karakter különösen jól állt neki. A mellékszereplők is rendben vannak, de igazából az egészet mindenki Tylerére építették, pont, mint A király beszédét Firthre tavaly.
Eleinte kicsit erőlködésnek éreztem az alakítását(egyfolytában eszik, iszik, rágózik, minden filmben ezt csinálja már vagy 15 éve
9/10
2012. január 01. 17:33
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Predators...*o*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.