Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 03. 15:25 #3941
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.01.03. 07:19)
Nálam inkább 5/10. Szerintem az egyik legrosszabb Woody Allen filmek egyike. Rég láttam, talán idén újra megnézem, de arra emlékszem, hogy nagyon, nagyon nem tetszett.  rohog.gif Pedig benne volt Penelope...!

Nem tudom, engem valahogy megfogott a hangulata, meg a párbeszédek, a gondolatok, és szerintem annak ellenére hogy a történet elég keszekusza volt, a befejezés reális volt. Penelope nagyot alakított benne. Mindegy, nekem tetszett:) Woody Allentől ez az első film amit láttam (drága barátnőm egy rakat dvd-t sózott rám _nevet.gif ), de majd bepótolom a többit is. Amúgy nem vagyok nagy filmes, de mostanában nézek azért:D

Forrest Gump 10/10

Kell ehhez hozzáfűznöm valamit? meghajolo.gif
13 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, tya04, ophely88, Domcicc, patrícia4, Running Fool, janet7, riri17, Eszter655, csicsi20, Fanni00, Porcicca, Boscorelli
2012. január 03. 16:18 #3942
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Bogszics @ 2012.01.02. 22:11)
Vicky Cristina Barcelona 8/10

A közvéleménnyel ellentétben én egyszerűen imádom ezt a filmet. Egy zseniális alkotás a vágyakról, álmokról, az emberek jelleméről és az életről. Hogy hiába is akarunk valamit, ha nem vagyunk elég bátrak megragadni.. Néha viszont - ha meg is ragadjuk - az élet csak megy tovább. Semmi sem változik, mert ez az élet. Penélope Cruz fantasztikus, Scarlett Johansson csak úgy van, de nem zavar senkit, Rebecca Hall pedig a klasszikus Allen-karakter, mégis szerethető. A mestertől én kifejezetten a Manhattant, a Match Pointot és ezt a filmet szeretem legjobban.
Idézet (ophely88 @ 2012.01.01. 20:27)
Én Jamesnek adtam volna a díjat, de ez csak én vagyok. A Király beszéde körül nagy volt a hype, lehetett tudni, hogy ő nyer. Kitöltöttem egy Oscar totót és majdnem tökéletes lett, a Best Original Score kategóriát rontottam el. Mást mindent sikerült jól eltalálni, még akkoris, ha néhány helyen csak a vakvilágba pipálgattam.  biggrin.gif Nálam nincs különbség Hans és Trezor között (no offence, drága barátném), mindkettőt szeretem de valamiért úgy gondoltam, hogy az Eredet több elismerést kap majd  110.gif Nem mondom, hogy így szerettem volna, így gondoltam el. Mindkettő megérdemli díjat (annak ellenére, hogy szememben többre értékelem a film fesztiválok díjait  110.gif ) Colin megkapta, már megérdemelte előbb is, jól el van vele, mostmár adni kellene pályát a többieknek is. Most a Tinker, tailor, spy Golden jelölést sem kapott és Oscart sem fog, tehát most sem fog nyerni Gary Oldman vagy Colin Firth (ismét).  rolleyes.gif

Én is Zimmer győzelemre számítottam, az Eredet valami mesteri lett, de a Reznor-Ross produksön pedig újító és az atmoszférát nagyrészben a zenének köszönhette a film. Kár, hogy nem azért díjazták.. Csak lazáskodni akartak, hogy egy egykor lisztben és sárban ugráló rockernek adják az Oscart.. pardon.gif Nem baj, igazából az új Salander filmzenéje nagyon ott van, végig hallgattam a 3 órát. Dermesztő...
Az idei mezőny pedig ha a jenkiken múlik Pitt és Clooney párharc lesz. Jó volt nagyon a Moneyball, de szerintem egy jelölést bőven elég színész és film szinten is. (Forgatókönyvért mehet versenyezni) Egyébként meg Jean Dujardin és Sharkbender között kéne eldőlnie szerintem..
Idézet (ophely88)
Három kérdésem van.
1. 1-10-es skáláig mennyire giccsmonstrum?  biggrin.gif 
2. Rooney Mara karaktere szerepel annyit, hogy rávegyeme magam a film megnézésre?
3. Judy Law. Mint ember, nem tűnik szimpatikusnak de színészileg nem rossz (nem mondom, hogy a SH volt élete legjobb szerepe), amit művel.  Jól alakított benne?

1. 3. Nagyon megszeretted ezt a kifejezést laugh.gif Nem giccses, csak annyira egysíkú az egész... Próbálják visszahozni az első filmet, de túlzásba esnek és üres lett.
2. Noomi Rapace-ra gondolsz szerintem, én miatta néztem meg, de rohadtul nem csinál benne semmit, a karaktere
jelentéktelen. Szóval szerintem nem éri meg. mellow.gif Csak úgy pótoltak valakit McAdams helyett, és hiába remek színésznő, ha a karakter kínosan megíratlan..
3. Ha akarsz látni egy jó Jude Law alakítást, akkor a Closert nézd meg, ez inkább csak olyan kis komikus alakítás volt.. Csak b*zikat akarnak csinálni RDJ-ből és Lawból, miközben ez már nem vicces, hanem inkább kínos. Az első részben még szerethető volt szinte mindenki, de valahogy ez nem jött össze. Azért a mi Tony Starkunk odateszi magát.

(500) days of summer
Bájos és keserédes. Belezúgási állapot Joseph Gordon-Levittba.
8/10
7 felhasználónak tetszik: Domcicc, pillajunior, Bogszics, Running Fool, janet7, funny18, Boscorelli
2012. január 03. 20:10 #3943
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nagyfiúk * Grows Up
Nagyon tetszett heart.gif Egyszerű, hétköznapi poénok, szerethető karakterek, kedves családi vígjáték meghajolo.gif
Mindig is kedveltem Adam Sandler-t biggrin.gif Chris Rock-ot még csak a Halálos Fegyver 4-ben láttam, de akárcsak ott, itt is imádtam _nevet.gif
Nem egyszer nevettem el magamat a filmen _nevet.gif
És a legjobban azt tetszett, hogy nem azok a tipikus faviccek voltak benne amin csak a néző tud nevetni, hanem a poénokon együtt nevettek a színészek is és ez nekem borzasztóan tetszett smileeee.gif

9*10
5 felhasználónak tetszik: patrícia4, kriszti145, riri17, Eszter655, Fanni00
2012. január 03. 21:06 #3944
- törölt felhasználó -    
Megetetett társadalom:

Volt benne egy érdekes párbeszéd, ami miatt megérte megnézni. Amúgy nem volt egy nagy durranás. Nálam ez :6/10
2012. január 03. 21:32 #3945
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.01.03. 16:18)

1.Nem giccses, csak annyira egysíkú az egész... Próbálják visszahozni az első filmet, de túlzásba esnek és üres lett.

omg.gif

2. Noomi Rapace-ra gondolsz szerintem, én miatta néztem meg, de rohadtul nem csinál benne semmit, a karaktere 
jelentéktelen. Szóval szerintem nem éri meg. mellow.gif Csak úgy pótoltak valakit McAdams helyett, és hiába remek színésznő, ha a karakter kínosan megíratlan..

omg.gif (2x)

3. Ha akarsz látni egy jó Jude Law alakítást, akkor a Closert nézd meg, ez inkább csak olyan kis komikus alakítás volt..

Én eddig egyetlen Sherlock Holmes könyvet olvastam. Láttam az eredeti sorozatot és annak újabb feldolgozását, de egyikben sem tűnt úgy, mintha túlzásba vitték volna a komédiát. Az elsőben is bolondabbnak tűnt, mint gondoltam volna, de reméltem, hogy nem lesz rosszabb.

Csak b*zikat akarnak csinálni RDJ-ből és Lawból, miközben ez már nem vicces, hanem inkább kínos. Az első részben még szerethető volt szinte mindenki, de valahogy ez nem jött össze. 

Melegeket? Itt is? Kezd már kicsit unalmas lenni amit csinálnak. Megértem, hogy ebből keletkezik a sok jó jelenet, de ha nem rendelkezünk jó komikus vénával, akkor ne erőltessük a dolgot omg.gif (3x)

És ha már itt tartunk ... Ma olvastam valahol, hogy a CBS, a Sherlock Holmes sorozatával (ami 2012 vagy 13-ban lesz kész) ÁLLÍTÓLAG megkereste DiCapriót, hogy ő legyen Sherlock. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. január 03. 21:43 #3946
- törölt felhasználó -    
Valentin-nap.
Király egy film,elõször mindenki szakít mindenkivel,aztán egy csajról kiderül,hogy telefonerotikus elõadómûvész,aztán meg a végén a legcukibb pasi meg a legjobb barátnõje összejönnek.
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. január 04. 11:42 #3947
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Wrong Turn 4 - Bloody beginnings (2011)

Az első rész után még ez volt a legjobb. Ezen már tényleg látszott, hogy több pénzt szántak rá. Viszont ennek ellenére sem tetszett. Remélem nem terveznek még egy (vagy több) részt csinálni ebből, teljesen felesleges lenne egy újabb bőrt lehúzni róla.

10/4
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Fanni00
2012. január 04. 15:43 #3948
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.01.03. 21:32)
omg.gif
omg.gif (2x)
Én eddig egyetlen Sherlock Holmes könyvet olvastam. Láttam az eredeti sorozatot és annak újabb feldolgozását, de egyikben sem tűnt úgy, mintha túlzásba vitték volna a komédiát. Az elsőben is bolondabbnak tűnt, mint gondoltam volna, de reméltem, hogy nem lesz rosszabb.
Melegeket? Itt is? Kezd már kicsit unalmas lenni amit csinálnak. Megértem, hogy ebből keletkezik a sok jó jelenet, de ha nem rendelkezünk jó komikus vénával, akkor ne erőltessük a dolgot omg.gif (3x)
És ha már itt tartunk ... Ma olvastam valahol, hogy a CBS, a Sherlock Holmes sorozatával (ami 2012 vagy 13-ban lesz kész) ÁLLÍTÓLAG megkereste DiCapriót, hogy ő legyen Sherlock.  blink.gif

Tudod, az elején még vicces volt, de már tényleg elfajultak a dolgok a "kapcsolatukban" mellow.gif
Leo mint Holmes?! Érdekes, most egyelőre a Great Gatsbyt forgassa le, a gárda jó, majd meglátjuk. De nem tudnám úgy elképzelni mellow.gif
2012. január 04. 16:13 #3949
- törölt felhasználó -    
Vasököl
Nem vagyok oda a robotos baromságokért és az efféle akciófilmekért, eléggé vonakodva kezdtem neki, de hú! Hát nem semmi egy film, az is biztos. Igazából klisés és kiszámítható, de mégis annyira szokatlan ez a robotpárbaj, hogy már jó. Sokkal aranyosabb film, mint a Wall-E, vagy bármelyik más cukin néző robotos produkció, már majdnem el is érzékenyültem néhány jelenet alatt. Az biztos, hogy a Maxet alakító fiúcska még viszi valamire, mert pofás tekintete van biggrin.gif Nagyon tetszett, izgalmas volt, és szurkoltam laugh.gif
Azt viszont hiányolom, hogy pofán csapás-szerűen vége lett, és nem fejezték be a gyerekelhelyezési kérdést.
9.5/10
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, SmileyZ
2012. január 04. 17:32 #3950
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levyrroni @ 2012.01.03. 21:43)
Valentin-nap.
Király egy film,elõször mindenki szakít mindenkivel,aztán egy csajról kiderül,hogy telefonerotikus elõadómûvész,aztán meg a végén a legcukibb pasi meg a legjobb barátnõje összejönnek.

Hú, ez szerintem nagyon gyenge egy film volt. Igazából csak Jennifer Garner miatt néztem meg, mert ezt a filmjét nem láttam, de enyhén szólva a falnak mentem volna a történetektől. Taylor Swift maradjon csak az éneklésnél, mert a karakterétől a falat tudtam volna kaparni. Huszonegyedik századi romantikus ömlesztett amerikai romantikus film, amikben olyan klisék voltak felfedezhetők, amelyeket, már 1960-ban is rég lejárt lemez volt. A legtöbb színésszel problémám nem volt, de Alba kisasszony kritikán alulian kevés szerepet kapott és gutaütést kaptam a tvájlájt vérfarkasától, hogy mindig csak a felsőtestére fektették a hangsúlyt. Túl sok jó színészt akartak beletenni, de a végeredmény egy rakás kuka lett. Annyira gagyi volt a sztori, hogy maguk a színészek sem tudták felvinni a színvonalat. Egyedüli pozitívuma, hogy Garner sokat szerepelt benne, de egyébként egyszer nézhetős film, aminek a végén sírni nem lehetett. Nekem nem jött át anno.
5 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, House Of Wax, saii, Domcicc
2012. január 04. 17:33 #3951
- törölt felhasználó -    
Step up első részét smileeee.gif
Imádom a táncos filmeket smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, janet7
2012. január 04. 18:38 #3952
- törölt felhasználó -    
Verdák 2. Az első rész ezerszer jobb volt, de azért tetszett.

Wall-E. Nagyon jó kis film. És már elmondhatom magamról, hogy láttam az összes Pixar filmet.

1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 04. 18:44 #3953
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Meseautó (1934)heart.gif

Kabos Gyula köszönöm. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, Running Fool, Bessie, Domcicc, Porcicca
2012. január 04. 20:26 #3954
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Halhatatlanok (2011)
9/10 biggrin.gif
2012. január 05. 00:19 #3955
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
The TV set

Két hónapnyi várakozás után megkaparintottam ezt a filmet és a hozzá tartozó csúszó feliratot, amit nekem kellett helyre hozni. Imádom az ilyet. Úgy elrepült ez a msáfél óra, hogy fel sem tűnt. Egy 2006-os dokudráma, ami egy amerikai pilot útját mutatja be nekünk. Dráma, amely tartalmazza azt a procedúrát, hogyan lesz Amerikában egy szövegkönyvből pilot és abból sorozat. Tényleg olyan, mintha nem dokumentumfilmet néznék, pedig a filmben felmerült dolgok nekem nem jelentettek újdonságot. Állítólag van igazságalapja a dolognak. Mindigis tudtam, hogy Amerikában így castingolnak embereket sorozatokba és végre megkaptam válaszaimat az amerikai sorozatiparral kapcsolatos kérdéseimre. Érthető, hogy miért tudnak olyan nehezen különlegessel előállni és miért nem szeretnek drámai pillanatokat sokáig mutatni a képernyőn, főleg a pilotban.

A történet 2 szálon fut, 3 szereplő életét is bemutatja. David Duchovny alakítja Mike-ot, a film forgatókönyvíróját, akinek remek ötletei támadnak, ám nagyon bíznak a pilotjában, mivel azt szeretnék a csütörtöki NCIS ellenfeleként. Sigourney Weaver Lenny karakterével az abszolút excentrikus nagyfejes a csatornánál, aki bármit megtesz a nagyobb nézettségért. Az Istennek sem tudják lenyomni az NCIS-t ( 110.gif ), ezért Richard McCallistert (Ioan Gruffudd), egy brit tévést vesznek fel, hogy segítsen rajtuk. Ő az egyetlen, aki egyetért Mike-kal és támogatja azt, amitől egyedi a show, mindenki kedves hozzá de soha senki nem hallgat rá, mondván az eredetiség uncsi, egy dramedy pilotban pedig ne legyenek könnycseppek, sírásra ott van a CSI. A pilot érdekes lett volna, ha nem szólnak bele az író dolgaiba, a cég teljesen átalakította azt, más embereket válogatott be és adatta velük elő a jeleneteket. Mike belebetegszik, hogy a nevével reklámoznak egy tucatpilotot és több évnyi munkája vész kárba, Lenny boldog, Richard meg csak dísznek van ott, elengedni nem akarják, rá meg nem hallgatnak.

Hallottam már történeteket a castingolásokról, a vetítésekről, ahol fizetnek az embernek pilot nézésért stb és mindennek szemtanúja lettem. Elég irónikus film, jó színészekkel eljátszatni ugyanazt, amin talán ők is keresztül mentek egyszer rohog.gif Szégyen vagy nem, illik vagy nem, a hülyeségeiken végigröhögtem rofl.gif

Nagyon király, most erősebben él bennem az a véleményem, ami eddig volt erről a témáról, csak ha legközelebb erre gondolok, a nagyszerű és tehetséges Sigourney Weaver fog eszembe jutni, Lennyként, ahogyan a haját tépő rendezőnek azt mondja, hogy 'ne sírjanak a pilotban, érzelmeket ne nagyon mutassanak, semmi mellébeszélés, csak a lényeg, ne hagyják őket improvizálni, mert kicsúszúnk az időből, ne legyen bonyolult, mert a célközönség úgysem érti meg.' rofl.gif rofl.gif Micsoda öngól kérem szépen rohog.gif

10/1000
4 felhasználónak tetszik: dave095, tya04, Bessie, Domcicc
2012. január 05. 09:07 #3956
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Vasököl / Real Steel

Nos, évek óta nem vett le a lábamról sablonos, előre kiszámíható hollywoodi sztori, de ezt megkajáltam alaposan. biggrin.gif Magával ragadó a történet, bármennyire is kiszámítható, és azért igyekeztek kevésbé sablonosak lenni. Volt néhány fordulat, amit nem láttam előre. Volt egy-két olyan megoldás is, ami egy kicsit visszatartotta a történetet attól, hogy túlságosan rózsaszín vattacukor ízű legyen. Persze inkább volt cukros, mint nem, de azért igyekeztek és én ezt már értékelem. Néhol nekem túlzottan nyálas volt, de ez csak pillanatokra jelent meg a filmben, úgyhogy végig tudtam nézni hányinger nélkül. Mi több, élveztem. Tudtam rajta mosolyogni, tudtam örülni a szereplőkkel, szurkoltam a robotnak és a kisfiúnak. Jajj, az a kisfiú mekkora színész lesz, ha felnő! thumbsup.gif Hugh Jackman pokoli jól néz ki, ezt most erősen megállapítottam. Színészileg sem mondanám őt rossznak, jól alakított, de néhol nem éreztem őt egészen hitelesnek, de talán ez azért volt, mert szinkronnal néztem a filmet. Majd megnézem eredeti hanggal is, szerintem akkor majd semmi kifogásolnivalót nem fogok találni Jackman alakításában. smileeee.gif Tetszetős kis alkotás ez. Tömegmúvi persze, de legalább a jobbik fajtából. Szeretem. Meg tudnám nézni többször is. A meccs jeleneteket annyira jól megcsinálták, hogy szinte magával ragadott a tombolós-kiabálós szurkoló mód. A vége is tetszett a filmnek, hogy nem lehet tudni, mi lesz, de tulajdonképpen nem is számít. Ha ezt tovább ragozták volna, az számomra megkeserítette volna az élményt, és most nem áradoznék róla. Jó volt ez, így ahogy volt. Végre egy igényesebb közönségfilm. Ilyenből többet és megenyhülök Hollywood iránt. smileeee.gif
8/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, tya04
2012. január 05. 11:21 #3957
- törölt felhasználó -    
Az utolsó ördögűzés / The Last Exorcism (2010) wub.gif
2012. január 05. 16:48 #3958
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Fame/Hírnév

Mikor a moziban vetítették feltétlen ott akartam lenni,de aztán elmaradt. dry.gif Most,hogy megnéztem ezt annyira nem is bánom.Bár lehet,hogy ha a moziban látom jobban tetszett volna. unsure.gif
Nem volt rossz,de sokkal jobban is összetudták volna hozni.Olyan kapkodósra sikeredett egész. dry.gif
Nekem Kay Panabaker volt egyértelműen a kedvenc.Nagyon kedvelem a csajt. smileeee.gif A másik pedig Naturi Naughton.Őt nem ismertem a film előtt,de a hangja itt nagyon megtetszett.Amúgy milyen igaz,hogy hiába tehetséges valaki,ha egyszer nem kap esélyt a kitűnésre. dry.gif A filmben nem egy ilyen ember volt.

10/7
2012. január 05. 19:09 #3959
- törölt felhasználó -    
Hugo
Aranyos film, megér egy 10est.

Shark Night/ Cápák éjszakája
Spielberg Cápája ott van a top10 filmjeim között és bár úgy ültem neki ennek a filmnek, hogy biztos voltam benne, hogy "megszégyeníti" azt, azért annyira szörnyű mégsem volt. De persze még egyszer nem nézném meg.
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. január 05. 21:23 #3960
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Aki bújt aki nem 2. 10/7 Az első része jobban tetszett
Sziklák szeme 2. 10/10 Ez viszont nagyon tetszett, nem igazán ugrálok a horror filmekért de a barátnőim kedvéért megnéztem és még tetszett is. Lehet megnézem majd az első részt is.
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
710 oldal 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!