életem első horrora, nagyon bejött
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 29. 23:36
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Thor
Igazából tesóm vett rá hogy megnézzük mert egyszer belenéztem de nem tetszett pedig imádom a Marvel filmeket így utólag nagyon örülök hogy rávett hogy megnézzük mert nagyon pozitív csalódás volt azon a jeleneten amikor Thor nagy erővel levágta a földre azt a bögrét akkor sírtam a röhögéstől
a történet is nagyon ötletes Stan Lee egy zseni a végén meg nagyon sajnáltam szegény Lokit
10/10
Igazából tesóm vett rá hogy megnézzük mert egyszer belenéztem de nem tetszett pedig imádom a Marvel filmeket így utólag nagyon örülök hogy rávett hogy megnézzük mert nagyon pozitív csalódás volt azon a jeleneten amikor Thor nagy erővel levágta a földre azt a bögrét akkor sírtam a röhögéstől
10/10
2011. december 30. 00:31
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Vanishing on 7th Street 10/(7)- 8
Hayden Christensen
Hayden Christensen
1 felhasználónak tetszik:
Blackbird03
2011. december 30. 08:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.12.29. 22:45)
És egy ekkora filmet hagytak ki a nevesebb díjátadókon. Éljenek a hagyományok 
Arra gondolsz,hogy nem nyert az Oscaron sem?
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. december 30. 09:22
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Carriers * Víruscsapda
Nem volt a legizgalmasabb Thriller, de jó volt
Végre igényesen oldották meg ezt az "emberfertőzés" témát
Na meg hát ott volt Chris Pine, akinek csodás kék szeme emeli egy picit a film színvonalát
7*10
Nem volt a legizgalmasabb Thriller, de jó volt
Végre igényesen oldották meg ezt az "emberfertőzés" témát
Na meg hát ott volt Chris Pine, akinek csodás kék szeme emeli egy picit a film színvonalát
7*10
2011. december 30. 09:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Másvilág / The Others
Sokan csak úgy emlegetik, mint a film, ami hasonlít egy másikhoz. Nem mondom el melyikhez, mert aki nem látta, annak ez hatalmas spoiler lenne. Szóval, a Másvilág valóban később készült, mint az a bizonyos film, de szerintem sokkal hátborzongatóbb, sokkal szebb, sokkal magávalragadóbb a hangulata. Végigkísér az a baljós érzés, még akkor is, ha már sokadjára látod, mint én. A kedvenc filmjeim közé tartozik, mert remek alakításokat láthatunk remek színészektől és a történet is leköti az embert. Én mondjuk leginkább a hangulatba vagyok szerelmes, amit megteremt.
10/9
Sokan csak úgy emlegetik, mint a film, ami hasonlít egy másikhoz. Nem mondom el melyikhez, mert aki nem látta, annak ez hatalmas spoiler lenne. Szóval, a Másvilág valóban később készült, mint az a bizonyos film, de szerintem sokkal hátborzongatóbb, sokkal szebb, sokkal magávalragadóbb a hangulata. Végigkísér az a baljós érzés, még akkor is, ha már sokadjára látod, mint én. A kedvenc filmjeim közé tartozik, mert remek alakításokat láthatunk remek színészektől és a történet is leköti az embert. Én mondjuk leginkább a hangulatba vagyok szerelmes, amit megteremt.
10/9
7 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
patrícia4,
janet7,
ophely88,
kriszti145,
Blackbird03,
Running Fool
2011. december 30. 09:27
Értelem és Érzelem
Én szeretem ezt a filmet, akárhányszor nézem meg nem unatkozom rajta!!! A színészek kiválóak, én már csak a szereposztás miatt is ajánlani tudom. A kedvencem mindenképpen Alan Rickman, szerintem Emma Thompson-al együtt tökéletesen alakítanak!! Tudom azt is, hogy nem egy krimi, amiben felsorakozik Hollywood legszexisebb színészgárdája, de egy nagyon igényes mű, többszörösen és ajánlottan nézhető!!
[b]10/10
Én szeretem ezt a filmet, akárhányszor nézem meg nem unatkozom rajta!!! A színészek kiválóak, én már csak a szereposztás miatt is ajánlani tudom. A kedvencem mindenképpen Alan Rickman, szerintem Emma Thompson-al együtt tökéletesen alakítanak!! Tudom azt is, hogy nem egy krimi, amiben felsorakozik Hollywood legszexisebb színészgárdája, de egy nagyon igényes mű, többszörösen és ajánlottan nézhető!!
[b]10/10
2011. december 30. 11:04
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Zodiákus
Rettenetesen tetszett a film. Eléggé sok név volt, rég figyeltem ennyire egy filmen.
Jake Gyllenhaalt imádom, Robert Downey Junior is nagyot alakít.
10/10
Rettenetesen tetszett a film. Eléggé sok név volt, rég figyeltem ennyire egy filmen.
10/10
14 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
gonzales7,
Domcicc,
Grace Benning,
patrícia4,
pillajunior,
janet7,
kriszti145,
Blackbird03,
Running Fool,
vampiregirl18,
funny18,
tya04,
riri17
2011. december 30. 11:28
Friends With Benefits / Barátság Extrákkal (2011)
Összességében tetszett a film, mielőtt megnéztem a Big Pink albumát hallgattam, aztán már az elején jót mosolyogtam hogy pont a Dominos szólt az egyik jelenet alatt
Egyébként nekem tetszett a film, néha jókat röhögtem, viszont a vége nem nagyon tetszett, bár várható volt ez a végkimenetel.
8/10
Összességében tetszett a film, mielőtt megnéztem a Big Pink albumát hallgattam, aztán már az elején jót mosolyogtam hogy pont a Dominos szólt az egyik jelenet alatt
8/10
2011. december 30. 13:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Múmia
Már vagy ezredszerre látom ezt a filmet, mondom a szereplőkkel a szöveget
8/10
Múmia Visszatér
Méltó folytatása az elsőnek
8/10
Hajlakk
Nagyon szeretem ezt a filmet
Muszáj volt újra néznem
Zac
Azok a kék szemek
10/10
Már vagy ezredszerre látom ezt a filmet, mondom a szereplőkkel a szöveget
8/10
Múmia Visszatér
Méltó folytatása az elsőnek
8/10
Hajlakk
Nagyon szeretem ezt a filmet
Zac
10/10
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Blackbird03,
patrícia4,
Adrianna,
krisztina9711,
funny18,
SmileyZ,
riri17
2011. december 30. 13:58
Warrior (2011) - 10/10
Azt hiszem, megtaláltam és megnéztem 2011 (talán) legjobb filmjét. A sok "marhaságot" nyomatják a mozikban, ezt a remekműveket pedig mellőzik. Hogy van ez?!
Hardy az egyik legtehetségesebb ifjonc. Ezek után kíváncsibbá tett, mit fog tudni kihozni Bane karakteréből a TDKR-ban. Minden a helyén van. Pörgős, látványos és a színészi alakításokra van a hangsúly fektetve. A zenék szépek, a vágások kitűnőek. Na jó néhol hatásvadász, de mindez még belefér. Egészen más mint a Dühöngő bika vagy a Rocky. Talán párhuzamba állítható 1 bizonyos filmmel a Harcossal, de ááááh. Látni kell! Még most is a hatása alatt vagyok. Nem éppen "csajos" film!
Azt hiszem, megtaláltam és megnéztem 2011 (talán) legjobb filmjét. A sok "marhaságot" nyomatják a mozikban, ezt a remekműveket pedig mellőzik. Hogy van ez?!
Hardy az egyik legtehetségesebb ifjonc. Ezek után kíváncsibbá tett, mit fog tudni kihozni Bane karakteréből a TDKR-ban. Minden a helyén van. Pörgős, látványos és a színészi alakításokra van a hangsúly fektetve. A zenék szépek, a vágások kitűnőek. Na jó néhol hatásvadász, de mindez még belefér. Egészen más mint a Dühöngő bika vagy a Rocky. Talán párhuzamba állítható 1 bizonyos filmmel a Harcossal, de ááááh. Látni kell! Még most is a hatása alatt vagyok. Nem éppen "csajos" film!
2011. december 30. 14:03
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Egy kis Mennyország - /A Little Bit of Heaven/
Még hogy vígjáték!!! A frászkarikát! Csak annak ajánlom, aki szereti a drámát. Nekem nem igazán jött be, mert siratós film, én meg azt nem szívlelem. Ha már a való élet elég gáz, részemről nem kell, hogy a film is az legyen. 6/10
Nincs kettő négy nélkül
Erre nincs mit mondanom. Nagyon szeretem az egyéni sztorikat, amiben van egy 'kis' akció. Ebben a filmben minden nagyon jól el lett találva. A Bud Spencer és Terence Hill páros örök kedvencem marad.
10/10
Még hogy vígjáték!!! A frászkarikát! Csak annak ajánlom, aki szereti a drámát. Nekem nem igazán jött be, mert siratós film, én meg azt nem szívlelem. Ha már a való élet elég gáz, részemről nem kell, hogy a film is az legyen. 6/10
Nincs kettő négy nélkül
Erre nincs mit mondanom. Nagyon szeretem az egyéni sztorikat, amiben van egy 'kis' akció. Ebben a filmben minden nagyon jól el lett találva. A Bud Spencer és Terence Hill páros örök kedvencem marad.
2011. december 30. 19:47
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Mallory szerint a világ
Nem is tudom. Egész jó film ez,de valahogy mégsem tetszik. Nagyon jó volt látni Kristen-t ilyen szerepben is,egyre jobban meggyőződök róla,hogy fantasztikus színésznő. Maga a film története nagyon tetszik,de nem valami jól oldották meg. Szerintem sokkal több dolgot is ki lehetett volna hozni belőle,mert nem az a tipikus semmilyen gagyi története van. Sok résznél elég unalmas is volt,és az események is elég lassan következtek be (nem mintha olyan sok lett volna benne). A végéről nem is beszélve. Szörnyen elsz*rták. Egyáltalán nem ilyen véget képzeltem el. Olyan volt,mintha,mintha még nem fejeződött volna be,olyan semmilyen. Összességében egész tűrhető film,bár csalódtam benne valamilyen szinten.
10/5
Nem is tudom. Egész jó film ez,de valahogy mégsem tetszik. Nagyon jó volt látni Kristen-t ilyen szerepben is,egyre jobban meggyőződök róla,hogy fantasztikus színésznő. Maga a film története nagyon tetszik,de nem valami jól oldották meg. Szerintem sokkal több dolgot is ki lehetett volna hozni belőle,mert nem az a tipikus semmilyen gagyi története van. Sok résznél elég unalmas is volt,és az események is elég lassan következtek be (nem mintha olyan sok lett volna benne). A végéről nem is beszélve. Szörnyen elsz*rták. Egyáltalán nem ilyen véget képzeltem el. Olyan volt,mintha,mintha még nem fejeződött volna be,olyan semmilyen. Összességében egész tűrhető film,bár csalódtam benne valamilyen szinten.
10/5
2011. december 30. 20:14
|
House Of Wax |
|
The Killer Inside Me
Négy szóval: Mi akart ez lenni?
0/10
Hideg Préda 3 * Fritt Vilt III
Tipikusan az a " semmi indok nélkül kinyírom a fiatal turistákat " film
Ez már annyira unalmas nekem, amúgy meg minden a sötétben játszódott, semmit sem lehetett látni a filmből!
0/10
Négy szóval: Mi akart ez lenni?
0/10
Hideg Préda 3 * Fritt Vilt III
Tipikusan az a " semmi indok nélkül kinyírom a fiatal turistákat " film
0/10
2011. december 30. 20:35
Másnaposok II
Volt olyan vicces, mint az előző, de jópár poént már lelőttek. A színészek viccesen és jól teljesítettek, alapvetően nagyon jók voltak, nem lehetett felűlmúlni az 1. részt.
10/8
Volt olyan vicces, mint az előző, de jópár poént már lelőttek. A színészek viccesen és jól teljesítettek, alapvetően nagyon jók voltak, nem lehetett felűlmúlni az 1. részt.
10/8
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.