Koszorúslányok
Egy hatalmas vígjáték, mást nem is tudok elmondani róla!
10/10
Rossz Tanár
Utálom Cameron Diazt, de tetszett a film, igaz fiatalabb színésznőt kellett volna találni a szerepére, nem állt jól neki az a kemény smink és azok a cuccok. Jó kis vígjáték szintén.
9/10
Titánok harca
70%-ban biztos vagyok benne, hogy koppintották a God of War játékról. A skorpiók, az olümposziak kardja, a kráken, medúza feje, annak használata, a story, pegazus... A készítők helyében én bizony tavaly pereltem volna. Egy pörgős filmet vártam volna, de egy agyonnyomott unalmas semmit kaptam...
5/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 28. 14:21
2011. december 28. 14:25
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
A Kiráyl Beszéde
még mindig úgy imádom mint az elején
10/10
2011. december 28. 14:29
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Harry Potter 6,7/1,7/2
2011. december 28. 14:33
Sissi trilógia
10/10
Ezeket a filmeket egyszerűen nem lehet megunni!
10/10
Ezeket a filmeket egyszerűen nem lehet megunni!
2011. december 28. 14:40
Harmadik Shrek
Én mindig csak Shrek 3-nak mondom, valahogy nem áll rá a szám a hivatalos elnevezésre. No, tényleg viccesebb a második rész, mint ez, ez olyan kis hamar elrepülő semmilyen film, de valamiért mégis annyira tetszik Artie miatt. Nem az esetem ez a szőke haj, kék szem imázs, és nyafogós, puhány viselkedés, mégis bejön. Akárhányszor megnéztem, csak miatta volt, noha nyúlfarknyi szerep jutott neki. Ez számomra egy átvezetés a második rész és a karácsonyi húszperces rövidfilm között (azaz totál elhanyagolható lett volna). Lehet, hogy megnézem amúgy az első részt is, ha már kettő megvolt, viszont a negyedikre soha többé nem kerítek sort
8/10
Én mindig csak Shrek 3-nak mondom, valahogy nem áll rá a szám a hivatalos elnevezésre. No, tényleg viccesebb a második rész, mint ez, ez olyan kis hamar elrepülő semmilyen film, de valamiért mégis annyira tetszik Artie miatt. Nem az esetem ez a szőke haj, kék szem imázs, és nyafogós, puhány viselkedés, mégis bejön. Akárhányszor megnéztem, csak miatta volt, noha nyúlfarknyi szerep jutott neki. Ez számomra egy átvezetés a második rész és a karácsonyi húszperces rövidfilm között (azaz totál elhanyagolható lett volna). Lehet, hogy megnézem amúgy az első részt is, ha már kettő megvolt, viszont a negyedikre soha többé nem kerítek sort
8/10
2011. december 28. 15:05
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.27. 09:34)
The boat that rocked
Szégyen vagy nem, én még csak most láttam ezt a filmet
és őszintén szólva nem tudom, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte. Nem volt rossz de azért kiemelkedően jó sem. Az alapsztori nagyon egyedi de valahol mégis sántít a dolog. Eszméletlen jó a cast és Richard Curtis mancsa is benne van a filmben, tőle ennél viccesebb művet vár az ember. Talán csak én voltam ezzel így. Úgy érzem, hogy mikor brit projektek készülnek, nagy eladásra, nagy volumenűek, kispórolják belőle a humort? Kispórolják belőle pont azt, amitől viccesebb lenne.
Whatever. Tetszett a negatív figurák ábrázolása bár engem Jack Davenport nem győzött meg. Mindenki másról a filmben jobban elhiszem, hogy odavaló. Kenneth Brannagh vérében van, hogy bármit el tud játszani, de Jack Davenportról meg nem tudtam volna mondani, hogy melyik oldalon áll, ha nincs a haja hátranyalva. Nem tudom, hogy ez a karakter vagy Jack hibája de ő eddig sem nyújtott semmi különöset, kivétel a Coupling című sorozatban. Bill Nighy laza mint mindig, Tallulah Rileyt alig ismertem fel, Gemma Artertont egyből, de mint mindig, most is Rhys Ifans a nagy király. Olyan 'hót laza', túl magabiztos és kissé beképzelt rádióst alakított, hogy olyat még nem láttam. Elhittem, hogy az ott Rhys Ifans beképzelten, mond csúnya szavakat a rádióban és járkál a hajón úgy, mintha ő lenne az Atyaúristen.
10/7
Szégyen vagy nem, én még csak most láttam ezt a filmet
10/7
Áh, ne mond, hogy a vége nem volt perfekt, szívesen lettem volna ott az egyik hajón és öklöztem volna bele a levegőbe, Rock'n'roll-t kiáltva
Mivel az utóbbi napokban nem voltam itthon, filmeket csak limonádét tudtam nézni, úgyhogy most nekikezdtem a pótlásnak, kezdve a The Tree of Life-fal.
Egyszerűen ámulatba ejtett már az elején. És az egész filmet ebben a stílusban néztem végig. Nem olvasgattam kritikákat, véleményeket, csak itt, de biztos vagyok benne, hogy akadnak olyan idióták, akik a természeti képek vagy a dinók miatt húzzák majd le. Imádtam, hogy a kamera szinte megállíthatatlanul mozgott, meg ugye a Malickra jellemző narratív beszéd. Tulajdonképpen nem vártam mást a filmtől, mint hogy zseniális legyen és ezt meg is kaptam, elégedetten dőlök hátra. Elképesztően jó lehet ezt moziban nézni, sajnos így év végén erről le kell mondanom.
Az egyik jelenetnél ('Come on, hit me') akaratlanul is beugrott Brad Pittről a Fight Club, egy pillanatra felrémlett Edward Norton összevert arca is előttem, akkor alaposan elmosolyodtam, pedig maga a jelenet nem tartalmazott ennyi vidámságot.
Többet nem írok, mások megtették helyettem korábban, szóval összefoglalva:
10/10
The Borrowers
Robbie drága
10/8
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 28. 15:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.12.28. 15:05)
Áh, ne mond, hogy a vége nem volt perfekt, szívesen lettem volna ott az egyik hajón és öklöztem volna bele a levegőbe, Rock'n'roll-t kiáltva
Persze lehet, hogy engem azért fog meg jobban ez a film, mert nagy vágyam a '60-as években élni.
Színészekkel kapcsolatban nagyon is egyetértek veled, Davenport engem sem győzött meg.
The Borrowers
Robbie drága
Hát igen, ez ilyen kis karácsonyi gyerekfilm, lévén brit, ezért a jobb fajtából való, itt legalább nem néznek totálisan hülyének. Aranyos volt, kellemes kikapcsolódás az ünnepekre. Fry és Eccleston is nagyon jó volt, öröm őket látni, főleg Sheehannel együtt, tiszta mámor.
10/8
The Borrowers
Robbie drága
10/8
Nem mondtam, hogy nem tetszett a vége, csak hogy nem értem mire fel a nagy felhajtás, létezik ennél jobb film is a maga kategóriájában. MI van Jackkel, hallod ... Nem igazán vagyok arról meggyőződve, hogy neki ez jól áll vagy amit a FlashForwardban alkotott. Szerintem meg kellene maradnia a komédiánál, abban jó
Borrowers. Óh, no spoilers. Ezer meg ezer egy film van még, amit nem láttam még és rajta van a karácsonyi filmes listámon. Great Expectationst néztem tegnap Gillian Andersonnal. Remek lett
Alig várom, hogy lássam a Borrowerst, főleg a Sheenan-Eccleston-Fry trió miatt de még hátra van a Doctor Who különkiadás is
Domcicc
2011. december 28. 16:02
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Karácsonyi vakáció
Tegnap megnéztem újra. Habár már tudtam mi történik és a szöveget is fújom, még mindig tudok nevetni az idióta vicceiken, és hogy milyen hülyeségeket csinálnak.
Nekem ez örök kedvenc lesz. 10/10
Tegnap megnéztem újra. Habár már tudtam mi történik és a szöveget is fújom, még mindig tudok nevetni az idióta vicceiken, és hogy milyen hülyeségeket csinálnak.
saii
2011. december 28. 16:41
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Sissi III. - Sorsdöntő évek
Sissi megbetegszik, az orvos külföldi pihenőt javasol neki, és a fiatal királyné Madeirára, majd Korfura utazik. Ez az utazás, a környezetváltozás és édesanyja közelsége jót tesz neki és lassanként felgyógyul. Úgy tűnik, helyrejönnek a dolgok, ő is és Ferenc József is sokat ért az eltöltött évek alatt, és anyósa, Zsófia királynő is beletörődik a sorsába...
Pár napja már írtam, de akkor az első részről.
Nagyon szeretem a régi filmeket, legfőképpen ezt!
Régebben hallottam már, hogy Sissi korán halt meg, úgyhogy féltem a rossz végtől! És persze örültem amikor meggyógyult!
Úgy gondolom, ez volt az egyetlen nézhető film karácsony tájékán, mert már unom a sok tucatfilmet! Ezelőtt a fil előtt meghajlok, mert remekmű!
10/10
Sissi megbetegszik, az orvos külföldi pihenőt javasol neki, és a fiatal királyné Madeirára, majd Korfura utazik. Ez az utazás, a környezetváltozás és édesanyja közelsége jót tesz neki és lassanként felgyógyul. Úgy tűnik, helyrejönnek a dolgok, ő is és Ferenc József is sokat ért az eltöltött évek alatt, és anyósa, Zsófia királynő is beletörődik a sorsába...
10/10
2011. december 28. 17:16
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.28. 15:52)
Nem mondtam, hogy nem tetszett a vége, csak hogy nem értem mire fel a nagy felhajtás, létezik ennél jobb film is a maga kategóriájában. MI van Jackkel, hallod ... Nem igazán vagyok arról meggyőződve, hogy neki ez jól áll vagy amit a FlashForwardban alkotott. Szerintem meg kellene maradnia a komédiánál, abban jó
Borrowers. Óh, no spoilers. Ezer meg ezer egy film van még, amit nem láttam még és rajta van a karácsonyi filmes listámon. Great Expectationst néztem tegnap Gillian Andersonnal. Remek lett
Alig várom, hogy lássam a Borrowerst, főleg a Sheenan-Eccleston-Fry trió miatt de még hátra van a Doctor Who különkiadás is
Jack eltévedt, őt is gatyába kéne rázni már...
Direkt nem írtam spoilereket, sejtettem, hogy még nem láttad.
Ma még fogok három filmet nézni a listádról, addig titkolom a címeket.
ophely88
2011. december 28. 18:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Great Expectations
A legjobb példa arra, amikor érdemes több részt készíteni egy történetből. A klasszikus irodalom nagyjainak remekműveit csak akkor szeressem tévén nézni, ha az tényleg jól van megcsinálva. Ugyanolyan jónak találom, mint a 99-es verziót, bár ez pepecselősre sikeredett, sebaj, még 3 rész és a történet végére érünk
. A kedvenc Charles Dickens sztorim megfilmesítve Gillian Anderson és David Suchet alakításaival. Fantörpikus. Gillian a legtehetségesebb színésznők egyike, Miss Havisham az ő bőrében nekem kissé bolondabbnak tűnt, mint aki elmegyógyintézetből szabadult 3 perce. No nem baj, így is nézhetjük a dolgokat, ezen már nem akadok fent. A bolondabbnál is bolondabb női személy. Remek ötlet. Most látom, hogy jövőre Ralph Fiennes és Helena Bonham Carter szerepel majd a 2012-es változatban. Mindkettő nagyszerű választás bár szerintem Helena karaktere jobban fog tetszeni. Ez mit sem változtat a tényen, hogy Gillian szívét lelkét és bársonyosan remegő hangját adta a filmhez. Great accent, Madam.
David Suchet végre kilépett a Poirot szerepköréből. Semmi 'Poirot' karaktert nem látok benne és már a filmbéli első jeleneténél tudtam, hogy ez a csóka most a sötét oldalon áll, de úgy gondolom még szigorúbb oldalát ismerjük meg. Ebben a verzióban mindenki bolondabbnak és komorabbnak tűnik nekem, a karácsonyi hangulat viszont meg van, hiába a sok pókháló a Havisham kastélyban. Volt benne minden, aminek egy ilyen sztoriban lennie kell, poénokkal és vicces jelenetekkel nem vagyunk eleresztve az első részben de lesz ez még így se
Azt hiszem, hogy ma álmodni fogok egy rémeset Miss Havisham karakterével, micsoda smink és öltözet a kisasszonynak
Várjuk a második részt, mint a Messiást.
10/10
A legjobb példa arra, amikor érdemes több részt készíteni egy történetből. A klasszikus irodalom nagyjainak remekműveit csak akkor szeressem tévén nézni, ha az tényleg jól van megcsinálva. Ugyanolyan jónak találom, mint a 99-es verziót, bár ez pepecselősre sikeredett, sebaj, még 3 rész és a történet végére érünk
Várjuk a második részt, mint a Messiást.
10/10
saii
2011. december 28. 19:00
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Larry Crowne, nagyon tetszik
2011. december 28. 20:14
A fiú, aki vérfarkast kiáltott(Nickelodeonon
)
Szerintem nem rossz, főleg Victoria Justice karaktere. És Hunter műbelsőszervei néha kicsit ijesztőek voltak, ezt azért nem néztem volna ki a Nickelodeonból, de azért jó volt az is. És amikor Romániába mentek, és mutatták a térképet, kiszúrtam direkt a lakhelyemet
De az volt a legjobb, amikor a végén Britney-től a Baby One More Time-ot énekelték a szereplők
Értéklés: 10/8
Szerintem nem rossz, főleg Victoria Justice karaktere. És Hunter műbelsőszervei néha kicsit ijesztőek voltak, ezt azért nem néztem volna ki a Nickelodeonból, de azért jó volt az is. És amikor Romániába mentek, és mutatták a térképet, kiszúrtam direkt a lakhelyemet
Értéklés: 10/8
2011. december 28. 21:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A fiú, aki vérfarkast kiáltott
Hát ez nem tudom mi akart lenni
0/10
Hát ez nem tudom mi akart lenni
0/10
2011. december 28. 21:34
Nincs kettő négy nélkül
10/10
Imádom!Bud és Terence egyszerűen zseniális.Nekem ez a kedvenc filmem tőlük.
10/10
Imádom!Bud és Terence egyszerűen zseniális.Nekem ez a kedvenc filmem tőlük.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
patrícia4,
Stratocaster,
Domcicc,
Running Fool,
nicol bellox,
janet7,
Boscorelli
2011. december 28. 21:35
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (zsanata @ 2011.12.28. 16:41)
Sissi III. - Sorsdöntő évek
Nagyon szeretem a régi filmeket, legfőképpen ezt!
Régebben hallottam már, hogy Sissi korán halt meg, úgyhogy féltem a rossz végtől! És persze örültem amikor meggyógyult!
Úgy gondolom, ez volt az egyetlen nézhető film karácsony tájékán, mert már unom a sok tucatfilmet! Ezelőtt a fil előtt meghajlok, mert remekmű!
10/10
10/10
Imádom a Sissy filmeket és szerintem megegyezhetünk abban, hogy Römi az egyetlen, legjobb és legkiválóbb Sissy a filmtörténelemben.
Így is elég hosszú a 3 rész, de lett volna még mit bemutatni az életéből. Nem bántam volna még egy részt
2011. december 28. 21:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Tű * Needle
Hát ez is igencsak szánalmasra sikerült
Egyetlen egy szereplő volt szimpatikus, és pont őt ölik meg először
1/10
Hát ez is igencsak szánalmasra sikerült
Egyetlen egy szereplő volt szimpatikus, és pont őt ölik meg először
1/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.