Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 23. 19:47 #3681
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Psycho

Minden képkockája filmtörténelem.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, Gajcsi
2011. december 23. 21:37 #3682
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.23. 13:13)
A Fiennes família tiszteletreméltó. Tehetséges emberkék alkotják, pont, mint a svéd Skasgard családot. smileeee.gif 
Én Ralphot előbb láttam a Jennifer Lopez-es vígjátékban, mint a Harry Potterben, el is könyveltem magamban, hogy ez a fószer a szemöldökét sem mozdította meg a filmben. Aztán végigkínlódtam a filmet és megtanultam, hogy 1. soha többé nem nézem meg ezt a filmet, 2. adok még egy esélyt a fószernek. Kapott. Rengeteg jó filmben szerepelt már és nagyon várom az új, Shakespeare kapcsolódásos filmjét.  biggrin.gif 
Josephnek szívás, hogy a bátyja Ralph. Betennék mindenféle hülyeségbe, csak mert a bátyja híres. Sajátmaga kellett volna kitaposni az utat de ki ne használna fel ekkora ismerettséget? Erről beszélt is, mikor törölték a FlashForward című sorozatát.
Rhys Ifans meg nálam is kedvenc. Mindenféle szerepet el tud játszani, lazán, mint a kazán. Azt mondják neki, hogy első két fogat ki, nyuszi ugrás előre és erről szól majd a film, megcsinálja, ha azt mondják neki, hogy vihogj úgy, mint egy ördög és rohanj bele az első falba, amit meglátsz, belerohan.  biggrin.gif Rhys annyira cool, hogy sugárzik tőle a monitor. Volt neki egy két komolyabb szerepe is, de ennek a pasasnak ennyira jól áll, hogy mindent el tud játszani, egyszerűen benne van a vérében.  biggrin.gif

A Maid in Manhattan - ben láttad először? Hát tény, hogy nem élete alakításást nyújtotta abban _nevet.gif (Amúgy egy egész tűrhető tingli-tangli komédia, csak Lopez kisasszony kezében annyira nem áll jól a porszívó biggrin.gif inkább énekeljen, az jobban megy neki.)

Anno a Schindler listájában pécéztem ki még általános suliban, és az első megnézés után eléggé mély nyomot hagyott bennem, pontosabban a karakterének árnyaltsága. A reggeli előtti Moorhun - szerű lövöldözéseinél nem győztem anyázni magamban, legszívesebben tarkón vágtam volna egy péklapáttal. És az egészben az volt a legrosszabb, hogy igenis voltak emberi érzései (nem úgy, mint Vidal kapitánynak a Faun labirintusában), gondolok itten a "megbocsátok"-rohamaira, vagy amikor úgymond megpróbált szeretni (jelenet Helennel). Szégyen és gyalázat, hogy ezért nem kapta meg az Oscart. (Oké, oké, befejezem, mert ez most Keresztes Ildikós ömlengés volt biggrin.gif )

Skarsgardékat én is bírom, főleg az 'öreg harcost', Stellant - miatta még a Mamma Mia!-szerű limonádékat is hajlandó vagyok elviselni. Őt a Hullámtörésben fedeztem fel, és bár Emily Watson miatt akartam megnézni - mi tagadás, Stellan papa is meggyőzött. Alexandert a Generation Killben láttam először(jellemző, hogy szinte mindenkit ilyen háborús-egyenruhás szösszenetekben fogok ki). Szimpatikusnak találom a nyilatkozatai alapján, a Melancholiában is bírtam, most viszont a Straw Dogs remake-jére gyúrok (*dörzsöli a mancsát*). A másik két tesóról nem nyilatkozok, mert még nem láttam tőlük semmit (Ja, de: Gustafot a Könyörtelenekben...)
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc
2011. december 23. 21:59 #3683
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2011.12.23. 21:37)
A Maid in Manhattan - ben láttad először? Hát tény, hogy nem élete alakításást nyújtotta abban  _nevet.gif  (Amúgy egy egész tűrhető tingli-tangli komédia, csak Lopez kisasszony kezében annyira nem áll jól a porszívó  biggrin.gif  inkább énekeljen, az jobban megy neki.)

Már a történet elolvasása után éreztem, hogy ez csak pizzával vagy piával fog lemenni. Nyilván magamtól csak akkor nézek ilyen sablon filmet, ha nem vagyok magamnál, magam alatt vagyok vagy részeg, józanul soha!!! biggrin.gif Barátnőimmel néztem annak idején.

Anno a Schindler listájában pécéztem ki még általános suliban, és az első megnézés után eléggé mély nyomot hagyott bennem, pontosabban a karakterének árnyaltsága. A reggeli előtti Moorhun - szerű lövöldözéseinél nem győztem anyázni magamban, legszívesebben tarkón vágtam volna egy péklapáttal. És az egészben az volt a legrosszabb, hogy igenis voltak emberi érzései (nem úgy, mint Vidal kapitánynak a Faun labirintusában), gondolok itten a "megbocsátok"-rohamaira, vagy amikor úgymond megpróbált szeretni (jelenet Helennel). Szégyen és gyalázat, hogy ezért nem kapta meg az Oscart. (Oké, oké, befejezem, mert ez most Keresztes Ildikós ömlengés volt  biggrin.gif  )

Igen, végre elhitetted velem, hogy igenis, ez a te véleményed. Hatásos volt, nem saláta. Elhittem neked, hogy tényleg így gondolod. Kijött belőled a céltudatos szónok, ezt vártam tőled, nekem bejött. biggrin.gif
Ralph több filmjéért érdemelt már volna Oscart, de mostanság kezdi elveszíteni varázsát a szememben a díjkiosztó, amióta Gagát jelölték, bele sem merek gondolni, hogy akkor kiket jelölhetnek majd, de ott kapnék Keresztes Ildi féle sírógörcsöt, ha egy kategóriában jelölnék Bradley Cooper Másnaposok filmbéli alakításával, ráadásul vesztene is. 110.gif

Skarsgardékat én is bírom, főleg az 'öreg harcost', Stellant - miatta még a Mamma Mia!-szerű limonádékat is hajlandó vagyok elviselni. Őt a Hullámtörésben fedeztem fel, és bár Emily Watson miatt akartam megnézni - mi tagadás, Stellan papa is meggyőzött. Alexandert a Generation Killben láttam először(jellemző, hogy szinte mindenkit ilyen háborús-egyenruhás szösszenetekben fogok ki). Szimpatikusnak találom a nyilatkozatai alapján, a Melancholiában is bírtam, most viszont a Straw Dogs remake-jére gyúrok (*dörzsöli a mancsát*). A másik két tesóról nem nyilatkozok, mert még nem láttam tőlük semmit (Ja, de: Gustafot a Könyörtelenekben...)

Nos, csak megsúgom, hogy én nem dörzsölném a mancsom a Straw Dogs remakere. Három emberrel beszéltem eddig és mind azt mondták, hogy alig várták a film végét. Ez azt hiszem jelent valamit. 110.gif Én legalábbis feladtam, nincs több tenyérdörzsölés részemről ... 110.gif

Alexandert csak a Melancholiában láttam, meggyőzött. Stellant a Mamma miaban is, újfent meg vagyok győzve. Bill több filmjét is láttam, nagyon jól állnak neki a svéd filmek bár most benne lesz egy nagyobb brit projektben, amitől kicsit félek. A filmben ugyan csak kevés amcsi mancs van (úgy tűnik), azért ne bízzuk el magunkat, látod mit tettek az utolsó 4 HP filmmel 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2011. december 23. 22:52 #3684
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.23. 21:59)
Már a történet elolvasása után éreztem, hogy ez csak pizzával vagy piával fog lemenni. Nyilván magamtól csak akkor nézek ilyen sablon filmet, ha nem vagyok magamnál, magam alatt vagyok vagy részeg, józanul soha!!!  biggrin.gif Barátnőimmel néztem annak idején.
Igen, végre elhitetted velem, hogy igenis, ez a te véleményed. Hatásos volt, nem saláta. Elhittem neked, hogy tényleg így gondolod. Kijött belőled a céltudatos szónok, ezt vártam tőled, nekem bejött. biggrin.gif 
Ralph több filmjéért érdemelt már volna Oscart, de mostanság kezdi elveszíteni varázsát a szememben a díjkiosztó, amióta Gagát jelölték, bele sem merek gondolni, hogy akkor kiket jelölhetnek majd, de ott kapnék Keresztes Ildi féle sírógörcsöt, ha egy kategóriában jelölnék Bradley Cooper Másnaposok filmbéli alakításával, ráadásul vesztene is.  110.gif 
Nos, csak megsúgom, hogy én nem dörzsölném a mancsom a Straw Dogs remakere. Három emberrel beszéltem eddig és mind azt mondták, hogy alig várták a film végét. Ez azt hiszem jelent valamit.  110.gif Én legalábbis feladtam, nincs több tenyérdörzsölés részemről ...  110.gif 
Alexandert csak a Melancholiában láttam, meggyőzött. Stellant a Mamma miaban is, újfent meg vagyok győzve. Bill több filmjét is láttam, nagyon jól állnak neki a svéd filmek bár most benne lesz egy nagyobb brit projektben, amitől kicsit félek. A filmben ugyan csak kevés amcsi mancs van (úgy tűnik), azért ne bízzuk el magunkat, látod mit tettek az utolsó 4 HP filmmel 110.gif

Ó, azok a drága barátnők! Ők aztán értenek ahhoz, hogy miként szerezzenek "szürreális" filmélményt az embernek. (Engem is beráncigáltak az Alkonyatra anno...)

Most néztem meg a Straw Dogs IMDb-jét (tudom, tudom, nem szabad komolyan venni), plusz még egy filmes adatbázist, hát... elbizonytalanodtam egy kicsit. Lehet, hogy mégis bevállalom, de azért bekészítem az alkoholt, ha netán tényleg szenvedősre veszik a figurát...

Billre visszatérve: ha az Anna Karenina-feldolgozásra gondolsz, akkor nem csodálom, hogy félsz. (Eléggé kommersz szaga van, nem tudom, miért.) Én szabályosan rettegek az effajta "dolgozzunk fel mégegy világirodalmi klasszikust, mert már régen készült belőle film/sorozat"-projektektől, annyira rókabőrszagú az egész. A Kevin Reynolds-féle Monte Christótól például kis híján dobtam egy triplahátast, főleg a boldog végkicsengésű finálétól (pfej). Én Bill helyében maradnék a skandináv mozinál, esetleg együtt dolgoznék egy dán rendezővel Bier, Vinterberg), azok is tudnak ám remekelni. (Tényleg, Lars von Trier nem akarja foglalkoztatni? Ő úgyis jóban van a Skarsgard-famíliával.)
2011. december 23. 23:03 #3685
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Szilveszter éjjel

Nagyon jó film, szórakoztató, remek színészekkel smileeee.gif A karakterek nagyon szerethetőek és viccesek smileeee.gif Michelle Pfeiffer alakítása zseniális volt. Még Zac Efront is nagyon kedveltem aki egyébként nem volt a szívem csücske eddig laugh.gif Bon Jovi pedig még mindig eszméletlen dögös. wub.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2011. december 23. 23:15 #3686
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Harry Brown
Nehezen indul a film, az első 10 percben kb. 3 párbeszéd van. Utána viszont... huh w00t.gif Michael Caine zseniális benne! Ahogy lassan kibontakozik a karaktere, imádom. A balhés kölkök között ismerősökkel lehet találkozni: Jack O'Connell, Klarissa Clayton (bár neki nem nagy a szerepe biggrin.gif ), Joseph Gilgun, Bew Drew (aka Plan B ). Ezután a film után teljesen el tudtam képzelni az idei év nagy londoni zavargásait. rolleyes.gif
Fú, mit is írhatnék még... drogok, fegyverek, lövöldözés. Ha ezeket nem bírod, nem fog tetszeni a film. rolleyes.gif Akkor sem fog átjönni, ha nem szereted a brit filmeket. Ezeknek a csodáknak mindig van egy olyasfajta pikantériája, ami az amerikai filmeknek nincs meg.
Én imádtam, ezért 10/10. wub.gif

Horrible Bosses
Nem rossz film, egyszer megnézhető - szerintem. Színészek jók, történet jó. Igazi "esteelcsapomazidőtegyidiótaamcsifilmmel". A szereplők olyan helyzetbe kerülnek néha, hogy már nekem volt kínos. De nem baj biggrin.gif Ajánlom mindenkinek. biggrin.gif
7/10

Monte Carlo
A legnagyobb csalódás a világon! Komolyan, ezt a filmet hiba volt letöltenem és megnéznem. Nem, nem a szinkronnal volt a bajom vagy ilyesmi, hanem az egész koncepcióval. Vagy én nőttem ki belőle, vagy tényleg katasztrófa az egész. Színészgárda: jó. Senkivel sem volt különösképpen bajom. Történet: 1/5. Egyszerűen... ennyire kiszámítható filmet! Vagy én nőttem ki belőle, vagy egyszerűen nem az ízlésem. w00t.gif Persze, jó volt megismerni a magyar helyszíneket, de ennyi.
4/10
2011. december 23. 23:28 #3687
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.23. 17:53)
Stay Alive - Ezt éld túl! (2006)
Úgy látszik engem mostanság elkerülnek a jó filmek. Anno valamennyit láttam belőle, de kíváncsi voltam rá, így jó öt év után előszedtem a filmet és sikerült megnéznem. Párommal konkrétan szétröhögtük magunkat. Az jutott eszembe, hogy ez mijez?! Ráadásul össze-vissza informálja az embert Báthory Erzsébetről. Nem is az igazi rémsztorikat mondja el, hanem valami kitalált zagyvaságot, aminek semmi köze hozzá. Az effektek gagyisága nem is lett volna probléma, hogyha valami normális történetet találnak ki hozzá. Se füle, se farka történet, ráadásul a legvégén Erzsébet folytatja a gyilkolászást, pedig a végén felgyújtották és a "legenda" szerint a tűz megtisztítja a lelkét. Most akkor mégsem tisztította meg? Az meg egyenesen röhejes volt, hogy egy videójáték gyilkol. Anno a Körön is kiakadtam, hogy egy film, hogy tud gyilkolni, de ez még azt is überelte. Aztán ott jött a szánalom tetőfoka, amikor a játék maga kezdett el játszani. Nem lett volna rossz, de a kivitelezés és az, amit kihoztak belőle, az harmatgyenge volt. Ráadásul a színészek játéka is enyhén szólva a béka feneke alatt volt. Egy olyan alakítást sem tudok mondani, akire azt mondtam volna, hogy tehetséges. Talán az egyetlen értékelhető Milo Ventimiglia volt, de hát az első öt percben ki is nyírják.
10/0 - Életem egyik legrosszabb filmje, de legalább lehetett jókat röhögni. Annyira rossz ez a film, hogy már jó.XD Elpocsékoltam az életemből egy és negyed órát. Borzalmas volt. Aki teheti, az kerülje el. Hülyeségek is vannak benne, a történet is gagyi, az effektekről nem is beszélve.

Tényleg fura egy film, de nekem bejött. Mikor először néztem, azért rendesen paráztam, mikor az elején játszott a csávó a játékkal. Igazából a hangeffektek számítanak ilyenkor. Egyébként az ilyen kitalált sztorikon nem kell kiakadni, a filmekben nagyon sokszor színeznek. A vége meg hát.. Akárhogy ölték meg, a játék akkor is létezik... mondjuk a sztori sok sebből vérzik, de én elvetemült módon bírtam pardon.gif biggrin.gif
2011. december 23. 23:29 #3688
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.23. 22:52)
Ó, azok a drága barátnők! Ők aztán értenek ahhoz, hogy miként szerezzenek "szürreális" filmélményt az embernek. (Engem is beráncigáltak az Alkonyatra anno...)

Ők már megtanulták, a pasim viszont nem. Minden filmezésre sikerül valami 'nagyszerűt' szereznie, így sikerül lépést tartani ezekkel a gagyi szuperhősös popcorn filmekkel is. Borzasztó. Képregénynek nagyon jók, de kalapács hajigálás és stb, filmen, elég vicces. biggrin.gif

Idézet (Running Fool @ 2011.12.23. 22:52)
Billre visszatérve: ha az Anna Karenina-feldolgozásra gondolsz, akkor nem csodálom, hogy félsz. (Eléggé kommersz szaga van, nem tudom, miért.) Én szabályosan rettegek az effajta "dolgozzunk fel mégegy világirodalmi klasszikust, mert már régen készült belőle film/sorozat"-projektektől, annyira rókabőrszagú az egész. A Kevin Reynolds-féle Monte Christótól például kis híján dobtam egy triplahátast, főleg a boldog végkicsengésű finálétól (pfej). Én Bill helyében maradnék a skandináv mozinál, esetleg együtt dolgoznék egy dán rendezővel Bier, Vinterberg), azok is tudnak ám remekelni. (Tényleg, Lars von Trier nem akarja foglalkoztatni? Ő úgyis jóban van a Skarsgard-famíliával.)

Igen, ettől félek. Jónak hangzik, de nagyon kommersz szaga van a dolognak, ezt már énis leszűrtem. Ebben kevés szerepe lesz, szóval biztosan nem őt fogják nyomatni a csapból. Azt sem értem, hogy minek teszik rá a mancsukat, a világirodalmi klasszikusok soha nem #1 filmek náluk 110.gif No.Just.Do.Not. Ha már itt tartunk, azt sem értem, hogy bármibe, amihez semmi közük, ami náluk nem nyerő, minek nyúlnak bele. 110.gif 110.gif

Re Bill. Nem tudom miért nem foglalkoztatja őt, vagy bárki más esetleg. Valami független filmeket készítő rendező vagy dán ... esetleg brit... nem értem unsure.gif Talán még várnia kell míg híresebb lesz .. unsure.gif
2011. december 24. 00:04 #3689
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.23. 23:29)
Ők már megtanulták, a pasim viszont nem. Minden filmezésre sikerül valami 'nagyszerűt' szereznie, így sikerül lépést tartani ezekkel a gagyi szuperhősös popcorn filmekkel is. Borzasztó. Képregénynek nagyon jók, de kalapács hajigálás és stb, filmen, elég vicces.  biggrin.gif 
Igen, ettől félek. Jónak hangzik, de nagyon kommersz szaga van a dolognak, ezt már énis leszűrtem. Ebben kevés szerepe lesz, szóval biztosan nem őt fogják nyomatni a csapból. Azt sem értem, hogy minek teszik rá a mancsukat, a világirodalmi klasszikusok soha nem #1 filmek náluk  110.gif No.Just.Do.Not. Ha már itt tartunk, azt sem értem, hogy bármibe, amihez semmi közük, ami náluk nem nyerő, minek nyúlnak bele.  110.gif  110.gif 
Re Bill. Nem tudom miért nem foglalkoztatja őt, vagy bárki más esetleg. Valami független filmeket készítő rendező vagy dán ... esetleg brit... nem értem  unsure.gif Talán még várnia kell míg híresebb lesz ..  unsure.gif

Hogy miért nyúlnak bele? Reménykednek a sikerben biggrin.gif vagy úgy vannak vele, hogy Shakespeare már unalmas. (Esetleg a kreativitás bosszantó hiánya?)

Szomorú tény, de Billnek ez a film csak arra lesz jó, hogy jól mutasson a filmográfiájában, semmi több.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 24. 00:25 #3690
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 00:04)
Hogy miért nyúlnak bele? Reménykednek a sikerben  biggrin.gif vagy úgy vannak vele, hogy Shakespeare már unalmas. (Esetleg a kreativitás bosszantó hiánya?)

Eddig becsülték Shakespearet? rofl.gif Ezt nem is tudtam. A Romeó és Júlia DiCaprióval bejött nekik, az biztos rohog.gif Nem hinném, hogy anno rekordokat döntögetett náluk a Macbeth vagy a Much Ado About Nothing, pedig abban Keanu Reeves is benne van, sebaj, a 2012-res remake tetszik majd nekik dry.gif

Ja igen, a kreativitás abszolút bosszantó hiánya. Nekem senki ne mondja, hogy azért remakelnek más ország filmjeiből és újabban már a saját, retrósabb filmjeiket is, mert meg akarják ismertetni a nézőközönséggel a svéd krimik világát, Shakespearet meg a Rendőrakadémia filmek varázsát. Filmből sorozat, sorozatból film, képregényből sorozat, abból film, ugyan már, ez olyan átlátszó, mint a vakablak. biggrin.gif
Szerintem azért nyúlnak bele, mert önmaguk nem sokra képesek, odacsapják a nevüket aztán 'széles a palettánk' vagy csak anélkül már nem tudják hozni az évi átlagot rohog.gif
Vagy!! Talán tényleg vannak emberek, akik listát vezetnek arról, hogy milyen filmet vagy sorozatot nem remakeltek eddig. Lehet, hogy minden nagyobb cég tetején ül egy nyakkendő emberke Gucci öltönyben és pipálgatja a papíron, hogy Dallas, sorozat volt, remake sorozat lesz, film, jó lesz egynek. Much Ado About Nothing. Volt belőle egy 93-as film, van 2010-es is, legyen egy 2012-es remake belőle rofl.gif rofl.gif

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 00:04)
Szomorú tény, de Billnek ez a film csak arra lesz jó, hogy jól mutasson a filmográfiájában, semmi több.

Potyaszerepek sajnos egyre több színésznél vannak. Én azt mondom, annak is örüljünk, hogy nem egy Thor szerű, kalapács hajigáló gagyi filmbe tették be (a képregénnyel semmi bajom), és ráadásul nem is lesz benne sok szerepe. Persze annak örülnék, ha megmaradna a helyén, de szerintem ezzel még semmi sincs veszve, ott lesz a filmográfiájában, jól mutat, kap érte pénzt, aztán menjen haza és forgasson ott rohog.gif
2011. december 24. 00:44 #3691
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.24. 00:25)
Eddig becsülték Shakespearet? rofl.gif Ezt nem is tudtam. A Romeó és Júlia DiCaprióval bejött nekik, az biztos  rohog.gif Nem hinném, hogy anno rekordokat döntögetett náluk a Macbeth vagy a Much Ado About Nothing, pedig abban Keanu Reeves is benne van, sebaj, a 2012-res remake tetszik majd nekik  dry.gif 
Ja igen, a kreativitás abszolút bosszantó hiánya.  Nekem senki ne mondja, hogy azért remakelnek más ország filmjeiből és újabban már a saját, retrósabb filmjeiket is, mert meg akarják ismertetni a nézőközönséggel a svéd krimik világát, Shakespearet meg a Rendőrakadémia filmek varázsát. Filmből sorozat, sorozatból film, képregényből sorozat, abból film, ugyan már, ez olyan átlátszó, mint a vakablak.  biggrin.gif 
Szerintem azért nyúlnak bele, mert önmaguk nem sokra képesek, odacsapják a nevüket aztán 'széles a palettánk' vagy csak anélkül már nem tudják hozni az évi átlagot  rohog.gif 
Vagy!! Talán tényleg vannak emberek, akik listát vezetnek arról, hogy milyen filmet vagy sorozatot nem remakeltek eddig. Lehet, hogy minden nagyobb cég tetején ül egy nyakkendő emberke Gucci öltönyben és pipálgatja a papíron, hogy Dallas, sorozat volt, remake sorozat lesz, film, jó lesz egynek. Much Ado About Nothing. Volt belőle egy 93-as film, van 2010-es is, legyen egy 2012-es remake belőle rofl.gif rofl.gif
Potyaszerepek sajnos egyre több színésznél vannak. Én azt mondom, annak is örüljünk, hogy nem egy Thor szerű, kalapács hajigáló gagyi filmbe tették be (a képregénnyel semmi bajom), és ráadásul nem is lesz benne sok szerepe. Persze annak örülnék, ha megmaradna a helyén, de szerintem ezzel még semmi sincs veszve, ott lesz a filmográfiájában, jól mutat, kap érte pénzt, aztán menjen haza és forgasson ott  rohog.gif

Na na, ne festegesd az ördögöt a falra - mert jön a gondnok, és a hátsódba rúg smileeee.gif Ki tudja, lehet, hogy valamelyik elvetemült elmében már megfogant egy Much Ado About Nothing-remake, vagy esetleg egy újabb Romeó és Júlia-film - főszerepben a Pattinson-Stewart duóval! rohog.gif
2011. december 24. 00:51 #3692
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 00:44)
Ki tudja, lehet, hogy valamelyik elvetemült elmében már megfogant egy Much Ado About Nothing-remake, vagy esetleg egy újabb Rómeó és Júlia-film - főszerepben a Pattinson-Stewart duóval!  rohog.gif

Nem félek én senkitől biggrin.gif

Megfogant. Lesz Much Ado About Nothing 2012-ben. Mondjuk ez független film, tehát lehet akár jó is think.gif

Re Pattinson-Stewart Romeó és Júlia rofl.gif Júj, de látom magamelőtt. Én tudod, csak azt nem értem, hogyha már Shakespeare, akkor miért nem választanak valami mást? Comedy of errors például .. Nah azt megnézném kettejükkel ... _nevet.gif rofl.gif
2011. december 24. 01:08 #3693
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.24. 00:51)
Nem félek én senkitől  biggrin.gif 
Megfogant. Lesz Much Ado About Nothing 2012-ben. Mondjuk ez független film, tehát lehet akár jó is think.gif
Re Pattinson-Stewart Romeó és Júlia rofl.gif Júj, de látom magamelőtt. Én tudod, csak azt nem értem, hogyha már Shakespeare, akkor miért nem választanak valami mást? Comedy of errors például .. Nah azt megnézném kettejükkel ...  _nevet.gif rofl.gif

Hé, ez tetszetősnek hangzik. (Joss Whedon jó arc, emlékszem, hogy mennyire kiakadt, amikor az Alien negyedik részének a forgatókönyvét írta - és amit végül úgy átírtak, hogy Whedon nem ismert rá biggrin.gif )

Ha már Comedy of Errors (jájj _nevet.gif ), akkor vonjuk már be a többi Twilight-os szereplőt is - szigorúan a "drámaibb" hatás kedvéért.
2011. december 24. 08:07 #3694
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 01:08)
Hé, ez tetszetősnek hangzik. (Joss Whedon jó arc, emlékszem, hogy mennyire kiakadt, amikor az Alien negyedik részének a forgatókönyvét írta - és amit végül úgy átírtak, hogy Whedon nem ismert rá  biggrin.gif )

Ez a film azért is érdekes, mert a wikipedia (amit akárki szerheszthet, aki fizet a felhasználói profilért) szerint 'based on the play', vagyis nem remake, viszont az egyik szereplő, a twitterén azt írta még régebben (nem mostani hír ez már) valaki válaszaként, hogy 'Don't worry it's goin' 2 b a good remake' vagy valami hasonlót. Most nem tudom melyiknek higgyek, talán a színésznek kellene, elvégre csak tudja már, hogy mit forgatott vagy ha mégsem, és a wikipediának van igaza, akkor nagyon nincsen tisztában a dolgokkal a csaj.
Nagyon érdekesnek találom a koncepciót. Mindössze 12 nap alatt, kézi kamerával, fekete fehérben .. nem hangzik rosszul végülis .. és nem is tűnik remakenek, de ki tudja omg.gif Ha stáblistát megnézed, már abból látszik, hogy nem a Box Office első helyére pályáznak -ha érted mire gondolok-.

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 01:08)
Ha már Comedy of Errors (jájj  _nevet.gif ), akkor vonjuk már be a többi Twilight-os szereplőt is - szigorúan a "drámaibb" hatás kedvéért.

Jájj... Milyen igaz, hozzuk a többit is rohog.gif Már csak az a kérdés, hogy ki játsza majd az ikreket. Kiből akarunk kettőt látni a képernyőn? Nem Taylorból, most szólok, akkor már inkább Robertből legyen kettő. Mondjuk nekem oly mindegy, mert részemről Team Edward Scissorhands vagyok thumbsup.gif _nevet.gif
Hah. Castingoljunk, babe. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, Domcicc
2011. december 24. 08:28 #3695
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Made In Hungária csütörtökön volt a TV2-őn és azóta már a neten újra-újra megnéztem nekem nagyon tetszik a film smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. december 24. 09:29 #3696
- törölt felhasználó -    
mindig megnézem karácsonykor! meghajolo.gif thumbsup.gif
Halálos fegyver 1
10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax
2011. december 24. 09:38 #3697
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Lelkes testcsere - (It's a Boy Girl Thing)
Tipikus sztori... Nem dobtam el a hajam tőle, mert sablonos volt az egész. Értsd: A szomszéd srác és lány totál egymás ellentettjei, egy szép napon azonban egy múzeumi látogatás során testcsere következik be...És ne kelljen folytatnom... Kicsit unalmas volt, de valójában végignézhető. Semmi gondom nem lett volna vele, ha nem lenne egy 'Tökös csaj' vagy' Nem férek a bőrödbe' utánzat maga a film. Amúgy 7/10
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, Vegas, Adrianna
2011. december 24. 09:46 #3698
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Külvárosi kamaszok 10/8
Kb. ugyanaz a története, mint a legtöbb ilyen tinis filmnek, de mégis tetszett...Szóval egy 8-as! smileeee.gif
2011. december 24. 10:15 #3699
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Miracle Run

Eredeti nyelven néztem felirat nélkül...Szerencsére sok mindent megértettem,meg hát hiába nincs felirat hozzá,elég nézni és a lényeget meglehet érteni.Igaz történet alapján készült,két autista fiúról szól akikért az anyjuk mindent feláldozott.Az első 30 perc nem igazán tetszett,de persze az is lényeges része volt a filmnek,csak nagyon unalmas.Az egyik fiú nem tudott beszélni a másik meg mások beszélgetéseit utánozta,aztán sok-sok munkával hosszú évek múlva elkezdhettek normális életet élni.Elég komoly a film témája,rossz volt látni,hogy még a beteg gyerekeket is bántják a nagyobb társaik. dry.gif Zac Efron és Bubba Lewis játszotta az ikereket,hát szerintem nem hasonlítanak egymásra,de mindegy.Mindketten fantasztikusan dolgoztak szerintem.Én teljesen elhittem nekik,hogy ők betegek,és azokon a dolgokon mentek keresztül.Nem véletlen jelölték Zac-ket díjra is. smileeee.gif Megható film,én az összes szereplő közül az anyukájukat sajnáltam a legjobban.Nagyon nehéz lehetett neki.

10/7
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. december 24. 10:35 #3700
- törölt felhasználó -    
Amerika Kapitány

No comment. Zseniális film. Aki szereti az akciófilmeket (és Chris Evanst) az feltétlenül nézze meg. Nekem nagyon tetszett. thumbsup.gif

10/10*
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Christo, pillajunior, kriszti145, gonzales7
710 oldal 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!