Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 18. 18:40 #3621
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
Darkness - A rettegés háza
El kell, hogy mondjam, hogy nem rajongok igazán az ilyen horrorisztikus filmekért...de ez nagyon tetszett a szereplők remekül játszottak és a történet is jó volt smileeee.gif
10/10
2011. december 18. 21:45 #3622
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
The Ides Of March / A hatalom árnyékában
George Clooney jó rendező, van egy stílusa. A Michael Claytont imádtam, mert feszült, korrekt, izgalmas és igényes. Ez a négy jelző ráaggatható erre a filmre is, ami csak másfél órás, nincs benne világmegváltás, hatalmas, színes jelenetek, mégis.. miután lejár, bólintottam egyet: ez egy k*va jó film volt.
Nagy szerepük van a színészeknek is. Személy szerint mindig a rendezőt keresem a képsorok mögött, a stílusjegyeket, általában mindig a kamera túloldalán lévő személyeket kritizálom, vagy róluk kezdük el ódákat zengeni. Az Ides of March egyik legnagyobb pozitívuma számomra, hogy a film vége felé jutott csak eszembe: jéé ezt George Clooney rendezte! A film magával ragadott, nem volt se időm se kedvem azon gondolkodni, hogy ez miért jó így ez meg nem, végig élveztem. Száraz, viszont visszatérve a színészekre, a mellékszereplők parádéznak, remek karakterszínészeket válogattak be ezen szerepekre. Clooney karaktere igazán szerintem a film legjobb jelenetében csillanik meg, mikor Mike épp elégedetten lép el a mikrofontól és megcsörren a telefonja. Imádtam az arckifejezését, de igazából a filmet Ryan Gosling vitte el. Olvastam egyszer valahol: "bizonyára rengeteg sort kihúzhattak a szövegeiből, hisz minek elmondatni két bekezdésben azt, amit Ryan Gosling egyetlen pillantásával el tud mondani". Ez teljesen stimmel. Igaz, ezt már tudtam a Blue Valentine, a Half Nelson idején is, de most teljesedett ki bennem igazán. Egyetlen pillantás és máris izgalmassá válik az a perc. Gosling nagyot nőtt a szememben ezzel az alakításával, hisz van, mikor ölni tudna tekintetével, de egy ponton összetörik minden.
Másik kedvenc jelenetem volt, mikor elindul Duffyhoz. A legfeszültebb időszaka ez a filmnek, de mégis röhögnöm kellett, mivel eszembejutott a skorpió-mintás dzseki, a kalapács a kézben - a Sofőr tisztára így menetelt, mint akkor Steven. Igazából van pár humoros pillanat, de annyira nem emlékezetesek, csak annyival tesznek hozzá a filmhez, hogy a (nagyon jól kidolgozott) feszültségteljes 94 percet nem érzi kínvallatásnak az ember.
Viszont most kínosan érzem magam. Utálom, ha egy rövid időszakon belül sok maximum pontot osztogatok, úgy érzem, mintha simán adnék tízest minden filmre, ami jobb, mint az átlag. Itt volt a Melancholia, A Holt költők társasága, a Szemekbe zárt titkok, túl sok 10/10 egy héten. De mégis, mint mondtam: ez egy k*va jó film. És ezért nem tudok nem maxot adni rá.
10/10

Szerk.: éés Alexandra megdöntötte a "hányszor mondjuk el a film szót egy kritikában" rekordját. omg.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, DaveChris, Domcicc, Eszter655
2011. december 18. 21:55 #3623
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
Alvin és a mókusok 2. ^^
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, riri17, Eszter655
2011. december 19. 15:07 #3624
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Pénteken és szombaton bebújtam az ágyba és egész nap filmeket és sorozatokat néztem.Néztem olyat is amit már láttam,és természetesen olyan filmeket is amiket még nem. smileeee.gif

A kihívás

Az Olsen ikrek egyetlen filmje amit ezelőtt még nem láttam.Nem rossz film,de van ennél jobb filmjük is,plusz látszik az egészen,hogy gyerekeknek készült.

10/7.5

Álomháború

Áprilisban láttam először a moziban,már akkor is tetszett,és most is nagyon.Igaz fantasztikus hangulatomnak köszönhetően a felét végig sírtam,de attól még láttam amit kellett. rohog.gif Az akció jeleneteken látszik,hogy az egész mennyire számítógépes,és egy nagy hülyeség az egész,de ennek ellenére,vagy éppen pont ezért,nekem tetszett.Sokkal nagyobb mondanivalója van mint azt elsőre gondolná az ember,és ha valaki igazán figyel az meg is érti.A másik dolog,hogy láttam egy csomó videót a filmkészítéséről,és ezek a lányok rengeteget edzettek,amiért én tisztelem őket,mert én tuti,hogy már az első 2 perc után kifeküdtem volna. rohog.gif Az egészet Vanessa miatt néztem meg,és nem is csalódtam benne.Bár kaphatott volna nagyobb szerepet,de így is jó volt.Na és persze gyönyörű. heart.gif A látványvilágért,meg az egészért én nem tudok 10 pontnál kevesebbet adni.

10/10

Vizet az elefántnak

Először is:Muszáj lesz elolvasnom a könyvet is. biggrin.gif Imádtam a filmet,nagyon kellemesen csalódtam Robertben.Nem csak színészként,de pasiként is nagyon ott volt.Reese pedig azt hiszem nem mondok semmi meglepőt mikor azt mondom,hogy benne nem lehetett csalódni.Szép története van a filmnek,és hát Rosie - heart.gif - a film sztárja.

10/9

Az utolsó dal

Na ezt előbb véletlen kihagytam. rohog.gif Nicholas Sparks írta a film alapjául szolgáló könyvet szóval nem igazán lepett meg,hogy tetszett.Nem most láttam először,sem utoljára.Ronnieval van bennünk közös.Úgy védjük magunkat a fájdalomtól,hogy ellökjük magunktól az embereket.Aztán Will persze észhez téríti,hogy a jégkirálynő szerep nem áll neki jól.Szerintem de. rohog.gif Sírtam rajta,nem is keveset. cray.gif Szomorú film,de egyben gyönyörű is.Miley jó színésznő akárki akárhogy is piszkálja.

10/10

A Tégla

Leo...na ő tipikusan az a színész akiben sosem tudnék csalódni. smileeee.gif Jó film,tetszett,hogy itt aztán rengeteg beépített ember volt. rohog.gif Jack Nicholson sosem volt számomra szimpatikus.Nincs vele semmi bajom egyszerűen csak nem kedvelem.Az biztos,hogy ez a szerep jól állt neki,remekül játszotta a "fontos" embert.Az életben is úgy megy mint a filmben-a rossz embereket rohadt nehéz elkapni,bár a valóságban szerintem nem is nagyon próbálkoznak.Nem tetszett az a rengeteg csúnya beszéd.Habár be kell ismernem sajnos én is szoktam csúnyán beszélni,de ez még nekem is sok volt.A legjobban talán azok a részek tetszettek mikor Leo verekedett. rohog.gif "Te is menstruálsz?" _nevet.gif Meg persze ahogy távozott a boltból:Lerúgta a kilincset.

10/5

A szabadság útjai

Olyan jó volt Kate-et és Leot újra egy filmben látni.Őszinte film az életről,az emberek hibáiról..A leghitelesebb nekem az a rész volt mikor nagyon csúnyán összevesztek és Kate sikított is.Ott tényleg elhittem,hogy ők egy pár,hogy tényleg szenvednek.Mindketten nagyszerű színészek.Hiányoltam a filmből azt a részt ami az első találkozásuk,és a jelen között történt,mert szerintem úgy sokkal jobban megértettük volna őket.Az azért durva volt,hogy kölcsönösen megcsalták egymást,és bár Frank ezt elmondja Aprilnek,ő nem vallja be mit tett.Nekem April sokkal önzőbbnek tűnt Franknél ugyanakkor megértettem őt.Szeretett volna az életéből többet kihozni,változtatni rajta hiszen még fiatal volt,viszont így,hogy már férje is volt,és gyerekei is már nem "ugrálhatott" úgy ahogy szeretett volna.Sajnáltam őt,de Franket is.Az egész film nagyon megható volt.Ideje lenne már Leot Oscarra jelölni...

10/6

Viharsziget

Na és itt van az összes film között amit most néztem a legnagyobb szám.Bevallom a végére úgy éreztem megbolondultam és néztem mint Rozi a moziban,hogy: MI VAN??? ohmy.gif Az előző két filmnél is leírtam,hogy mennyire nagyra értékelem Leot mint színészt,és ez tényleg így van.Egyszerűen mindig a maximumot nyújtja.Elolvastam egy csomó véleményt,és így teljesen más megvilágításba került számomra a film.Először azt hittem,hogy csak hülyítik szegény pasit,nem is bolond,na jó azért az álmaiból látszott,hogy az,de azért az ami kiderült,azt sose gondoltam volna.Durva film,de tökélesen meg lett csinálva.Scorsese rendezte,szóval már meg sem lepődöm. rolleyes.gif Elgondolkodtató egy film annyi biztos,mert még a megnézése után egy csomó ideig ezen jár a néző agya.Izgalmas volt,a zene,a kép,minden a helyén volt.

10/8.5
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, duracell, Fruzsi26, Eszter655, Fanni00
2011. december 19. 15:20 #3625
- törölt felhasználó -    
Orosz rulett élőben (Live!)
Ettől még mindig kiráz a hideg. Persze így már háromszoros nézésre nem olyan izgalmas, mint először, amikor megállt bennem az ütő, de nagyszerű kis párszor nézős film. Eleinte zavart a mozgókamera, de most végül is rájöttem, mi ennek a lényege: bemutatni a média minden egyes mocskos szegletét, amelyből rájövünk, hogy a pénz és siker miatt manapság mire képesek az emberek.
8.5/10
2011. december 19. 20:03 #3626
- törölt felhasználó -    
Holdhercegnõ.Mindenképp 10/10,mert nagyon jó és érdekes film.smileeee.gif
Én nagyon szeretem.<3
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. december 19. 20:06 #3627
- törölt felhasználó -    
Reszkessetek betörők! 1. wink.gif 10/11-et nem lehet adni? rohog.gif
Ennyit másfél óra leforgása alatt csak ezen a filmen tudok röhögni..
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, SmileyZ
2011. december 20. 07:20 #3628
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Az időutazás nagy kérdései

Rég óta szerettem volna megnézni ezt a filmet, csak azt nem tudom miért voltam annyira oda meg vissza érte. A történet remek, de valamiért annyira lassú lefolyású, nyögvenyelősen indult be. Az alapsztori több mint zseniális és a burkolt poénok miatt ütött, mint az ipari áram de a megvalósítás és a totyogás ront a színvonalon. Három lúzer (egy geek, egy sci-fi mániás és egy 'anyucika kicsi fia') egy kocsmában sörözgetnek, egyikük találkozik egy jövőből érkezett nővel (Anna Faris), aki időréseket keres a kocsmában, amit nem talál. A fiúk megtalálják és össze vissza járkálnak térben meg időben elkerülve sajátmagukat stb. Anna Farist ki kellene találni, ha nem lenne. Az egyik legjobb komedista, ehhez kétség sem fér. biggrin.gif Nálam helyet foglal a Comedy Queens dobogó 3-ik fokán biggrin.gif Egyszer nézős, ütős ám burkolt poénokkal. biggrin.gif

10/7
2 felhasználónak tetszik: aceventura, tya04
2011. december 20. 12:14 #3629
aceventura
aceventura
új tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 44
Azonosító: 161887
Az élet fája

Hangulat kell hozzá, de ha megvan, nagybetűs filmélmény. Most megyek és moziban is megnézem, mert ezt széles vásznon is látni kell.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. december 20. 15:47 #3630
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
Puss in Boots biggrin.gif 10/7
remélem hogy jobb lesz aranyos kis történet meg cuki a cica de örültem a végén hogy végre egy mese amiben a szemét veszít és meghalt a k*c*ög tojás xD szerk.: a legjobb az macska volt aki mindig az mondta h oo _nevet.gif
2011. december 20. 16:33 #3631
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Kéjjel nappal

Hatalmas csalódás. Az eleje nagyon vicces volt, jókat derültem rajta. De volt egy pont, amikor átment egy mérhetetlenül unalmas moziba...jól elrontottak egy, jól induló filmet, gratulálok. beer.gif reklamalo.gif
4/10
2011. december 20. 17:01 #3632
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ufók a padláson

Oké nem egy komoly film - rohog.gif - de jókat lehet rajta nevetni,főleg Robert Hoffman karakterén. _nevet.gif Nekem az összes közül Austin Butler karaktere: Jake volt a kedvenc.

10/8
2011. december 20. 17:03 #3633
- törölt felhasználó -    
Villámtolvaj.
Isteni film happy.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, House Of Wax
2011. december 20. 17:05 #3634
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Az utolsó léghajlító:

Imádom a mesét, amiből készült, de a film nem igazán nyerte el a tetszésemet! Szerintem nagyon elnyújtották az egészet! A mese tele van poénokkal, de ebben kb. csak az volt az egyetlen poén amikor Katara a tesóját fagyasztotta le a katonák helyett!
10/7,5

2012

Mostanában szoktam ilyen filmeket nézni mivel jövőre már 2012!(bár én nem hiszek benne) Nekem nem tetszett! Mi ez, hogy csak a gazdagok mehettek fel arra a hajóra vagy mire??!?? wtf.gif
10/6

Dirty Dancing 2.

Persze nem olyan jó, mint az első rész, de azért tetszett! Helyes volt benne a srác is! ( blush.gif ) Nekem leginkább a zenék tetszettek benne! Főleg az a Cubás (nemtommiacíme! blink.gif ) Bár azt a mai napig nem értem, hogy hogy lett ez 2.-ik rész, amikor az elsőnél régebbi időben játszódik??!? blink.gif
10/9
2011. december 20. 17:55 #3635
- törölt felhasználó -    
Halálos Temetés (2007)
10/9

...még az egyik tanárom "ajánlotta", és egy hónap után rászántam magam, és meg néztem. Húúú...hát megérte megnézni, eszméletlen egy film. w00t.gif Tanárom mondta, hogy a remake-t csak az eredeti után nézzem, mert szerinte az amerikai kiadás nem a legjobb. Nagyon jó szereplők voltak, még a szinkron is jó volt, de a poénok...mindent vittek laugh.gif Végre egy olyan film, amiben nem ilyen kényszer poénok vannak, lehetett rajta röhögni. Kíváncsi vagyok, hogy a 2010-es milyen, mert hát Chris Rock és Martin Lawrence...elég jó párosítás rolleyes.gif , az sem lehet olyan rossz.

Requiem egy álomért
10/10*

Még most sem lehet megunni meghajolo.gif wub.gif
6 felhasználónak tetszik: riri17, pillajunior, Domcicc, Eszter655, tya04, Fanni00
2011. december 20. 17:57 #3636
- törölt felhasználó -    
Alien vs. Predator
Olyan gagyi hogy már jó. rohog.gif
7,5/10 (Az elmebeteg animációk miatt)
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Eszter655
2011. december 20. 18:18 #3637
- törölt felhasználó -    
Holdhercegnő!10/10. Imádoom. *_♥_*
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. december 21. 07:14 #3638
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Paul

Érdekes kis film volt. Leginkább a két főszereplő miatt néztem meg, akik a Haláli hullák hajnalában is közösen szerepeltek. Volt benne néhány eléggé ütős és jó poén. De amúgy nem egy nagy szám, nem lesz a kedvencem.

7/10
2011. december 21. 07:41 #3639
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.21. 07:14)
Paul
Érdekes kis film volt. Leginkább a két főszereplő miatt néztem meg, akik a Haláli hullák hajnalában is közösen szerepeltek. Volt benne néhány eléggé ütős és jó poén. De amúgy nem egy nagy szám, nem lesz a kedvencem.
7/10

A Paul tényleg nem a legjobb Simon Pegg film. A Vaskabátok sokkal jobb. Abban is Simon a főszereplő Nick Frost-tal.
2011. december 21. 12:24 #3640
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az útvesztő * The Maze
Kritikán aluli színészi játék és történet dry.gif
0/10
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
710 oldal 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187