Idézet (Christo @ 2011.12.23. 23:28)
Tényleg fura egy film, de nekem bejött. Mikor először néztem, azért rendesen paráztam, mikor az elején játszott a csávó a játékkal. Igazából a hangeffektek számítanak ilyenkor. Egyébként az ilyen kitalált sztorikon nem kell kiakadni, a filmekben nagyon sokszor színeznek. A vége meg hát.. Akárhogy ölték meg, a játék akkor is létezik... mondjuk a sztori sok sebből vérzik, de én elvetemült módon bírtam

Én is nagyon szeretem a beteg filmeket, de nekem ez egyáltalán nem jött át. Valahogy rövid volt és kevés. Maga az alapsztori nem lett volna rossz, sőt, hogy miket ki lehetett volna belőle hozni! De úgy érzem, hogy ezt a készítők sem gondolták át teljesen. Nagyon felületes volt és a színészek is egyszerűen sekélyesek. Olyan Barátok Közt fílingű volt a játékuk, és valahogy nekem nem adta meg azt a hangulatot, amit általában az Alien filmek szoktak. Na azoktól még én is félek.XD Igaz, nekem egy 2.1-es hangzású 15-16 éves televízióm van, nincsen házimozim, meg ilyen síkképernyős tévém, szóval a hanghatásokat annyira nem hallottam. Én igazából csalódtam a filmben. Annyira kevés volt és akkor az általános másfél órát is lerövidítették negyed órával. Aki tényleg be akar tojni az ne ezt nézze meg szerintem. Nekem egy egyszer nézhetős múvi volt. Már valahol sajnálom, hogy kiírtam lemezre, mert nem hiszem, hogy meg lesz valaha nézve még egyszer.

0 felhasználónak tetszik: