Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 24. 12:29 #3701
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.12.23. 23:28)
Tényleg fura egy film, de nekem bejött. Mikor először néztem, azért rendesen paráztam, mikor az elején játszott a csávó a játékkal. Igazából a hangeffektek számítanak ilyenkor. Egyébként az ilyen kitalált sztorikon nem kell kiakadni, a filmekben nagyon sokszor színeznek. A vége meg hát.. Akárhogy ölték meg, a játék akkor is létezik... mondjuk a sztori sok sebből vérzik, de én elvetemült módon bírtam pardon.gif  biggrin.gif

Én is nagyon szeretem a beteg filmeket, de nekem ez egyáltalán nem jött át. Valahogy rövid volt és kevés. Maga az alapsztori nem lett volna rossz, sőt, hogy miket ki lehetett volna belőle hozni! De úgy érzem, hogy ezt a készítők sem gondolták át teljesen. Nagyon felületes volt és a színészek is egyszerűen sekélyesek. Olyan Barátok Közt fílingű volt a játékuk, és valahogy nekem nem adta meg azt a hangulatot, amit általában az Alien filmek szoktak. Na azoktól még én is félek.XD Igaz, nekem egy 2.1-es hangzású 15-16 éves televízióm van, nincsen házimozim, meg ilyen síkképernyős tévém, szóval a hanghatásokat annyira nem hallottam. Én igazából csalódtam a filmben. Annyira kevés volt és akkor az általános másfél órát is lerövidítették negyed órával. Aki tényleg be akar tojni az ne ezt nézze meg szerintem. Nekem egy egyszer nézhetős múvi volt. Már valahol sajnálom, hogy kiírtam lemezre, mert nem hiszem, hogy meg lesz valaha nézve még egyszer.
2011. december 24. 13:43 #3702
- törölt felhasználó -    
Karácsonyi csínytevő / Christmas Caper (2007)

Minden évben megnézem ezt a filmet, már csak Shannen miatt is és persze a karácsonyi hangulat miatt is. Jó kis karácsonyi film, mindenkinek ajánlom aki szereti a karácsonyi filmeket wink.gif

10/10*
2011. december 24. 15:20 #3703
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.24. 08:07)
Ez a film azért is érdekes, mert a wikipedia (amit akárki szerheszthet, aki fizet a felhasználói profilért) szerint 'based on the play', vagyis nem remake, viszont az egyik szereplő, a twitterén azt írta még régebben (nem mostani hír ez már) valaki válaszaként, hogy 'Don't worry it's goin' 2 b a good remake' vagy valami hasonlót. Most nem tudom melyiknek higgyek, talán a színésznek kellene, elvégre csak tudja már, hogy mit forgatott vagy ha mégsem, és a wikipediának van igaza, akkor nagyon nincsen tisztában a dolgokkal a csaj.
Nagyon érdekesnek találom a koncepciót. Mindössze 12 nap alatt, kézi kamerával, fekete fehérben .. nem hangzik rosszul végülis .. és nem is tűnik remakenek, de ki tudja omg.gif Ha stáblistát megnézed, már abból látszik, hogy nem a Box Office első helyére pályáznak -ha érted mire gondolok-.
Jájj... Milyen igaz, hozzuk a többit is  rohog.gif Már csak az a kérdés, hogy ki játsza majd az ikreket. Kiből akarunk kettőt látni a képernyőn? Nem Taylorból, most szólok, akkor már inkább Robertből legyen kettő. Mondjuk nekem oly mindegy, mert részemről Team Edward Scissorhands vagyok  thumbsup.gif  _nevet.gif 
Hah. Castingoljunk, babe.  biggrin.gif

Ikrek? Hmm... akkor inkább legyen Rami Malek. Tehetséges koma, a The Pacificben meggyőzött arról, hogy van sütnivalója - már ami a színészkedést illeti - , ezért amikor meghallottam, hogy szerepelni fog a Breaking Dawnban, legszívesebben felkerestem volna hogy lekeverhessek neki egy jó nagy maflást... biggrin.gif (Hasonlót éreztem akkor is, amikor megláttam Michael Sheen és Dakota Fanning nevét a stáblistán.) Azóta egy kicsit lenyugodtam, miután kiderült, hogy csak a második felében fog felbukkani (huhh...).

Az a baj a Twilight-filmekkel, hogy csak néhány mellékszereplőről lehet elmondani, hogy van közük a színészethez (Sheen, Fanning, Bryce Dallas Howard). Ráadásul most fedeztem fel, hogy ebben részt vett az a Lee Pace is, akit annyira csíptem a Pushing Daisiesben, emellett a Soldier's Girlben nővé operált férfit játszott, méghozzá egész jól. Eh, no comment.
2011. december 24. 15:26 #3704
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 15:20)
Ikrek? Hmm... akkor inkább legyen Rami Malek. Tehetséges koma, a The Pacificben meggyőzött arról, hogy van sütnivalója - már ami a színészkedést illeti - , ezért amikor meghallottam, hogy szerepelni fog a Breaking Dawnban, legszívesebben felkerestem volna hogy lekeverhessek neki egy jó nagy maflást...  biggrin.gif  (Hasonlót éreztem akkor is, amikor megláttam Michael Sheen és Dakota Fanning nevét a stáblistán.) Azóta egy kicsit lenyugodtam, miután kiderült, hogy csak a második felében fog felbukkani (huhh...). 
Az a baj a Twilight-filmekkel, hogy csak néhány mellékszereplőről lehet elmondani, hogy van közük a színészethez (Sheen, Fanning, Bryce Dallas Howard). Ráadásul most fedeztem fel, hogy ebben részt vett az a Lee Pace is, akit annyira csíptem a Pushing Daisiesben, emellett a Soldier's Girlben nővé operált férfit játszott, méghozzá egész jól. Eh, no comment.

Énis beállnék a sorba, pofozkodni.
*ing ujjat felgyűr*
'Gyere ide Sheen, ezt kapod, legközelebb jobban gondold meg mihez adod a neved, öcsisajt.'

rohog.gif
2011. december 24. 16:17 #3705
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.24. 15:26)
Énis beállnék a sorba, pofozkodni.
*ing ujjat felgyűr*
'Gyere ide Sheen, ezt kapod, legközelebb jobban gondold meg mihez adod  a neved, öcsisajt.'
rohog.gif

Közeleg a szenteste, te meg verekedni akarsz? Nézzenek oda... Mondjuk Mr. Sheenre (nem, nem Charlie) néha ráférne, mert alkalmanként úgy betud választani (Underworld blink.gif ), hogy zebracsíkosra kaparnám a falat rohog.gif . Oké, hogy kell a pénz, no de nem kéne azért elk*rvulni...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc
2011. december 25. 14:09 #3706
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.24. 16:17)
Mondjuk Mr. Sheenre (nem, nem Charlie) néha ráférne, mert alkalmanként úgy betud választani (Underworld  blink.gif ), hogy zebracsíkosra kaparnám a falat  rohog.gif

Nagyon sukárrr rohog.gif
Charlie Sheenre közmunka férne, Lindsay Lohannel meg Paris Hiltonnal együtt söprögethetnék a Hősök terét. Jájj, egy újabb reality show Parisnak, ha már a farmon élő és dolgozó nem jött be. A Retek Klub indíthatna egy realityt, Dirty Heroes címmel, jelentkezhet az összes lecsúszott celeb. A takarítás alapján, a nézők döntik el, hogy ki megy haza. biggrin.gif
Michael Sheen most színházozik és a Hamletjét ?? a sárgaföldig lehúzták ... Azt mondják, hogy rég láttak ennyire rész Hamletet, még Jude Law Hamletjénél is rosszabb, ami elég nagy szó (én nem láttam a Jude félét de szinte csak rosszat olvastam róla). Judy Law tehetséges színész, de nem a legjobb. Elszállt vele a ló és nem kicsit beképzelt, de színésznek elég jó ámbár nem a legjobb. Szerintem.
2011. december 25. 14:49 #3707
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Alice csodaországban

Hááát...enyhén szólva furcsa volt. Még Tim Burtontől is. Depp pedig már nem tud elszakadni Jack Sparrow kapitánytól. Legalábbis a mozgásán ez nagyon feltűnt.
És ez a csodálatosan sok számítógépes technika... rolleyes.gif

5,5/10
2011. december 25. 14:53 #3708
- törölt felhasználó -    
Ramona and Beezus
Hát szerintem jó,érdekes,kalandos,humoros,van benne szomorú rész is de mindent egybevéve szerintem nagyon jó ^.^
2011. december 25. 15:02 #3709
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.25. 14:49)
Alice csodaországban
Hááát...enyhén szólva furcsa volt. Még Tim Burtontől is. Depp pedig már nem tud elszakadni Jack Sparrow kapitánytól. Legalábbis a mozgásán ez nagyon feltűnt. 
És ez a csodálatosan sok számítógépes technika... rolleyes.gif 
5,5/10

Nem a legjobb Tim Burton film. Cast zseniális. Helena Bonham Carter pedig a világmindenség közepe, és ahogyan régebben mondták egy bankos reklámban: 'ha nem lenne, ki kellene találni'... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. december 25. 15:16 #3710
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.25. 14:09)
Nagyon sukárrr  rohog.gif 
Charlie Sheenre közmunka férne, Lindsay Lohannel meg Paris Hiltonnal együtt söprögethetnék a Hősök terét. Jájj, egy újabb reality show Parisnak, ha már a farmon élő és dolgozó nem jött be. A Retek Klub indíthatna egy realityt, Dirty Heroes címmel, jelentkezhet az összes lecsúszott celeb. A takarítás alapján, a nézők döntik el, hogy ki megy haza.  biggrin.gif 
Michael Sheen most színházozik és a Hamletjét ?? a sárgaföldig lehúzták ... Azt mondják, hogy rég láttak ennyire rész Hamletet, még Jude Law Hamletjénél is rosszabb, ami elég nagy szó (én nem láttam a Jude félét de szinte csak rosszat olvastam róla). Judy Law tehetséges színész, de nem a legjobb. Elszállt vele a ló és nem kicsit beképzelt, de színésznek elég jó ámbár nem a legjobb. Szerintem.

Jajj, te kis kreatív biggrin.gif (Csak nehogy itt járjon egy főfejes az RTL-től, a végén még rácsap az ötletre...) Mondjuk el tudnék képzelni egy ilyet az összes ingyenélő valóságshow-szereplővel, akikhez betársulna néhány önjelölt énekes/színész, meg néhány legendás figura, mondjuk Kiszel Tünci vagy Sebeők János. A fődíjért meg nem kéne mást csinálni, csak kiganyézni Benkő Dániel otthonát.

Re Jude Law: Apu őrá szokta azt mondani:" annyira fenn hordja az orrát, csoda, hogy nem b*ssza bele a felhőkbe". A tehetségét nem vitatom (van egy-két színész, aki összetenné a két szőrős mancsát, ha annyi tehetsége lenne, mint Jude-nak), szeretem a filmjeit (a Gattacában meg a Krokodilok bölcsességében tetszett az alakítása), de mint ember... annyira pökhendi a megjelenése, hogy neki is hiányozna egy-két atyai (hiába, mostanság mindenkit meg akarok verni), hogy visszatérjen a földre.
2011. december 25. 15:38 #3711
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.25. 15:16)
Jajj, te kis kreatív  biggrin.gif (Csak nehogy itt járjon egy főfejes az RTL-től, a végén még rácsap az ötletre...) Mondjuk el tudnék képzelni egy ilyet az összes ingyenélő valóságshow-szereplővel, akikhez betársulna néhány önjelölt énekes/színész, meg néhány legendás figura, mondjuk Kiszel Tünci vagy Sebeők János. A fődíjért meg nem kéne mást csinálni, csak kiganyézni Benkő Dániel otthonát.

Ön kivel takaríttatná ki a házát? Beengedne a házába egy sztárt, hogy az kitakaríthassa az ön házát? Képesek erre sztárjaink? A nagy takarító reality show, csak itt, csak nálunk, csak most a Retek Klub-on. Várjuk szavazatukat a 1735-ös számra, egy SMS díja 350Ft + ÁFA. Beérkező SMS-eiket és a telefonhívásaikat 'rögzítjük' és a szavazatokat közjegyző jelenlétében összesítjük!

Idézet (Running Fool @ 2011.12.25. 15:16)
Re Jude Law: Apu őrá szokta azt mondani:" annyira fenn hordja az orrát, csoda, hogy nem b*ssza bele a felhőkbe". A tehetségét nem vitatom (van egy-két színész, aki összetenné a két szőrős mancsát, ha annyi tehetsége lenne, mint Jude-nak), szeretem a filmjeit (a Gattacában meg a Krokodilok bölcsességében tetszett az alakítása), de mint ember... annyira pökhendi a megjelenése, hogy neki is hiányozna egy-két atyai (hiába, mostanság mindenkit meg akarok verni), hogy visszatérjen a földre.

Judy 'The other guy who played Hamlet' Law nagyon sokat képzel már magáról, van mire büszkének lenni, de azért ennyire mégsem kellene .. mellow.gif
A brutalitás nem old meg semmit viszont talán tanul a történtekből. Állj odébb, énis készen állok a harcra, megérdemelne egy kis agymosást, 2 éve jól megbántotta az egyik kedvend színészemet, rendesen beégette az amcsi nézők előtt, amiért kijárna neki egy kis elbeszélgetés, igazi Sherlock Holmes módra 110.gif
2011. december 25. 15:58 #3712
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.25. 15:38)
Ön kivel takaríttatná ki a házát? Beengedne a házába egy  sztárt, hogy az kitakaríthassa az ön házát? Képesek erre sztárjaink? A nagy takarító reality show, csak itt, csak nálunk, csak most a Retek Klub-on. Várjuk szavazatukat a 1735-ös számra, egy SMS díja 350Ft + ÁFA. Beérkező SMS-eiket és a telefonhívásaikat 'rögzítjük' és a szavazatokat közjegyző jelenlétében összesítjük!
Judy 'The other guy who played Hamlet' Law nagyon sokat képzel már magáról, van mire büszkének lenni, de azért ennyire mégsem kellene ..  mellow.gif 
A brutalitás nem old meg semmit viszont talán tanul a történtekből. Állj odébb, énis készen állok a harcra, megérdemelne egy kis agymosást, 2 éve jól megbántotta az egyik kedvend színészemet, rendesen beégette az amcsi nézők előtt, amiért kijárna neki egy kis elbeszélgetés, igazi Sherlock Holmes módra  110.gif

Szabad megtudnom, hogy ki volt az áldozat?
2011. december 25. 16:02 #3713
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.12.25. 15:58)
Szabad megtudnom, hogy ki volt az áldozat?

Igen. Szabad. OFF topic, úgyhogy majd priviben írom ON
2011. december 25. 16:12 #3714
eninyuszi12
eninyuszi12
visszatérő vendég

Státusz<3 ONE DIRECTION <3
Hozzászólás: 138
Azonosító: 155259
nagyon vadon 3 thumbsup.gif
2011. december 25. 17:26 #3715
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Jégkorszak 3
10/10

A Negyedik
9/10

Forráskód
9/10
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Twilight6
2011. december 25. 17:32 #3716
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Idézet (ophely88 @ 2011.12.25. 15:02)
Nem a legjobb Tim Burton film. Cast zseniális. Helena Bonham Carter pedig a világmindenség közepe, és ahogyan régebben mondták egy bankos reklámban: 'ha nem lenne, ki kellene találni'... biggrin.gif

Hát Helena tényleg egy zseniális színésznő. És milyen szép volt fiatalon...a szoba kilátással című filmben nem is hittem el, hogy ő az.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 25. 17:35 #3717
- törölt felhasználó -    
Drakula Gróf Válogatott Rémtettei
Ijesztő egy film,az biztos!
2011. december 25. 17:38 #3718
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Másnaposok 2 laugh.gif *-* Bradley heart.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. december 25. 19:50 #3719
- törölt felhasználó -    
A pofátlan

Nos, lehet, hogy nekem voltak túl nagy elvárásaim, elvégre Johnny Knoxville neve garancia az "úristeneldobomazagyamat" poénokra. Most a csoda nem történt meg... sad.gif
Tartalom nagy vonalakban: Steve elég nagy sz@rban van, a kertésze munka közben levágja három ujját. Naná, hogy a hapsinak nincsen biztosítása, így a műtét költségét Steve-nek kell állnia...vagyis kéne, mert hogy (természetesen dry.gif ) nincsen pénze. A "drága" nagybácsi, aki nyakig ül a kártyás adósságban, kitalálja a mentőövet számukra: bundázzák meg a paralimpiát. Mondanom sem kell, ezek után jönnek a klisék: a srác beleszeret az egyik önkéntes nővérbe, (akit Katherine Heigl játszik) az igazi paralimpikon haverjai rájönnek, hogy nem is kettyós, mint ők, de segítenek neki felkészülni. (Tisztára aranyosak!!! biggrin.gif ) A végén bevallja, hogy kamuzik, és happy end-ként összejön a csajjal.
Ó, te jó magasságos.. 110.gif 1-2 poénon kívül egy rakás semmit sem ért a film!!! reklamalo.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
EGYSZER, de csakis egyszer nézhetős film, de minimum legyen nálad két tábla csoki szíverősítőnek. (Én csak szegény színészeket sajnáltam: alaposan megszívatták őket ezzel a filmmel!! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif )
10/5
2011. december 25. 19:55 #3720
- törölt felhasználó -    
Luftslottet som sprängdes (2009)

meghajolo.gif meghajolo.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, saii, tya04
710 oldal 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!