Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 28. 21:53 #3801
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
Buliszerviz 2. rohog.gif 10/8

az előzetesből jobbra számítottam de nem volt rossz biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2011. december 28. 21:58 #3802
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Mission Impossible - Fantom protokoll
10/10
Igazából úgy álltam neki, hogy nem várok sokat, csak egy kis akciófilmet, de pozitívan csalódtam. Nem vált unalmas futkosássá, mint pár akciófilm, pont elég izgalom volt benne pár romantikus szállal, és pár idiótával. Voltak részek, amikor még el is hittem, hogy meghal pedig hát ő az amerikai főszereplő. És nagyon látványos volt!
***SPOILER***
Különösen az a rész tetszett, amikor Krujzi a felhőkarcolón ugrál, tök elhittem, hogy lezuhanhat.
***SPOILER VÉGE***
Eddig nem kifejezetten rajongtam Krujziért, bár elismerem, jó színész, de most egész megkedveltem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Emily O., tya04
2011. december 28. 22:06 #3803
- törölt felhasználó -    
Kisasszonyok - 8.5

Ilyenkor a karácsonyi "filmgiccsáradatban" ritka az ilyen igényes, értékes darab. Megható, szép, de nem megy át cseppfolyósba. Szinte tökéletes feldolgozása a könyvnek vagyis két könyvnek is. (Kisasszonyok, Jó feleségek) Kirsten Dunst itt olyan bájos volt és még gyermekkorában, mintha jobban tudott volna alakítani is. Mostanság nem bírom. Susan Sarandon, mint mindig most is elragadó és imádnivaló. Christian Bale pedig ifjoncként (max. 22 évesen) már színészzseni volt és persze piszok jóképű. (lehetett volna egy kicsit több szerepe is)
A színészek nagyon jók, a történet imádnivaló, a cselekményvezetés és a párbeszédek mind igényesek. Aki szereti az inkább beszélgetős és érzelmekkel telített alkotásokat és a kosztümös filmeket annak minden bizonnyal tetszeni fog.
5 felhasználónak tetszik: Domcicc, Running Fool, kriszti145, tya04, Grace Benning
2011. december 28. 22:25 #3804
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 374
Csatolások: 0
Azonosító: 163674
Lopott idő thumbsup.gif
(imádom heart.gif)
3 felhasználónak tetszik: keiiko, patrícia4, Adrianna
2011. december 28. 22:28 #3805
- törölt felhasználó -    
Neveletlen Hercegnő. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: patrícia4, kriszti145, Adrianna, Vegas, Blackbird03, Fanni00
2011. december 28. 22:55 #3806
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Titanic.heart.gif

Szerintem nem kell bemutatnom minden idők, talán legromantikusabb filmje, és én imádom. Kate és Leonardo, fantasztikusak, mint mindig, most is eltudtam magam bőgni rajta...De nem csoda, szerintem egyértelmű, hogy aki egyszer is megnézi, az örökké rabja lesz ennek a filmnek. Abszolúte megérdemli az elismerést.
10/10
11 felhasználónak tetszik: patrícia4, ophely88, Running Fool, House Of Wax, kriszti145, nicol bellox, Adrianna, Blackbird03, janet7, Fanni00, SmileyZ
2011. december 28. 23:12 #3807
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
The Collector
Fantasztikus egy film, régen láttam ilyen jót egyedül a vége az ami nem jött be de attól még simán 10/10-es film meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04
2011. december 28. 23:33 #3808
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Perfect Sense
Hát először is kötelező írnom arról, hogy mennyire sajnálom, hogy Ewan akcentusa ennyire megkopott az évek során, még így is toplistás nálam a beszéde, de nem kaptam spontán szerelmes rohamokat közben. Csak magától Ewantől. biggrin.gif Persze szerencsére a játéka mit sem változott, továbbra is ragyogó színész, az a kiborulás fantasztikus volt. A sírás úgy szint. Eva Greent én eddig is szerettem, olvastam itt, hogy vannak, akik nem igazán kedvelik, nekem nem volt vele semmi bajom, és most se panaszkodhatom.
Számomra nagyjából újfajta megközelítése egy egész világot érintő vírusnak, hiszen ugyebár ilyenkor szoktak jönni a naaagy mentőakciók. De ez a film nem akar többet, szépen bemutatja két olyan ember kapcsolatának alakulását, akik még a járvány előtt ismerkedtek meg és kezdtek el valamit érezni egymás iránt, amit később az érzékek lassú elvesztése hol felerősített, hol visszavetett. A vége meg így tökéletes. :')
10/9

30 Minutes Or Less
Jesse hadarása fenomenális. wub.gif Ezen a filmen jókat röhögtem, nagy idiótaság. rohog.gif
10/8

Frequently Asked Questions About Time Travel
Hilarious _nevet.gif Imádom Chris O'Dowd-ot, mindig ilyen kis idióta szerepeket kap. laugh.gif Anna Faris-t meg plááne! Sci-fi/comedy, hát ez fergeteges, a sok utalással kilóra megvett, jaj még mindig röhögök ezen a filmen.
"- I fuckin hate sci-fi!
- Science fiction."
_nevet.gif
10/9

Azért remekül sikerült beletapicskolnom a különféle stílusú filmekbe ma este. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, pillajunior
2011. december 28. 23:44 #3809
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2011.12.28. 23:33)
Perfect Sense
Hát először is kötelező írnom arról, hogy mennyire sajnálom, hogy Ewan akcentusa ennyire megkopott az évek során, még így is toplistás nálam a beszéde, de nem kaptam spontán szerelmes rohamokat közben. Csak magától Ewantől. biggrin.gif

Ezt meg tudom érteni. rohog.gif Sajnos elég sokat kopott mellow.gif

Idézet (Domcicc @ 2011.12.28. 23:33)
Frequently Asked Questions About Time Travel
Hilarious _nevet.gif
"- I fuckin hate sci-fi!
- Science fiction."
_nevet.gif 
10/9

Én ott kapartam a falat, mikor utaztak időben, elmentek a jövőbeli énjeik egyik bulijára, az egyik csóka odamegy a haverjaihoz és megszólal:
"I won a lookalike competition"

rofl.gif nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. december 28. 23:52 #3810
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (ophely88 @ 2011.12.28. 23:44)
Ezt meg tudom érteni.  rohog.gif Sajnos elég sokat kopott  mellow.gif 
Én ott kapartam a falat, mikor utaztak időben, elmentek a jövőbeli énjeik egyik bulijára, az egyik csóka odamegy a haverjaihoz és megszólal:
"I won a lookalike competition"
rofl.gif nevet2.gif

Ahahhaaa, és utána az a fej, amikor meglátja a másik az ő "hasonmását" _nevet.gif Azért a legvége se volt semmi biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. december 29. 00:27 #3811
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2011.12.28. 23:52)
Ahahhaaa, és utána az a fej, amikor meglátja a másik az ő "hasonmását" _nevet.gif Azért a legvége se volt semmi biggrin.gif

Sok OMG fej van még abban a filmben. rohog.gif Erre egyébként lehet számítani ha vérbeli comedyt nézel, olyat, ami onnan jön, ahonnan ez is jött. Nem csak azért érdemes egy filmbe nem eyecandy színészt (tisztelet a kivételnek) betenni, mert az valószínűleg ért is ahhoz, amit csinál hanem mert fejeket is tud vágni. Egy olyan helyes pasi, mint Jeremy Renner (aki egyébként nagyszerű színész) nem tud akkora pofákat vágni, mintpl egy Rupert Everett vagy Elijah Wood. Erre születni kell kérem szépen. biggrin.gif

A vége nagyon komoly lett. Azt hiszed, hogy itt van vége mindennek, nem. Na majd most. Már elmentek, happy end, nincs vége, összehúzódik a légörvény, már nem férnek bele, mindjárt vége, de nem, egyszer csak vége, aztán kiugranak a bokorból megint rohog.gif FIN. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, tya04
2011. december 29. 00:41 #3812
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Csak barátok smileeee.gif
10/10
Ryan Reynolds♥
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, nicol bellox, patrícia4
2011. december 29. 09:24 #3813
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Naa az elmúlt 2 hétbe jó sok filmet néztem, leginkább olyan filmeket amiket imádok..=)) Kivéve egyet, ami rossz volt

Mary Poppins
Gyönyörűű film, nagyoon szeretem. Julie Andrews mindig lenyűgöz, szerintem fantasztikus színősznő : ) Ajánlom minden kisgyereknek és felnőttnek ezt a filmet...10/10

Rocky 3 heart.gif
Egyszerűen IMÁDOM!! Engem a Rocky-filmek mindig megerősítenek lelkileg : ) Nagyon jó hatással van rám : ) Nagy kedvencem!!10/100*

Jumanji
Na ez a film kiskorom nagy kedvence!! Mindig is szerettem az ilyen stílusú filmeket!!! : ) 10/9,5

Dirty Dancing 1 heart.gif
Ezt a filmet láttam életemben legtöbbször és legelőször, emiatt kezdtem el táncolni is...Nagy hatással van rám! Mindig is imádtam a táncos romantikus filmeket!! : ) Szerintem ez a lányoknak kötelező film!! Patrick miatt is érdemes megnézni...!!! 10/100*

A gyűrű átka heart.gif
Hú ez a film engem mindig meghat, főleg a legvége amikor megöli a végén magát a lány, hogy együtt legyen a szerelmével ..!! Nagyon imádom ezt a filmet, van benne minden ami kell, izgalom, szerelem..stb...ajánlom mindenkinek aki még nem látta!! 10/100*

Gladiátor heart.gif
Na ez egy kötelező film, de komolyan, annnyira nagyooon imáádoom, pedig már vagy 100* láttam!! Fantasztikus!! 10/100*

Reszkessetek betörők heart.gif
Háát ez hatalmas film..!! Tudom sokan már unják, de én nem.. xD én nagyon imáádom : D Olyan jókat nevetek rajta xD 10/100*

Ágyő Nagy Ő
Hááát én ezen a filmen annnyit nevettem xD Szerintem nagyon vicces xDD Nagyooon jóó vígjáték, ajánlom mindenkinek aki szeret nevetni : D 10/10

Forró rágógumi 2 heart.gif
Naaa a nekem való film xDDD Soha nem fogom megunni, annyira jóóó, ezeket mintha nekem találták volna ki xDDD Ezen is annyit tudok nevetni xDD IMÁDOM!! Meg a többi részét is : ) 10/100*

Szabadítsátok ki Vilit

Nagyon szép film, szeretem!!! : ) Mindig nagy élmény amikor megnézem újra!! : ) 10/8,5

30 perc vagy annyi se
Jó kis vígjáték..: D Voltak benne jó poénok xD Mondjuk már az elején sejtettem, hogy a srácé lesz végül a 100 ezer dolcsi xD 10/8

Kincsvadászok
Emlékszem először 5 évesen láttam, már akkor is imádtam...és most is!! 10/10

Szuperzsaru heart.gif
Ez örök kedvencem . Egyszerűen csak imádom, ugyanúgy mint Terence Hill többi filmjét !!! 10/100*

Richie Rich

Jó film ezt is szeretem : ) 10/7

Grincs

Hát most mit mondjak, ez is nagy kedvencem xD

Rómeó és Júlia (1968) heart.gif
IMÁDOM!!! Én jobban szeretem ezt mint az 1996-osat!! Franco Zeffirelli nagyon jól megrendezte!! : ) A színészek is nagyon jók voltak, főőleg Leonard Whiting wub.gif smileeee.gif biggrin.gif Meg szerintem az egész sokkal hitelesebb mint a 96-os!!! Ha valaki még nem látta ezt a változatot, akkor feltétlenül nézze meg!! 10/100*

Csáo Lizzie
Ez a film is pont nekem való, egy lány aki énekesnő szeretne lenni, és egy napra valóra válik az álma..hát igen ugyancsak imádom ezt is, na meg Hilary egyik kedvenc színésznőm.

Tarzan

Szerintem nagyon szép film!!! Én szeretem.

Indul a bakterház heart.gif
Szerintem az egyik legjobb magyar film, hihetetlen imáááádom imáádoom!! Jókat lehet rajta nevetni!! Jó sokszor láttam már de soha nem fogom megunni 10/10

Álom.net (áá ezt inkább ki se emelem) xDD
Hát ez..fú inkább nem is mondok semmit..szörnyű volt, az egész egy nagy koppintás a Hajrá csajok 3-ról..! Na meg Lilla ahogy színészkedik, márha azt színészkedésnek lehet nevezni..! A fiú viszont aranyos volt, bevallom...! Egyébként nem csak a film szégyen, hanem az is, hogy Iszak Eszternek és Csernóczki Ádámnak szinkronszínészek adták a hangjukat..! Na mindegy, ezt tuti nem nézem meg többször...!

UI: Ja ésés ne nevessetek ki, amelyikre 100-at adtam, az nem azért van mert hüle vagyok, vagy nem tudok írni, hanem mert tényleg annnyira jóó, hogy így fokoztam!! : ) : D xDDD
11 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, Boscorelli, Domcicc, funny18, patrícia4, Running Fool, tya04, janet7, Fanni00, AngyalClau
2011. december 29. 09:40 #3814
- törölt felhasználó -    
Ottalvós buli.
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, patrícia4, Blackbird03
2011. december 29. 09:45 #3815
- törölt felhasználó -    
Titkok szigete / De fortabte sjæles ø (2007)

Csodálatos film. Én alapból imádom az ilyen filmeket, és nem csoda, hogy ez is a kedvencem lett smileeee.gif

10/10*
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. december 29. 09:54 #3816
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
hát nem is tudom. happy.gif megvan.!
Lopott idő. nagyon jó film. biggrin.gif megkell néznetek,végre egy eredeti(nem feldolgozás,utánzat) film. heart.gif blush.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2011. december 29. 11:13 #3817
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2011.12.28. 22:06)
Kisasszonyok - 8.5
Ilyenkor a karácsonyi "filmgiccsáradatban" ritka az ilyen igényes, értékes darab. Megható, szép, de nem megy át cseppfolyósba. Szinte tökéletes feldolgozása a könyvnek vagyis két könyvnek is. (Kisasszonyok, Jó feleségek) Kirsten Dunst itt olyan bájos volt és még gyermekkorában, mintha jobban tudott volna alakítani is. Mostanság nem bírom. Susan Sarandon, mint mindig most is elragadó és imádnivaló. Christian Bale pedig ifjoncként (max. 22 évesen) már színészzseni volt és persze piszok jóképű. (lehetett volna egy kicsit több szerepe is)
A színészek nagyon jók, a történet imádnivaló, a cselekményvezetés és a párbeszédek mind igényesek. Aki szereti az inkább beszélgetős és érzelmekkel telített alkotásokat és a kosztümös filmeket annak minden bizonnyal tetszeni fog.

nagyon jó film!
Winona Ryder fénykorában!kár érte, ha nem lett volna annyira zűrös a magánélete és jobban odafigyelt volna, hatalmas színésznő válhatott volna belőle!
nekem a Fekete hattyúból is ő az egyetlen ami emlékezetes marad!
2011. december 29. 11:19 #3818
- törölt felhasználó -    
Ebben a hónapban:
Csizmás a Kandúr:
Nagyon nagy kedvenc lett,és nagyon megszerettem,nagyon megtetszett.Már akkor megakartam nézni,amikor már lekrámozták,és valórateljesült álom lett. pardon.gif Nagyon jó film,mindenkinek ajánlom-Puha pracli 4ever happy.gif-
Hull a pelyhes
Másik nagy kedvenc ebben a hónapban *.* Lehet,hogy már az RTL.en 2000.-re adják le,de én még sosem láttam mellow.gif Mindenesetre nagyon megtetszett,nagy kedvenc lett pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, patrícia4, janet7, Blackbird03
2011. december 29. 11:20 #3819
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
http://www.ingridbb.com/typo3temp/pics/13f2209ffe.jpg

Hideg Préda / Fritt Vilt (Ingrid Bolsø Berdal…) drool.gif drool.gif drool.gif
2011. december 29. 11:26 #3820
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Halálos iramban
Kicsit nosztalgiáztam és újra megnéztem a filmet.Először 8éve láttam,és akkor sem önszántamból.De egyből megfogott.Talán ebben közrejátszott Vin Diesel és Paul Walker is.Csak annyit tudok,hozzáfűzni hogy imádom a sebességet. cool.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, patrícia4, Boglár, riri17
710 oldal 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!