Adam Sandler filmnek elég gyenge volt, poénokban sem bővelkedett. De meglepődtem, hogy Johnny Depp szerepel benne... azért a néhány pillanatért érdemes volt megnézni
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. január 07. 22:49
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Jack és Jill 10/4
Adam Sandler filmnek elég gyenge volt, poénokban sem bővelkedett. De meglepődtem, hogy Johnny Depp szerepel benne... azért a néhány pillanatért érdemes volt megnézni
2012. január 07. 23:08
Idézet (Bessie @ 2012.01.07. 21:17)
Nos ez az egyik film, amit annyira borzalmasnak találtam, hogy inkább tovább is passzoltam.
Anno DVD-n vettem meg.
Borzalom az egész. Végén már én is úgy éreztem magam, hogy mindjárt megölök valakit.
Van még pár "alkotás" ami ilyen hatást vált ki belőlem.
Van még pár "alkotás" ami ilyen hatást vált ki belőlem.
jó de én nem tudtam csak úgy le passzolni kifizettem a mozi jegyet így nézni kellet!
az volt még jó amikor ismerőssel elmentünk mozizni kérdem mit nézzünk?
erre ő:
Fűrész 4 Fűrész 4 Fűrész 4!
és én igent mondtam!
komolyan ez itt nyálazva nézte a filmet én meg takargattam a szemem!
de a legjobb az volt amikor ugyanezzel az emberrel elmentünk a Bad boys 2-re és valahogy bekerveredtünk egy terembe(máig sem tudom hogy kerültünk oda
és még ugyanezzel az emberrel elmentünk Gyűrűk ura gyűrű szövetségére ugye drámai pillanat Gandalf:"fussatok bolondok"ez az elmebeteg pedig mikor akarja kibontani a Chio Chipset ba**mmeg??? há pont akkor mikor máskor!
Az Alien versus Predator 2-őt szét fikáztam egyszerűen a haverok fogtak le hogy ne menjek ki róla nagyon szidtam mindenkit ott!
és ezaz ember elrángatott a Múmia 3-ra is komolyan a film után kedvem lett volna megfojtani mert ő így nyugtázta a filmet hogy "hááá ez kuuuva jóóó volt"én meg csak álltam és valami torz ábrázattal meredtem rá!
sok mozis élményem van egy estét tudnék beszélni róluk!
mert az egy külön történet amikor már majdnem egymás válán sírtunk az Armageddon végén!
2012. január 08. 09:54
Összeomlás. Kötelező film!
2012. január 08. 10:46
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Xabi @ 2012.01.07. 19:50)
Igaz, nem ezt láttam legutóbb, de nézzétek meg!!!
A.I. Mesterséges értelem
A.I. Mesterséges értelem
Emlékszem, életem egyik legnagyobb bőgését váltotta ki nálam ez a film.
2012. január 08. 11:07
Sherlock Holmes 2.-Árnyjáték
Szögezzük le: nem láttam az első részt!!
Mindenesetre tegnap a moziban engem nagyon meggyőzött a film.
A színészi játék szerintem jó volt, bírtam Holmes és Watson párosát, igaz Noomi Rapace karaktere nem volt eléggé felépítve, így Noomi sem tudott teljesen kibontakozni. Negatívumok:
- Guy Ritchie-nek szólhattak volna, hogy már nem igazán divatos és menő lassítani az akciójeleneteket, de volt mikor kimondottan hálás voltam ennek a technikának, olyan pörgősek voltak a verekedős részek.
- Robert Downey Jr, ing nélkül kimondottan hatásvadász elem, nem??? De hatásos volt: a barátnőmmel csak a vásznat figyeltük...
És a film legnagyobb pozitívumai:
- a látványtervezés nekem százszázalékos volt. Persze, egy TV-n nem lesz ugyanaz, mint a moziba, de nekem nagyon tetszett.
- a zene... Nem is tudom erre mit kéne mondani.
Hans Zimmer zseniális zeneszerző, és a Sherlock Holmes 2-höz fantasztikus zenét komponált. Nekem a zene volt a film legnagyobb durranása.
Egyszóval: szerintem jó film lett, ajánlani tudom, de először moziban, mert véleményem szerint a látvány ott a legjobb!!
9/10
Szögezzük le: nem láttam az első részt!!
- Guy Ritchie-nek szólhattak volna, hogy már nem igazán divatos és menő lassítani az akciójeleneteket, de volt mikor kimondottan hálás voltam ennek a technikának, olyan pörgősek voltak a verekedős részek.
- Robert Downey Jr, ing nélkül kimondottan hatásvadász elem, nem??? De hatásos volt: a barátnőmmel csak a vásznat figyeltük...
És a film legnagyobb pozitívumai:
- a látványtervezés nekem százszázalékos volt. Persze, egy TV-n nem lesz ugyanaz, mint a moziba, de nekem nagyon tetszett.
- a zene... Nem is tudom erre mit kéne mondani.
Egyszóval: szerintem jó film lett, ajánlani tudom, de először moziban, mert véleményem szerint a látvány ott a legjobb!!
9/10
2012. január 08. 11:14
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Xabi @ 2012.01.07. 21:49)
Majd megnézem, bár engem olyan film érdekelne, amiben repülő kocsik, modern gépek, stb. vannak
De ezt is megnézem, imdb-n egész jó értékelést kapott 
A Különvéleményt láttad? Az is ilyesmi
2012. január 08. 12:22
Idézet (Christo @ 2012.01.08. 11:14)
A Különvéleményt láttad? Az is ilyesmi 
Igen, láttam!
2012. január 08. 14:07
Idézet (Xabi @ 2012.01.08. 09:54)
Összeomlás. Kötelező film!
Hatalmas film!
2012. január 08. 14:44
Idézet (Xabi @ 2012.01.07. 20:32)
Én nagykoromban bőgtem rajta majdnem!
Egyébként valaki tudna egy pár jófajta JÖVŐBEN játszódó filmet ajánlani? Olyanokat, mint az Ötödik elem, a Sziget vagy az Én a robot.
Az emlékmás, Vissza a jövőbe 2.
2012. január 08. 14:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Alvin és a Mókusok
Nagyon édes kis vígjáték
9/10
Cápamese
Imádom
10/10
Állj, vagy lő a mamám!
Hát ez a film
Sokat nevettem rajta
8/10
Nagyon édes kis vígjáték
9/10
Cápamese
Imádom
10/10
Állj, vagy lő a mamám!
Hát ez a film
8/10
2012. január 08. 14:49
Idézet (tya04 @ 2012.01.08. 14:45)
Az utolsó mohikán
Ojjé..Epic.
10/10
Ojjé..Epic.
10/10
DDL az egyik legnagyobb színész, csak nincs "agyonsztárolva"
2012. január 08. 15:02
Idézet (tya04 @ 2012.01.08. 14:45)
Az utolsó mohikán
Ojjé..Epic.
10/10
Ojjé..Epic.
10/10
Az egyik legjobban sikerült indiánfilm, aminek a zenéje is kiváló (Trevor Jones, Randy Edelman). Viszont szinkronosan nem szabad megnézni, mert van egy jelenet (amikor Duncan tolmácsol a főszereplők és az indiánfőnök közt, és mivel más nyelven beszélnek, nem értik egymást - de a szinkronban elvették a jelenet lényegét, ott mindenki magyarul beszél), aminek megváltozik az értelme köszönhetően a csodás magyar hangnak
2012. január 08. 15:07
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.01.08. 15:02)
Az egyik legjobban sikerült indiánfilm, aminek a zenéje is kiváló (Trevor Jones, Randy Edelman). Viszont szinkronosan nem szabad megnézni, mert van egy jelenet (amikor Duncan tolmácsol a főszereplők és az indiánfőnök közt, és mivel más nyelven beszélnek, nem értik egymást - de a szinkronban elvették a jelenet lényegét, ott mindenki magyarul beszél), aminek megváltozik az értelme köszönhetően a csodás magyar hangnak
A Maguát játszó Wes Studi viszont kiérdemel egy tízest, mint negatív szereplő (huhh).
Tudom, régen gyerekként még videokazettán láttam, szinkronnal, de most felirattal szereztem meg, Daniel Day Lewis amúgy sem kapott jó szinkronhangot. Gyönyörű film, a zenéje pedig.. Maradjunk annyiban, hogy nagyon közel áll a szívemhez, múltkor ráakadtam a szekrényben és innen jött az ihlet, hogy meg kéne nézni a filmet is.
Idézet (Kramisha @ 2012.01.08. 15:01)
Út a vadonba
10/10
A világ legjobb filmje, biztos hogy még hetekig gondolkodni fogok rajta.
10/10
A világ legjobb filmje, biztos hogy még hetekig gondolkodni fogok rajta.
Sean Pennért én teljesen oda vagyok, kamera előtt s mögött is. Valóban jó kis film.
2012. január 08. 15:13
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Sherlock Holmes 2.
Hááát, kövezzetek meg, de nekem valahogy nem jött be ez a féle SH. Én leragadtam Jeremy Brett-féle Sherlock Holmes-nál.
Csak Noomi miatt néztem meg.
Hááát, kövezzetek meg, de nekem valahogy nem jött be ez a féle SH. Én leragadtam Jeremy Brett-féle Sherlock Holmes-nál.
Csak Noomi miatt néztem meg.
2012. január 08. 15:48
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
legutóbb újra megnéztem m az Alkonyatot,hogy lássam mennyire hasonlit a könyvre,mert elolvastam
2012. január 08. 16:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Film maraton, mert még mindig betegen nyomom az ágyat:
Lars and the real girl
Azt hiszem ideje változtatni a kedvenceim TOP10-es listáján. Valaki nagyon kiérdemelte, hogy előrébb kerüljön (legalábbis nálam). Ryan Gosling tehetségét felesleges tovább fényezni, még a végén elkopik
Craig Gillespie rendezőt nem szeretem és annak ellenére, hogy tetszett a film alapötlete, kicsit egysíkúnak és unalmasnak tűnt a múvi, ahogyan azt más Craig filmeknél is észrevettem már ...
10/6
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
Érdekes film ... Lily Cole nem tud színészkedni és modellnek sem túl szép, itt illett hozzá a karakter de semmi különlegeset nem alkotott, szerintem. Christopher Plummer az egyik lehető legjobb színész, élő legenda, teljesen mindegy, hogy milyen szerepet aggatunk rá. Isten nyugosztalja Heath Ledger be lett betonozva a filmbe, mintha kifejezetten neki írták volna ezt a szerepet ... Jól megoldották a tükör belső jeleneteit más színészekkel. Johnny Depp nagyszerű, mint mindig, Jude Law és Collin Farrell tehetségét illetően sem maradt több kérdésem. Nagyon ott van látványilag, WOW ..
A nőnek beöltöztetett Andrew Garfield a mindenség teteje és mennyire jól áll a gyereknek ... Félelmetes, hogy mennyire jó Rózsika néni lenne belőle egy kellemes kis családi vígjátékban.
Érdemes többször megnétni a filmet, tegnap lusta voltam leállítani a film végén és a stáblistán vettem észre, hogy magyarok is közreműködtek a tervezésben (éljenek a kanadai magyarok) és megtudtam, hogy LÉTEZIK egyáltalán olyan, hogy BUDAPEST ORCHESTRA. Nem is hallottam még róla.
Kár, hogy Terry többször nem rendez
10/8
Girl with the dragon tattoo
Vegyes érzelmek fogtak el a film nézése közben. Imponáló cast viszont a félelem ott élt bennem. Remake ellenes vagyok de minden filmnek igyekszem megadni az esélyt. Tetszett, de !!! úgy gondolom, hogy megint sikerült átesni a ló túloldalára. Olvastam a könyvet és láttam a svéd filmet is, de a remake filmben lévő Mimmit nem tudom hová tenni ... Sikerült megfogni a film lényegét de Lisbeth karakterét valamiért nemn sikerült rendesen visszaadni. Lisbeth alapból egy bolond, elhidegült női személy, de a könyvben és az eredeti filmben jobban szemléltetik azt, ahogyan Lisbeth érzései alakulnak. Amikor átment Mikaelhez és lefeküdtek, nos, nem vagyok meggyőzve ezt illetően de jobb, mint amire számítottam. Daniel Mikael karaktere nekem teljesen átjött, Rooney Mara pedig kegyetlenül jól játszik, külön pirospont jár Stellannak Martin megformálásáért, fekete pont jár viszont annak, aki így álmodta meg a kínzó kamrát. Én valamiért nem így képzeltem el. Vagy nekem jár a fekete pont. Mégegyszer meg kell nézni, mert így eléggé semmitmondó Mikael és Erika kapcsolata .. és mintha a Milennium is kissé hanyagolva lett volna, jobban, mint én gondoltam ...
10/8,5
Lars and the real girl
Azt hiszem ideje változtatni a kedvenceim TOP10-es listáján. Valaki nagyon kiérdemelte, hogy előrébb kerüljön (legalábbis nálam). Ryan Gosling tehetségét felesleges tovább fényezni, még a végén elkopik
10/6
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
Érdekes film ... Lily Cole nem tud színészkedni és modellnek sem túl szép, itt illett hozzá a karakter de semmi különlegeset nem alkotott, szerintem. Christopher Plummer az egyik lehető legjobb színész, élő legenda, teljesen mindegy, hogy milyen szerepet aggatunk rá. Isten nyugosztalja Heath Ledger be lett betonozva a filmbe, mintha kifejezetten neki írták volna ezt a szerepet ... Jól megoldották a tükör belső jeleneteit más színészekkel. Johnny Depp nagyszerű, mint mindig, Jude Law és Collin Farrell tehetségét illetően sem maradt több kérdésem. Nagyon ott van látványilag, WOW ..
Érdemes többször megnétni a filmet, tegnap lusta voltam leállítani a film végén és a stáblistán vettem észre, hogy magyarok is közreműködtek a tervezésben (éljenek a kanadai magyarok) és megtudtam, hogy LÉTEZIK egyáltalán olyan, hogy BUDAPEST ORCHESTRA. Nem is hallottam még róla.
Kár, hogy Terry többször nem rendez
10/8
Girl with the dragon tattoo
Vegyes érzelmek fogtak el a film nézése közben. Imponáló cast viszont a félelem ott élt bennem. Remake ellenes vagyok de minden filmnek igyekszem megadni az esélyt. Tetszett, de !!! úgy gondolom, hogy megint sikerült átesni a ló túloldalára. Olvastam a könyvet és láttam a svéd filmet is, de a remake filmben lévő Mimmit nem tudom hová tenni ... Sikerült megfogni a film lényegét de Lisbeth karakterét valamiért nemn sikerült rendesen visszaadni. Lisbeth alapból egy bolond, elhidegült női személy, de a könyvben és az eredeti filmben jobban szemléltetik azt, ahogyan Lisbeth érzései alakulnak. Amikor átment Mikaelhez és lefeküdtek, nos, nem vagyok meggyőzve ezt illetően de jobb, mint amire számítottam. Daniel Mikael karaktere nekem teljesen átjött, Rooney Mara pedig kegyetlenül jól játszik, külön pirospont jár Stellannak Martin megformálásáért, fekete pont jár viszont annak, aki így álmodta meg a kínzó kamrát. Én valamiért nem így képzeltem el. Vagy nekem jár a fekete pont. Mégegyszer meg kell nézni, mert így eléggé semmitmondó Mikael és Erika kapcsolata .. és mintha a Milennium is kissé hanyagolva lett volna, jobban, mint én gondoltam ...
10/8,5
8 felhasználónak tetszik:
tya04,
pillajunior,
patrícia4,
Bessie,
Running Fool,
kriszti145,
csicsi20,
Domcicc
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.