Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 01. 17:43 #3901
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
PS, I love you
Imádom!! Szerintem az egyik legszebb romantikus film!!! Kicsit meg is siratott bevallom, de nem tehetek róla, teljesen átéreztem, hogy mit érez a lány.. blush.gif
10/10

Pleasantville
Nagyon jó film, már vagy 100* láttam xD =))) Szerintem tök jó ahogy "megrontják", színessé teszik a fekete-fehér várost : DDD 10/8

Óvakodj a szöszitől
Imáádom, egyik kedvenc filmem!!: )Nagyon jóóó, van benne minden ami kell egy jó kis vígjátékhoz. Na meg Michael Bublé nagyon édes benne wub.gif blush.gif biggrin.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Fanni00, kriszti145, funny18, riri17
2012. január 01. 17:50 #3902
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.01.01. 07:31)

Arra, hogy nem jelölték. Eleve nehéz átjutni a rostán, ha "más" filmről van szó, de nyerni csak olyan kis konzervatív alkotással lehet. Illetve csak általában, kivételek vannak. Jó film A király beszéde, de -számomra- simán verte a Fekete hattyú, a 127 óra, a Winter's Bone és főleg a Blue Valentine. Még a Sundance kiskedvencét is csoda volt, hogy jelölték, egy vérbeli realista drámának pedig már nem szorítanak helyet. A függetlenfilmesektől ott volt a Winter's Bone aztán nesztek népek, de a verseny a "nagyok között" folyik. mellow.gif

Én minden, általad említett filmet láttam és őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy jogos volt-e vagy nem, nekem minden film nagyon tetszett és ha nekem kellett volna választani, kínok kínja között TALÁN a 127 órának adtam volna a díjat. A Blue Valentine is megérdemli de az emberek közötti kapcsolatok ábrázolása, kapcsolatok széthullása nagyon száraznak tűnt nekem, mind a Király beszéde mind a Blue Valentine esetében. Mindegyiken sírtam, rendezők és színészek jók, de SZÁMOMRA a 127 óra tűnt a legérdekesebbnek. A király beszéde kemény 'anyag', meglepett, hogy az nyert, mert meggyőződésem volt, hogy a Fekete Hattyú nyer, annak ellenére, hogy mekkora hipaj volt körülötte.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. január 01. 19:32 #3903
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Immortals

Hát ez... borzalmas volt. Bírom az ilyen filmeket, a görög mitológiát meg mindent, de ezt a filmet elszarták. Nem tudta megragadni kellően a figyelmem, néha már léptettem is. Az meg már régen rossz.
10/0

My Best Friend's Wedding

Nem szeretem különösebben Julia Roberts-et, de ez a filmje az egyik kedvencem. Nagyon jó a sztorija, meg úgy az egész. A legjobb arc persze a homár barátja. biggrin.gif Én valahogy nem is bántam a végét, mert olyan jól lett befejezve. Aki még nem látta és bírja a romantikus vígjátékokat, az feltétlenül nézze meg. wink.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Grace Benning, riri17
2012. január 01. 20:11 #3904
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.01.01. 17:50)
Én minden, általad említett filmet láttam és őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy jogos volt-e vagy nem, nekem minden film nagyon tetszett és ha nekem kellett volna választani, kínok kínja között TALÁN a 127 órának adtam volna a díjat. A Blue Valentine is megérdemli de az emberek közötti kapcsolatok ábrázolása, kapcsolatok széthullása nagyon száraznak tűnt nekem, mind a Király beszéde mind a Blue Valentine esetében. Mindegyiken sírtam, rendezők és színészek jók, de SZÁMOMRA a 127 óra tűnt a legérdekesebbnek. A király beszéde kemény 'anyag', meglepett, hogy az nyert, mert meggyőződésem volt, hogy a Fekete Hattyú nyer, annak ellenére, hogy mekkora hipaj volt körülötte.

Egy tálca linzer és tea mellett kuporogva szorítottam hajnalban, hogy Danny Boyle műve kapjon legalább egy rohadt díjat. Nekem a 127 óra volt a favorit, kezdetektől, a Blue Valentine-t csak rá fél évre láttam. Csak tudod... Boyle díjesőt kapott a Gettó Milliomosért, és nem szoktak egymás utáni években szorgoskodni. Tom Hanks egyszer duplázott, de amúgy ritka.
Legjobban a férfi főszereplőre voltam pipa, ne értsd félre, tisztelem és kedvelem is Colin Firth-t, de A király beszéde egy nagyon "direkt" film, ilyen célra készítették. Egy elméletet támogatok, Jeff Bridgesnek már jóval előbb nyernie kellett volna, így a Single Manért Coliné lenne 2010-ben, és múlt februárban számításba jöhetett volna James Franco és Javier Bardem. Jó, Bardem esélyei is csökkennek a Nem vénnek való vidékért.. Mindegy, 36 órája nem aludtam, belekavarodok ebbe. biggrin.gif

Sherlock Holmes 2
Unalmas és csak nyomokban idézi fel az első báját.
6/10
2012. január 01. 20:16 #3905
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Christo @ 2012.01.01. 19:32)
Immortals
Hát ez... borzalmas volt. Bírom az ilyen filmeket, a görög mitológiát meg mindent, de ezt a filmet elszarták. Nem tudta megragadni kellően a figyelmem, néha már léptettem is. Az meg már régen rossz.
10/0

Nagyon bíztam benne, hogy A sejt rendezője kihoz valami fantáziadús dolgot belőle, de belenéztem nemrég... üde színfolt helyett egy baklövés lett. pardon.gif
2012. január 01. 20:27 #3906
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.01.01. 20:11)
Egy tálca linzer és tea mellett kuporogva szorítottam hajnalban, hogy Danny Boyle műve kapjon legalább egy rohadt díjat. Nekem a 127 óra volt a favorit, kezdetektől, a Blue Valentine-t csak rá fél évre láttam. Csak tudod... Boyle díjesőt kapott a Gettó Milliomosért, és nem szoktak egymás utáni években szorgoskodni. Tom Hanks egyszer duplázott, de amúgy ritka. 
Legjobban a férfi főszereplőre voltam pipa, ne értsd félre, tisztelem és kedvelem is Colin Firth-t, de A király beszéde egy nagyon "direkt" film, ilyen célra készítették. Egy elméletet támogatok, Jeff Bridgesnek már jóval előbb nyernie kellett volna, így a Single Manért Coliné lenne 2010-ben, és múlt februárban számításba jöhetett volna James Franco és Javier Bardem. Jó, Bardem esélyei is csökkennek a Nem vénnek való vidékért.. Mindegy, 36 órája nem aludtam, belekavarodok ebbe. biggrin.gif

Én Jamesnek adtam volna a díjat, de ez csak én vagyok. A Király beszéde körül nagy volt a hype, lehetett tudni, hogy ő nyer. Kitöltöttem egy Oscar totót és majdnem tökéletes lett, a Best Original Score kategóriát rontottam el. Mást mindent sikerült jól eltalálni, még akkoris, ha néhány helyen csak a vakvilágba pipálgattam. biggrin.gif Nálam nincs különbség Hans és Trezor között (no offence, drága barátném), mindkettőt szeretem de valamiért úgy gondoltam, hogy az Eredet több elismerést kap majd 110.gif Nem mondom, hogy így szerettem volna, így gondoltam el. Mindkettő megérdemli díjat (annak ellenére, hogy szememben többre értékelem a film fesztiválok díjait 110.gif ) Colin megkapta, már megérdemelte előbb is, jól el van vele, mostmár adni kellene pályát a többieknek is. Most a Tinker, tailor, spy Golden jelölést sem kapott és Oscart sem fog, tehát most sem fog nyerni Gary Oldman vagy Colin Firth (ismét). rolleyes.gif

Idézet (tya04 @ 2012.01.01. 20:11)
Sherlock Holmes 2
Unalmas és csak nyomokban idézi fel az első báját.
6/10

Három kérdésem van.
1. 1-10-es skáláig mennyire giccsmonstrum? biggrin.gif
2. Rooney Mara karaktere szerepel annyit, hogy rávegyeme magam a film megnézésre?
3. Judy Law. Mint ember, nem tűnik szimpatikusnak de színészileg nem rossz (nem mondom, hogy a SH volt élete legjobb szerepe), amit művel. Jól alakított benne?
2012. január 01. 20:29 #3907
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Hajnalhasadás wub.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: TheBella, Fanni00
2012. január 01. 20:36 #3908
TheBella
TheBella
új tag

StátuszTheBella
Hozzászólás: 93
Csatolások: 20
Azonosító: 162580
A negyedik
10/10 meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna
2012. január 02. 08:17 #3909
- törölt felhasználó -    
Hét év Tibetben
10/8
Egész jó kis film, többször nézhető kategória.Az ilyenekből látszik, hogy Brad Pitt nemcsak egy ''cukifiú'', hanem még tehetsége is van. biggrin.gif

Waterloo híd
10/10
Ez a film egyszerűen zseniális!Aki még nem látta, az azonnal nézze meg!Mind a két főszereplő, Vivien Leigh és Robert Taylor is csodálatosat alakítanak. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Domcicc, tya04, riri17
2012. január 02. 09:19 #3910
- törölt felhasználó -    
A nagy durranás
10/7
2012. január 02. 09:40 #3911
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nagy Sándor, a hódító * Alexander
Hát rengeteg kedvencemet belepakolták az biztos biggrin.gif Szeretem a történelmi filmeket, segítenek átlátni mindent smileeee.gif
Colin Farrell: remekül alakított smileeee.gif Mintha csak rá öntötték volna a szerepet wink.gif
Sir Anthony Hopkins: heart.gif
Jonathan Rhys-Meyers: meglepődtem mikor megláttam őt laugh.gif Még nem sok filmben láttam, sőt, csak egyben, de azt hiszem be kellene pótolnom a filmjeit blush.gif
Jared Leto: Bármikor beszélt én nyitott szájjal figyeltem blink.gif Hihetetlen ez a pasi heart.gif
A film csúcspontja mégis az volt, amikor megláttam Joseph Morgan-t laugh.gif Felkiáltottam hogy " Nahát Klaus " _nevet.gif
8*10

Rekviem egy álomért * Requiem for a Dream
Hát hol is kezdjem .. nagyon nyomasztó volt unsure.gif
Mégis nagyon tetszett. Jared elképesztő volt mint mindig meghajolo.gif Nem is tudom meddig gondolkoztam a film után, nagy hatással volt rám wink.gif

10*10
5 felhasználónak tetszik: janet7, pillajunior, Domcicc, Fanni00, tya04
2012. január 02. 09:54 #3912
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
50 / 50
Ehhez nincs túl sok hozzáfűzni valóm, az egsz film úgy tökéletes, ahogy van. Nem tudnám megmondani, hogy mi fogott meg benne annyira, de jó érzéssel és fülig érő mosollyal hagytam el a mozitermet. Joseph Gordon-Lewitt-et már az Eredetben is nagyon szerettem, itt pedig egyenesen megimádtam. Jó színész és hát az a mosolya valami elképesztően aranyos. tongue.gif wub3.gif És tetszett, hogy jó vége lett a filmnek. Persze, a legtöbb amcsi film happy end, de itt sikerült úgy megcsinálni, hogy ne legyen nyálas érzésünk.
10/10
2 felhasználónak tetszik: pillajunior, tya04
2012. január 02. 09:56 #3913
- törölt felhasználó -    
Scoobydoo 2 thumbsup.gif rolleyes.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, funny18, riri17
2012. január 02. 10:10 #3914
- törölt felhasználó -    
Idézet (csibus0128 @ 2012.01.02. 08:17)
Hét év Tibetben
10/8
Egész jó kis film, többször nézhető kategória.Az ilyenekből látszik, hogy Brad Pitt nemcsak egy ''cukifiú'', hanem még tehetsége is van. biggrin.gif 
Waterloo híd
10/10
Ez a film egyszerűen zseniális!Aki még nem látta, az azonnal nézze meg!Mind a két főszereplő, Vivien Leigh és Robert Taylor is csodálatosat alakítanak. meghajolo.gif

A Waterloo híd egy igazi gyöngyszem. Klasszikusok közül az egyik legnagyobb kedvencem. Lélegzetelállítóan szép film.
2012. január 02. 10:14 #3915
- törölt felhasználó -    
Kleopátra(1999) smileeee.gif biggrin.gif
10/10
Nagyon imádom ezt a filmet, örök klasszikus. Nekem meggyőződésem, hogy az összes eddigi Kleopátrás feldolgozások közül(beleértve Liz Taylor-ét is)Leonor Varela alakítása a legjobb. Megragadja a lényeget, nem vész el a részletekben. Zseniális szereposztás, csak ajánlani tudom mindenkinek.
1 felhasználónak tetszik: riri17
2012. január 02. 10:15 #3916
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2012.01.02. 09:40)
Nagy Sándor, a hódító * Alexander
Hát rengeteg kedvencemet belepakolták az biztos  biggrin.gif  Szeretem a történelmi filmeket, segítenek átlátni mindent  smileeee.gif 
Colin Farrell: remekül alakított  smileeee.gif  Mintha csak rá öntötték volna a szerepet  wink.gif 
Sir Anthony Hopkins: heart.gif
Jonathan Rhys-Meyers: meglepődtem mikor megláttam őt  laugh.gif  Még nem sok filmben láttam, sőt, csak egyben, de azt hiszem be kellene pótolnom a filmjeit blush.gif 
Jared Leto: Bármikor beszélt én nyitott szájjal figyeltem  blink.gif Hihetetlen ez a pasi heart.gif
A film csúcspontja mégis az volt, amikor megláttam Joseph Morgan-t  laugh.gif Felkiáltottam hogy " Nahát Klaus "  _nevet.gif
8*10
Rekviem egy álomért * Requiem for a Dream
Hát hol is kezdjem .. nagyon nyomasztó volt  unsure.gif 
Mégis nagyon tetszett. Jared elképesztő volt mint mindig  meghajolo.gif  Nem is tudom meddig gondolkoztam a film után, nagy hatással volt rám  wink.gif

10*10

Neked is van ízlésed!!! thumbsup.gif meghajolo.gif Nagyon jó filmek, a Rekviem egy Álomért rám is nagyon nagy hatással van, akárhányszor megnézem!!A színészekhez: Jonathan Rhys Meyers-t ajánlani tudom a Velvet Goldmine-ban, nem lesz életed legjobb filmje, de az alakítások egész jók!!(Egyébként John a Szeretet Szimfóniája c. romantikus filmben is egész elviselhető.)Colin Farrel az a színész akit nem nagyon ismerek... unsure.gif blush.gif Joseph Morgant csak a TVD-ben láttam. Jared Leto-hoz meg: ooohh Istenem, köszönöm, hogy velünk van ez a hatalmas tehetség!!! wub.gif meghajolo.gif blush.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. január 02. 10:46 #3917
- törölt felhasználó -    
Scooby-Doo 2. 10/10.
Vadócka ♥ 10/10
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. január 02. 11:30 #3918
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Hideghegy

Csodálatosan szép film! Jude Law és Nicole Kidman remek páros, és ezek mellett persze rettenetesen jó színészek. Renée Zellwger karaktere volt az egyik legjobb a moziban. A vége felé pedig majdnem sírtam, de mondjuk lehetett rá számítani, hogy nem lesz egy vígjáték.

10/10
2012. január 02. 12:52 #3919
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porcicca @ 2012.01.02. 10:14)
Kleopátra(1999) smileeee.gif  biggrin.gif 
10/10
Nagyon imádom ezt a filmet, örök klasszikus. Nekem meggyőződésem, hogy az összes eddigi Kleopátrás feldolgozások közül(beleértve Liz Taylor-ét is)Leonor Varela alakítása a legjobb. Megragadja a lényeget, nem vész el a részletekben. Zseniális szereposztás, csak ajánlani tudom mindenkinek.

több mint 10 éve láttam először ezt a filmet és szerintem jobb feldolgozása a Kleopátra történetnek mint az 1963-as film.viszont nekem Caesar szerepében nem volt megygyöző Timothy Dalton ugyanúgy ahogy a 63-as filmben is halovány volt Rex Harrison Caesarként.nem is illett hozzájuk a szerep.valahogy a Caesar castingot mindig elszúrják a filmekben.Egyedül Ciaran Hinds volt aki olyan Caesart keltett életre a Róma című sorozatban mint amilyennek Caesarnak lenni kell!
de ettől eltekintve egészen jól sikerült film ez a 99-es Kleopátra.
2 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Running Fool
2012. január 02. 13:13 #3920
- törölt felhasználó -    
Sherlock Holmes: Árnyjáték 10/6
Már az első résznél is kifejezetten idegesített ez a verekedős Holmes, és ez továbbra sem változott. Továbbá az, hogy ennyire különcnek, majdnem hogy már idiótának állítják be őt. Pozitívuma viszont, hogy egy kicsit több akció volt benne, ami tetszett. De képtelen vagyok eltekinteni a már említett tényezőktől, úgyhogy ha akarnék sem tudnék most erre több pontot adni. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Blackbird03, tya04, riri17
710 oldal 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!