Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 17. 15:41
Another Cinderella Story(Selena,Drew),The Last Song(Miley,Liam)♥
2011. december 17. 15:42
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Dante pokla
Nekem tetszett ez a film, habár volt néhány rész, mikor erősen látszódott, hogy amerikai. Gondolok itt azokra a helyzetekre, mikor valakik leülnek és elnyafogják, hogy mit tettek rosszul, amikor épp kitörőben van egy vulkán.
Ennek ellenére izgalmas volt, és egyben szörnyű...kész rémálom lehet egy vulkánkitörés, a hamutól kezdve a láváig.
8,5/10
Nekem tetszett ez a film, habár volt néhány rész, mikor erősen látszódott, hogy amerikai. Gondolok itt azokra a helyzetekre, mikor valakik leülnek és elnyafogják, hogy mit tettek rosszul, amikor épp kitörőben van egy vulkán.
8,5/10
2011. december 17. 16:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Motel 3
Hát nem is tudom mit mondjak
A legelső rész szerintem már klasszikus, az egy nagyon jó film, jó sztorival. A második résztől többször volt már hányingerem pedig én aztán sok mindent kibírok, ráadásul a másodikban a szereplők is igencsak alul teljesítettek, habár az első részben sem voltak Oscar díjas színészek
Ezzel a harmadik résszel úgy vagyok, hogy maga az alapsztori jó lenne. Egyedül az a bajom vele hogy az a címe " Motel 3 ". Mert ennek azon kívül hogy belerakták ugyan azt a tetoválást mint az első kettő be, más köze nem volt. Nem Szlovákiában játszódott, nem az a gyilkolási "rendszer" volt mint az első kettőben, beleszőttek egy szerelmi-bosszú szálat is
A leges legvége a filmnek azonban tetszett
Nem mondom hogy rossz volt, de ha a Motel első részéhez viszonyítjuk akkor rossz volt. Ha más névvel látják el, lehet többet adtam volna rá, de így nem üti meg az első rész szintjét
5/10 / A kemény kínzásjelenetek kicsit levitték a pontozásom
/
Hát nem is tudom mit mondjak
A legelső rész szerintem már klasszikus, az egy nagyon jó film, jó sztorival. A második résztől többször volt már hányingerem pedig én aztán sok mindent kibírok, ráadásul a másodikban a szereplők is igencsak alul teljesítettek, habár az első részben sem voltak Oscar díjas színészek
Ezzel a harmadik résszel úgy vagyok, hogy maga az alapsztori jó lenne. Egyedül az a bajom vele hogy az a címe " Motel 3 ". Mert ennek azon kívül hogy belerakták ugyan azt a tetoválást mint az első kettő be, más köze nem volt. Nem Szlovákiában játszódott, nem az a gyilkolási "rendszer" volt mint az első kettőben, beleszőttek egy szerelmi-bosszú szálat is
A leges legvége a filmnek azonban tetszett
5/10 / A kemény kínzásjelenetek kicsit levitték a pontozásom
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 17. 16:41
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Barátság extrákkal
Nem tetszett. Pedig ismerősöktől is elég jó visszajelzéseket kaptam. Nem mondom elmegy,de elég gyenge. Vígjáték létére gyatra,és a története se nagyon tetszik. A magyar szinkron pocsék (mint általában),és a szereplőkkel sem vagyok nagyon megelégedve. Tipikus egyszer nézős film.
10/5
Nem tetszett. Pedig ismerősöktől is elég jó visszajelzéseket kaptam. Nem mondom elmegy,de elég gyenge. Vígjáték létére gyatra,és a története se nagyon tetszik. A magyar szinkron pocsék (mint általában),és a szereplőkkel sem vagyok nagyon megelégedve. Tipikus egyszer nézős film.
10/5
2011. december 17. 17:02
Changeling 10/10
Azok, akik kételkednek Jolie (megkérdőjelezhetetlen) tehetségében azoknak máris itt van az egyik pofonja (bár szerintem orrbavágással is felér) a sok közül. Hihetően játszik, nem agonizálja túl a szerepét, nem mesterkélt. (Nem is értem, miért szokták Anistonnal egy lapon emlegetni... Aniston az életben nem alakított pl. egy ilyet.) A film nézése közben elhittem neki, hogy kétségbeesett, tényleg a gyermekéért küzdő nő. Lehetne még róla 1000 soros patetikus ódaáradatot idebiggyeszteni, de felesleges.
A film egyébként döbbenetes és zseniális erejű filmdráma, Eastwood egyik legjobbja. A leghitelesebb ihlet pedig az, hogy sajnos megtörtént esemélyeken alapszik. Kétségkívűl nem az a minden nap nézős fajta, de ha egyszer végignézed, garantáltan nem felejted el soha többé.
Mestermű!
Azok, akik kételkednek Jolie (megkérdőjelezhetetlen) tehetségében azoknak máris itt van az egyik pofonja (bár szerintem orrbavágással is felér) a sok közül. Hihetően játszik, nem agonizálja túl a szerepét, nem mesterkélt. (Nem is értem, miért szokták Anistonnal egy lapon emlegetni... Aniston az életben nem alakított pl. egy ilyet.) A film nézése közben elhittem neki, hogy kétségbeesett, tényleg a gyermekéért küzdő nő. Lehetne még róla 1000 soros patetikus ódaáradatot idebiggyeszteni, de felesleges.
A film egyébként döbbenetes és zseniális erejű filmdráma, Eastwood egyik legjobbja. A leghitelesebb ihlet pedig az, hogy sajnos megtörtént esemélyeken alapszik. Kétségkívűl nem az a minden nap nézős fajta, de ha egyszer végignézed, garantáltan nem felejted el soha többé.
Mestermű!
2011. december 17. 17:06
Jégkorszak 3.
De hiányzott már, hogy megnézzem! Eddig csak egyszer láttam, de akkor is odáig, meg vissza voltam tőle. Lehet, hogy a folytatások nem olyan viccesek, mint az alapsztorik, de nekem ez baromira bejött, még jobb is, mint a második. Buck állati arc, az egész filmet ő dobta fel, szóval ha nem lett volna, maximum Diego miatt lett volna érdemes megnézni, mindenesetre tele volt poénokkal, no meg persze aranyos is volt. Az elején kicsit nehezen indult be, de amikor belevágták magukat a dologba, már ment, mint a karikanyalás.
10/10
10/10
2011. december 17. 17:21
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Vén csajok klubja
Ahhoz képest, hogy elvileg vígjáték, szerintem nem volt poénos, csak a Jonathan-es részek voltak jók. Az ötlet az jó, nem egy tipikus téma, de én fantasztikus filmnek inkább nevezném, mint vígjátéknak. Megnézhető, de nem lesz a kedvenc filmem, az biztos. 10/6
Adri98
2011. december 17. 18:26
Másnaposok 2 / The Hangover Part II (2011)
Hát ez durvább volt mint az első része, ismét remek alakítást láthattunk Bradley részéről
10*/10
Hát ez durvább volt mint az első része, ismét remek alakítást láthattunk Bradley részéről
10*/10
2011. december 17. 23:31
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Ollókezű Edward
Ha most azt mondanám, hogy ez is egy tipikus Tim Burton film (értsd: kitűnő sztori, kitűnő színészek, kitűnő rendezés), akkor nagyon sablonos lennék?
Egyébként meg teljesen le vagyok döbbenve, hogy ez hogy maradt ki eddig.
Mondjuk tudom, van még egy-két alapfilm, amivel le vagyok maradva, ezt nem tagadom, de akkor is csalódtam magamban... mondjuk nem tudom, lehet, hogy ehhez az a tény is hozzájárul, hogy a cím alapján kb. egészen egy évvel ezelőttig totál azt hittem, hogy horror (ezer hála kankámnak, aki végre elhozta az Aufklärungot az életembe
) Nem nevetni, én is tévedhetek
Na, elég is sztoriból, visszatérve a filmre, mindenkinek, aki eddig nem látta, csak ajánlani tudom.
10/10
Ha most azt mondanám, hogy ez is egy tipikus Tim Burton film (értsd: kitűnő sztori, kitűnő színészek, kitűnő rendezés), akkor nagyon sablonos lennék?
Egyébként meg teljesen le vagyok döbbenve, hogy ez hogy maradt ki eddig.
Na, elég is sztoriból, visszatérve a filmre, mindenkinek, aki eddig nem látta, csak ajánlani tudom.
10/10
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Domcicc,
kriszti145,
Fruzsi26,
UnhappyMeals,
AmyVie,
pillajunior,
tya04,
Bogszics
2011. december 18. 10:50
Túl a barátságon
Régóta ért már, hogy megnézem ezt a filmet, de csak most lett a terv megvalósítva. (Mióta nem nézem az X-Faktort...
) Nekem nagyon tetszett a film!!Tényleg: egy olyan témát boncolgat, amit nem sokan mertek megtenni. Örülök, hogy olyan nagyon valóságszaga volt az egésznek. A rendezés jó, (Ang Lee megérdemelte az Akadémia díját) a színészi játék pedig egyszerűen fantaszikus!!
Heath Ledger nagyon szépen játszott, de nekem itt Jake Gyllenhaal vitte a prímet, sokkal karakánabb és hangsúlyosabb volt a játéka. De ezzel nem értékeltem le Ledger-t, hiszen ő is hihetetlen volt!!!
Egyvalamit hiányoltam: a feleségek érzéseit és gondolatait jobban megmutathatták volna. Tudom, hogy a film nem erről szól, de én azért szívesen megfigyeltem volna ezt is. Szenzációs film, minden elismerésem a stábnak!!
10/10
Régóta ért már, hogy megnézem ezt a filmet, de csak most lett a terv megvalósítva. (Mióta nem nézem az X-Faktort...
10/10
2011. december 18. 11:13
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Az illuzionista
Nagyon bírtam a kép világát, csakúgy mint a Bellevillének. De azt hiszem, az illuzionista témája sehol sincs a Bellevilléhez képest. A végén már elcsépelt lett, túl sok érzelem volt benne.
6/10
Nagyon bírtam a kép világát, csakúgy mint a Bellevillének. De azt hiszem, az illuzionista témája sehol sincs a Bellevilléhez képest. A végén már elcsépelt lett, túl sok érzelem volt benne.
6/10
2011. december 18. 12:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Barátság Extrákkal
Ez nagyon jó volt
Igazából mikor megtudtam hogy Justin lesz a főszereplő, akkor már éreztem hogy nem csalódhatok
A srác nagyszerű énekes és ügyes színész is
Volt benne jó pár vicces szituáció, és jó pár olyan dolog is ami teljes mértékben igaz a való életre
Tetszett
9/10
Ez nagyon jó volt
A srác nagyszerű énekes és ügyes színész is
Volt benne jó pár vicces szituáció, és jó pár olyan dolog is ami teljes mértékben igaz a való életre
Tetszett
9/10
2011. december 18. 12:36
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.18. 11:13)
Az illuzionista
6/10
6/10
Nekem pont az tetszett benne, hogy sok az érzelem. Beszélnek vagy 4 mondatot, a többi az arckifejezés és a szemek mondanivalója. Amíg nem láttam ezt, a Wall-E volt a kedvencem, de azóta nálam ez az első. Remek képivilág és ténylegesen kivételes darab. Sírtam rajta, mint egy bőgőmasina. Ezért van az, hogy még csak 2szer láttam de nem tervezem ismét megnézni az eljövendő 3 évben. Nekem amúgy felkeltette érdeklődésem a könyv, ami alapján készült, de még angol nyelven sem találtam sehol
tya04
2011. december 18. 12:45
|
|
Fruzsi26 |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.18. 12:36)
Nekem pont az tetszett benne, hogy sok az érzelem. Beszélnek vagy 4 mondatot, a többi az arckifejezés és a szemek mondanivalója. Amíg nem láttam ezt, a Wall-E volt a kedvencem, de azóta nálam ez az első. Remek képivilág és ténylegesen kivételes darab. Sírtam rajta, mint egy bőgőmasina. Ezért van az, hogy még csak 2szer láttam de nem tervezem ismét megnézni az eljövendő 3 évben. Nekem amúgy felkeltette érdeklődésem a könyv, ami alapján készült, de még angol nyelven sem találtam sehol 
Én a Bellevilléhez hasonlítottam, és hozzá képest szerintem nem volt egy nagy kunszt.
ophely88
2011. december 18. 17:07
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.12.17. 15:28)
Borzasztóan túlértékelt film, túlértékelt színészekkel.
Szemekbe zárt titkok
Mit is mondhatnék.. Jó ideje keresem, igazából az első tíz percét pedig már láttam több, mint egy éve. Most végre megjelent.
A Bíbor folyók óta nem volt részem ilyen frappáns élményben, avagy újabb bizonyíték arra, hogy a legjobb filmek nem az álomgyárban születnek. Eredeti nyelven külön élvezetet nyújt, zseniális megoldásokkal: a stadion-jelenet, a feszültség a liftben, és persze a főszereplők remek alakításai. Bang, az Oscar jó helyen landolt.
10/10
2011. december 18. 17:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Perfect Sense
Fél évig morogtam, hogy miért nem jelenik már meg ez a film DVD-n és miért csak Film Fesztiválokon lehet látni. Mostmár tudom miért. Érthető, hogy miért nem tervezik a DVD megjelenést. Ilyen nehéz lefolyású produkciót a tavalyi Single Father sorozat óta nem láttam, még a Melancholiát is könnyebb volt feldolgozni. A rendező, David Mackenzie akit nem csippantottam, mikor összehozta Ewan és Tilda Swinton legrosszabb filmjét, a Young Adam-et 2003-ban. Látván ezt az újfent megrázó filmjét, jó úton halad, hogy megbocsássam neki azt, amit a Young Adam művében alkotott. Érdekes megvilágítás egy katasztrófafilmnek. Lényegében katasztrófafilm melódrámával és tanúlságokkal. Nem tudom van-e igazságalapja, amennyiben van, az elhangzott kb 30 percnyi narrátori szöveg egy komoly 2X45 perces biológia órának felel meg. Ilyen egy skandináv vírusfilm brit melódrámával.
Susan (Eva Green) alakítása engem meggyőzött, eddig nem bírtam a fejét valamiért. Epidemiológusként dolgozik és megismerkedik egy séffel, Michael-lel (Ewan McGregor). Kitör egy járvány, az emberek nem ízlelnek többé, semmilyen illatot és szagot nem éreznek, düh és síró rohamaik vannak, szabályosan elszabadul a pokol, vesztegelő tevék Glasgow útjain
Új nézőpont. Ne magával a probléma gyökerével foglalkozzunk, hanem maradjunk emberek és úgy próbáljuk meg túlélni, lesz ami lesz címszóval. Nem muszáj versenyt futni az idővel vagy megmenti a világot. Az emberi kapcsolatok már már szatírikus ábrázolása nálam már enyhén szólva is sok(k). Jó film, Ewan megint hatalmasat alakított, így embert még nem láttam filmben díszletet törni, ahogyan ő csinálta.
Csak telihassal ajánlott megnézni, nálam kissé betette a kaput amit láttam, csodálkozom, hogy egy állatvédő vagy járványügyi/egészségügyi szervezet miért nem emelte fel a hangját a látottak ellen. Sok szervezetnek lenne mibe belekötni, látván a filmet ...
Kicsit megijedtem, mert nincs hozzá felirat, de Ewan sokat vesztett eredeti akcentusából ezért igazán nem nehéz megérteni amit mond.
10/9
Fél évig morogtam, hogy miért nem jelenik már meg ez a film DVD-n és miért csak Film Fesztiválokon lehet látni. Mostmár tudom miért. Érthető, hogy miért nem tervezik a DVD megjelenést. Ilyen nehéz lefolyású produkciót a tavalyi Single Father sorozat óta nem láttam, még a Melancholiát is könnyebb volt feldolgozni. A rendező, David Mackenzie akit nem csippantottam, mikor összehozta Ewan és Tilda Swinton legrosszabb filmjét, a Young Adam-et 2003-ban. Látván ezt az újfent megrázó filmjét, jó úton halad, hogy megbocsássam neki azt, amit a Young Adam művében alkotott. Érdekes megvilágítás egy katasztrófafilmnek. Lényegében katasztrófafilm melódrámával és tanúlságokkal. Nem tudom van-e igazságalapja, amennyiben van, az elhangzott kb 30 percnyi narrátori szöveg egy komoly 2X45 perces biológia órának felel meg. Ilyen egy skandináv vírusfilm brit melódrámával.
Susan (Eva Green) alakítása engem meggyőzött, eddig nem bírtam a fejét valamiért. Epidemiológusként dolgozik és megismerkedik egy séffel, Michael-lel (Ewan McGregor). Kitör egy járvány, az emberek nem ízlelnek többé, semmilyen illatot és szagot nem éreznek, düh és síró rohamaik vannak, szabályosan elszabadul a pokol, vesztegelő tevék Glasgow útjain
Csak telihassal ajánlott megnézni, nálam kissé betette a kaput amit láttam, csodálkozom, hogy egy állatvédő vagy járványügyi/egészségügyi szervezet miért nem emelte fel a hangját a látottak ellen. Sok szervezetnek lenne mibe belekötni, látván a filmet ...
Kicsit megijedtem, mert nincs hozzá felirat, de Ewan sokat vesztett eredeti akcentusából ezért igazán nem nehéz megérteni amit mond.
10/9
2011. december 18. 17:10
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Flört / Flirting
Boscorelli
2011. december 18. 17:41
|
|
Fruzsi26 |
|
Az ördög háromszöge
Érdekes, érdekes. A közepénél egyfolytában azt mormoltam, hogy de nem lennék a két főszereplő helyében. Főleg Miával nem cseréltem volna helyet, mindenesetre nem akarom lelőni a "poént". Nagyon jó színészekkel feldobott mozi. Elképesztő, hogy Isabelle Adjani mennyire ki tudja kerekíteni a szemeit...
10/10
Érdekes, érdekes. A közepénél egyfolytában azt mormoltam, hogy de nem lennék a két főszereplő helyében. Főleg Miával nem cseréltem volna helyet, mindenesetre nem akarom lelőni a "poént". Nagyon jó színészekkel feldobott mozi. Elképesztő, hogy Isabelle Adjani mennyire ki tudja kerekíteni a szemeit...
10/10
saii
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.