Csak az a baj vele, hogy angol..
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. december 12. 20:15
|
|
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline
|
Dr.Horrible's Sing-Along Blog 10/10
2011. december 13. 10:27
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Úgy tűnik, a hétvégén Justin Timberlake filmeket sikerült kifognom.
Közösségi háló
Érdekes film, egyszer érdemes megnézni, de többször nem. A színészek jók benne, és meglepődve vettem észre, hogy Brenda Song is játszik benne.
7/10
Lopott idő
Jó ötlet, az idő, mint fizetőeszköz. Nekem, személy szerint, tetszett, de azért nem egy kiemelkedő mozi. Viszont egy nagy bakit hagytak benne: Amanda rengeteget rohant...de akkora magassarkúban? Nem tört ki szerencsétlen bokája?
Mondjuk a transformers 3 után, ahol a főszereplő csaj magassarkúban ugrált egyik omladozó házról a másikra, majd megúszta karcolás nélkül, nem lepődök meg...
8/10
Közösségi háló
Érdekes film, egyszer érdemes megnézni, de többször nem. A színészek jók benne, és meglepődve vettem észre, hogy Brenda Song is játszik benne.
7/10
Lopott idő
Jó ötlet, az idő, mint fizetőeszköz. Nekem, személy szerint, tetszett, de azért nem egy kiemelkedő mozi. Viszont egy nagy bakit hagytak benne: Amanda rengeteget rohant...de akkora magassarkúban? Nem tört ki szerencsétlen bokája?
8/10
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 13. 15:46
|
|
N.Dobrev |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 1289 Csatolások: 670 Azonosító: 163475 offline
|
Meabn Girls már azt se tudom,hogy mennyiszer néztem már meg
House Of Wax
2011. december 13. 18:28
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Melancholia
Az utánozhatatlan Lars von Trier. Nem lehet kommentálni, lelkileg megterhelő (mondjuk az Antikrisztus faktorától távol áll), a művészfilmesek egyik nagyjának remekműve. Kirsten Dunstot (úr isten, de fáradt vagyok, szegényt elkereszteltem Stewartnak) még mindig nem csípem, ettől függetlenül tökéletesen beillett az atmoszférába, az ezúttal kevésbé durva (de megint jó) karakterű Charlotte Gainsbourg.
Holt költők társasága
Kapitányom, kapitányom...
Mindkettő 10/10, csak másképpen.
Az utánozhatatlan Lars von Trier. Nem lehet kommentálni, lelkileg megterhelő (mondjuk az Antikrisztus faktorától távol áll), a művészfilmesek egyik nagyjának remekműve. Kirsten Dunstot (úr isten, de fáradt vagyok, szegényt elkereszteltem Stewartnak) még mindig nem csípem, ettől függetlenül tökéletesen beillett az atmoszférába, az ezúttal kevésbé durva (de megint jó) karakterű Charlotte Gainsbourg.
Holt költők társasága
Kapitányom, kapitányom...
Mindkettő 10/10, csak másképpen.
2011. december 13. 18:30
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
Nagyon jó kis film, nem lehet megunni.
10/10
Nagyon jó kis film, nem lehet megunni.
10/10
9 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
csicsi20,
funny18,
SmileyZ,
House Of Wax,
kriszti145,
BunnyGirl,
Rihannna,
duracell
2011. december 14. 17:52
A barátnőm pasija
Átlagos történet, semmi poén. Egész végig az járt a fejemben, mekkora lotyó a csaj, de a végén jól meglepődtem. Egy pillanatig nem is tudtam, mi a fene van. De nem vágott földhöz.
5.5/10
Átlagos történet, semmi poén. Egész végig az járt a fejemben, mekkora lotyó a csaj, de a végén jól meglepődtem. Egy pillanatig nem is tudtam, mi a fene van. De nem vágott földhöz.
5.5/10
2011. december 14. 23:18
Sátánka
Csak szerintem örökzöld klasszikus ez a film, amit nem lehet nem szeretni? Most mégis úgy érzem, valami változott. Persze, aki nem látta, és nem szereti, az valószínűleg nem ember, de ennél gagyibb alkotást aligha találni. Igazi szenvedés volt, pedig azt hittem, imádom. Rhys Ifansért megérte sokadjára végigszenvedni, elvégre itt szerettem meg. Csak tudnám, miért
3/10
Csak szerintem örökzöld klasszikus ez a film, amit nem lehet nem szeretni? Most mégis úgy érzem, valami változott. Persze, aki nem látta, és nem szereti, az valószínűleg nem ember, de ennél gagyibb alkotást aligha találni. Igazi szenvedés volt, pedig azt hittem, imádom. Rhys Ifansért megérte sokadjára végigszenvedni, elvégre itt szerettem meg. Csak tudnám, miért
3/10
2011. december 15. 00:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.14. 23:18)
Sátánka
3/10
3/10
Azt a filmet láttad már, amiben a tesójával ikreket játszik?
2011. december 15. 11:13
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nagydumás kiscsajok
A kedvenc Brittany Murphy filmem.Imádom.
Nem is tudom mikor láttam először,de egyből megszerettem.
Lehet rajta sírni,nevetni.Brit állati jó színésznő volt,imádni való,csodálatos ember.Annyira sajnálom,hogy már nem lehet velünk.
Dakota Fanning is remek alakítást nyújtott.Milyen pici volt még a filmben.
10/10
A kedvenc Brittany Murphy filmem.Imádom.
10/10
2011. december 15. 14:41
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
9
Nekem tetszett...szerintem jó film volt
10/9
Nekem tetszett...szerintem jó film volt
10/9
2011. december 15. 14:48
127 Óra
Már láttam egyszer a filmet, de egyszerűen MEGUNHATATLAN!!
A film története nagyon megrázó és egy fantasztikus embert mutat be. Aron Ralston a legmegfelelőbb példaképek egyike, James Franco pedig méltó volt a sportoló eljátszására.
Éveink egyik legnagyobb színésze, szerintem megérdemelte volna az Oscart!!! Én nagyon szeretem ezt a filmet, ríkatós meg minden, de csakis ajánlani tudom!!!
Már láttam egyszer a filmet, de egyszerűen MEGUNHATATLAN!!
2011. december 15. 15:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Mivel betegeskedem volt időm újra nézni pár filmet
Megint 17
Mikor megtudtam mi lesz az alapsztorija kicsit féltem, hogy nem lesz sikeres, mivel lerágott csont, de ez hatalmas csalódás volt
Abban biztos voltam hogy Zac jó lesz benne
de a film is remek lett. Annyit nevettem már rajta, és már vagy 50X láttam, de nem bírom megunni
Thomas pedig hatalmas figura
10/10
Nász-Ajánlat
A másik örök kedvenc
Kedvenc színésznőmben sosem csalódok
Bizony, Sandra zseniális színésznő
És akkor még ott van ugye Ryan Reynolds
Anyum mindig azt mondja hogy " nincsen tökéletes pasi" . Hát tudjátok mit, Ryan tökéletes
Már többször is megbizonyosodtam róla
Színészileg is elképesztő forma
10/10
Mezsgye
Nagyon szeretem Ian-t, és Kristen is a kedvenceim közé tartozik, de ez a film nem lett túl jó
Általában a Japán-Kínai beütésű filmektől szó szerint kiver a víz, de ettől még csak nem is féltem
5/10
Burlesque
Jaj, nagyon szeretem ezt a filmet
A zenék, a színésznők és természetesen Cam
Minden passzol benne
10/10
Sziklák Vére
Most visszanézve már nincs akkor rajongásom a film iránt
Nagyon szeretem Tad-et, kevés filmben láttam ( szám szerint kettőben ) és talán emiatt láttam többet ebben a filmben. Nem azt mondom hogy nézhetetlen, de tény hogy nem is olyan jó mit ahogy emlékszem
5/10
Megint 17
Mikor megtudtam mi lesz az alapsztorija kicsit féltem, hogy nem lesz sikeres, mivel lerágott csont, de ez hatalmas csalódás volt
10/10
Nász-Ajánlat
A másik örök kedvenc
És akkor még ott van ugye Ryan Reynolds
10/10
Mezsgye
Nagyon szeretem Ian-t, és Kristen is a kedvenceim közé tartozik, de ez a film nem lett túl jó
5/10
Burlesque
Jaj, nagyon szeretem ezt a filmet
10/10
Sziklák Vére
Most visszanézve már nincs akkor rajongásom a film iránt
5/10
2011. december 15. 15:23
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Az utazó
Sokak egyenesen rajongnak ezért a filmért...szerintem pedig egy hatalmas katyvasz. Az első percekben kitaláltam a csattanóját, és onnantól a világ egyik legunalmasabb filmjévé vált. Depp jól játszott benne, valamint Velence...mesés.
Angelina Joliet viszont rettentő színésznőnek tartom, és ráadásul csúnyának is. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de mit lehet csinálni...
2/10
Sokak egyenesen rajongnak ezért a filmért...szerintem pedig egy hatalmas katyvasz. Az első percekben kitaláltam a csattanóját, és onnantól a világ egyik legunalmasabb filmjévé vált. Depp jól játszott benne, valamint Velence...mesés.
2/10
2011. december 15. 17:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.15. 15:23)
Az utazó
Angelina Joliet viszont rettentő színésznőnek tartom, és ráadásul csúnyának is. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de mit lehet csinálni...
2/10
2/10
Láttad volna az Anthony Zimmert
ophely88
2011. december 15. 20:22
|
|
Fruzsi26 |
|
Idézet (tya04 @ 2011.12.15. 17:29)
Láttad volna az Anthony Zimmert 
Hallottam már róla, jó néhányszor láttam az előzetesét. De ugyan olyan a sztorija mint az utazónak, nem? Legalább Sophie Marceau játszik benne...
tya04
2011. december 15. 20:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.15. 20:22)
Hallottam már róla, jó néhányszor láttam az előzetesét. De ugyan olyan a sztorija mint az utazónak, nem? Legalább Sophie Marceau játszik benne... 
Az Utazó az Anthony Zimmer remake verziója
2011. december 15. 20:55
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.15. 20:26)
Az Utazó az Anthony Zimmer remake verziója
Meg is látszik

Az előbbi egy nagyon korrekt francia thriller, de az Utazó inkább giccsmonstrum.
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.