Idézet (tya04 @ 2011.11.27. 14:21)
Jaj ne is mondd!

Amúgy most az Elefántembert fogom megnézni, láttad?
Nem.
Én viszont Ewan McGregor napot tartok ám
Scenes of a sexual nature
Talán a megjelenés évében (2006) vagy azután néztem meg életemben először és akkor nem tudtam értékelni ezt a filmet. Kis hülye voltam még akkor. Nem tetszett, ahogyan a film megközelíti a szexualitás témáját, nem értettem benne a humort és nem értékeltem a drámai vonalat. Ez most megváltozott. Évekkel ezelőtt alig vártam, hogy vége legyen, nagyon nem tetszett a film, éretlen voltam a filmre.

Nem vagyok rá büszke, de ez van.
A történet idős és fiatal párok beszélgetésein keresztül mutatja be, hogy a szexualitás mennyire ott van mindenhol a levegőben és hogy meg kell tanulni együttélni azzal, amit a Sors nekünk szán, elfogadni a melegek jogait stb. Dráma és komédia egyben, még mindig nem a legjobb film ever de most már többre értékelem a tartalmát és elgondolkodtató a mögöttes mondanivaló. Én, barom.

Ez még az a film, amiben Tom Hardy fiatalocska még, jól nézett ki és volt akcentusa, tehetsége akkor sem volt túl sok, tehát nem vesztettünk sokat azzal, hogy beadta a derekát gagyi popcorn filmekhez. Ewan McGregort viszont nem értem. Mikor veszi már észre valaki, hogy ez az ember több annál, mint aminek az emberek hiszik? Rengetegszer bizonyított már. Egy rendező betehetné végre egy olyan drámába, aminek a vége egyértelmű és életszagú, mert neki ott lenne a helye.

Hogy meleg pasasként pattogott negyedóráig hogy gyereket akar adoptálni, nos, minden elismerésem azon színészek előtt, akik jól tudnak meleget játszani, de ha már ennyire komoly a mögöttes tartalom, miért nem dolgozták ki jobban a karaktert?

Úgy festett a filmben mint egy hisztis 21-ik századi divatmajom, aki olyan, mint egy gyerek. 'Neki is van csoki, nekem is kell.'

Láttad már a filmet? Díjnyertes múvi bár én ennek személyszerint nem adtam volna. Másfél óra nem elég ennyi pár és azon karakterek rendes kibontakoztatására

Olyan volt, mintha valaki kamerával követte volna őket és egy iskolai projekthez összevágta volna a felvételeket, kialakítva belőle egy történetet, mint egy nagy puzzle kirakva, amiből hiányzik néhány darab vagy letört néhánynak az oldala így már nem passzolnak bele a képbe