Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 21. 18:13 #3281
- törölt felhasználó -    
Cowboyok és űrlények / Cowboys & Aliens (2011)

Számomra nagy csalódás volt ez a film és nagy kínzás az a 118 perc. Ennél jobb filmet is láttam már és komolyan ennél rosszabra nem is tudták volna megcsinálni. Én Olivia miatt néztem meg és teljes mértékben elégédett voltam az ő alakításával, ám a többiről ugyanezt nem mondhatom el.

6/10
2011. november 21. 18:16 #3282
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Emlékezz a titánokra
Éhség
Kell bármit is hozzáfűznöm? Mindkettő 10/10
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, DaveChris, Boscorelli, pillajunior, janet7
2011. november 21. 18:20 #3283
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Hajnalhasadás

Anyával ma néztük meg.Először is jöjjön a rossz:
-sok volt benne az unalmas rész
-Jacob szemszögéből sok mindent kihagytak,az autós rész hiányzott nekem a legjobban mikor keresne magának valakit,plusz jó lett volna ha benne lettek volna a Rosalieval való vitái,mert nem igazán volt olyan a filmben
- Az egyik jelenet nagyon meseszerűre sikeredett,ha bár anyának az a rész tetszett a legjobban,és nekem is..
-Voltak olyan dolgok amit ha valaki nem olvasta a könyvet mint pl anya akkor nem értette.
Jó részek:Na ezt nem sorolom fel,de elég annyit mondanom,hogy Jacob vagyis Taylor ért a legtöbbet a filmben,és az első egy órában alig volt benne.Azért voltak részek amikor észrevettem,hogy jól jönne egy zsebkendő,mint az esküvői résznél is,vagy mikor úgy néz ki,hogy Bella meghal,és az a kétségbeesés amit Edwardon láttam...Rob nagyon jól játszott ott.
Azért összességében jó film volt,a legjobb pontot azok érdemelnék akik úgy elváltoztatták Bellát.Amúgy se egy szépség a csaj,de ahogy a filmben kinézett. blink.gif Tényleg úgy nézett ki mint aki haldoklott.
Vagyis akármennyi rossz is volt benne,muszáj a legjobb pontot adnom a résznek.

10/10
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, Twilight6
2011. november 21. 18:28 #3284
- törölt felhasználó -    
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal/ A Cinderella Story: Once Upon a Song

Nekem tetszett ez a feldolgozás, Lucy aranyos, mint mindig és a hangja sem rossz.
4 felhasználónak tetszik: csicsi20, Domcicc, funny18, Adrianna
2011. november 21. 18:34 #3285
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Hajnalhasadás heart.gif heart.gif thumbsup.gif
2011. november 21. 18:44 #3286
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Melancholia

Nehéz megfogalmazni... egyik legjobb film, amit eddig láttam meghajolo.gif gyönyörű képi világ, hihetetlen sztori, zseniális az egész..felejthetetlen, értelmes véleményt nem is tudok alkotni..

10/10

Karib-tenger Kalózai-A Fekete Gyöngy Átka

10/9, most nincs kedvem ezt is értékelni...
7 felhasználónak tetszik: Adri98, pillajunior, janet7, ophely88, Domcicc, funny18, tya04
2011. november 21. 20:07 #3287
saii
saii

StátuszDon't look away!
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Twilight - Breaking Dawn

A könyvek közül ez a kedvenc kötetem, de a film alkotóinak ismét sikerült jól elcseszniük, eddig négyből négy alkalommal, ehhez már tényleg tehetség kell. dry.gif Rettenetesen unalmas volt, a közel két órás filmből kb. másfél órán keresztül bámulhatjuk Bella és Edward nyűglődéseit, a többiek épphogy csak fel-feltűntek a vásznon. Nekem nagyon hiányoztak a könyvben olyan jól megírt Rosalie-Jacob jelenetek, vagy, hogy hogyan alakul a "száműzött" farkasok kapcsolata a Cullen családdal. A sok nyál, és csöpögés helyett ezt is felvázolhatták volna az alkotók.
Ez számomra 3/10..plusz egy pontot felszámoltam a sminkeseknek és maszkmestereknek, az ő munkájuk legalább ért valamit. És ha legközelebb beülnék egy Twilight filmre, valaki csapjon fejbe, hogy ne tegyem. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ozoli
2011. november 21. 20:09 #3288
Ziitta
Ziitta
visszatérő vendég

StátuszNe hazudj, úgysem hiszek neked.. :]
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 155438
Végső állomás 2. :]
Szimpla unaloműzés céljából, az 5. része jobb, de ez is megteszi
10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98
2011. november 21. 20:36 #3289
- törölt felhasználó -    
A fantom (1996)
Szeretem a gagyi filmeket. Jobbra emlékeztem. Sokkal jobbra. Ez a produkció gyerekkorom egyik kedvence volt, de ma rájöttem, mennyire unalmas. Mindenesetre a grafika még mindig jobb, mint A múmia visszatér-ben. smileeee.gif Nem valami nagy szám, viszont.. annyira nincs szívem lepontozni, hiszen itt szerettem bele Billy Zane-be, aki fantasztikus színész. Könnyen belopta magát a szívembe, és jó volt újra látni.
6/10
2011. november 21. 23:29 #3290
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Testvérbosszú 10/10 meghajolo.gif
Sean wub.gif Még a második részt nem láttam, de lassan azt is megnézem. Remélem nem lesz nagy csalódás rolleyes.gif
2011. november 21. 23:32 #3291
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.11.21. 18:44)
Melancholia
Nehéz megfogalmazni... egyik legjobb film, amit eddig láttam meghajolo.gif gyönyörű képi világ, hihetetlen sztori, zseniális az egész..felejthetetlen, értelmes véleményt nem is tudok alkotni..

Ugye, hogy ugye? biggrin.gif Két nap, aztán te is tudsz róla mit írni. Én a múlt héten jártam ám így. Micsoda vége lett a filmnek, micsodi képi hatás, mi a csudi megvalósítás ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. november 22. 08:41 #3292
- törölt felhasználó -    
Közönséges bűnözők 10/8,5-9 (bizonytalan vagyok)

Igazi mestermű, oltári magas szintre emeli az stíluselemek ötvözését.
Egy igazi akció, pont megfelelő thriller, misztikum és film noir elemekkel, nagyon jó kis elegy.
Mitől is mondható zseniális filmnek a Közönséges bűnözők? Az időben ugráló történetvezetés, az ebből adódó kusza kezdés, a rengeteg kiváló szereplő játéka, az elbeszélésmód, a kitűnő vágások, Kevin Spacey játéka, Stephen Baldwin élete szerepét játssza, illetve a kimért, örökké cool angol ügyvéd, Kobayashi. Benicio del Toro akcentusa* meg zseniális.
Illetve Keyser Soze lénye messze az átlagos krimi-thrillerek fölé emelik a filmet. A fordulatos történet a duplacsavarával a végén kétségtelen, hogy a 90's évek egyik legjobb filmjévé teszi a filmet, ami mai szemmel is szenzációs alkotás. A közönséges bűnözők egy részletesen kidolgozott krimi, ami végig fenntartja a feszültséget az emberben, de gondolom a fanyalgók találnak benne hibát. Brian Singer mesterműve a rendező és a forgatókönyvíró munkájának köszönhetően minden idők egyik (ha nem A) legjobb műfajfilmje, igazi klasszikus, melynek fénye lassan 16 év alatt csak még ragyogóbbá vált, és aligha fog valaha is elhalványulni. Így legyen!
A film egyébként csakis eredeti nyelven ajánlott!
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, CandUs, DaveChris, tya04
2011. november 22. 08:56 #3293
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Breaking Dawn rohog.gif Ezt a véleményt a Twinformra írtam, de bemásolom ide is, hátha érdekel valakit...

Azt még fontos tudnotok, hogy 1 évvel ezelőtt totális Alkonyat függő voltam, úgyhogy akkor csinálhattak volna akármilyen szar filmet, nekem az is tökéletes lett volna.

Szerintem Bill Condon nem jó rendező. (ne kövezzetek meg!) Nekem már a Dreamgirls sem tetszett, de ezt a filmet azért jobban élveztem.

Amik kifejezetten tetszettek:
1. Álombeli esküvő. Szerintem az sokkal inkább Bellásabb volt. Amikor olvastam a könyvet, én pont így képzeltem el. Kristen haja, sminkje, ruhája egyszerűen tökéletes volt.
2. Kristen elmaszkírozása. Amikor ott fekszik a Cullen házban a kanapén, szabályosan megijedtem tőle. Annyira jól megcsinálták.
3. A köszöntőbeszédek. Emmetten szakadtam, mekkora egy fazon volt ott a színpadon. Charlie pedig még jobb volt. Reneé és Esmé is kitettek magukért. Edward olyan tipikus Edward volt a számomra. Talpig úriember.
4. A nászutas rész. Az volt a film egyik tetőpontja. A szex jelenetek igényesek voltak, nem hiszem, hogy több kellett volna.
5. A bevésődés. Rengeteget gondolkodtam azon, hogyan fogják megcsinálni, de ebben nem csalódtam.
6. Amikor Bella már az átváltozás végén van és visszatér belé az élet. Az is ütősre sikeredett.

Amivel úgy el-elvoltam:
1. Az igazi esküvő. Nem mondom, hogy csúnya volt, mert akkor hazudnék, de én nem éreztem azt a pluszt, amit kellett volna. Amikor mondták a színészek, hogy ilyen-olyan szép, stb... én valami másra vártam. Úgy érzem, ennek az egésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A kevesebb néha több.
2. A film legnagyobb tetőpontja (mert szerintem több is van) a szülés. Ott is volt valami hiányérzetem, de egyszerűen nem tudom megmondani, mi volt az. Lehet, hogy a könyvben azt a részt újra elolvasom ma.
3. Amikor a méreg terjed Bellában szét. Egy kicsit biológia óra feelingje volt az egésznek.

Ami nem tetszett:
1. Azok a farkasok. Az Eclipsben sokkal jobban kidolgozottabbnak, hitelesebbnek éreztem őket. Néhol olyan volt, mintha egy tanuló animátor (remélem ez jó szó :S) készítette volna őket.
2. Irina szereplése az esküvőn. Szerintem nem kellett volna ott lennie és milyen már az, hogy megemlítenek egy, a második filmben meghalt szereplőt?! Az a rész nem illett bele az egészbe.
3. A túlzott aprólékosság. Voltak helyzetek, ahol ez már sok volt.

A színészekről:
Kristen sokkal jobban teljesített, mint az előző három filmben együttvéve, bár volt, ahol hiányoltam még több érzelmet.
Taylor egyszerűen lenyűgözött. Nem vártam tőle ennyit. Rajta látszik leginkább a fejlődés, amin keresztülment. Annyira át tudtam érezni az érzelmeit, hogy az valami eszméletlen.
Rob... Hát hogy is mondjam. Szerintem ő maradt azon a szinten, ami egy ilyen filmhez elég.

Cullenek: Végre úgy éreztem, hogy ők is benne vannak a képben, főbb szereplők, nem csak úgy vannak, mint hal a vízben. Úgy örültem, hogy Esmé is több szerepet kapott. Nála látszott igazán ez a vámpír-anya ellentét. A hajak... hát nem is voltak annyira katasztrofálisak (lásd Carlisle) mint a képeken. Amikor aelőször megláttam a promókat, azt hittem, hogy sikítva rohanok el a számítógép elől.

Zene: Voltak fenntartásaim, amikor megtudtam, hogy Carter Burwell kapta meg a filmnek a megzenésítését. Kellemeset csalódtam. Az Alkonyat score-t nem igazán szeretem, talán a vadsága miatt. Ebben a filmben viszont sokkal lágyabb volt a zene, muzikálisabb, összetettebb az egész. Kifejezetten plusz pont, hogy belevitte a nagyzenekari hangszereket is, nem csak dob, zongora, hárfa meg gitár szólt. Nagyon megdobta a film hangulatát. (megjegyezném, kíváncsi lennék, hogy Alexandre Desplat milyen zenét tudott volna ehhez komponálni, mert nekem a 2. rész zenéje a kedvencem)

Összességében egész jó film született, így végiggondolván többet kaptam, mint amire számított és vártam. 10/6
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Ziitta
2011. november 22. 09:00 #3294
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Idézet (ophely88 @ 2011.11.20. 10:34)
Nem, nem ezen.  rohog.gif Én úgy tudom, Daniel bele is ment volna, csak a Warner Bastards ( rohog.gif) mondta, hogy nem. A könyvben másabb volt ez a jelenet. Sokkal átütőbb, érzelmesebb és tartalmasabb, a filmben nekem hézagpótló jelenetnek tűnt és nem sikerült visszaadni a könyvbéli jelenetet de számomra nem is ez volt a legnagyobb csalódás, hanem a Ron és Hermione közti csók illetve Voldemort halála. Valahogy egyiket sem így képzeltem el.  mellow.gif

Egyetértek! Én nagyon szeretem a HP könyveket és filmeket egyaránt, de Voldemort halálát nagyon elrontották. És igen, a Ron-Hermione csók alig volt valami. Ennek is a promo időszakában nagyobb volt a füstje, mint a lángja dry.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 22. 09:03 #3295
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Idézet (Norah @ 2011.11.20. 18:50)
Az angol beteg 10/9,5
Ez a film nem véletlenül kapott 9 Oscar-díjat. Remekmű, minden manír és ömlengés nélkül.
Kevesen tudnak életről, elmúlásról, szerelemről ilyen árnyalt filmet készíteni. A régi mesterművekre emlékeztetett az aprólékos kidolgozás, a hiteles helyszín, a mikrorealizmus.
A film magyar vonatkozásának nagyon örülök, mert a magyar ebben filmben nem fasisztát jelent, aki deportálja a zsidókat, ezenfelül másra nem képes.
Nagyon jó történet, zseniális színészek, szóval nagyon gyönyörű film, viszont nekem hiányzott belőle az a nagybetűs: "katarzis".

Egyik kedvenc filmem. Már szerintem milliószor láttam.
2011. november 22. 13:48 #3296
- törölt felhasználó -    
A barátnőm pasija / My Girlfriend's Boyfriend (2010)

Izgalmas és teli romantikával volt ez film, fantasztikus alakítás ismét Lyssa részéről, és jobban megkedveltem Christophert is. Valami megfogott engem ebben a filmben.

10*/10
2011. november 22. 17:38 #3297
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Barátság Extrákkal

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre.Először úgy vettem észre,hogy sok embernek tetszik,aztán mikor megérkezett hozzánk egy csomó rossz véleményt olvastam.
Nekem viszont nagyon tetszett.Szerintem minden jó volt benne.Mila annyira gyönyörű nő,és tehetséges is,és végre megváltozott a véleményem Justinról.Eddig akármit csinált nem bírt nálam bevágódni,de ebben a filmben nagyon bírtam. smileeee.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, Adrianna
2011. november 22. 17:45 #3298
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
Fertőzés...
Nekem nagyon tetszett! smileeee.gif
2011. november 22. 18:01 #3299
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
http://img.movieberry.com/static/photos/8094/1239108782_midi.jpg

Éjszakai vonat / Night Train (Leelee Sobieski…) drool.gif drool.gif drool.gif
2011. november 22. 20:00 #3300
Adry87
Adry87
visszatérő vendég

Státusz"I'm gonna feel guilty about this"-Damon
Hozzászólás: 337
Csatolások: 12
Azonosító: 116665
Alkonyat-Hajnalhasadás 1. rész

Már nagyon vártam ezt a filmet, és nekem nagyon tetszett az elejétől a végéig.nagyon jól felépítették az eseményeket.Nem unatkoztam egy percig sem.Bella átváltozása nagyon jóra sikerült, mert tényleg olyan szörnyen nézett ki, mint aki mindjárt meghal.Rob pedig jól hozta a szerepét, ahogy aggódik Belláért és az elején nem akarta a gyereket, de aztán mégis. A kétségbeesett arc nagyon hiteles volt, hogy elveszíti a szerelmét.A vége pedig olyan volt amilyet vártam, felkeltették a rajongók kíváncsiságát és hogy alig várják majd a következő részt, akárcsak én.Azért annak örültem volna ha a Cullen család többi tagja nagyobb szerepet kap, de nekem így is a legjobb rész az első után.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Meisan, Ziitta
710 oldal 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!