Idézet (Norah @ 2011.11.28. 09:46)
Emlékezz a titánokra! 10/8
Szép film az emberségességről, összetartozásról és összetartásról. Mélyen elgondolkodtató.
Az biztos. Egyetértek.
Igazság szerint, ha valaki kérdezi tőlem, a kedvenc filmjeimet, az első háromba egészen biztosan megemlítem ezt a filmet. Egyszerűen óriási. Már rengetegszer láttam, de még mindig nagyon tetszik.
Washington egyik legjobb filmje minden bizonnyal ez. Habár, az Ő esetében nehéz kedvencet választanom, az igazán impozáns filmográfiájából. De mindenképpen, ez a mozifilm az egyik kedvencem tőle.
Hayden tényleg nagyon jó volt a filmben. Én is imádtam a focirajongó kislányt. És tényleg, nagyon nagy beleéléssel játszott, lehetetlen nem szeretni a karakterét, és Őt.
Aki még nem látta, annak tényleg csak ajánlani tudom a filmet. Részemről az értékeléssel azért nem értek egyet, mert tőlem ez a film mindig, minden esetben 10 pontot kap.
The Hangover Part II / Másnaposok 2 (2011)
Nem rég néztem meg, anno amikor kijött nem mentem el moziba.
Azért jó volt.
De azt kell, hogy mondjam, az első ütősebbre sikerült.

Persze, azért ez se volt rossz, de nagyon ugyanarra a sémára épült fel, mint az első rész.
IMDb-n látszik is a visszaesés, az előző részhez képest, de ez annyira nem is meglepő, azt a szintet nagyon nehéz lett volna tartani.
Alan volt ebben is a legjobb, rajta lehetett a legjobbakat szórakozni.
Összességben természetesen tetszett, és biztos, hogy nem utoljára láttam, szerintem
8/10
A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)
Be kell vallanom, egy Cinderella filmet sem láttam korábban. Ezt se néztem volna meg, ha nem Lucy Hale játszik benne, de így persze más.
Végül is nem volt rossz film, egy esti kikapcsolódásnak, ha nem komoly filmre vágysz, teljes mértékben tökéletes.
Lucy remekül játszott benne, tetszett a karaktere, Ő pedig még jobban.
És tényleg, hihetetlen jó hangja van. Kicsit sajnálom is, hogy nem foglalkozik komolyabban az énekléssel. Persze, azt is hozzá kell tennem, én is funny jóvoltából ismerem az énekesnői munkásságát, ami nekem egyébként tetszik.
Értékelést tekintve
7/10-et gondoltam.
Brothers / Testvérek (2009)
Ezt a filmet még nem láttam, és tegnap este felkeltette az érdeklődésemet, ezért meg is néztem.
Alapvetően nem volt rossz, Tobey Maguire nagyon jót alakított benne, meg is lepődtem, nem kicsit. Tetszett a történetvezetés, Jake karakterének fejlődése, Natalie Portman (

) és érdekes volt a végkifejlet.
Nem bántam meg, hogy megnéztem:
8/10