Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 01. 09:03 #3401
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (aceventura @ 2011.12.01. 08:56)
Amerika kapitány 10/3
Három betű jutott eszembe a film alatt: lol rohog.gif

Akkor szerintem jó lesz a péntek esti filmezésre. A pasim és a hülye haverjai imádják az ilyen filmeket, én meg jót tudok aludni közben rohog.gif laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: aceventura, SmileyZ, tya04, Twilight6
2011. december 01. 09:22 #3402
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

StátuszHastáncos fellépődalunk:Ayamak Eeef-Wael Kfoury-Imádom-****
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 157
Csatolások: 59
Azonosító: 163360
Sakáltanya:10/10-Nagyon tanulságos, tökéletesen bemutatja, hogy nem olyan egyszerű betörni a zeneiparba.
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Adri98
2011. december 01. 10:09 #3403
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A Part

Mivel Leonardo Dicaprio a főszereplő,muszáj volt megnéznem..Hát..lehet nem kellett volna. omg.gif Egyáltalán nem tetszett a film,nagyon elrontották.Oké,így se úgyse lenne Oscar díjas,de azért többet is kitudtak volna belőle hozni.Leo az egyetlen aki értékelhető ebben a filmben,mert még egy ilyen pocsék műben is képes a maximumot nyújtani.Mostanában a filmjeire csak miatta adtam jó pontokat,de ezt a filmet ő sem mentheti meg..

10/4
2011. december 01. 10:11 #3404
- törölt felhasználó -    
A macskanő 10/2

Életem egyik legrosszabb filmje, pedig odáig vagyok a DC hősokért, de ez nekem nagyon fájt! A következetlenség és az ostobaság magasiskolája. Az egész film nem más, mint elhibázott baklövések sorozata. Az effektek..Jesszus! ohmy.gif A folyton rángatózó kamera meg a kifejezetten gyenge digitális, bűnrossz CGI ugrások és harcok meg már tényleg kritikán aluliak. A rossz színészi teljesítmények (pedig imádom Halle-t és Sharon-t). Vicc az egész szori. A pasasnak, hogy nem tűnt fel, hogy Patience-szel nem stímmel valami, ugyanis kosárlabdázás közben a falon ugrál és olyan mutatványokra képes, hogy Superman is felköthetné a piros kis gatyáját. Már azzal elkövettk a legnagyobb baklövést, hogy egy eredetileg fehér bőrű szuperhőst egy fekete színésznőre bíztak rá. Ez kb. olyan hiba, mintha Batman-t Jackie Chanr-re bízták volna, vagy Superman-t Will Smith-re. Ez nem faji kérdés, hanem hűnek lenni a képregényekhez, ami ugya alap lenne! Ok, hogy Catwomannek nincs akkora bázisa, mint Supermannek, Batmannek vagy Spidermannek, de ilyen hibát nem érdemelt meg a macskanő.
A dialógusok színvonalon aluliságáról nem is beszélve. Szerintem ezzel a filmmel tört derékba Halle Berry karrierje.
Ez a film(?) alighanem csak kétféle nézőrétegnek jöhet be: az elvakult Halle Berry-rajongóknak és a szado-mazo bőrszerkók kedvelőinek. A többieknek ellenjavallt!
5 felhasználónak tetszik: ophely88, aceventura, tya04, Fruzsi26, prézli
2011. december 01. 11:19 #3405
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2011.11.30. 22:40)
Beginners

10/8
In Burges (Erőszakik)
El kellett telnie 3 évnek, mire rászántam magam a filmre. Igazából ma úgy éreztem, hogy egy Brendan Gleeson filmet akarok nézni. Tervbe volt a The Guard de a trailer alapján az In Burges mellett döntöttem és nem bántam meg. Nekem kicsit olyan volt, mint a Simon Pegg féle Hot Fuzz (Vaskabátok) csak több vérrel és kevesebb ütősebb poénnal (ami nem jelenti azt, hogy nem jó a film és nem szóltak benne nagyot a poénok). 2 bérgyilkost elküld a főnök Belgiumba, Bruges-be, amíg kitalálja mi legyen a két emberkéjével, akik elszúrtak egy akciót. Ray (Colin Farrell) és Ken (Brendan Gleeson) a két bérgyilkos. A sztori érdekes véget ér. A film tökéletes lett volna de még ilyen elcseszett befejezést kérem szépen fear.gif Erre amúgyis allergiás vagyok, nem az történt, amire számítottam, de akkoris .. http://toeas.com/smiley/files/2011/08/facepalm-smiley-5.gif Hogy lehet így elrontani egy tökéletes filmet, hogy lehet ennyire elszúrni, mi ez a the end kérem szépen? Ezért nagyon mérges vagyok pedig az alapsztori nem rossz, a cast tökéletes. Brendan Gleeson remek színész, ahogyan Ralph Fiennes is (kezd betelni a pohár azzal, hogy Ralph mindenhol bad boyt alakít) és itt megszerettem Colin Farrellt, pedig Isten a megmondhatója, hogy nem rajongtam érte különösebben. Láttam pár popcorn filmjét és azokban nem igazán győzött meg, a Fright Night kivétel volt, ez a film pedig az ékes bizonyítéka annak, hogy tud valamit a csóka, nem is keveset. Végre hallottam mindenki eredeti akcentusát, amihez Colin esetében nem voltam hozzászokva, de sikerült belerázódni és ment csúszott illetve hiányos felirat mellett is.
10/9 a borzasztó FIN miatt ...

Szerintem hatalmas egy film rohog.gif Colint pedig feltétlenül látnod kell Az új világban, Andre Agassi szemeivel ott tud legjobban érvényesülni a filmográfiájában. biggrin.gif
A befejezés, hát... Azért annyira nem volt rémes, de én kicsit lazábbra vettem volna. Brugge, a kib*szott tündérmese nálam 10/10

Jane Eyre 2011
Már régóta tervezem ezt a filmet, de néhány dolog visszatartott: nagyon nagyon nem szeretem a műfajt; nem tetszett a 95'ös változat. Azonban Fassbender miatt eleve meg kellett volna nézni, és kedves Norah barátném azt mondta, ez sokkal jobb, mint a régi verzió. Hát tényleg jobb.
Ha jól tudom, ez a huszonnegyedik feldolgozása ennek a sztorinak de amúgy tetszett. Összeszedett, szép film, néhol belassul. Szerencsére a kémia rettentően jó - ami ritka a mai filmvilágban - de a színészek alakításukkal is teljesen rendben vannak. Kedves Alízunk remek Jane, a tökéletlenségével, hűvös tekintettel álcázott kíváncsiságával. Fassy meg.. Jaj, aki látta Bobby Sandsként érti ő Fassy.
Szóval ez egész jó volt.
8/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, aceventura, pillajunior
2011. december 01. 11:40 #3406
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.12.01. 11:19)
Szerintem hatalmas egy film rohog.gif Colint pedig feltétlenül látnod kell Az új világban, Andre Agassi szemeivel ott tud legjobban érvényesülni a filmográfiájában. biggrin.gif 
A befejezés, hát... Azért annyira nem volt rémes, de én kicsit lazábbra vettem volna. Brugge, a kib*szott tündérmese nálam 10/10

Szerintem kissé szánalmas a vége. Ralph Fiennes karaktere hátbalő téged hatszor és utána felmászol a torony tetejére, célzol majd kiugrasz? És amit Ray-jel csinált, atya gatya, nem igazán jött be, de ezt leszámítva egész jó lett. Falat kapartam a hoteles résznél, amikor Harry nem akarta lelőni a terhes nőt, Ray meg nem akart előjönni és nekiálltak dumálni, hogy 'majd kiugrom az ablakon, kövess és ölj meg ott'. Megegyeznek, hogy 3ra mindketten elszaladnak és Ray visszaszól, hogy 'Ki számol el háromig?'. rofl.gif rofl.gif Szegény terhes nő háborgott ott, hogy miféle emberek vannak, ezek meg ott dumálnak egymással, emeletről a földszintre és fordítva, hogy hol és hogy öljék meg egymást nevet2.gif Colin olyan volt, mint egy magasra nőtt gyerek, egy tinédzser, aki megharagudott, amiért az apjával el kellett utaznia és otthon maradt a kedvenc puzzle-je. laugh.gif Nagyon gyerekes de bátor pasas volt Ray. Colinnak egyszerűen jól állt a szerep. Az új világban is bad boy? Hogy behúzott már a kanaidaiaknak és visszanyalt a fagyi, mikor leszállították a vonatról. Szégyen vagy nem, Colin arckifejezésén akkoris röhögtem. Azt hitte amerikaiak, yankee-nek hívta őket és behúzott nekik mondván ezt nektek John Lennonért. Annál a jelentnél szinte éreztem, hogy látjuk még őket viszont, de hogy kanadiak voltak és nem yankee-k, azt nem gondoltam volna. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: aceventura, tya04
2011. december 01. 18:33 #3407
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
New Moon (Újhold)

Már évek óta meg akartam nézni, miután az Alkonyat egész jó volt, szóval tegnap rávettem magam és nekiültem. Most az az érzésem hogy várhattam volna még vele egy picit biggrin.gif
Nem értem, hogy valami, ami könyvben... na jó nem egy nagy durranás de egész élvezhető, szórakoztató, az filmen hogy működhet ilyen sz*rul?! A harmadik nyálas, pocsék színészi játékkal előadott lelkizésnél már éreztem hogy kiver a víz, a végső nyolcvanadiknál már csak enervált "jajj ne már megint" nyögésre futotta. Iszonyatosan unalmas volt az egész, legalább annyira mint Kristen Stewart színészi játéka. A filmet egyedül az menti meg, hogy viszonylag sokat mutogatják Taylor Lautner kigyúrt szekszi felsőtestét. Azt hiszem az évi "Alkonyat saga" adagom megvolt, újabb 3 év elteltével majd megnézem az Eclipset... talán biggrin.gif

6/10
2011. december 01. 18:59 #3408
- törölt felhasználó -    
Büszkeség és balítélet (2005)
Már vagy 3x írtam véleményt a filmről,és már be sem merem vallani hányszor láttam eddig.De nem tehetek róla.Nagyon szeretem.Maga a hangulata, a története annyira varázsos. A színészek csodásak. Joe Wright az egyik kedvenc rendezőm.Imádom a filmjeit. És hát szó mi szó Mr. Darcy maga a tökély. wub.gif
10/10*
7 felhasználónak tetszik: riri17, ophely88, tya04, funny18, Domcicc, kriszti145, csicsi20
2011. december 01. 19:01 #3409
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Hófehérke és a hét törpe. heart.gif
2011. december 01. 19:55 #3410
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.12.01. 11:40)
Szerintem kissé szánalmas a vége. Ralph Fiennes karaktere hátbalő téged hatszor és utána felmászol a torony tetejére, célzol majd kiugrasz? És amit Ray-jel csinált, atya gatya, nem igazán jött be, de ezt leszámítva egész jó lett. Falat kapartam a hoteles résznél, amikor Harry nem akarta lelőni a terhes nőt, Ray meg nem akart előjönni és nekiálltak dumálni, hogy 'majd kiugrom az ablakon, kövess és ölj meg ott'. Megegyeznek, hogy 3ra mindketten elszaladnak és Ray visszaszól, hogy 'Ki számol el háromig?'. rofl.gif rofl.gif Szegény terhes nő háborgott ott, hogy miféle emberek vannak, ezek meg ott dumálnak egymással, emeletről a földszintre és fordítva, hogy hol és hogy öljék meg egymást nevet2.gif Colin olyan volt, mint egy magasra nőtt gyerek, egy tinédzser, aki megharagudott, amiért az apjával el kellett utaznia és otthon maradt a kedvenc puzzle-je.  laugh.gif Nagyon gyerekes de bátor pasas volt Ray. Colinnak egyszerűen jól állt a szerep. Az új világban is bad boy? Hogy behúzott már a kanaidaiaknak és visszanyalt a fagyi, mikor leszállították a vonatról. Szégyen vagy nem, Colin arckifejezésén akkoris röhögtem. Azt hitte amerikaiak, yankee-nek hívta őket és behúzott nekik mondván ezt nektek John Lennonért. Annál a jelentnél szinte éreztem, hogy látjuk még  őket viszont, de hogy kanadiak voltak és nem yankee-k, azt nem gondoltam volna.  biggrin.gif

Szerintem Colin végig olyan, mint egy gyerek akitől elvették a fagyiját. rohog.gif Az új világban igazából csak néz és mondja a monológjait, de ott már nem ilyen aranyos a tekintete. laugh.gif
Hatalmas poénok vannak ebben a filmben, nyáron láttam utoljára, Colin meg glóbuszt is kapott azt hiszem a vígjáték kategóriában.

A gyűrűk ura trilógia
pardon.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 01. 20:28 #3411
aceventura
aceventura
új tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 44
Azonosító: 161887
The Guard 10/10

Ez nagy királyság volt! Szerintem az idei év egyik legjobb vígjátéka. Egyszer el kell mennem Írországba, komoly népek ezek az írek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2011. december 01. 20:32 #3412
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (aceventura @ 2011.12.01. 20:28)
The Guard 10/10
Ez nagy királyság volt! Szerintem az idei év egyik legjobb vígjátéka. Egyszer el kell mennem Írországba, komoly népek ezek az írek rohog.gif

Ez a másik McDonagh filmje Brendan Gleesonnal? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: aceventura, ophely88
2011. december 01. 20:38 #3413
aceventura
aceventura
új tag
Idézet (tya04 @ 2011.12.01. 20:32)
Ez a másik McDonagh filmje Brendan Gleesonnal? biggrin.gif

Igen, és Brendan Gleeson egészen zseniális benne szerintem. Amúgy pont a ti beszélgetésetek után akadtam rá rolleyes.gif Köszi! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2011. december 01. 21:16 #3414
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (aceventura @ 2011.12.01. 20:38)
Igen, és Brendan Gleeson egészen zseniális benne szerintem. Amúgy pont a ti beszélgetésetek után akadtam rá rolleyes.gif Köszi! meghajolo.gif

Pont ezt nézem most. Letudtam belőle eddig 40 percet biggrin.gif
2011. december 01. 22:47 #3415
ophely88
ophely88
time lady

The Guard

The Guard 10/10
Ez nagy királyság volt! Szerintem az idei év egyik legjobb vígjátéka.

Egyetértek. Remek film, az év egyik legjobb vígjátéka nálam is. Azt hiszem neked és nekem is meg kellene néznünk a Perrier vérdíja című krimivígjátékot. Tarantino stílust képviselő remekműnek mondják Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Jim Broadbent főszereplésével. Láttad már a filmet? biggrin.gif Nagyon komoly a lista, ütős nevek vannak a listán és szakadtam a traileren is laugh.gif Nem vagyok időmilliomos, sajnos de erre valamikor időt szakítok. biggrin.gif

Egyszer el kell mennem Írországba, komoly népek ezek az írek rohog.gif

És milyen nagyszerű filmjeik vannak. Mindig ledöbbent, ahogyan filmet készítenek, megvalósítják azt szinte 'semmi' pénzből. Imádom az ír filmeket de nem ez volt a legjobb. Nálam a Disco Pigs visz mindent biggrin.gif

Brendan Gleeson egészen zseniális benne szerintem.

Akkor most arról beszéljünk, hogy miben nem zseniális laugh.gif
Tényleg, ebben kiemelkedően jót alakított, még a tegnapi In Burges alakítása sem volt ennyire kiemelkedő. Hiába no, jól áll neki ez a stílus (és akcentus is) biggrin.gif

Amúgy pont a ti beszélgetésetek után akadtam rá rolleyes.gif Köszi! meghajolo.gif

Igazán nincs mit. Van még bőven ott, ahonnan ez jött. rohog.gif Szánalmasan széles látókörű filmkedvelő vagyok, akivel nem lehet akármit beetetni. Szólj ha kellenek ilyen filmcímek, valamit biztosan találok neked a TOP76-os 'must see' listámon. biggrin.gif Májusban készítettem egy TOP100 must see hollyweird free movies must see listát, amiből TOP76 van már, minnél több filmet nézek belőle, annál hosszabb lesz a lista biggrin.gif a random becsúszó hasonlóan jó művek miatt rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: aceventura
2011. december 02. 09:37 #3416
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Stiletto

Nem rossz film, aki bír egy kis durvulást és a sokkoló sztorikat. Igazából Stana Katic miatt néztem meg, Ő nagyon jó volt benne.
10/8
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. december 02. 09:57 #3417
- törölt felhasználó -    
Ausztrália 10/6,5

Vegyes érzelmekkel vágtam bele (ismét) ebbe a filmbe, mert mind a helyszín, mind pedig a főszereplő színészek (Kidman + Jackman) közel állnak a szívemhez.
A film nem mondható rossznak, viszont ami nálam lehúzza az értékelést az a kivitelezés: a túl sok és túl mű (azaz túl gyenge) számítógépes trükkfelvétel. Elsősorban a tartalmassága és a hossza miatt tűnt soknak. Dicsérendő, hogy oda szerettek volna figyelni minden apróságra, de nem jött össze nekik. Mostanság elég komoly kihívás egy ekkora mozit végiggyűrni!
Van benne giccs bőven, amihez gyomor sem árt..Ettől már csak Kidman ripacskodása rosszabb az első félórában. A botoxinjekcióktól már nem is mozognak az arcizmai. (Nagy kár érte, ugyanis már csak emlék a kedves, természetes, bájos, szép kisugárzása.) Hugh Jackman még bírja, ő akár a jó bor. Jól is áll neki a kemény marhahajcsár-szívtipró szerepe.. De még mennyire! Hogy ne lappadjon a figyelmem, bizony jól tette, hogy olykor-olykor levetette pólóját. Talán az a jelenet volt a legizgalmasabb az egész filmben. Nagy kedvencem mindkettő. Úgy gondolom, hogy aranyos párt alkottak.
A magyar szinkron nem nyerte el a tetszésemet, a zene viszont annál inkább.
Az igazság, hogy hatalmas erkölcsi példázatokat nem érdemes keresni a filmben. Ha csak azt nem, hogy egy nő is lehet néha férfi az üzleti életben. No meg azt, hogy tulajdonképp csak magunknak találtuk ki a faji, etnikai különbözőségeket, amelyeket (talán(?)), napjainkra egyre inkább kezdenek halványulni.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, s.t.a.r., riri17
2011. december 02. 10:50 #3418
aceventura
aceventura
új tag
Idézet (ophely88 @ 2011.12.01. 22:47)
Azt hiszem neked és nekem is meg kellene néznünk a Perrier vérdíja című krimivígjátékot. Tarantino stílust képviselő remekműnek mondják Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Jim Broadbent főszereplésével. Láttad már a filmet?  biggrin.gif Nagyon komoly a lista, ütős nevek vannak a listán és szakadtam a traileren is  laugh.gif

Nem láttam még, de meggyőztél. Ütős névsor. Mindenképp megnézem még a hétvégén. A Disco Pigset is, tetszik a trailere alapján.

Idézet (ophely88 @ 2011.12.01. 22:47)
Igazán nincs mit. Van még bőven ott, ahonnan ez jött.  rohog.gif Szánalmasan széles látókörű filmkedvelő vagyok, akivel nem lehet akármit beetetni. Szólj ha kellenek ilyen filmcímek, valamit biztosan találok neked a TOP76-os 'must see' listámon.

Kíváncsi lennék a listára smileeee.gif Rangsorolod is őket? Tehát vannak filmek amik le-fel csúsznak esetleg többszöri megnézés után, vagy esetleg egy új, még addig nem látott film után?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 02. 11:42 #3419
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
http://www.netzeitung.de/articleimages//74/74456327356427493610.jpg

Vom ende der eiszeit (Veronica Ferres…) drool.gif drool.gif drool.gif
1 felhasználónak tetszik: aceventura
2011. december 02. 14:50 #3420
- törölt felhasználó -    
Mogambo
10/8
Az összes színész játéka tetszett, de Ava Gardner egyszerűen zseniális volt!Egyébként már csak a helyszínek miatt is érdemes megnézni.Afrika egyszeűen csodálatos!
2 felhasználónak tetszik: tya04, riri17
710 oldal 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!