Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 19. 09:13 #3241
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Paranormal Activity 3
10/7
Az előző két részt egyáltalán nem tartottam ijesztőnek, mert túl lassan történtek az események. Gondolom, erre a készítők is rájöttek, mert a 3-ban már volt bőven ijesztő rész. biggrin.gif Lehet, hogy ha nappal, itthon néztem volna, nem féltem volna tőle, de este 11-kor mentünk barátnőmmel moziba, és néha úgy megijedtem a hirtelenrészektől, hogy majdnem felugrottam a székemből. xD Na jó visszatérve, a sztori nem annyira rossz, mert vannak benne összefüggések, illetve van egy alapsztori és okok, nem csak úgy jönnek a furcsaságok, mint az 1. részben. Nem rossz, de arra lennék kíváncsi, amit az előzetesben adtak előtte, valami ördögűzéses film, majd arra is megyek. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. november 19. 14:58 #3242
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Testcsere
Hát az biztos hogy érződik a Másnaposok rendezőjének munkája rohog.gif
Kegyetlen jó film _nevet.gif Rengeteget nevettem rajta, legfőképpen a Ryan Reynolds-os részeken _nevet.gif Egyszerűen imádom ezt a csávót, minden szerep jól áll neki heart.gif
Úristen, annyit nevettem _nevet.gif
Nem jobb a Másnaposok-nál , de szerintem eléggé megközelítette rohog.gif

9/10
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Adrianna, liltoria
2011. november 19. 15:11 #3243
- törölt felhasználó -    
Charmed - Season 8 / Bűbájos boszorkák 8. Évad

Nagyon jó volt újbol végig nézni ezt az évadot, soha nem unom meg ezt a sorozatott, egyszerűen túl izgalmas és jó, ahoz, hogy el tudjam felejteni. Alyssa volt az akit a legjobban kedveltem benne, ám amikor az utolsó részt néztem, szinte sírtam, hogy nincs többé, mert ez egy igazi sorozat heart.gif

10*/10
3 felhasználónak tetszik: Adri98, csicsi20, Bessie
2011. november 19. 15:15 #3244
- törölt felhasználó -    
Hajnalhasadás 1. része thumbsup.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. november 19. 15:21 #3245
- törölt felhasználó -    
Harry Potter 6-ot. Eddig még nem volt időm rá sajnos, de most már csak a Halál ereklyéi van hátra. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Adri98, thunderbird, Twilight6
2011. november 19. 16:40 #3246
- törölt felhasználó -    
Az oroszlánkirály
10/10
Azthiszem ehhez semmit nem kell hozzáfűznöm. meghajolo.gif
10 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, Adri98, thunderbird, Adrianna, csicsi20, Twilight6, Bessie, Running Fool, nicol bellox
2011. november 19. 16:49 #3247
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Hollywoodland
Ma egy jó kis Big Bang Theoryzás után meglestem ezt a filmet, ami eleinte elég nagy kavalkád, de szép lassan összeáll a kép. Korrekt, érdekes film és látványvilág, Adrien Brody pedig remekel.
8/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145
2011. november 19. 16:55 #3248
- törölt felhasználó -    
Elsietett házasság
Néha elcsodálkozom, hogy a régi magyar filmek milyen jók voltak... Ehhez képest a manapság "legyártott" mozik szörnyűek.
Ez a film aranyos volt, jó volt a története.
10/8
2011. november 19. 17:14 #3249
- törölt felhasználó -    
Örömapa 10/10
Steve Martin mint mindig, zseniálisat alakított + Diane Keaton, elképesztő, mennyire jó párosítás meghajolo.gif Maga a történet meg a színészek, fantasztikus...lehet, hogy már sokadjára látom, de egyszerűen megunhatatlan. wub.gif

Rossz tanár 10/9
Az elején azt hittem, hogy nem lesz olyan jó film, de kellemes csalódás volt. Cameron Diazban most sem csalódtam, de Timberlake... iszonyat jól állt neki az a szerep laugh.gif heart.gif

Death Note - Az utolsó név 10/10
Erre csak ennyit lehet írni: meghajolo.gif
Fantasztikus volt, főleg "L" karaktere heart.gif , egyszerűen imádtam, szerintem így filmben sokkal jobb, mint animeben.

Hair 10*/10
meghajolo.gif meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04, csicsi20, Domcicc, Twilight6, nicol bellox
2011. november 19. 17:34 #3250
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Miután végighallgattam egy audiobookot a regény írójának (Robert Louis Stevenson) életéről, kisírtam magam és mivel elfogyott a zsebkendő, megnéztem a 2008-as filmváltozatot. Dogray Scott látványa sem igazán dobott fel, maga a film jó volt de ez a fajta TV film verzió nem tetszik, valamiért a 2002-es szerintem jobb. mellow.gif A történet jó, de a megvalósítás nem tetszik, hiába Dougray tehetsége, nem dobott sokat a film színvonalán, ezért

10/6

mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2011. november 19. 19:51 #3251
- törölt felhasználó -    
Diszkópatkányok (1998)

Ezt a filmet nem lehet megunni. Az egyik olyan film amit képes vagyok többször is megnézni, mert egyszerűen tetszik.
10/10.

Vampires Suck (2010)

Azért néztem meg ezt a filmet, mert alapból nem szeretem a Twilight című filmet, és ez ugye egy paródia. Gondoltam biztos jobb mint az eredeti, és igazam volt, egyik kedvenc filmem, nagyon sokat lehet rajta nevetni.
10/10.
5 felhasználónak tetszik: Adri98, ophely88, Domcicc, Twilight6, Running Fool
2011. november 19. 23:23 #3252
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Boy A
Megint. Sírtam. Megint. Andrew. Mindig.
10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 19. 23:24 #3253
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2011.11.19. 23:23)
Boy A
Megint. Sírtam. Megint. Andrew. Mindig.
10/10

Megértem. Énis minden alkalommal sírok rajta, pedig nem egyszer láttam már. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. november 19. 23:27 #3254
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 23:24)
Megértem. Énis minden alkalommal sírok rajta, pedig nem egyszer láttam már. mellow.gif

Ma eszembe jutott, hogy megnézem. Elsírtam magam, még mielőtt elindítottam volna a filmet. blush.gif Amúgy most, hogy már többedszer látom, észrevettem benne Josef Altint is (Misfitsből Gary, GOT-ból Pypar), szegényt jól elverik. biggrin.gif
2011. november 19. 23:34 #3255
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2011.11.19. 23:27)
Ma eszembe jutott, hogy megnézem. Elsírtam magam, még mielőtt elindítottam volna a filmet. blush.gif Amúgy most, hogy már többedszer látom, észrevettem benne Josef Altint is (Misfitsből Gary, GOT-ból Pypar), szegényt jól elverik. biggrin.gif

Andrew ezzel a filmmel bizonyította be nekem, hogy nem Frank a DW-ból. Ez volt az első filmje, amit láttam tőle. Utána jött a Facebook film, majd a Never Let Me Go. A Red Riding még hátravan de előre kell tenni a listán, mert olvastam, hogy remakelik mellow.gif és szeretném előbb látni az eredetit mint a trashy remake verziót.
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. november 20. 00:03 #3256
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.11.15. 03:01)

Stephen King: Pet Sematary
Régi film, de még mindig ráz tőle a hideg. Imádom Kinget és a regényeiből készült filmeket is. Legalábbis amiket eddig láttam.
10/10

Én a könyv olvasása után láttam a filmet, néha már röhögtem rajta, egyszerűen néhol annyira amatőr volt. No meg rengeteg dolgot kihagytak a könyvből, ha nem olvastam volna, akkor néhol lövésem nem lett volna pár dologról. A Christine dettó, bár az rosszabb volt filmben, illetve maga a könyv sem tetszett annyira mint a többi.

Hogy ne offoljak nagyon:

Clash og the Titans
Nem szeretem a görög történelmet, sőt, egyenesen rühellem, viszont ez a film felkeltette a figyelmem, hogy talán nem is olyan szörnyűséges mint ahogyan gondoltam meg ahogyan a töri könyvből lejött.
+ Nick Hoult w00t.gif blush.gif
Illetve örültem a végének is, reméltem hogy ilyesmit hoznak ki belőle. meghajolo.gif

10/10
2011. november 20. 02:31 #3257
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 23:34)
Andrew ezzel a filmmel bizonyította be nekem, hogy nem Frank a DW-ból. Ez volt az első filmje, amit láttam tőle. Utána jött a Facebook film, majd a Never Let Me Go. A Red Riding még hátravan de előre kell tenni a listán, mert olvastam, hogy remakelik  mellow.gif és szeretném előbb látni az eredetit mint a trashy remake verziót.

Én is olvastam, borzalom. dry.gif Biztos eltüntetnek pár karaktert, akik nem kompatibilisek a csillivilli álomképhez...
2011. november 20. 08:58 #3258
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Domcicc @ 2011.11.20. 02:31)
Én is olvastam, borzalom. dry.gif Biztos eltüntetnek pár karaktert, akik nem kompatibilisek a csillivilli álomképhez...

Jól van, engem már nem érdekel az egész rohog.gif , elolvasom az ilyen híreket aztán jóvan már tényleg. Az tette be nálam a kaput, hogy a DW-ból is filmet csinálnak. Bebizonyították számomra, hogy tényleg annyi eredetiség sincs bennük, mint egy gyufás dobozban biggrin.gif A DW hír óta mégjobban utálom a kinti film és sorozatipart (ha lehetséges ilyen biggrin.gif ). Biz Isten, hogy megnézem a DW-s filmet és a Red Ridingot is, és a helyi lapban úgy lehúzom, ahogyan csak lehet, ha nem lesz jó a feldolgozás. Eddigis megjelent néhány kritikám, ez is meg fog. Remélem, akarom, hogy a DW-ban Robert Pattinson legyen a Doki és Kristen Stewart az útitárs, mindenki amerikai akcentussal beszéljen, a TARDIS ne legyen belülről nagyobb, mint kívülről, érkezzenek a Szabadság Szoborra a TARDIS-szal, szaladgáljanak sárga taxik között és a filmes monsztör egy Meki zabáló, félszemű, zsíros hajú Godzilla testű, nyakkendős, sálas sapkás gonosz öregmami legyen akinek kis Coca Cola alattvalói legyenek. Gonosz Coca Colás üvegek, közel mennek hozzád, felnyílik a címke és kinyúl belőle egy nagy fekete nyelv, megragadja a nyakat és az feldob a tetejére, és visszakerül a kupak, így az illető meghal. Remélem, hogy így lesz _nevet.gif Azt is remélem, hogy a TARDIS pink lesz és az útitárs apja rajtakapja a kislányát és a Dokit amint csinálják a TARDIS interioron, behúz a Dokinak és kettétöri a szonikust. Az útitárs középiskolás legyen, beképzelt pompomlány, vékony testalkat, hosszú egyenes szőke haj, a Doki pedig legyen szívdöglesztő, helyes pasas, tudjon ugrálni, úgy, mint Master a Specialsban, legyen mindenféle Mátrix ereje _nevet.gif
Robert Pattinson legyen Andrew helyett a Red Ridingban, Sean Bean helyett Chris Hemsworth, Robert Sheenan helyett Chris Evans, David Morrisey helyett Laurence Fishburne thumbsup.gif rohog.gif Oh yeah biggrin.gif
2011. november 20. 09:35 #3259
- törölt felhasználó -    
végre sikerült megnéznem a záró Potter filmet hhááá nem estem hasra a finálétól! rolleyes.gif
nekem továbbra is a Halál ereklyéi első része tetszett a legjobban HP filmek közül!
látvánnyal nem volt gond és végre Ron és Hermione egymás karjában kötött ki!Potter pedig verheti a fejét a falba emiatt! rohog.gif _nevet.gif
de aztán ment itt a szenvedés a bodzapálcával meg a kígyóval,Harry meghal aztán mégsem. Valami furcsa létsíkon találja magát ahol Dumbledore látja el valami számomra érthetetlen tanácsokkal egy kukkot sem értettem belőle! biggrin.gif
nem tudom mi lett a könyv vége de itt a filmben az a pályaudvari jelenet annyira erőltetett és szájbarágós volt nyugodtan kihagyhatták volna!
Dumbledoreként nekem Richard Harris sokkal meggyőzőbb volt mint Michael Gambon kár hogy meghalt az öreg nincs semmi bajom Gambonnal de Harris egy utcahosszal jobb színész volt! meghajolo.gif
Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. rész
6/10
http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/harry_potter_halal_erekleyi_poszter.jpg
2011. november 20. 09:40 #3260
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2011.11.20. 09:35)
végre sikerült megnéznem a záró Potter filmet hhááá nem estem hasra a finálétól! rolleyes.gif 
nekem továbbra is a Halál ereklyéi első része tetszett a legjobban HP filmek közül!
látvánnyal nem volt gond és végre Ron és Hermione egymás karjában kötött ki!Potter pedig verheti a fejét a falba emiatt! rohog.gif  _nevet.gif 
de aztán ment itt a szenvedés a bodzapálcával meg a kígyóval,Harry meghal aztán mégsem. Valami furcsa létsíkon találja magát ahol Dumbledore látja el valami számomra érthetetlen tanácsokkal egy kukkot sem értettem belőle! biggrin.gif 
nem tudom mi lett a könyv vége de itt a filmben az a pályaudvari jelenet annyira erőltetett és szájbarágós volt nyugodtan kihagyhatták volna!
Dumbledoreként nekem Richard Harris sokkal meggyőzőbb volt mint Michael Gambon kár hogy meghalt az öreg nincs semmi bajom Gambonnal de Harris egy utcahosszal jobb színész volt! meghajolo.gif 
Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. rész
6/10
http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/harry_potter_halal_erekleyi_poszter.jpg

Sir Michael Gambon nem szereti a Harry Pottert és egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem látja miért a nagy felhajtás a történet körül, a film rombolja az illúziót, a könyv pedig nem nagy szám, nem érti, nem látja értelmét olvasni a könyveket. Talán ez az oka? think.gif Én egyébként egyetértek veled ebben is bár szerintem a harmadik film lett a legjobb biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, funny18, tya04
710 oldal 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!