Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 11. 14:49 #3541
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.10. 18:29)
Hævnen (Egy jobb világ)
Valaki írta, hogy kissé átbillent a film kommersz irányba, nem volt az annyira szembetűnő  biggrin.gif sőt. Ez egy újabb remek film, aminek a tartalmát el lehet mondani 3 mondatban. Egyszerű de nagyszerű. A főszereplők gyerekek, tetteik egy felnőttől is sokkolóak, eszméletlen, hogy mennyi érzelmet tudnak sugározni fiatal gyerek létükre. Sírtam is. Kezdem megkedvelni a dán dráma filmek világát is.
10/10

Nocsak, megnézted? Örülök, hogy tetszett. thumbsup.gif

Amúgy én azért tartottam egy kicsit sablonosnak, mivel Susanne Biertől nekem az Esküvő és a Hogy szeretsz? nagy kedvenc (ezeket erőteljesebbeknek tartom), és azokhoz képest ezt egy kicsit kiszámíthatóbbnak találtam. De ettől függetlenül nagyon szép film.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. december 11. 15:06 #3542
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2011.12.11. 14:49)
Nocsak, megnézted? Örülök, hogy tetszett.  thumbsup.gif 
Amúgy én azért tartottam egy kicsit sablonosnak, mivel Susanne Biertől nekem az Esküvő és a Hogy szeretsz? nagy kedvenc (ezeket erőteljesebbeknek tartom), és azokhoz képest ezt egy kicsit kiszámíthatóbbnak találtam. De ettől függetlenül nagyon szép film.

Igen, rávettem magam, pedig tegnap nem voltam 'drámázós' kedvemben de furta az oldalam a kíváncsiság amiatt amit mondtál. Tetszett, jó thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2011. december 11. 15:17 #3543
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Több filmet is láttam az elmúlt napokban:
Minden kút Rómába vezet 10/10
Tetszett maga a sztori is, na de főleg Josh heart.gif

Mezsgye10/5
Hiába volt benne Ian és Kristen még ők sem voltak képesek a lapos sztorit feldobni. Uncsi, na de Ian miatt nem bántam meg, hogy megnéztem heart.gif

Szexmentes övezet 10/6
Egyszer meglehet nézni, na de többször nem. Vígjátékhoz képest elég kevés volt benne a poén, pedig egy Rob Schneider filmtől többet vártam volna mellow.gif

Egy kis mennyország 10/8
Pihenésként gondoltam megnézem ezt a filmet, hogy nevessek. Erre kiderült, hogy dráma. Kb. a felétől végigsírtam a filmet sad.gif

Férj és férj 10/10
Kárpótlásul, hogy nevessek az előző után megnéztem ezt a filmet biggrin.gif

The Twilight Saga- Breaking Dawn 1.rész 10/8
Az első rész után ez sikerült szerintem a legjobbra, messze túl szárnyalja a New Moont. Kevés a Jacobos jelenetet kaptunk (a könyvben több volt).

A következő három nap 10/7
Izgalmas film volt és tetszett a sztorija is, de a második fele már egy kicsit laposra sikeredett számomra. rolleyes.gif

Ice Age- Állati nagy karácsony
20 perces rövid kis film, karácsonyi ráhangolódásra tökéletes smileeee.gif

Na azt hiszem ennyi laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, funny18, House Of Wax, An_d_a
2011. december 11. 15:48 #3544
- törölt felhasználó -    
Vissza a jövőbe 2.
Már annyira nem emlékeztem erre a részre, hogy az valami hihetetlen, de még most sem tudom, mikor néztem meg utoljára. A szenzációs első résszel ellentétben ez számomra csúfos bukás volt; sehol semmi poén, vagy romantikus, netán izgalmas jelenet, csak nagy kesze-kusza. Persze ettől még nincs leírva a film, mert tényleg egy örök klasszikus, csak ez kábé feleannyira tetszett, mint az előző.
7/10
5 felhasználónak tetszik: benyaw93, Fruzsi26, aceventura, csicsi20, An_d_a
2011. december 11. 18:29 #3545
- törölt felhasználó -    
Face/Off - 10/10*

A zseniálisat felesleges ragozni. Az egyik legjobb létező akciófilm, amit Woo alkotott. Továbbmegyek...amit valaha alkottak. A film 100-as pontozáson is 101-et szerezne.
Manapság nem tudnak ehhez hasonló, lebilincselő "eksönmúvit" alkotni, csak a remake.
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, saii, aceventura, Sally Sparrow, Running Fool, Domcicc, Boscorelli
2011. december 11. 19:51 #3546
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
The Twilight Saga - Breaking Dawn (Hajnalhasadás)
Csodás film imádom heart.gif Team Jacob heart.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bettyke94
2011. december 11. 21:23 #3547
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Szerelem kölcsönbe

A szereplők jók voltak,és a történet is jó volt,de unalmas volt.Ez olyan egyszer nézős film.Lehetett volna sokkal pörgősebb,izgibb,és rövidebb is.Azért szép barátnő az olyan aki a legjobb barátnő háta mögött kavar a pasijával. dry.gif Habár annak a csajnak is volt vaj a füle mögött..

10/7
2011. december 12. 00:03 #3548
ophely88
ophely88
time lady

Nativity

A mai napra karácsonyi filmeket terveztem, egy se jött le grrr.gif ezért maradt az aranytartalék. Öröm az ürömben. Túl életszagúnak tűnt már negyed óra után, amit láttam és rájöttem, hogy ez olyan film, ami improvizáción alapul. Még mindig nem tudom megkülönböztetni az életszagú produkciókat az improvizált művektől omg.gif de sebaj. Két tanár versenyéről szól, akik régen barátok voltak és egymás ellen 'küzdöttek', feladatuk volt saját osztályaikat felkészíteni egy karácsonyi műsorra, amiben a Nativity (A születés) történetét kellett eljátszaniuk. A két volt barát osztálya megbirkózott egymással. Paul a történetünk főhőse, akit barátnője elhagy, elmegy Hollywoodba executive producernek és legközelebb akkor látják egymást viszont, mikor Paul repülőre pattan, hogy odaráncigálja exét a műsorra, ugyanis azt hazudta a másik tanárnak, akivel harcolt, hogy Hollyweird érdeklődik, film és könyv is lesz a darabjából. Nem érdeklődnek a projekt után a nagy víz másik oldalán lévő emberek, ám utolsó pillanatban meggondolják magukat, elmennek megnézni a darabot. Ugrott a film, könyv sem lett a sztoriból, osztatlan siker a helybeliek részéről, Paul visszakapja barátnőjét, esik a hó, mindenki boldog. Fin.
Kinek az elméjében születik meg a gondolat, hogy improvizációra építsünk egy karácsonyi sztorit és benne az előadást? Részemről megérdemel egy sütit, bárki is legyen az. A cast tökéletes, Martin Freeman élete legjobb, legtermészetesebb alakítását nyújtotta, a gyerekek pedig .. arra nincsenek szavak. Minek adnak gyerekeknek forgatókönyvet forgatáskor? Hagyni kellene mindet improvizálni. Szép film, jó poénokkal és az improvizáció lehetősége sokat dob a filmen. Több ilyet.

10/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2011. december 12. 06:59 #3549
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Joulutarina

Nagyon szép, megható történet. Még akkor is, ha amúgy nem igaz. smileeee.gif Elképesztő az a megrendíthetetlen szeretet és elszántság, amit a főhős érez. És az a képessége is, hogy megolvasztja a morcos nevelőapja szívét. Az is nagyon megható, ahogyan Nikolas a jég alá esett családjához minden évben kijár és megemlékezik róluk. Nagyon, nagyon szép film.

10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. december 12. 09:34 #3550
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Túszdráma*Túszjátszma
Nem tudom a pontos címet mivel az újságban az volt írva hogy Túszdráma, a filmben viszont azt mondták hogy Túszjátszma _nevet.gif
Ahhoz képes hogy kicsit nyögvenyelősen indult egy baromi jó film lett belőle beer.gif Willis általában nem okoz csalódást, és most is tetszett színészi teljesítménye smileeee.gif Én végig izgultam a filmet smileeee.gif

8/10

Nyolc Tanu

Nagyon érdekes film w00t.gif Jó volt Matthew Fox-ot a Lost-on kívül látni rohog.gif És persze ott volt még Denis meghajolo.gif Nagyon izgalmas film, habár az utolsó visszajátszásnál már a falat kapartam rohog.gif
8/10

Hölgyválasz
Nagyon tetszett heart.gif Szép, romantikus film, amely megmutatja hogy lehet tömérdek pénzed, az még nem jelenti azt hogy boldog is vagy smileeee.gif
9/10
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Domcicc, An_d_a
2011. december 12. 16:55 #3551
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Lars and the Real Girl
Nagyon érdekes kis film. Nem tudok róla ódákat zengeni, mert magáért beszél Ryan Gosling remek alakítása és egyben maga a film is. Nagyon jó példa arra, hogy miért szeretem a függetlenfilmeket.
9/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 12. 17:10 #3552
- törölt felhasználó -    
Gyalog galopp 10/6
Hát nem is tudom hol kezdjem... Irodalom órán néztük ezt a filmet, és vártam is valamilyen szinten, mert pár osztálytársam mondta, hogy ez milyen jó film. Voltak benne jó poénok és voltak benne olyanok, amik még rossz faviccnek sem mentek volna el. Általában szeretni szoktam az ilyen paródia filmeket, de az első 45 perc után már hihetetlenül untam. Aztán a végére ez már csak fokozódott. Összességében annyira nem volt rossz, de inkább ez olyan egyszer nézhető film marad nálam. mellow.gif
2011. december 12. 18:34 #3553
- törölt felhasználó -    
Rec (2007)

Párom azóta mondogatta ezt a filmet mióta összejöttünk. Mindig is imádtam horrorokat nézni, de a mai horror filmek egyenesen nevetségesek. A Fűrész filmeket konkrétan végig röhögtem, mert annyira szánalmas volt a történet és az a sok piros festék.XD Az Alien filmektől még a mai napig kiráz a hideg, ha megnézem és a Rec nem egy Alien kategória. Az elején megörültem, hogy ilyen kézikamerás dolog, mert a Cloverfield hihetetlenül tetszett. Gondoltam én, hogy ez is hozni fog egy ilyen szintet. Az első tíz perc elég unalmas volt, már ott tartottam, hogy szólok a páromnak, tekerjünk már bele, mert ez így nagyon gáz. Aztán megjelent a képen a tetőtől talpig véres, (enyhén szólva) grotesztkül kinéző nagyi. Enyhén szólva Kaptár kopi az egész, elvégre egy valahonnan (ismeretlen helyről) származó vírus támadta meg az öregasszonyt, amelynek eredete egy soha otthon nem tartózkodó lakó gyógyíthatatlan alanyától származott. Lényeg, ha valakit megharapott, megfertőződött és átváltozott igen csak zombivá, de persze akárhányszor lőttek bele a nagyiba, az kimúlni nem tudott.XD Szánalmas volt a történet, és az volt a baj, hogy minden totál kiszámítható volt. Enyhén szólva amerikai fílingje volt annak is, hogy lámpák meg fényszórók villogtak a letakart ház körül. Kb. olyan szaga volt, mintha a CDC-t küldték volna ki, miközben a film Spanyolországban játszódott. Ettől függetlenül már a film közepénél sejtettem, hogy mindenki ki fog nyiffanni. A filmben összesen kétszer ijedtem meg. Egyszer, akkor, amikor az elején leesett a tűzoltó a lépcsőről, másodszorra meg, amikor a pasi feldugta a padlásra a kamerát és ott volt szintén egy zombi.

10/3
- Ez még thrillernek is nagyon gyenge, nem csak horrornak. Se füle, se farka a sztorinak, de legalább most először néztem a párommal olyan horrort, amit még nem láttam.XD Nem volt valami nagy szám, ahogyan azt a neten olvastam. Semmi félelmetes nem volt benne. Tudom, hogy nem szabad keresni egy filmben a realisztikus dolgokat, de enyhén szólva ellent mondott a biológiai diverzitásnak, sőt magának a biokémiának az, hogy a nagyit tüdőn lötték vagy háromszor és utána felkelt. Ha nincs agyi aktivitás, akkor nem élesztheti fel a vírus. Ezen enyhén szólva jót mosolyogtam.

Alvin and the chipmunks (Alvin és a mókusok - 2007)

Ezer éve meg akartam nézni a párommal, és végre egy gagyi, nyomasztó "horror" után úgy voltam vele, hogy ezt szívesen megnézném. Jason Lee kiváló színész, imádom! Egy aranyos és fantasztikus történet, ami a szeretetről szól.

10/10 - Már láttam egy párszor, és mindig annyit tudok rajta nevetni. A legkedvencebb mókusom Theodore.

Sharpay's Fabulous Adventure (Sharpay csillogó kalandja - 2011)

Annyit hallottam erről a filmről és pozitív kritikákat. Nem tudom, hogy ki hova teszi ilyenkor az agyát, de messze nem a legjobb film. Tény, olyan limonádészerű szórakozásnak elment tegnap, de nem valószínű, hogy többször meg fogom nézni. Századik plázacicás sztori, mint, amikor az adott főszereplő szőke, rózsaszín imádó csaj popsija alá mindent tesznek, és hirtelen elkerül egy olyan helyre, ahol közel sem az a luxus veszi körül. Elcsépelt és unalmas. Ashley fantasztikus színésznő és énekesnő, de a Sharpay féle nyivákolása sosem tudott meggyőzni. Ezért is tituláltam mindig is Ashley Tisdale-t egy tehetségtelen dizni palántának még régebben. Mi a fenének kell vele elnyarvogtatni magas C-n a dalokat? Gyönyörű hangja van, ha a saját hangszínén énekel. És erre akkor jöttem rá, amikor meghallgattam a szóló albumait. A film nem volt rossz, de gyenge volt. Viszont azt meg kell hagyni, hogy Ashley ruhái a filmben nagyon ott voltak. Hihetetlen ruhákat válogattak össze neki.

10/6 - Nem volt ez olyan rossz, de olyan jó sem, mint ahogyan sokan itt írtátok. Több ezer ilyen kategóriájú film van, sőt anno már a Vadócka (Wild Child) is ugyanerre a kaptafára lett ráhúzva, hát az sem nyerte el a tetszésemet.
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2011. december 12. 18:46 #3554
Hajni-Twilight
Hajni-Twilight
Hozzászólás: 809
Csatolások: 294
Azonosító: 147565
A zöld lámpás biggrin.gif biggrin.gif
2011. december 12. 18:59 #3555
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Csajok Monte Carlo-ban♥. Selena Gomez új filmje. Nekem nagyon tetszett maga a történet, szórakoztató film volt biggrin.gif
9/10
2011. december 12. 19:23 #3556
ophely88
ophely88
time lady

Millions

Két órányi keresgélés után a legjobb barátom feldobta ezt a filmcímet és csak ámultam, bámultam, hogy a fenébe nem hallottam még erről a Danny Boyle produkcióról 110.gif Egy újabb mesés karácsonyi film (karácsonyig már csak ilyen filmeket nézek) James Nesbittel. Történetünk főhőse egy fiatal gyerek, aki egyik nap talál egy Nike bőrödnyi pénzt és bátyjával úgy gondolják, ez Isten kárpótlása, amiért elvesztették anyjukat. Több milliónyi zöldhasú, amit szétosztanak szegények között, de 12 napjuk marad a többit szétosztani és elkölteni, mert akkor váltott át az ország Euróra és az a rakat pénz utána már nem ért volna semmit, szóval 2 kézzel adakoztak mindenféle helyre. A pénz nem Istentől jött, a pénz tulajdonosának feltett szándéka volt megölni az egész családot.
Danny Boyle klasszikus. Nagyszerűbb a nagyszerűbbnél, nincs mit ragozni.

10/10
2 felhasználónak tetszik: aceventura, tya04
2011. december 12. 19:31 #3557
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.12. 18:34)
Rec (2007)

Érdekes, Én még csak pozitív kritikát olvastam erről a filmről. Azt mondják, eredeti, spanyol szinkronnal sokkal hatásosabb. A 2. részt viszont jól lehúzták.

Idézet (iannina @ 2011.12.11. 19:51)

Csodás film imádom heart.gif Team Jacob heart.gif  wub.gif

Akkor imádni fogod az ez utáni részt! Már meg is van a posztere. rohog.gif
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/864368_700b.jpg
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, SmileyZ, Boscorelli
2011. december 12. 19:42 #3558
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.12. 19:31)

Akkor imádni fogod az ez utáni részt! Már meg is van a posztere. rohog.gif 
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/864368_700b.jpg

Gaylight? rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Running Fool, SmileyZ, tya04, An_d_a, Boscorelli
2011. december 12. 19:45 #3559
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 19:42)
Gaylight?  rohog.gif

Hollywood kreativitása megvan hozzá. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Boscorelli
2011. december 12. 20:05 #3560
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.12. 19:45)
Hollywood kreativitása megvan hozzá.  thumbsup.gif

Igen, Hollyweird 'kreativitása' megvan hozzá, nem is beszélve a szereplőkről és az időzítésről. Hány fan beülne a moziba megnézni ezt a filmet, ha a nyári szünet 3-ik napján debütálna? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, tya04
710 oldal 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!