|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Rec (2007)
Párom azóta mondogatta ezt a filmet mióta összejöttünk. Mindig is imádtam horrorokat nézni, de a mai horror filmek egyenesen nevetségesek. A Fűrész filmeket konkrétan végig röhögtem, mert annyira szánalmas volt a történet és az a sok piros festék.XD Az Alien filmektől még a mai napig kiráz a hideg, ha megnézem és a Rec nem egy Alien kategória. Az elején megörültem, hogy ilyen kézikamerás dolog, mert a Cloverfield hihetetlenül tetszett. Gondoltam én, hogy ez is hozni fog egy ilyen szintet. Az első tíz perc elég unalmas volt, már ott tartottam, hogy szólok a páromnak, tekerjünk már bele, mert ez így nagyon gáz. Aztán megjelent a képen a tetőtől talpig véres, (enyhén szólva) grotesztkül kinéző nagyi. Enyhén szólva Kaptár kopi az egész, elvégre egy valahonnan (ismeretlen helyről) származó vírus támadta meg az öregasszonyt, amelynek eredete egy soha otthon nem tartózkodó lakó gyógyíthatatlan alanyától származott. Lényeg, ha valakit megharapott, megfertőződött és átváltozott igen csak zombivá, de persze akárhányszor lőttek bele a nagyiba, az kimúlni nem tudott.XD Szánalmas volt a történet, és az volt a baj, hogy minden totál kiszámítható volt. Enyhén szólva amerikai fílingje volt annak is, hogy lámpák meg fényszórók villogtak a letakart ház körül. Kb. olyan szaga volt, mintha a CDC-t küldték volna ki, miközben a film Spanyolországban játszódott. Ettől függetlenül már a film közepénél sejtettem, hogy mindenki ki fog nyiffanni. A filmben összesen kétszer ijedtem meg. Egyszer, akkor, amikor az elején leesett a tűzoltó a lépcsőről, másodszorra meg, amikor a pasi feldugta a padlásra a kamerát és ott volt szintén egy zombi.
10/3 - Ez még thrillernek is nagyon gyenge, nem csak horrornak. Se füle, se farka a sztorinak, de legalább most először néztem a párommal olyan horrort, amit még nem láttam.XD Nem volt valami nagy szám, ahogyan azt a neten olvastam. Semmi félelmetes nem volt benne. Tudom, hogy nem szabad keresni egy filmben a realisztikus dolgokat, de enyhén szólva ellent mondott a biológiai diverzitásnak, sőt magának a biokémiának az, hogy a nagyit tüdőn lötték vagy háromszor és utána felkelt. Ha nincs agyi aktivitás, akkor nem élesztheti fel a vírus. Ezen enyhén szólva jót mosolyogtam.
Alvin and the chipmunks (Alvin és a mókusok - 2007)
Ezer éve meg akartam nézni a párommal, és végre egy gagyi, nyomasztó "horror" után úgy voltam vele, hogy ezt szívesen megnézném. Jason Lee kiváló színész, imádom! Egy aranyos és fantasztikus történet, ami a szeretetről szól.
10/10 - Már láttam egy párszor, és mindig annyit tudok rajta nevetni. A legkedvencebb mókusom Theodore.
Sharpay's Fabulous Adventure (Sharpay csillogó kalandja - 2011)
Annyit hallottam erről a filmről és pozitív kritikákat. Nem tudom, hogy ki hova teszi ilyenkor az agyát, de messze nem a legjobb film. Tény, olyan limonádészerű szórakozásnak elment tegnap, de nem valószínű, hogy többször meg fogom nézni. Századik plázacicás sztori, mint, amikor az adott főszereplő szőke, rózsaszín imádó csaj popsija alá mindent tesznek, és hirtelen elkerül egy olyan helyre, ahol közel sem az a luxus veszi körül. Elcsépelt és unalmas. Ashley fantasztikus színésznő és énekesnő, de a Sharpay féle nyivákolása sosem tudott meggyőzni. Ezért is tituláltam mindig is Ashley Tisdale-t egy tehetségtelen dizni palántának még régebben. Mi a fenének kell vele elnyarvogtatni magas C-n a dalokat? Gyönyörű hangja van, ha a saját hangszínén énekel. És erre akkor jöttem rá, amikor meghallgattam a szóló albumait. A film nem volt rossz, de gyenge volt. Viszont azt meg kell hagyni, hogy Ashley ruhái a filmben nagyon ott voltak. Hihetetlen ruhákat válogattak össze neki.
10/6 - Nem volt ez olyan rossz, de olyan jó sem, mint ahogyan sokan itt írtátok. Több ezer ilyen kategóriájú film van, sőt anno már a Vadócka (Wild Child) is ugyanerre a kaptafára lett ráhúzva, hát az sem nyerte el a tetszésemet.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a