Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. március 21. 10:32
One Day
Most talán nem nyűgözött le annyira, mint először, persze, ez nem átlagos limonádéfilm, így érthető a hosszú és izgalommentes cselekményvezetés, de én azért szívesebben néznék egy már feldolgozott, de igényes történetet, mint egy kínkeserves (sehol semmi beteljesülés) szerelmi szálat, ami persze ez esetben életszerű is. Mindenesetre a két színész remek, mint mindig, és a filmzenét is csak dicsérni lehet.
Az utolsó tíz, tizenöt perc emeli a színvonalat. Nagyon szép a befejezése mellesleg.
7.5/10
Most talán nem nyűgözött le annyira, mint először, persze, ez nem átlagos limonádéfilm, így érthető a hosszú és izgalommentes cselekményvezetés, de én azért szívesebben néznék egy már feldolgozott, de igényes történetet, mint egy kínkeserves (sehol semmi beteljesülés) szerelmi szálat, ami persze ez esetben életszerű is. Mindenesetre a két színész remek, mint mindig, és a filmzenét is csak dicsérni lehet.
Az utolsó tíz, tizenöt perc emeli a színvonalat. Nagyon szép a befejezése mellesleg.
7.5/10
2012. március 21. 13:34
Séta a múltba 8/10
Egy unalmas, otthonülős esős napra tökéletes választás. Nem egy mestermű, de azoknak akik szeretik a szomorú filmeket biztos tetszeni fog.
Egy unalmas, otthonülős esős napra tökéletes választás. Nem egy mestermű, de azoknak akik szeretik a szomorú filmeket biztos tetszeni fog.
2012. március 21. 16:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Footloose (2011)
Kellemes délutáni kikapcsolódás volt, de semmi több
Az eredetit nem láttam, szóval viszonyítási alapom nincs viszont egy dolognak borzalmasan örülök : annak , hogy Zac nem vállalta el a szerepet
5*10
Kellemes délutáni kikapcsolódás volt, de semmi több
Az eredetit nem láttam, szóval viszonyítási alapom nincs viszont egy dolognak borzalmasan örülök : annak , hogy Zac nem vállalta el a szerepet
5*10
2012. március 21. 18:23
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.20. 22:15)
Fish Tank
Erre nem számítottam.
Ez egy olyan film, amiről nem igazán lehet megmondani, hogy a következő jelenetben ki lesz meg ki kavar kivel. Michael Fassbendernek mindig kijut az ilyen szerepekből
Nem vagyok meglepődve azon, hogy nem jelent meg a film Amerikában sem és nehéz hozzájutni valamint azon sem, hogy lehúzták, mint a Shame filmjét. Nem könnyű műfaj. Egy 15 éves lány, Mia története, aki ifjú lázadóként tengeti napjait amíg az anyja össze nem szűri a levet egy érdekes csókával. Mintha a Lolitát láttam volna, esküszöm.
Ettől függetlenül tetszett, elég kiszámíthatatlan a történet nagy része és bennem mély benyomást keltett a film. A kedvencem mégis Mia huga volt
Ebben a filmben sem normális senki sem ,a kendőzetlen realitás szívbemarkoló. Szeretem az ilyet még ha nem is értek egyet a történtekkel, jó film, csak annak ajánlom, aki bírja a 100%-ig realitás szagú, néhol túlzásokba eső drámákat. Úgy elment az idő, hogy észre sem vettem.
10/10
Erre nem számítottam.
Ettől függetlenül tetszett, elég kiszámíthatatlan a történet nagy része és bennem mély benyomást keltett a film. A kedvencem mégis Mia huga volt
10/10
Zseniális film. Anno, lassan egy éve gonzales7 ajánlotta és teljesen magával ragadott. Hihetetlen, mennyire átütő alkotás, mintha együtt élnénk át Miával a történéseket. Durva, hogy Jarvist a rendezőnő az utcán nézte ki, semmi színészi képzésben nem részesült. Le a kalappal.
2012. március 21. 18:48
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Alien 4.:Feltámad a Halál
Na ma délután végre erre is volt időm (rövidített órák rulez
), és megnéztem. Tényleg nincs olyan jó, mint az első három, de szerintem így is nagyon jó. Az android csaj karaktere nekem abszolút kedvencem volt, a színésznőt nem tudom ki, de nagyon jó, Ripley karaktere meg... az mint mindig, nagyon jó
Bár a lények nemkicsit durván néztek ki néhol, jól meg voltak csinálva látványilag, szóval azok tetszettek (a kicsi lény kifejezetten "aranyosnak" is mondható volt...). Szóval ez a film örök marad, a sorozattal együtt, de a végére már kicsit vesztettek belőle.
8,5/10, a végére adtam azt a plusz felet
(ui.: jöjjön már a Prometheus!)
Na ma délután végre erre is volt időm (rövidített órák rulez
8,5/10, a végére adtam azt a plusz felet
(ui.: jöjjön már a Prometheus!)
2012. március 21. 19:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.03.21. 18:23)
Zseniális film. Anno, lassan egy éve gonzales7 ajánlotta és teljesen magával ragadott. Hihetetlen, mennyire átütő alkotás, mintha együtt élnénk át Miával a történéseket. Durva, hogy Jarvist a rendezőnő az utcán nézte ki, semmi színészi képzésben nem részesült. Le a kalappal. 
Énis olvastam, hogy a rendező szúrta ki a csajt, mikor az jelenetet csinált a pasijával az utcán, semmi képzés, semmi előző film. Ahhoz képest, élete első szerepében Fassyval csinálta. Az élet kegyetlen
2012. március 21. 19:22
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Bérgyilkos a szomszédom
2012. március 21. 20:09
Idézet (ophely88 @ 2012.03.20. 22:15)
Fish Tank
ez a film olyan mintha Győri vagy a Józsefvárosi vagy az Újpesti panel rengetegben játszódna, nap mint nap látok a Miához és a társaihoz hasonló lányokat és srácokat tengődni nap nap után.
nagyon szívbemarkoló és életszagú film ez!
2012. március 21. 20:38
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Bajos csajok
10/10
megunhatatlan egy film, imádom.
megunhatatlan egy film, imádom.
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
kriszti145,
nicol bellox,
patrícia4,
House Of Wax,
duracell,
Fanni00,
zsanata
2012. március 21. 20:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Alkonyat-Hajnalhasadás
10/10nagyon jó volt
2012. március 21. 20:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.21. 20:09)
ez a film olyan mintha Győri vagy a Józsefvárosi vagy az Újpesti panel rengetegben játszódna, nap mint nap látok a Miához és a társaihoz hasonló lányokat és srácokat tengődni nap nap után.
10/10
Remek darab.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. március 22. 10:33
John Carter - 10/6
Csalódás.
Tükröm, tükröm - 10/6
Még nagyobb csalódás. Igaz, nem is vártam többet.
Tea Mussolinivel 10/8
Kedves, szép film. Jó színésznőkkel, gyönyörű tájakkal. A Toszkán hangulat garantált.
Csalódás.
Tükröm, tükröm - 10/6
Még nagyobb csalódás. Igaz, nem is vártam többet.
Tea Mussolinivel 10/8
Kedves, szép film. Jó színésznőkkel, gyönyörű tájakkal. A Toszkán hangulat garantált.
2012. március 22. 17:39
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.03.17. 15:44)
Mirror, mirror/Tükröm, tükröm 10/10
Abszolút zseniális ez a film
a királynőn meg törpéken nagyon lehetett nevetni.. volt pár keményen odacsapó vicc
és képi világban is nagyon tetszett a táj, és a tükrös részek... és a ruhák
a hangulatot abszolút hozta. A vége volt talán a legjobb, bár szerintem ha a táncikálós jelenetet levágták volna a végéről, úgy is tökéletes, kerek egész lett volna, de az még csak egy plusz volt. Azt meg muszáj leszek elismerni, hogy Julia Roberts nagyon jó színésznő... a Hófehérkét játszó csaj annyira nem volt jó, de azért a végére valahogy megbarátkoztam vele... (és még a herceg is relatíve helyes volt
) Szóval abszolút bejövős 
Abszolút zseniális ez a film
Engem kevésbé nyűgözött le...Jézusom,komolyan mondom már irritált.Ezt is csak a barátnőim miatt néztem meg,én a Fogadomra szavaztam,de lehurrogták,mert szomorú...így kénytelen voltam erre beülni,és komolyan mondom legszívesebben átmentem volna egy másik terembe.Egyedül Julia Roberts alakított olyan,hú,de jól,a többi pedig ERŐSEN hanyagolható volt,főleg Hófehérke.Már amikor először megláttam,tudtam,hogy nem lesz szimpatikus..Még a herceg,és a törpék voltak tűrhetőek,de nem értettem,hogyha a Hófehérkén alapul,akkor a törpék miért más nevet kaptak?
A végéről nem is beszélve..az a tánc...
10/5
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2012. március 22. 18:43
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Dancsyy97 @ 2012.03.22. 17:39)
Engem kevésbé nyűgözött le...Jézusom,komolyan mondom már irritált.Ezt is csak a barátnőim miatt néztem meg,én a Fogadomra szavaztam,de lehurrogták,mert szomorú...így kénytelen voltam erre beülni,és komolyan mondom legszívesebben átmentem volna egy másik terembe.Egyedül Julia Roberts alakított olyan,hú,de jól,a többi pedig ERŐSEN hanyagolható volt,főleg Hófehérke.Már amikor először megláttam,tudtam,hogy nem lesz szimpatikus..Még a herceg,és a törpék voltak tűrhetőek,de nem értettem,hogyha a Hófehérkén alapul,akkor a törpék miért más nevet kaptak?
Azt hittem nem lehet jobban elrontani,de sikerült.Egyenesen szánalmas volt.
10/5
10/5
Hát, semmiképp nem értem mi bajod vele, bár ahogy egy párszor még átgondoltam a filmet, tényleg nem olyan jó, mint elsőre gondolnánk, de annyira nem is rossz (a tánc sehogy sem illett oda, az igaz, arra nehezen vettem rá magam, hogy elfogadjam, simán le lehetett volna azt hagyni a végéről)... a törpék nevén én inkább röhögtem... és igen, Hófehérke elég bénácska lett... de így sem értem...
2012. március 22. 19:56
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Tükröm,tükröm 10/5
A bemutató alapján jobbra számítottam. Az eleje tetszett, aztán nagyon ellaposodott és voltak részek, melyeket kifejezetten untam
Elhajlási engedély 10/9
Nagyon jó vígjáték
Owen Wilson
A bemutató alapján jobbra számítottam. Az eleje tetszett, aztán nagyon ellaposodott és voltak részek, melyeket kifejezetten untam
Elhajlási engedély 10/9
Nagyon jó vígjáték
2012. március 22. 22:13
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
The Hunger Games
10/10
10/10
9 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
tya04,
kriszti145,
duracell,
Fanni00,
Rihannna,
Minimanó94,
DiscoDiva,
zsanata
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.