Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 06. 19:38
Soul Surfer/Lélek Szörfös [2011]
Nekem ez a film nagyon megható volt. 2-ször is megnéztem mire rádöbbentem ez egész súlyára. Az, hogy igaz történetet dolgoz fel még jobban megrendített. Nem éppen minden napi a története, ami még izgalmasabbá teszi. Szerintem egy igen jól kivitelezett film lett, és egyben izgalmas és megható is.
10/10
Nekem ez a film nagyon megható volt. 2-ször is megnéztem mire rádöbbentem ez egész súlyára. Az, hogy igaz történetet dolgoz fel még jobban megrendített. Nem éppen minden napi a története, ami még izgalmasabbá teszi. Szerintem egy igen jól kivitelezett film lett, és egyben izgalmas és megható is.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2012. április 06. 19:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Aranyhaj és a Nagy Gubanc.
Már láttam 100 milliószor, de szerintem sosem fogom megunni.!
10/10
Harry Potter és az Azkabani fogoly.
Már irtó rég láttam, úgyhogy ideje volt megnézni, a kedven HP részem.
10/10
Hamupipőke.
Csak az egerek miatt néztem meg, mert már hiányoztak.
10/10
A kis Hableány.
Ma hercegnős napot tartottam.
(14 évesen. xD)
10/10
Már láttam 100 milliószor, de szerintem sosem fogom megunni.!
10/10
Harry Potter és az Azkabani fogoly.
Már irtó rég láttam, úgyhogy ideje volt megnézni, a kedven HP részem.
10/10
Hamupipőke.
Csak az egerek miatt néztem meg, mert már hiányoztak.
10/10
A kis Hableány.
Ma hercegnős napot tartottam.
10/10
12 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Eszter655,
kriszti145,
chelseagirl18,
Sugarbabes,
duracell,
patrícia4,
House Of Wax,
nicol bellox,
SmileyZ,
delenagirl_,
AmyVie
2012. április 06. 20:58
Misery - 10/10
Kérdés?!
Kérdés?!
2012. április 06. 21:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.06. 18:13)
Trancsírák
Az eredeti címhez képest (Tucker and Dale vs Evil) elég.. idétlen fordítás, mégis találó. Ez az egyik legbetegebb film, amit láttam. Ha valakinek elege van a táboros-gyilkolós sztorikból és a tinifilmekből, nyugodtan nézze meg, szakadni fog a röhögéstől. Legalábbis az elején. A vége felé kezdett ellaposodni és átlagossá válni, ami nem tetszett, nem kellett volna a családi dráma, meg a többi, és tökéletes lett volna. Viszont még így is az egyik legviccesebb és legőrültebb film.
8/10
Az eredeti címhez képest (Tucker and Dale vs Evil) elég.. idétlen fordítás, mégis találó. Ez az egyik legbetegebb film, amit láttam. Ha valakinek elege van a táboros-gyilkolós sztorikból és a tinifilmekből, nyugodtan nézze meg, szakadni fog a röhögéstől. Legalábbis az elején. A vége felé kezdett ellaposodni és átlagossá válni, ami nem tetszett, nem kellett volna a családi dráma, meg a többi, és tökéletes lett volna. Viszont még így is az egyik legviccesebb és legőrültebb film.
8/10
Imádtam ezt a filmet. A fekete komédiák egyik legjobbja.
2012. április 07. 10:08
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Sugarbabes @ 2012.04.06. 19:38)
Soul Surfer/Lélek Szörfös [2011]
10/10
10/10
Én úgy tudom ennek a magyar címe: Életem a szörf, legalábbis én úgy találtam rá tegnap, de teljesen mindegy. Tényleg szuperül megcsinálták, hihetetlen hogy ennek a csajnak mennyi életereje volt és valóra váltotta az álmát. Ide kattintva megnézhetitek az igazi Bethanyt.
10/10
Rivaldafényben - Pörgesd fel! (2008)
Bírom az ilyen "váltsuk valóra az álmainkat" filmeket, mert szerintem nagyon fontos mondanivalójuk van. A szeretet meg a boldogság a legfontosabb, nem a pénz, dicsőség meg mit tudom én még mi...
8/10
Elrabolva (2008)
Fontos, hogy ilyen filmeket is készítsenek, hogy az olyan kis naivak, mint a filmbeli lány, ne essenek ugyanabba a hibába.
10/10
2012. április 07. 10:39
Idézet (Adrianna @ 2012.04.07. 10:08)
Elrabolva (2008)
Fontos, hogy ilyen filmeket is készítsenek, hogy az olyan kis naivak, mint a filmbeli lány, ne essenek ugyanabba a hibába.
10/10
ez nem csak ezért fontos, hanem azért is hogy ne haljon meg ténylegesen a filmipar.
Liam Neeson teljesen új arcát mutatja meg a modern akciófilmnek.
Az Elrabolva, Az ismeretlen férfi és a Fehér pokol mind üde felfrissülést jelentenek a sok blockbuster,képregény,tini és remake áradatok között.
2012. április 07. 11:11
háá nem volt olyan jó mint az 1 vagy a 2 de még ez is szórakoztatott imádom ez a színészgárdát!Talán az utolsó kiváló színész társulatunk lehet jobban meg kéne őket becsülni!Mert nem lesz még egy Rudolf vagy Csuja vagy Reviczky vagy Gáspár vagy Szarvas!
Pikali Gerdának pedig nem csak a hangja szexi hanem...
Üvegtigris 3
7/10
Pikali Gerdának pedig nem csak a hangja szexi hanem...
Üvegtigris 3
7/10
Vampiregirl1
2012. április 07. 13:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2012.04.06. 11:17)
Oroszlánkirály
A legesleggyönyörűbb mese amit valaha láttam!!!
És nekem akárki akármit mond eddig nálam még egy rajzfilm sem tudta lekörözni az Oroszlánkirályt!
Az oroszlánkirály örök kedvenc, és szerintem ezt még az unokáim is szívesen nézni fogják majd, legalábbis remélem
A legesleggyönyörűbb mese amit valaha láttam!!!
És nekem akárki akármit mond eddig nálam még egy rajzfilm sem tudta lekörözni az Oroszlánkirályt!
Az oroszlánkirály örök kedvenc, és szerintem ezt még az unokáim is szívesen nézni fogják majd, legalábbis remélem
Ezzel én is ugyanígy vagyok
Honey 2
mikeyla barátnőm ajánlására néztem meg tegnap este.Imádom az ilyen táncos filmeket,nem csalódtam,nagyon jó volt.A benne szereplő zenék különösen elnyerték a tetszésemet,szerintem mostanában sokat fogom őket hallgatni.
Kat nagyszerű volt
10/9
2012. április 07. 14:00
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Charlie Wilson háborúja
Tipikus Nichols film, aminek legnagyobb erénye a szkript. Félretekintek a jenki-istenítéstől, az már hozzánőtt hálívúdhoz.
8,5/10
Tipikus Nichols film, aminek legnagyobb erénye a szkript. Félretekintek a jenki-istenítéstől, az már hozzánőtt hálívúdhoz.
8,5/10
2012. április 07. 14:09
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hamupipőke néha jó a régi meséket nézni,mint a mai hülyeséget
2012. április 07. 14:21
Pocahontas :~Egyik legjobb mese.:D 10/8
Pinokkió :~ Van mondanivalója, imádom♥ 10/10
Macskaarisztokraták :~ legjobb: Hiába már nem vagyok olyan fürge, mint 80 éves koromban. 10/11
Alice Csodaországban :~ Boldog nem születésnapot! Enyém? Tiéd! 10/10:)
Pinokkió :~ Van mondanivalója, imádom♥ 10/10
Macskaarisztokraták :~ legjobb: Hiába már nem vagyok olyan fürge, mint 80 éves koromban. 10/11
Alice Csodaországban :~ Boldog nem születésnapot! Enyém? Tiéd! 10/10:)
2012. április 07. 15:25
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Underworld (2003)
Tetszett a film, habár egy kicsivel jobbra számítottam. Az első 1 és fél órát pörgethették volna egy picit jobban, majdnem bealudtam rajta (mondjuk ez lehet azért volt, mert este néztem
). Az utolsó fél órát végigizgultam. Nekem a legdurvább jelenet az volt, amikor a farkasok átváltoztak. Nem tudom, hogy miért, de ez maradt meg bennem legjobban. Na meg persze, amikor Viktornak leesett a fél feje. Nyami.
8/10
Tetszett a film, habár egy kicsivel jobbra számítottam. Az első 1 és fél órát pörgethették volna egy picit jobban, majdnem bealudtam rajta (mondjuk ez lehet azért volt, mert este néztem
8/10
2012. április 07. 16:56
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Egy kis szombati filmezés, természetesen csakis főzés közben
You, Me and Dupree
9*10
Taxi 1 és Tax 3
Mindkettő 8*10
Step Up és Step Up 2
Mindkettő 10*10
You, Me and Dupree
9*10
Taxi 1 és Tax 3
Mindkettő 8*10
Step Up és Step Up 2
Mindkettő 10*10
2012. április 07. 19:25
Rekviem egy álomért
Az ember legbelsőbb zugait bolygatja fel ez a film. Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, mély elismerésem a színészeknek, a rendezőnek, a zeneszerzőnek és úgy az egész stábnak. Az egyik legjobb film, amit valaha is láttam!!
(Ha ez a film kötelező lenne a sulikban, tuti, hogy rengeteg tini még csak a drogok közelébe se menne..
)
10/10 (és számomra még sokkal több is, mint 10!!)
Az ember legbelsőbb zugait bolygatja fel ez a film. Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, mély elismerésem a színészeknek, a rendezőnek, a zeneszerzőnek és úgy az egész stábnak. Az egyik legjobb film, amit valaha is láttam!!
(Ha ez a film kötelező lenne a sulikban, tuti, hogy rengeteg tini még csak a drogok közelébe se menne..
10/10 (és számomra még sokkal több is, mint 10!!)
8 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
tya04,
pillajunior,
ophely88,
Johinna,
House Of Wax,
Fanni00,
kriszti03
2012. április 07. 21:16
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.04.02. 09:28)
A legsötétebb óra (The Darkest Hour)
Miért van az, hogy manapság egy épkézláb ufós filmet sem sikerül összehozni? A förtelmes Skyline után itt van ez, ami nem sokkal jobb nála. A szereplők idióták és klisések, a sztori logikátlan. Csalódtam, mert a trailer alapján jónak tűnt.
Miért van az, hogy manapság egy épkézláb ufós filmet sem sikerül összehozni? A förtelmes Skyline után itt van ez, ami nem sokkal jobb nála. A szereplők idióták és klisések, a sztori logikátlan. Csalódtam, mert a trailer alapján jónak tűnt.
Most néztem meg, de nekem is csalódás volt. Én nem láttam róla trailert, csak a tartalmát olvastam, de az alapján jobbnak gondoltam, csak úgy, mint a Skyline esetében.
6/10, de csak jó indulattal.
Adrianna
2012. április 07. 21:17
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Vágy és virágzás / Lust och fägring stor (Marika Lagercrantz…)
…az'szem legközelebb nagyobb jelentõséget kell tulajdonítanom annak amikor a kémia tanárnõ megkér, hogy segítsek már neki elpakolni a szemléltetõ eszközöket a szertárba
2012. április 07. 21:35
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Amerikai pite- A találkozó 10/8,5
Kellemes csalódás. Úgy gondoltam, hogy erőltetett poénok lesznek benne, de szerencsére nem. Jó volt őket látni ennyi év után, örülök a folytatásnak. De még mindig az esküvős rész a kedvencem
Kellemes csalódás. Úgy gondoltam, hogy erőltetett poénok lesznek benne, de szerencsére nem. Jó volt őket látni ennyi év után, örülök a folytatásnak. De még mindig az esküvős rész a kedvencem
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.