Titanic (1997)
Alapvetően kedvenc filmem, de most, hogy 3D-ben is láttam, egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy milyen is volt. Ezt a filmet már mindenki ismeri, de szavakba nem tudom önteni, hogy ezredjére is, meghat, amit látok és láttam ma a moziban. Imádom az ilyen romantikus történeteket, főleg, hogy Kate Winslet és Leonardo DiCaprio egyszerűen fantasztikus és tökéletes alakítást nyújtottak, mint mindig. Maga a történt, elborzaszt, hogy valóban megtörtént, immáron 100 éve, hogy elsüllyedt a Titanic, de kihagyhatatlan 3D-ben meglesni. Sokkal élvezetesebb, és sokkal jobban beleéli magát az egyén, mint alapvetően. Még a mai napig is, szinte a az utolsó egy órán, annak ellenére, hogy már sokadjára néztem meg. Ahogyan egyre többször nézem meg, a hatalmába kerít, és egyre jobban kezdem megérteni a film lényegét. Szerintem gyönyörű történetet beszél el két fiatal szerelmesről, akiknek nem adatik meg, főleg abban az időben, hogy még többet együtt legyenek.
10/10.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 07. 21:47
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
14 felhasználónak tetszik:
dave095,
csicsi20,
Adrianna,
Christo,
House Of Wax,
SmileyZ,
kriszti145,
Holly Keller,
Fanni00,
prézli,
duracell,
BunnyGirl,
chelseagirl18,
janet7
2012. április 07. 22:01
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2012.04.07. 21:47)
Titanic (1997)
Alapvetően kedvenc filmem, de most, hogy 3D-ben is láttam, egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy milyen is volt. Ezt a filmet már mindenki ismeri, de szavakba nem tudom önteni, hogy ezredjére is, meghat, amit látok és láttam ma a moziban. Imádom az ilyen romantikus történeteket, főleg, hogy Kate Winslet és Leonardo DiCaprio egyszerűen fantasztikus és tökéletes alakítást nyújtottak, mint mindig. Maga a történt, elborzaszt, hogy valóban megtörtént, immáron 100 éve, hogy elsüllyedt a Titanic, de kihagyhatatlan 3D-ben meglesni. Sokkal élvezetesebb, és sokkal jobban beleéli magát az egyén, mint alapvetően. Még a mai napig is, szinte a az utolsó egy órán, annak ellenére, hogy már sokadjára néztem meg. Ahogyan egyre többször nézem meg, a hatalmába kerít, és egyre jobban kezdem megérteni a film lényegét. Szerintem gyönyörű történetet beszél el két fiatal szerelmesről, akiknek nem adatik meg, főleg abban az időben, hogy még többet együtt legyenek.
10/10.
10/10.
Én is most értem haza Pestről, IMAX-ben néztük. Hihetetlen volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire jól felturbózzák. Néhányszor pár pillanat erejéig teljesen olyan volt, mintha én is a hajón lettem volna.
10/10
2012. április 08. 09:38
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.04.06. 11:08)
A képlet
Nos, mit is mondhatnék: néhol egy tipikus katasztrófafilm, néhol sci-fi. Igazából ez a film se tartozik a világ legjobb filmjei közé, de én élveztem. Bírtam a történetet, bár néhol a Z-kategóriát verdeste a színvonal. Igazából nem rossz film, meglehet nézni, de ajánlom, hogy hozzám hasonlóan, pár baráttal nézzétek meg, mert úgy jobban magával ragad az egész. A speciális effektek kifejezetten ott voltak, a gyerekszereplők és a suttogók miatt néha a frász kerülgetett: előbbieknél amatőrségük miatt, míg utóbbiaknál a halálsikolyra húzódó szájuk és a kinézetük verte ki a biztosítékot.
Összegzés: nem rossz, de lehetett volna klisémentesebb is, amúgy pedig a zene jó benne!!!
10/7
Nos, mit is mondhatnék: néhol egy tipikus katasztrófafilm, néhol sci-fi. Igazából ez a film se tartozik a világ legjobb filmjei közé, de én élveztem. Bírtam a történetet, bár néhol a Z-kategóriát verdeste a színvonal. Igazából nem rossz film, meglehet nézni, de ajánlom, hogy hozzám hasonlóan, pár baráttal nézzétek meg, mert úgy jobban magával ragad az egész. A speciális effektek kifejezetten ott voltak, a gyerekszereplők és a suttogók miatt néha a frász kerülgetett: előbbieknél amatőrségük miatt, míg utóbbiaknál a halálsikolyra húzódó szájuk és a kinézetük verte ki a biztosítékot.
10/7
Hasonlóan volt szerencsém "pár" baráttal megnézni a filmet és igaz a suttogók láttán és hallatán az ember frászosabbnál is frászosabb helyzetekbe kerül, de a gyermekszereplők amatőrségével nem tudok egyetérteni, hisz gyermekeket játszottak, a gyerekek pedig ilyenek. Nekem tetszett, ahogy félénken - mint gyerekek -, akik tapasztalatlanok az élethez játszották a szerepüket. Nicolas Cage-nek van ennél jobb alakítása is, de hazudnék ha azt mondanám, hogy csalódást okozott, mert nem okozott, sőt. A történet tetszett, amivel volt egy kis gondom, az maga a lezárás, a búcsúzást megkönnyeztem, bár az elválásukat teljesen máshogy képzeltem.
8/10
2012. április 08. 09:59
Amikor megállt a Föld 9/10
A Kiánú Rivszes változatot néztem meg. Az egész nagyszerű volt. Az egyetlen dolog ami piszkálta a csőrömet, az megint az ember formájú robot és idegen lény. De erről már a District 9-nél is irtam.
A Kiánú Rivszes változatot néztem meg. Az egész nagyszerű volt. Az egyetlen dolog ami piszkálta a csőrömet, az megint az ember formájú robot és idegen lény. De erről már a District 9-nél is irtam.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 08. 10:13
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Oroszlánkirály 3 : Hakuna Matata
Múltkor kimaradt,mert nekem sajna nincs meg,így kölcsön kértem.
Imádom ezt a részt is,jó már szemszögből látni az eseményeket.
10/10*
Múltkor kimaradt,mert nekem sajna nincs meg,így kölcsön kértem.
10/10*
2012. április 08. 12:32
Idézet (House Of Wax @ 2012.03.29. 17:20)
Én láttam a Hannibál Ébredése című filmet, de be kell valljam, hogy saját véleményem szerint nem volt túl jó, sőt.
Az első két rész közelébe sem ér, ráadásul nálam az ilyen előzmény filmek alapból nem szerepelnek túl jól
Talán egyszer végig lehet ülni, én még egyszer nem fogom az tuti
Az első két rész közelébe sem ér, ráadásul nálam az ilyen előzmény filmek alapból nem szerepelnek túl jól
Talán egyszer végig lehet ülni, én még egyszer nem fogom az tuti
Nekem az egyik kedvenc filmem, már vagy háromszor láttam. Az eleje valóban vontatott egy kicsit, de utána beindul a történet éppen ezért szerintem tartalmas kis film. Viszont azt tanácsolom, hogyha valaki ezt megnézi, akkor ne feledkezzen meg az eredeti Hannibal filmekről sem.
Amit viszont én utoljára láttam az a Puncture
Azt kell mondanom, hogy eddig ez a legjobb és legkomolyabb alakítás Chris Evans részéről. Persze az összes többi filmjében is szerettem, de számomra ez viszi a pálmát.
Rendkívül jól formálja meg a drogos ügyvédet, akinek a munkájában adódó nehézségekkel és otthon, a saját függőségével is meg kell küzdenie.
Meg egy jó példa arra, hogy mennyit lehetne még fejleszteni az egészségügyön, pláne nekünk magyaroknak.
10/10-et adok a filmre, annak ellenére, hogy kicsit le lett csapva a vége.
House Of Wax
2012. április 08. 12:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2012.04.08. 12:32)
Nekem az egyik kedvenc filmem, már vagy háromszor láttam. Az eleje valóban vontatott egy kicsit, de utána beindul a történet éppen ezért szerintem tartalmas kis film. Viszont azt tanácsolom, hogyha valaki ezt megnézi, akkor ne feledkezzen meg az eredeti Hannibal filmekről sem.
Nem rég néztem meg az utolsó részét és engem még mindig lenyűgöz Anthony Hopkins játéka.
Tulajdonképpen emiatt a trilógia miatt szerettem meg a thrillereket.
Igen, Anthony egyszerűen elképesztő
Az első két Hannibál film nálam hatalmas kedvenc, talán azért nem kedveltem a harmadikat mert nekem Hopkins nélkül nem is Hannibál film
2012. április 08. 13:22
Bajos csajok 2 / Mean Girls 2 (2011)
Csak kiváncsi voltam, hogy az első részhez képest ez mennyire volt rossz és nyugodtan mondhatom, hogy ennél rosszabat nem is tudtak volna kihozni belőle. Ugyanaz a téma, jön egy új lány, majd az iskola felvágos csitrije kicseszik vele és a többit már lehet sejteni...
10/1
Kémkölykök 4D: A világ minden ideje / Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)
Csodálatos volt a film, leginkább Jessica miatt vettem rá magam, hogy meglessem, és egy percig sem csalódtam benne. Ez a film volt ma a fönyeremény nálam
10/10
Csak kiváncsi voltam, hogy az első részhez képest ez mennyire volt rossz és nyugodtan mondhatom, hogy ennél rosszabat nem is tudtak volna kihozni belőle. Ugyanaz a téma, jön egy új lány, majd az iskola felvágos csitrije kicseszik vele és a többit már lehet sejteni...
10/1
Kémkölykök 4D: A világ minden ideje / Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)
Csodálatos volt a film, leginkább Jessica miatt vettem rá magam, hogy meglessem, és egy percig sem csalódtam benne. Ez a film volt ma a fönyeremény nálam
10/10
Fanni00
2012. április 08. 15:28
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Jóbarátok
Nem egy film ugyan, de így, 2 és fél hónap után fájdalmas volt megnézni az utolsó részt belőle. Annyira imádtam, hogy hihetetlen. A kedvenc párosom Chandler és Monica, a többiek meg úgy voltak jók, ahogy.
10/10
Szerelmünk lapjai
Unalmas...vártam ezt a filmet, kíváncsi voltam rá, hisz rengetegen dicsérték. Romantikus alkat vagyok, de ez olyan mérhetetlenül unalmas volt, hogy nem igaz.
10/5,5
Nem egy film ugyan, de így, 2 és fél hónap után fájdalmas volt megnézni az utolsó részt belőle. Annyira imádtam, hogy hihetetlen. A kedvenc párosom Chandler és Monica, a többiek meg úgy voltak jók, ahogy.
10/10
Szerelmünk lapjai
Unalmas...vártam ezt a filmet, kíváncsi voltam rá, hisz rengetegen dicsérték. Romantikus alkat vagyok, de ez olyan mérhetetlenül unalmas volt, hogy nem igaz.
10/5,5
janet7
2012. április 08. 16:51
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Éberség/Awake
Még anno a suliban néztük meg,nekem már akkor is nagyon tetszett,úgyhogy most megnéztem anyuval is.
Tetszett Hayden játéka,és nem is csúnya srác..
Viszont Jessica még mindig nem tudott meggyőzni,egyszerűen semmi extrát nem látok benne.
A történet tetszett és a kivitelezés is.Megvagyok vele elégedve.
10/10
Még anno a suliban néztük meg,nekem már akkor is nagyon tetszett,úgyhogy most megnéztem anyuval is.
Tetszett Hayden játéka,és nem is csúnya srác..
A történet tetszett és a kivitelezés is.Megvagyok vele elégedve.
10/10
2012. április 08. 16:59
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ben Hur (2010)
Kicsi voltam még amikor az eredeti, régi változatát láttam szóval arra nem nagyon emlékszem, így nem is ahhoz viszonyítok. Nekem ez a változat tetszett, a szereplőkkel nem volt gond, Joseph Morgan nagyon jól alakított. Szerintem nem utoljára néztem meg ezt a filmet.
10/8
Kicsi voltam még amikor az eredeti, régi változatát láttam szóval arra nem nagyon emlékszem, így nem is ahhoz viszonyítok. Nekem ez a változat tetszett, a szereplőkkel nem volt gond, Joseph Morgan nagyon jól alakított. Szerintem nem utoljára néztem meg ezt a filmet.
10/8
2012. április 08. 18:40
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A szomszéd nője mindig zöldebb
Ez a film óvodás korom óta a kedvenceim között van, így mondhatni, hogy all time favorit. Ahányszor van a tévében, én megnézem. Hihetetlen, hogy Walter Matthau és Jack Lemmon mennyire zseniális színészek voltak, és a sors iróniája, hogy mindketten vastagbélrákban haltak meg, és haláluk között majdnem pontosan egy év van.
10/9 -> De csak azért, mert a második részt egy hajszálnyival jobban szeretem
Ez a film óvodás korom óta a kedvenceim között van, így mondhatni, hogy all time favorit. Ahányszor van a tévében, én megnézem. Hihetetlen, hogy Walter Matthau és Jack Lemmon mennyire zseniális színészek voltak, és a sors iróniája, hogy mindketten vastagbélrákban haltak meg, és haláluk között majdnem pontosan egy év van.
10/9 -> De csak azért, mert a második részt egy hajszálnyival jobban szeretem
2012. április 08. 18:41
A szomszéd nője mindig zöldebb - 10/10
Még mindig az egyik legjobb, legeredetibb vígjáték. Vicces, humoros, de nem megy át alpáriba vagy igénytelenbe. Klasszikus darab.
Színes fátyol - 10/8
Vajon létezik-e számos megpróbáltatás, félreértés, gyötrelem, olykor már utálat után is igaz szerelem? Ezt a filmet látva elhittem, hogy igen. Gyönyörű, értékes film, nagyszerű színészi alakításokkal. Erre Edward Norton és Naomi Watts a garancia. Viszont, úgy gondolom, hogy hasonló témában már sokkal jobb filmek is készültek.
Még mindig az egyik legjobb, legeredetibb vígjáték. Vicces, humoros, de nem megy át alpáriba vagy igénytelenbe. Klasszikus darab.
Színes fátyol - 10/8
Vajon létezik-e számos megpróbáltatás, félreértés, gyötrelem, olykor már utálat után is igaz szerelem? Ezt a filmet látva elhittem, hogy igen. Gyönyörű, értékes film, nagyszerű színészi alakításokkal. Erre Edward Norton és Naomi Watts a garancia. Viszont, úgy gondolom, hogy hasonló témában már sokkal jobb filmek is készültek.
9 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
SmileyZ,
Johinna,
Vampiregirl1,
Holly Keller,
Eszter655,
kriszti145,
janet7,
patrícia4
2012. április 08. 18:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
The Hunger Games-Az éhezők viadala
Először is, megjegyezném, hogy hatalmas élmény úgy filmet nézni moziban, hogy apukámmal csak mi ketten vagyunk a teremben
szóval ez nagy volt
Azt le kell szögeznem, hogy a könyv sokkal jobb, mint a film, és örülök, hogy előbb olvastam, mint láttam volna a filmet. Ugyan a film nagyon a könyvet követte, de viszont sok minden kimaradt, amit még bele lehetett volna tenni. Amit hozzátettek, az viszont jó volt, például a Játékmester jelenete a végén. A színészek szerintem kifejezetten jók voltak, főleg a Haymitch-t játszó pali tetszett nekem (bár egyáltalán nem úgy képzeltem el). És, hiába tudtam, hogy mi lesz, néhány helyen mégis elkezdtem izgulni... és volt olyan jelenet, amit megkönnyeztem
. Maga a film tényleg nagyon jó, csak a kamera rángatása idegesített halálra, de így is tetszett, szóval: 10/9
Először is, megjegyezném, hogy hatalmas élmény úgy filmet nézni moziban, hogy apukámmal csak mi ketten vagyunk a teremben
Azt le kell szögeznem, hogy a könyv sokkal jobb, mint a film, és örülök, hogy előbb olvastam, mint láttam volna a filmet. Ugyan a film nagyon a könyvet követte, de viszont sok minden kimaradt, amit még bele lehetett volna tenni. Amit hozzátettek, az viszont jó volt, például a Játékmester jelenete a végén. A színészek szerintem kifejezetten jók voltak, főleg a Haymitch-t játszó pali tetszett nekem (bár egyáltalán nem úgy képzeltem el). És, hiába tudtam, hogy mi lesz, néhány helyen mégis elkezdtem izgulni... és volt olyan jelenet, amit megkönnyeztem
2012. április 08. 19:01
én az Egy hét Marilynnel című filmet láttam.
Kicsit másra számítottam, viszont bevallom őszintén, nem olvastam végig a kritikákat és a leírást. Nem tetszett,hogy a beszélő szemszögéből mutatták be az egy hetet,viszont így is érdekes volt a történet. Igaz, az én hibám is,mert dokumentumfilmszerűt vártam,végül nem az lett.
10/7
Kicsit másra számítottam, viszont bevallom őszintén, nem olvastam végig a kritikákat és a leírást. Nem tetszett,hogy a beszélő szemszögéből mutatták be az egy hetet,viszont így is érdekes volt a történet. Igaz, az én hibám is,mert dokumentumfilmszerűt vártam,végül nem az lett.
10/7
2012. április 08. 20:26
és IGEN VÉÉÉGRE VALAKI ÚGY GONDOLKODIK AHOGY ÉN!
és ami a legjobban tetszik benne hogy IGEN hhhááá nem a címszereplőkről szól a film és ez a Transformers filmek legnagyobb hibája!
emlékszem amikor én is szavaztam arra az internetes petícióra ami Michael Bay elleni kampány része volt és Bay ellenes fanok indítottak amikor befejezte a legutolsó Transformers filmet!
és ami a legjobban tetszik benne hogy IGEN hhhááá nem a címszereplőkről szól a film és ez a Transformers filmek legnagyobb hibája!
emlékszem amikor én is szavaztam arra az internetes petícióra ami Michael Bay elleni kampány része volt és Bay ellenes fanok indítottak amikor befejezte a legutolsó Transformers filmet!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.