Starity

Füstölgő fiatalok

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 05. 20:11 #121
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
8. osztályt kezdtük meg idén. van olyan fiú osztálytársam, aki már 3. osztályos kora óta cigarettázik...nem fogok senkinek sem hazudni, igen beleszívtam már a cigibe, de pont ez kellett hozzá, hogy rájöjjek, mekkora egy hülyeség, semmi érdekes nincs benne..most komolyan akik dohányoznak főleg azoktól kérdem:
a büdös bagószag, vagy az, hogy a kezedben tarthatod az a szálat? mit élvezel benne??
2011. szeptember 05. 20:20 #122
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Rongáljam a tüdőmet, legyenek sárgák a fogaim, legyen büdös a szájam, legyek hamarabb ráncos, és mindezt azért, mert valaki szerint menő cigizni?
Hát kössz, én inkább kihagyom.
Le tudom élni az életemet cigi nélkül is, ráadásul rengeteg pénzbe kerül, van más amire költök, cigi helyett.
Alapból a füstöt utálom, azt sem bírom, ha mellettem gyűjtanak rá.
Nem ítélem el azokat, akik cigiznek (mert hát ki vagyok én, hogy ítélekezzek?), ez mindenkinek az egyéni döntése, saját élete, saját egészsége.
De azokat az embereket, akik lenéznek másokat azért, mert ők nem károsítják magukat, azokat csak sajnálni tudom. sad.gif
És az is elég szomorú, hogy általános iskolások cigiznek, volt egy osztálytársam, aki már 4. osztályban rászokott. sad.gif
Minden dohányzónak, aki le akar szokni, erőt és kitartást kívánok. Ha nagyon akarod, menni fog! smileeee.gif
2011. szeptember 05. 20:28 #123
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
először is jó,hogy ilyennel foglalkozunk meghajolo.gif
és szerintem azért sokan csak kipróbálják és aztán rászoknak vagy megutálják ott van a kísértés mindenkiben,az a legrosszabb,hogy azt gondolják menő lenne blink.gif hát ezzel nem érteke egyet csak az alapból a nagymenők gondolják ezt a suliban
én is félek a hatásaitól és drága,bele is lehet halni remélem,hogy később nem leszek én is ilyen unsure.gif
2011. szeptember 05. 20:50 #124
Vattacukor96
Vattacukor96
visszatérő vendég
Hozzászólás: 186
Azonosító: 134494
Őszínténszólva bennem semmi kísértés sincs a cigi iránt, soha nem is volt, és soha nem is lesz. utálom már csak a látványát vagy a szagát is. És akik szerint menő... pont azért gázak.. szerintem már nem azért, de eléggé ciki.. kb. olyan fokon, mintha valaki kórosan sokat eszik..
2011. szeptember 05. 21:04 #125
Alice15
Alice15
új tag

StátuszÉletünk egyetlen problémája megtanulni szeretni.
Hozzászólás: 13
Azonosító: 128748
Engem sem érdekelt a cigaretta. Sokan cigiznek a nagy családban, a szüleim szerencsére nem, így én sem. De vannak olyanok, akiknek a szülei dohányosok így a gyerek is az lesz. És a kisbabák? A felnőttek többsége cigizik mikor éppen terhes! nem gondolnak arra, hogy amit magukba szívnak az a kisbabákba is belekerülhet???
2011. szeptember 05. 21:10 #126
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
hát én biztos nem fogok cigizni !!
2011. szeptember 05. 21:11 #127
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.05. 19:57)
A jövőben simán ki fogom törölni az ilyen indokolatlan megjegyzéseket aminek vajmi köze van a valósághoz. Ha nem tetszik, lehet menni sírni akihez akarsz.

És honnan tudod, hogy mi a VALÓSÁG, kedves ToTo? rolleyes.gif De tényleg, annyi már az ellentmondás, lehet, hogy az adat, amit olvastál, nem is igaz. Értem, mit akartál írni, és igazad is van, csak szerintem nem jó, ha törléssel fenyegetőzöl, mert olyankor a legtöbb ember átmegy sünbe. smileeee.gif
2011. szeptember 05. 21:27 #128
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Hát ez sajnos így van sad.gif mostanában minden 2. fiatal kipróbálja a dohányzást...és egyetértek azzal, hogy ez részben a filmek hibája. Igaz, hogy akkor is rágyújtottak, amikor még nem volt ilyen showbiznisz, viszont régen még azt sem tudták, hogy a dohányzás káros .. wink.gif viszont amióta ekkora a showbiznisz, csomó gyerek (főként) amerikai példaképe miatt tér rossz útra, mert azt hiszi, minden amit a kedvence csinál, az tökéletes...
2011. szeptember 05. 21:27 #129
- törölt felhasználó -    
Én 13 éves múltam és még sosem nyúltam cigarettához. Az osztályból sem dohányzik senki (még) és erre büszke vagyok. Sem az apukám sem az anyukám nem dohányzik, sőt én sem tervezem, mert tudom, hogy
- nem ettől leszek felnőtt, hanem érett viselkedéssel (anno ezt nem a káromkodásra, hanem a konfliktusok elkerülésére értem)
- nemcsak nekem árt hanem a környezetemnek is (sőt a passzív dohányzás rosszabb)
- drága is, büdös is, a bőr korábban elkezd öregedni, a tüdő tönkremegy, és a többi amit a Regina (köszönjük szépen a tartalmas olvasmányt; minden elismerésem) a cikkben említett, ezen felül még egy ismerősöm azt mondta (aki már sikeresen leszokott), hogy borzalmas íze van.
Láttam már olyan diákot, aki már a suli kapujában rágyújtott, és én teljesen ledöbbentem. Nekem ez csak intelem, hogy ilyet sose csináljak. Max. felnőtt koromban különleges alkalmakkor egy pohár vörösbor (az még jót is tesz).
(Az utolsó mondatért nyugodtan rám szólhattok, de ez a véleményem)
2011. szeptember 05. 21:36 #130
- törölt felhasználó -    
Őszintén szólva sosem érdekelt a cigaretta, sosem fordult meg a fejemben, hogy rágyújtsak, engem már maga a szag is zavarni tud...
2011. szeptember 05. 21:39 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rebu @ 2011.09.05. 20:11)
8. osztályt kezdtük meg idén. van olyan fiú osztálytársam, aki már 3. osztályos kora óta cigarettázik...nem fogok senkinek sem hazudni, igen beleszívtam már a cigibe, de pont ez kellett hozzá, hogy rájöjjek, mekkora egy hülyeség, semmi érdekes nincs benne..most komolyan akik dohányoznak főleg azoktól kérdem:
a büdös bagószag, vagy az, hogy a kezedben tarthatod az a szálat? mit élvezel benne??

WTF?? ohmy.gif Harmadikos kora óta? És a szülei mit szólnak ehhez..?
2011. szeptember 05. 21:46 #132
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
jó cikk...oké bevallom én is csak 13 voltam amikor először kipróbáltam..és a kipróbálás meg a rászokás nem ugyanaz...igaz még most is néha rágyújtok amior buliba vagyok,de már erről is próbálok leszokni:D
2011. szeptember 05. 21:47 #133
- törölt felhasználó -    
én nem dohányzok...és sztem nem is fogok...
2011. szeptember 05. 22:02 #134
Zsófii_ka
Zsófii_ka
visszatérő vendég

StátuszAnd please don't be afraid of what your soul is really thinking - Tyler Joseph
Hozzászólás: 317
Azonosító: 141910
volt egy osztálytársam, tavaly meg azelőtt 7 évig xd, aki már 4.es kora óta cigizik ( azaz 11-12 éves korába kezdte) nem semmi xd... 6.ba vagy 7.be meg töri órán megszólal a tanár: - Mi van a zsebedben? erre a gyerek: - Csak egy ceruza xdxdxd tanár: - Na ne hülyéskedj menj az igazgatóhoz xdxdxd biggrin.gif
2011. szeptember 05. 22:02 #135
Esztii77.
Esztii77.
Hozzászólás: 564
Azonosító: 146607
sosem próbáltam ki még a cigit és nemiis fogom csakmert mások azthiszik h ez menő.wink.gif)
2011. szeptember 05. 22:14 #136
Kiai
Kiai
visszatérő vendég

StátuszIn 3 words I can explain what I've learned about life: it goes on.
Hozzászólás: 201
Azonosító: 127435
háromnegyed évfolyam cigizik és még hülyének néznek hogy én nem biggrin.gif
2011. szeptember 05. 22:22 #137
- törölt felhasználó -    
Én ki nem állhatom, iszonyat büdös, de azt mondom amíg nem a képembe fújják az ő dolguk. Sajnos egy nagyon kedves barátnőm is cigizik ezerrel, így gyakran érzem a szagot. Mondjuk, mondtam amíg nem rám pöfékelik ne zavar az ő dolguk. Mindenesetre és nem gyújtottam még rá és nem tervezem hogy a közeljövőben kipróbálom..
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 22:36 #138
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
soha nem fogok cigizni, probálni se!! smileeee.gif))
2011. szeptember 05. 22:43 #139
medvesajtos
medvesajtos
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 147806
A filmeknek nem sok köze van hozzá. Nem egy film van amiben cigiznek, szivaroznak pl a Die Hard amit Toto említett. Az csak egy film, ha egy fiatal emiatt kezd el cigizni, akkor az agyilag zokni. A cigire általában menőzésből szoknak rá, vagy csak kipróbálják, mert kíváncsiak. Én is elszívtam egyszer 1 szál cigarettát, hozzáteszem voltam kb 10 éves és kényszerítettek, szerencsére nagyon rosszul esett és azóta utálom.
Tiltani nem lehet... viszont nem ártana ha az iskolákban lenne olyan előadás, ahol egy elhalt kátrányos tüdőt körbevisznek a gyerekek előtt, mert a képek nem elég ijesztőek. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Nashine
2011. szeptember 05. 22:52 #140
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12636
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Appalache @ 2011.09.05. 21:11)
És honnan tudod, hogy mi a VALÓSÁG, kedves ToTo?  rolleyes.gif De tényleg, annyi már az ellentmondás, lehet, hogy az adat, amit olvastál, nem is igaz. Értem, mit akartál írni, és igazad is van, csak szerintem nem jó, ha törléssel fenyegetőzöl, mert olyankor a legtöbb ember átmegy sünbe. smileeee.gif

Nem az adat a lényeg, egyébként meg 2010-es adatok voltak.
Az a lényeg, hogy mexi minden cikkhez ezt a baromságot írja be.

Ha drogról szól a cikk - mert az amerikaiak igy meg úgy ...
Ha cigarettáról - mert az amerikaiak igy meg úgy ...
Ha összedől egy koncerten a színpad - az amerikaiak így meg úgy ...
Ha valaki pénzért engedi lefotózni a gyermekét - akkor az amerikaiak így meg úgy ...
Ha új valóságshow indul - akkor az amerikaiak így meg úgy ...
Ha a fogorvosi székben készít valaki fotót - akkor az amerikaiak így meg úgy ...

Vissza lehet keresni, több tucatnyi ilyen hozzászólást találhat bárki.

Ezért írtam, hogy a jövőben törölni fogom, ha oda nem illően ok nélkül keveri valaki bele ezt a maszlagot.

Ez nem normális, hanem beteges bomlott elmére vall. Agyára megy valakinek, hogy a kedvence nem annyira ismert mint az amerikai pályatársai (tehetségtől függetlenül) ezért kórosan gyülöl mindent ami amerikai, mert máshogy nem tudja feldolgozni a rögeszméjét.
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!