8. osztályt kezdtük meg idén. van olyan fiú osztálytársam, aki már 3. osztályos kora óta cigarettázik...nem fogok senkinek sem hazudni, igen beleszívtam már a cigibe, de pont ez kellett hozzá, hogy rájöjjek, mekkora egy hülyeség, semmi érdekes nincs benne..most komolyan akik dohányoznak főleg azoktól kérdem:
a büdös bagószag, vagy az, hogy a kezedben tarthatod az a szálat? mit élvezel benne??
Füstölgő fiatalok
2011. szeptember 05. 20:20
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Rongáljam a tüdőmet, legyenek sárgák a fogaim, legyen büdös a szájam, legyek hamarabb ráncos, és mindezt azért, mert valaki szerint menő cigizni?
Hát kössz, én inkább kihagyom.
Le tudom élni az életemet cigi nélkül is, ráadásul rengeteg pénzbe kerül, van más amire költök, cigi helyett.
Alapból a füstöt utálom, azt sem bírom, ha mellettem gyűjtanak rá.
Nem ítélem el azokat, akik cigiznek (mert hát ki vagyok én, hogy ítélekezzek?), ez mindenkinek az egyéni döntése, saját élete, saját egészsége.
De azokat az embereket, akik lenéznek másokat azért, mert ők nem károsítják magukat, azokat csak sajnálni tudom.
És az is elég szomorú, hogy általános iskolások cigiznek, volt egy osztálytársam, aki már 4. osztályban rászokott.
Minden dohányzónak, aki le akar szokni, erőt és kitartást kívánok. Ha nagyon akarod, menni fog!
Hát kössz, én inkább kihagyom.
Le tudom élni az életemet cigi nélkül is, ráadásul rengeteg pénzbe kerül, van más amire költök, cigi helyett.
Alapból a füstöt utálom, azt sem bírom, ha mellettem gyűjtanak rá.
Nem ítélem el azokat, akik cigiznek (mert hát ki vagyok én, hogy ítélekezzek?), ez mindenkinek az egyéni döntése, saját élete, saját egészsége.
De azokat az embereket, akik lenéznek másokat azért, mert ők nem károsítják magukat, azokat csak sajnálni tudom.
És az is elég szomorú, hogy általános iskolások cigiznek, volt egy osztálytársam, aki már 4. osztályban rászokott.
Minden dohányzónak, aki le akar szokni, erőt és kitartást kívánok. Ha nagyon akarod, menni fog!
2011. szeptember 05. 20:28
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
először is jó,hogy ilyennel foglalkozunk
és szerintem azért sokan csak kipróbálják és aztán rászoknak vagy megutálják ott van a kísértés mindenkiben,az a legrosszabb,hogy azt gondolják menő lenne
hát ezzel nem érteke egyet csak az alapból a nagymenők gondolják ezt a suliban
én is félek a hatásaitól és drága,bele is lehet halni remélem,hogy később nem leszek én is ilyen
és szerintem azért sokan csak kipróbálják és aztán rászoknak vagy megutálják ott van a kísértés mindenkiben,az a legrosszabb,hogy azt gondolják menő lenne
én is félek a hatásaitól és drága,bele is lehet halni remélem,hogy később nem leszek én is ilyen
2011. szeptember 05. 20:50
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Őszínténszólva bennem semmi kísértés sincs a cigi iránt, soha nem is volt, és soha nem is lesz. utálom már csak a látványát vagy a szagát is. És akik szerint menő... pont azért gázak.. szerintem már nem azért, de eléggé ciki.. kb. olyan fokon, mintha valaki kórosan sokat eszik..
2011. szeptember 05. 21:04
|
|
Alice15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 128748 offline
|
Engem sem érdekelt a cigaretta. Sokan cigiznek a nagy családban, a szüleim szerencsére nem, így én sem. De vannak olyanok, akiknek a szülei dohányosok így a gyerek is az lesz. És a kisbabák? A felnőttek többsége cigizik mikor éppen terhes! nem gondolnak arra, hogy amit magukba szívnak az a kisbabákba is belekerülhet???
2011. szeptember 05. 21:10
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát én biztos nem fogok cigizni !!
2011. szeptember 05. 21:11
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.05. 19:57)
A jövőben simán ki fogom törölni az ilyen indokolatlan megjegyzéseket aminek vajmi köze van a valósághoz. Ha nem tetszik, lehet menni sírni akihez akarsz.
És honnan tudod, hogy mi a VALÓSÁG, kedves ToTo?
2011. szeptember 05. 21:27
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Hát ez sajnos így van
mostanában minden 2. fiatal kipróbálja a dohányzást...és egyetértek azzal, hogy ez részben a filmek hibája. Igaz, hogy akkor is rágyújtottak, amikor még nem volt ilyen showbiznisz, viszont régen még azt sem tudták, hogy a dohányzás káros ..
viszont amióta ekkora a showbiznisz, csomó gyerek (főként) amerikai példaképe miatt tér rossz útra, mert azt hiszi, minden amit a kedvence csinál, az tökéletes...
2011. szeptember 05. 21:27
Én 13 éves múltam és még sosem nyúltam cigarettához. Az osztályból sem dohányzik senki (még) és erre büszke vagyok. Sem az apukám sem az anyukám nem dohányzik, sőt én sem tervezem, mert tudom, hogy
- nem ettől leszek felnőtt, hanem érett viselkedéssel (anno ezt nem a káromkodásra, hanem a konfliktusok elkerülésére értem)
- nemcsak nekem árt hanem a környezetemnek is (sőt a passzív dohányzás rosszabb)
- drága is, büdös is, a bőr korábban elkezd öregedni, a tüdő tönkremegy, és a többi amit a Regina (köszönjük szépen a tartalmas olvasmányt; minden elismerésem) a cikkben említett, ezen felül még egy ismerősöm azt mondta (aki már sikeresen leszokott), hogy borzalmas íze van.
Láttam már olyan diákot, aki már a suli kapujában rágyújtott, és én teljesen ledöbbentem. Nekem ez csak intelem, hogy ilyet sose csináljak. Max. felnőtt koromban különleges alkalmakkor egy pohár vörösbor (az még jót is tesz).
(Az utolsó mondatért nyugodtan rám szólhattok, de ez a véleményem)
- nem ettől leszek felnőtt, hanem érett viselkedéssel (anno ezt nem a káromkodásra, hanem a konfliktusok elkerülésére értem)
- nemcsak nekem árt hanem a környezetemnek is (sőt a passzív dohányzás rosszabb)
- drága is, büdös is, a bőr korábban elkezd öregedni, a tüdő tönkremegy, és a többi amit a Regina (köszönjük szépen a tartalmas olvasmányt; minden elismerésem) a cikkben említett, ezen felül még egy ismerősöm azt mondta (aki már sikeresen leszokott), hogy borzalmas íze van.
Láttam már olyan diákot, aki már a suli kapujában rágyújtott, és én teljesen ledöbbentem. Nekem ez csak intelem, hogy ilyet sose csináljak. Max. felnőtt koromban különleges alkalmakkor egy pohár vörösbor (az még jót is tesz).
(Az utolsó mondatért nyugodtan rám szólhattok, de ez a véleményem)
2011. szeptember 05. 21:36
Őszintén szólva sosem érdekelt a cigaretta, sosem fordult meg a fejemben, hogy rágyújtsak, engem már maga a szag is zavarni tud...
2011. szeptember 05. 21:39
Idézet (Rebu @ 2011.09.05. 20:11)
8. osztályt kezdtük meg idén. van olyan fiú osztálytársam, aki már 3. osztályos kora óta cigarettázik...nem fogok senkinek sem hazudni, igen beleszívtam már a cigibe, de pont ez kellett hozzá, hogy rájöjjek, mekkora egy hülyeség, semmi érdekes nincs benne..most komolyan akik dohányoznak főleg azoktól kérdem:
a büdös bagószag, vagy az, hogy a kezedben tarthatod az a szálat? mit élvezel benne??
WTF??
2011. szeptember 05. 21:46
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
jó cikk...oké bevallom én is csak 13 voltam amikor először kipróbáltam..és a kipróbálás meg a rászokás nem ugyanaz...igaz még most is néha rágyújtok amior buliba vagyok,de már erről is próbálok leszokni:D
2011. szeptember 05. 22:02
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
volt egy osztálytársam, tavaly meg azelőtt 7 évig xd, aki már 4.es kora óta cigizik ( azaz 11-12 éves korába kezdte) nem semmi xd... 6.ba vagy 7.be meg töri órán megszólal a tanár: - Mi van a zsebedben? erre a gyerek: - Csak egy ceruza xdxdxd tanár: - Na ne hülyéskedj menj az igazgatóhoz xdxdxd
2011. szeptember 05. 22:22
Én ki nem állhatom, iszonyat büdös, de azt mondom amíg nem a képembe fújják az ő dolguk. Sajnos egy nagyon kedves barátnőm is cigizik ezerrel, így gyakran érzem a szagot. Mondjuk, mondtam amíg nem rám pöfékelik ne zavar az ő dolguk. Mindenesetre és nem gyújtottam még rá és nem tervezem hogy a közeljövőben kipróbálom..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 05. 22:43
|
|
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline
|
A filmeknek nem sok köze van hozzá. Nem egy film van amiben cigiznek, szivaroznak pl a Die Hard amit Toto említett. Az csak egy film, ha egy fiatal emiatt kezd el cigizni, akkor az agyilag zokni. A cigire általában menőzésből szoknak rá, vagy csak kipróbálják, mert kíváncsiak. Én is elszívtam egyszer 1 szál cigarettát, hozzáteszem voltam kb 10 éves és kényszerítettek, szerencsére nagyon rosszul esett és azóta utálom.
Tiltani nem lehet... viszont nem ártana ha az iskolákban lenne olyan előadás, ahol egy elhalt kátrányos tüdőt körbevisznek a gyerekek előtt, mert a képek nem elég ijesztőek.
Tiltani nem lehet... viszont nem ártana ha az iskolákban lenne olyan előadás, ahol egy elhalt kátrányos tüdőt körbevisznek a gyerekek előtt, mert a képek nem elég ijesztőek.
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. szeptember 05. 22:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12636 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Appalache @ 2011.09.05. 21:11)
És honnan tudod, hogy mi a VALÓSÁG, kedves ToTo?
De tényleg, annyi már az ellentmondás, lehet, hogy az adat, amit olvastál, nem is igaz. Értem, mit akartál írni, és igazad is van, csak szerintem nem jó, ha törléssel fenyegetőzöl, mert olyankor a legtöbb ember átmegy sünbe. 
Nem az adat a lényeg, egyébként meg 2010-es adatok voltak.
Az a lényeg, hogy mexi minden cikkhez ezt a baromságot írja be.
Ha drogról szól a cikk - mert az amerikaiak igy meg úgy ...
Ha cigarettáról - mert az amerikaiak igy meg úgy ...
Ha összedől egy koncerten a színpad - az amerikaiak így meg úgy ...
Ha valaki pénzért engedi lefotózni a gyermekét - akkor az amerikaiak így meg úgy ...
Ha új valóságshow indul - akkor az amerikaiak így meg úgy ...
Ha a fogorvosi székben készít valaki fotót - akkor az amerikaiak így meg úgy ...
Vissza lehet keresni, több tucatnyi ilyen hozzászólást találhat bárki.
Ezért írtam, hogy a jövőben törölni fogom, ha oda nem illően ok nélkül keveri valaki bele ezt a maszlagot.
Ez nem normális, hanem beteges bomlott elmére vall. Agyára megy valakinek, hogy a kedvence nem annyira ismert mint az amerikai pályatársai (tehetségtől függetlenül) ezért kórosan gyülöl mindent ami amerikai, mert máshogy nem tudja feldolgozni a rögeszméjét.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett