Starity

Füstölgő fiatalok

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 05. 16:54 #81
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 155126
Már egy párszor hozzászóltam ehet a témához de ezt még elakarom mondani laugh.gif Főleg azoknak akik cigiznek és leakarnak szokni!! Először is olyan nincs,hogy valaki nem tud leszokni a cigiről, csak és kizárólag akarat kérdése!! Az apukám most 50 éves és 22 éves kora óta rendszeresen dohányzott, de 2 éve vérrög képződött a lábában, tehát mélyvénás trombózist kapott! Akkor az orvos azt mondta,hogy ha nem hagyja abba a dohányzást először is amputálni kell majd a lábát, végül pedig meg fog halni!! Azóta a nap óta egy szál cigit sem szívott el,és ennek hatására anyukám is aki szintén gyerek kora óta cigizett abba hagyta a dohányzást, szintén azon a napon! Ha nekik sikerült akkor bárki másnak is sikerülne, ha igazán akarná!!Erről ennyit.. thumbsup.gif
A másik dolog amit mondani szeretnék, főleg azoknak akik megpróbálják "jobb színben feltüntetni" a cigit...hogy csak gratulálni tudok saját magukhoz!! Senki nem állítja,hogy ha cigizel rákban fogsz meghalni...csak rettentően megnöveled annak az esélyét és sok más szervi bajnak is, főleg ha hajlamos rá az illető. Viszont az már tény,hogy aki rendszeresen dohányzik, annak a körmei, az ujjai, a fogai elsárgulnak, a bőr és a haj sokkal fakóbb és csúnyább lesz...és akkor ezek még csak a külsőségek!! Tehát könyörgöm ne próbáljátok már megmagyarázni,hogy a cigi sokkal jobb,mint az állítják, mert a nagymamád vagy nagypapád egész életében dohányzott és mégsem lett rákos!!Mondj hálát az égnek, de ne vonj le ebből messze menő következtetést, hanem gondolkodj REÁLISAN!!
2011. szeptember 05. 16:54 #82
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
soha egy szálat nem szívtam el és nincs a terveim között.
büszke vagyok rá, hogy mg sosem próbáltam ki.
2011. szeptember 05. 16:57 #83
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Én nem dohányzom, és büszke vagyok rá. biggrin.gif
Tény hogy sokan csak azért cigiznek, hogy menők legyenek.. mindenki úgy tegye tönkre az egészségét és az életét ahogy akarja..
Amire pedig nagyon allergiás vagyok, az az hogyha mellettem is szívják..
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 17:09 #84
orsí-
orsí-
új tag

Státuszloneliness be over... school is sucks
Hozzászólás: 82
Azonosító: 158297
17 éves vagyok és még egyszer sem gyújottam rá és valahogy nem is érzem, hogy kellene. Lehet azért mert a családban is van rá példa, és elég rossz látni, hogy nem tudják letenni. Pedig ez csak akarat kérdése lenne. Az pedig, hogy egyre több gyerek is rágyújt, elég nagy baj. Ha idősebbek lesznek, biztos, hogy meg fogják bánni. Azzal egyetértek, hogy hiába a dohányzás elleni prevenció, nem látszik az eredménye, egyre többen vannak, akik kipróbálják/rászoknak és ez igaz az alkoholra és a drogra is. ez elég szomorú.
2011. szeptember 05. 17:12 #85
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Én nem cigizek:D...és büszke vagyok rábiggrin.gifD
2011. szeptember 05. 17:19 #86
- törölt felhasználó -    
Sajnos sokan már általános iskolás korukban elkezdik,és nagyon nehéz lemondani róla.Egyszerűen csak tudni kell NEM-et mondani rá.Többen is úgy gondolják hogy ezzel többet érnek,vagy hogy sokkal menőbbek lesznek,de nem.Ezzel csak lealacsonyodnak egy bizonyos szintre.Én személy szerint gusztustalannak tartom,ha valaki rendszeresen cigizik.Mert az egy megint más dolog hogy elszív egy két szálat és többet nem kér belőle,de aki mindennap szív egy dobozt az már túlzás.
Én sosem próbáltam és nem is akarom.Büdös és undorító.Pedig már kínálták,nem is egyszer de úgy gondolom ha valaki egyszer is kipróbálta azután már kívánni fogja a szervezete.Elsőnek kell tudni nemet mondani.Egyetértek az elő hozzászólásokkal is.Elég baj hogy már gyerekek is dohányoznak,nem elég hogy felnőttek de már a diákok is kezdik.A szülőnek el kellene magyaráznia a gyereknek hogy az igenis egészségtelen,és nem ordibálva mondani,hanem szép nyugodtam és megértően.Az én szüleim is ezt tették velem és soha egyszer sem jutott eszembe hogy rágyújtsak vagy akár alkoholt igyak.
2011. szeptember 05. 17:20 #87
F.Alex
F.Alex
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 150740
én leszarom h egy csomóan cigiznek mert nem fog érdekelni h hány évesen halnak meg csak nehogy a közelembe mert én nem akarok a hülyeségük miatt szívni a füstöt. csak egy kicsit feltud bosszantani ha látok egy 17 éves lányt cigizés közben tolja a babakocsit és szegény gyerekre meg fuja mit az állat a füstöt. én csak gratulálni tudok nekik
2011. szeptember 05. 17:20 #88
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Annyira vártam, hogy itt is mikor lesz szó erről. Terhesség? Angliába sokkal több tini terhesség van, meg persze Amerikába is. Én is dohányzok, és elmondhatom, hogy én tudok ugyan úgy nevetni, és jól érezni magam. A futás annyira nem ment, még általános iskolába se, pedig akkor nem dohányoztam. Suli kondiba lemegyek, és ott eltornázgatok vagy itthon, szóval mozgok. És amit "Kiim" írt nagyon is igaza van, mert nem a nikotinba van a káros anyag, hanem a füstszűrőbe. Meg persze az ember bármitől kaphat rákot. Annyira, de annyira utálom ezt, hogy arra kenik a dolgot, hogy az iskola, meg, hogy menő dolog. Elhiszem és aláírom azt is, hogy akikkel lóg az ember azok rászoktatják,mert én is annak az áldozata vagyok. Akik meg 13 -15 évesek, miért szólnak ebbe bele? Tojáshéj még ott van a tomporukon ezekbe a dolgokba ne is szagoljanak bele. Arról pedig a szülő tehet, hogy nem tud a gyerekre hatni. Ha valaki betölti, a 18-at a szülő mit tud csinálni? Szinte már felnőtt. meg azt utálom, mikor az Anti dohányosok az emberre erőszakolják a gondolataikat. Bakker, nem fognak leszokni erről. Hiába felviszik az árát, akkor is meg fogják venni az ember, ugyan úgy, mint az alkoholt vagy a drogot. És újra kaparom az arcomat, hogy " utálom, sose fogok rágyújtani" igen én ezt mondtam. Én úgy gondolom, inkább dohányzok, minthogy leigyam magam és olyan dolgokat tegyek, amikre nem emlékszek. Akik nem dohányoznak, azoknak annyit, hogy remekül csinálják, jól teszik, hajrá így tovább, legyen gyönyörű rózsaszín tüdejük-, de oda kéne figyelni a szmogra, kutya szarra a kertben, és a nyári táborozás a tűz mellett, mert ugyan úgy füstöt ont ki magából. Akik pedig dohányoznak, azoknak szabad akaratuk van e felett. smileeee.gif
2011. szeptember 05. 17:22 #89
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Én se szívtam még, de nem is akarok :\
És köze lehet ahhoz a bizonyos depressziós listához, amit Magyarország vezet az Európai országok közül.
De amúgy miért nem gondolnak legalább a leendő gyerekeikre? (<-már nem azok, akik csak egyszer kipróbálják)
Bár én azoknak, akik a környezetembe vannak, elnézem, mert ők döntik el végülis... :|
2011. szeptember 05. 17:29 #90
Zsófi765
Zsófi765
hot blooded

Státusz.
Hozzászólás: 2617
Csatolások: 259
Azonosító: 103946
Hát én is kipróbáltam és volt egy olyan időszakom amikor szívtam. Így buli után, baráti körben. De aztán már nem is nagyon kívántam nem éreztem a hiányát. És amióta új iskolába jöttem és a társaság se cigizik, így semmi okom arra, hogy elkezdjem újra ( nem mintha akarnám ).
2011. szeptember 05. 17:44 #91
- törölt felhasználó -    
Én sem cigizek és nem is szeretnék,elég sok osztálytársam szívja mert nem gondolnak a következményekre és azt hiszik,hogy ezzel menőbbek..
2011. szeptember 05. 17:46 #92
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Azonosító: 123558
én nem szívtam még és nem is akarok... sőőt, ha vki mellettem dohányzik arrébb mek, mert nem tom elviselni. Én soha nem szeretnék cigizni, de téll megdöbbentő, mennyire sokan és mennyire fiatalon is bagóznak. ez elszomorít sad.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 17:55 #93
amandaaaaa
amandaaaaa

Státusz" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér."
Hozzászólás: 888
Azonosító: 134198
fuj cigo van fűvecske biggrin.gifD
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. szeptember 05. 17:57 #94
Anna 07
Anna 07
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 131684
Pénzen vett betegség.
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. szeptember 05. 17:58 #95
- törölt felhasználó -    
Én még soha nem dohányoztam és nem is fogok! Nem tudom mi benne a jó.
2011. szeptember 05. 17:59 #96
Sophie
Sophie

StátuszSok mindent átállítanék a profilomon, mert változtak, de emlékből így hagyom :)
Hozzászólás: 633
Csatolások: 1998
Azonosító: 123071
Én még nem vagyok abban a korban h ezt műveljem (bár néha már a 6 éveseknek is adnak cigit a rokonai), de én annyira válogatós vagyok h sztem ezt sem naon fogom kipróbálni
2011. szeptember 05. 18:06 #97
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
M.országon főleg? Nem hinném, hogy Amerikában csak friss levegőt szippantanak meg almalevet isznak... 1ébként idén a Velencei-tónál a strandon láttam egy családot, ahol az anyuka meg az apuka ültek egymás mellett, és bagóztak, a két gyerekük mellett, és anyuka megkérdi a kis 10-12 évestől (mert maximum annyi lehetett), hogy -Kérsz? A gyerek meg nagyba bólogat, és rágyújt, mint aki babakora óta ezt csinálja. Elvileg a szülők mutatnak példát, borzasztó, hogy vannak, akik még a saját gyerekükre se gondolnak. Az oké, hogy cigiznek, de a gyerek ne jusson már hozzá... Akiket meg belerángatják, mett jaj nehogy leégjen a haverjai előtt, az meg magára vessen,...
2011. szeptember 05. 18:13 #98
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Én büszke vagyok magamra (ha lehet ilyet mondani), mert soha nem gyújtottam rá, és nem is szeretnék! Itt az akaraton múlik, engem is mindig megkínálnak és soha nem fogadom el!
2011. szeptember 05. 18:14 #99
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
Na ezzel most nagyot mondtak...
2011. szeptember 05. 18:16 #100
wertzuio
wertzuio
visszatérő vendég

StátuszTsőő mingyá jövök...
Hozzászólás: 158
Azonosító: 144707
Riley13: nem sokan, hanm mindenki azért kezd el cigizni, h menőbb legyen... és én ezért szánalmasnak tartom az összeset...pff...
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!