Starity

Füstölgő fiatalok

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 05. 18:20 #101
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Kramisha @ 2011.09.05. 18:06)
M.országon főleg? Nem hinném, hogy Amerikában csak friss levegőt szippantanak meg almalevet isznak...

Nem. Ott is elég rosszak az arányok. Ha már itt tartunk, én azt az ellentétet nem értem, ami különböző országokban van. Valami amerikai cég rinyált, hogy be kell tiltani a Rangot, mert sokat cigiznek benne. Miért csak a Rangot? Egy rakat film van, amiben cigarettáznak. Ismerek olyat, aki azért gyújtott rá, mert látta a tévében és kíváncsi volt. Nem sok ez már egy kicsit? Amerikában egy gyerek nem azért fog elkezdeni cigizni, mert a Rangoban egy mesehős is azt tette, hanem azért, amiért bármely más országban élő gyerek, tehát nem értem, hogy miért adnak nagy hangot a dolognak, mikor felesleges. Az amerikai arányokon nem változtat a filmek betiltása, nem lenne kevesebb drogos meg piás ember, ha betiltanának minden szemetet, a világon mindenhol ugyanaz a baj, így akarnak menőnek tűnni mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: MycySmiley, Nashine, WhiteRosee
2011. szeptember 05. 18:41 #102
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
utálom a cigit,és nagyon sajnálom azokat,akik cigiznek.. :// anyukám sem tudja lerakni,bátyám se,bnőim között is vannak :/
2011. szeptember 05. 18:48 #103
- törölt felhasználó -    
S vajon honnan tanulják mindezt? A "példamutató" amerikai sztároktól és filmekből, amelyek menők...
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2011. szeptember 05. 18:49 #104
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (zavodni @ 2011.09.05. 16:37)
Sajnos én elég sok olyan ÁLTALÁNOS ISKOLÁST ismerek, aki cigizik. A családomban senki nemcigizik, szóval én is azt mondom, hogy soha nem fogok cigizni. Mi nem érthetjük meg azokat akik cigiznek. Ez egy függőség. És hiába van csomó elrettentő  példa, akkor sem teszik le. Nyilván ahhoz, hogy valaki leszokjon a dohányzásról, nagyon sok erő kell. Én persze nem bírálok senkit, mindenkinek joga van eldönteni, hogyan károsítja a szervezetét. De én azon vagyok felháborodva, akik nyavalyognak, hogy így nincs pénze meg úgy, de a cigit azt doboz számra veszi minden egyes nap. Bele gondolt, hogy az mennyi pénz ?
Egy nap egy doboz cigi--> 600Ft
Egy éven keresztül napi egy doboz cigi -->  200 000Ft
Harminc éven keresztül napi egy doboz cigi -->6 000 000Ft
Szóval mindenki döntse el, hogy neki mi a jó, de hogy én soha nem fogok cigizni az 100...

Teljesen igazad van.
2011. szeptember 05. 18:55 #105
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Tényleg angyon rossz, hogy az emberek egyre fiatalabban szoknak rá, én utálom a cigit, nem hiszem, hogy valaha is kipróbálnám. Már a szagától is rosszul leszek, ezért nem lennék képes a számba venni...
2011. szeptember 05. 18:55 #106
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.05. 18:48)
S vajon honnan tanulják mindezt? A "példamutató" amerikai sztároktól és filmekből, amelyek menők...

Igen, sajnos van aki ezért gyújt rá. sad.gif
2011. szeptember 05. 18:55 #107
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1036
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
apám 17éve cigizik...
amióta megszülettem ígérgeti hogy leszokik.
nem olyan nagy buli ez emberek, nekem elhihetitek.
2011. szeptember 05. 18:57 #108
Bius40
Bius40
visszatérő vendég
Hozzászólás: 387
Azonosító: 154430
Nem értem hogy miért szívják a cigit!
1.Rontsa az egészséget!
2.Sok pénzbe kerül!
Én is fiatal vagyok még de SOHA nem szeretnék cigizni mert nem szeretném az egészségemet rontani ilyen felesleges dologgal!
2011. szeptember 05. 19:03 #109
Dóríthá
Dóríthá
Hozzászólás: 734
Csatolások: 22
Azonosító: 130234
én dohányzom, de nem azért, mert "menő". ez hülyeség. aki ki akarja próbálni, az úgy is ki fogja (ugyan így van a drogoknál, pia stb.), ez ellen pedig semmit nem lehet tenni. ismeretlenül pedig szerintem nem kéne a szülőket okolni. nálunk úgy volt, hogy anya nem szólt egy szót se, mert akkor csak azért is csináltam volna. persze, elmondta hogy nem tetszik meg etc. ez így lehet több embernél is. múltkor volt a tv-ben (a valóság alapját nem tudom, és nem is kerestem hirtelen utána), hogy a passzív dohányzás sokkal károsabb, mintha szívnád
aki nem csinálja, az örülhet, de szerintem ez miatt nem kell az embereket lenézni, mert akiben van annyi erő, az le tud szokni.
és először azt is furcsálltam, hogy a cigire ráírják a sok okosságot, de akkor az alkoholra miért nem? az meg a másik idiótaság, hogy a filmekből veszik. szerintem azért ennyire agyoniskolázottnak nem kéne nézni az embereket..
2011. szeptember 05. 19:04 #110
- törölt felhasználó -    
Hát igen, a mai világ "enyhén" szánalmas. A fiatalok azt hiszik (na nem mintha én olyan öreg lennék, de azért okosabbnak érzem magamat pontosan az ilyen dolgok miatt a korombélieknél..) hogy a cigitől, alkoholtól, és a drogoktól nagyobb emberek lesznek, holott ez rohadtul de nem így van. Hjjajj, hányszor kaptam már meg, hogy milyen egy álszent jó kislány vagyok, mert még soha nem gyújtottam rá, az alkoholtól pedig egyenesen undorodom.. és nem azért, mert a szüleim felsorolták a cigi, pia, drog káros hatásait, hanem egyszerűen azért, mert tudom, hogy mi a jó nekem, és mi nem. És persze nem megyek rögtön a többi birka után. biggrin.gif Egyébként innen is látszik, hogy ki az igaz barátod, és ki nem. Mert aki a barátod, az nem fog cseszegetni,azzal hogy "gyújtsál már rá haver", meg hogy "még egy pohárral! " Persze nem azt mondom, hogy egy buliban tilos inni (habár én anélkül is jól érzem magamat az esetek túlnyomó többségében.), egyszerűen csak mértékkel.. persze ez a felfogás ma már ciki, a sok hülye szeret a saját hányásában fetrengeni esténként, és másnap ezzel dicsekedni. Soha a büdös életben nem fogom megérteni a mai világot, de nem is akarom. Jó látni, hogy legalább itt, a fórumon vannak olyan emberek, akik hasonlóan gondolkoznak mint én.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 19:18 #111
fanni1998
fanni1998
the hunger games♥

Státuszgirl on fire♥the boy with the bread♥
Hozzászólás: 2135
Csatolások: 81
Azonosító: 124724
Na, ez a cikk az osztálytársaimról (is) szól...:/ Ma is suli után az egyik srác már tök ideges volt, hogy reggel óta nem gyújtott rá:/
2011. szeptember 05. 19:32 #112
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12636
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 09:51)
És odébb húztak? Mert errefelé akadnak pofátlan kölykök, akiknek ha szólsz, hogy menjenek odébb, belefújnak a pofádba, hogy maradj csöndben meg menj odébb, ha nem tetszik valami. Fogd be és ne rinyálj. Ilyeneket gyakran hallani  mellow.gif

Muszáj nekik, mert ha rájuk morgok elalszik a bagó a szájukban. Szerencsére van olyan megjelenésem és tekintélyem, hogy max poénból mernek visszaszólni, de komolyan sosem pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Nashine
2011. szeptember 05. 19:37 #113
Vyca20
Vyca20
visszatérő vendég

StátuszIf God is for us, who can be against us?
Hozzászólás: 433
Azonosító: 130981
utálom..csak 7-es vagyok,de az osztályomban és az évfolyamtársaim közül is rengetegen cigiznek..:/
2011. szeptember 05. 19:43 #114
Pattus13
Pattus13

StátuszSose bánd azt,ami legalább egyszer mosolyt csalt az arcodra!:)
Hozzászólás: 599
Azonosító: 131163
Nashine teljesen igazad van!
2011. szeptember 05. 19:48 #115
ssandyy
ssandyy
Hozzászólás: 617
Csatolások: 28
Azonosító: 123981
én nem dohányzom !
úgy gondolom nem leszek tőle se felnőtt, se menő ha rágyújtok. sőt büdös, és csak a fogaim sárgulnak tőle, nem beszélve arról mennyire káros. persze nem ítélem el azokat akik dohányoznak, hiszen az ismerőseim barátaim is köztük vannak, de én semmiképp nem szeretném még kipróbálni sem
2011. szeptember 05. 19:50 #116
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Én még sose cigiztem és nem is fogok. Már alapból a füsttől rosszul vagyok a legtöbb esetben és már láttam dohányzás által tönkre ment tüdőt és hogy őszinte legyek nem valami szép. Sajnos nem egy barátom próbálta már ki, pedig ők is tudják milyen következményekkel jár. Remélem mihamarabb sikerül leállítani az ilyen eseteket, mert nem egy becsapódó meteor fogja kiirtani az emberiséget (ahogy jósolgatják) hanem a drog, a cigaretta, az alkohol és még sorolhatnám.
2011. szeptember 05. 19:57 #117
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12636
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.05. 18:48)

Neked tényleg elment a maradék eszed?

Az Egyesült Államokban 1965 és 2006 között 42%-ról 20,8%-ra csökkent az arány a felnőttek körében. Ennek ellenére a fejlődő országokban az éves fogyasztás 3,4%-kal növekszik.

Az egy főre jutó cigaretták száma nagyságrendekkel japánban a legmagasabb, ezt követik az oroszok és majd csak ezután az amerikaiak.

A filmvilágban (erről írtam egy dohányos cikk kapcsán már) kitétel a mesztelenség, erőszakos jelenetek, ital fogyasztó jelenetek ábrázolása mellett a dohányzó szereplők hanyagolása is.

Van egy jó példa, de már leírtam ezt is, úgy látszik egyeseknél az ismétlés sem a tudás (vagy nem tudás) anyja.

Bruce Willis és a Die Hard filmek. Hősünket lecsúszott, elvált piás zsaruként ismertük meg akinek mindig ott lógott a cigi a szájában. Igy ís tett az első 3 részben 1995-ig.
http://images.pictureshunt.com/pics/b/bruce_willis_die_hard-10452.jpg
A negyedik rész készítésének idejére egyes alkohol és dohányellenes szervezeteknek olyan erős hatásuk és nyomásuk volt a filmiparra (is) hogy egyszerűen már koncepció volt, hogy az első három részből megismert karaktert megváltopztassák és eltüntessék a dohányt és a piát a filmből.
http://www.hamaraphotos.com/hollywood/wp-content/uploads/2007/07/die-hard-4-bruce-willis-2.jpg

Kezdem nagyon unni az indokolatlan mindenre rámondjuk, hogy amerika hibája hozzáállásodra. A jövőben simán ki fogom törölni az ilyen indokolatlan megjegyzéseket aminek vajmi köze van a valósághoz. Ha nem tetszik, lehet menni sírni akihez akarsz. Akkor is voltak dohányosok amikor nem volt sem film, se zeneipar, se showbiznisz, sőt, mindenről a latin haverjaid tehetnek, hiszen ott a legnagyobb a dohánytermesztés a világon. És mily meglepő, de a drog is onnan érkezik meg a mexikói kartellektől ...
6 felhasználónak tetszik: Dóríthá, janet7, dave095, fanni1998, dóóra, Fan-ily6889
2011. szeptember 05. 19:59 #118
Ancsi11
Ancsi11
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Azonosító: 131108
én nekem is van olyan osztályi már jópár éve cigizik,és még csak 8.-ikas,nah rajta tényleg látszik h cigizik,már a hangja sincs,órán olvasás közbe lecsuklik a hangja,tesi órán futás közbe meg a so végén kullog mert nem tud a tüdeje is már tönkre van,és egyszerre kb. 8 szálat szív,de nem ez az egyetlen gyerek akit ismerek,a volt suliban is volt egy 5-ikes srác aki cigizett és már annak is nagyon rossz hangja volt,én még nem próbáltam ki bár lett volna rá lehetőségem hiszen a szüleim dohányoznak,de én undorodom tőle
2011. szeptember 05. 20:00 #119
roswene
roswene
új tag

Státuszsilence will fall when the question is asked
Hozzászólás: 77
Azonosító: 119496
nekem anyukám teljes állású füstös, ezzel elintézve nálam, hogy már évek óta a szagát is rühellem, életemben nem szándékozok elszívni egy szálat sem.
2011. szeptember 05. 20:05 #120
- törölt felhasználó -    
hülyeség kipróbálni is, mert aki egyszer rászokik nem tudja abbahagyni csak nagyon erős akaraterővel de hónapokkal később is még visszaszokhat.
én inkább ki se próbálom
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!