Füstölgő fiatalok
2011. szeptember 11. 01:58
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
füstölünk mint a jó öreg gőz mozdony
2011. szeptember 11. 02:25
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
nem csak a saját baráti körünk mutatt rosz példát >.<
ott van néhány sztár is( jó ők lehet a sterresz életük miaat cigiznek , de kikérte nekik?)
szeretem mileyt de neki is mennyi fiatal rajongója van és ott a bagó a kezébe ( plusz még az állata is) ami azt a példát mtatja h szerinte amit csinál átlagos
kérdem miért akarják az énekesek h tönkre menjem a hangjuk( és hát igen 1 csomó kedvenc sztárom is cigizik) de nem fogom egyik példájá se követni!
ott van néhány sztár is( jó ők lehet a sterresz életük miaat cigiznek , de kikérte nekik?)
szeretem mileyt de neki is mennyi fiatal rajongója van és ott a bagó a kezébe ( plusz még az állata is) ami azt a példát mtatja h szerinte amit csinál átlagos
kérdem miért akarják az énekesek h tönkre menjem a hangjuk( és hát igen 1 csomó kedvenc sztárom is cigizik) de nem fogom egyik példájá se követni!
2011. szeptember 11. 11:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
annak ellenére, hogy én szinte teljesen bagós környezetben nőttem fel, még soha nem gyújtottam rá és erre büszke is vagyok
szerencsére az anyai nagyapám és a szüleim is leszoktak már róla... elég teher volt az, mikor szívták :/ nagyon erős anti dohányos vagyok, úgyhogy még azt sem bírom elviselni, ha valakin megérzem a szagát :@ azt meg végképp felháborítónak tartom, ha valaki képes az arcomba fújni...
emiatt a cigiutálatom miatt egyszer még bajba is kerültem, mert 10 km-en belülk kétszer gyújtott rá a bagós kocsog a vonaton... szóltam a kallernak, és akkor még nekiállt feljebb... elkezdi, hogy 'na mi van pufilekvár, előbb fogyjál le, aztán pofázz' >.< később meg büszkén mesélte a boltban, ahol ismét összetalálkoztunk, hogy már börtönben is volt... :|
emiatt a cigiutálatom miatt egyszer még bajba is kerültem, mert 10 km-en belülk kétszer gyújtott rá a bagós kocsog a vonaton... szóltam a kallernak, és akkor még nekiállt feljebb... elkezdi, hogy 'na mi van pufilekvár, előbb fogyjál le, aztán pofázz' >.< később meg büszkén mesélte a boltban, ahol ismét összetalálkoztunk, hogy már börtönben is volt... :|
2011. szeptember 11. 13:19
|
|
Fancsii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 153098 offline
|
8.-os vagyok, és az osztályom fele cigizik. 14 éves felnőni akaró tinik, akik életükben több milliót költenek cigire, hogy 40 éves korukban meghaljanak tüdőrákban. Na ez igazán szép. Grat nekik. Amúgy semmi pénzért nem lennék dohányos... ezzel az erővel betehetném a fejem a kéménybe -.-"
1 felhasználónak tetszik:
BeautifulTears
2011. szeptember 11. 13:31
Engem az nem érdekel, hogy önmagukat, hogyan ölik meg, felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Sokkal inkább az zavar mikor az én képembe fújják azt a kátrányt.
2011. szeptember 11. 15:31
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
2 hónap múlva leszek 17, és még soha életemben egy szál cigit nem szívtam el. még csak ki sem próbáltam. vajon ezt hány korombeli mondhatja el magáról? azok a barátaim, akik dohányoznak sosem előttem teszik, mert megkértem rá őket. könnyen begyullad a szemem a sok füsttől. biztos, hogy sosem járnék olyan pasival, aki füstölög, mint egy gyárkémény.
2011. szeptember 11. 15:39
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nekem az egyik csoporttársam rendesen pöfékel, és az arca tele van fekete pattanásokkal. Nem értem, miért nem veszi észre magát, felettébb undorító...
Egyébként minden nevelés kérdése. Nekem sem az anyukám, sem az apukám nem cigizik (sohasem szívott egyikük sem), és még az én kezemben volt soha egy szál. Aki pedig abban a környezetben nő fel, ahol a szülők naponta szívják, akkor egyértelmű, hogy nagykorában (vagy nagyobb korában) ő is rászokik erre.
Egyébként minden nevelés kérdése. Nekem sem az anyukám, sem az apukám nem cigizik (sohasem szívott egyikük sem), és még az én kezemben volt soha egy szál. Aki pedig abban a környezetben nő fel, ahol a szülők naponta szívják, akkor egyértelmű, hogy nagykorában (vagy nagyobb korában) ő is rászokik erre.
ophely88
2011. szeptember 11. 16:22
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
14 vagyok, de ennek ellenére elmondhatom, hogy pár barátom már szívott cigit. ezt páran tök menőnek tartják, mint pl. az LB-m -aki a "jó" barátai hatására egy nap alatt legalább 7 szálat szívott el-, de egy másik még csak nem is terjeszti, mert nem gondolja jónak... és teljesen jogos ha azt mondják nekik, hogy milyen korán kezdik, meg h. nem szabadna...
2011. szeptember 11. 16:37
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Az apukám, sok ideig cigarettázott, de mikor 40 éves lett, születésnapjára megígérte, hogy leszokik. Nem az ígéret miatt, hanem inkább a félelem miatt szokott le, mert azt hitte tüdőrákos lett, mert tünetei voltak (barnás köpés, stb, nem részletezném.)
Aztán a mama és a papa is leszoktak, és azóta már a családban senki nem cigizik.
Még soha életemben ki nem próbáltam és nem is fogom, csak "menőzésből". Én nagyon elítélem azokat az embereket (tiniket) akik csak azért pöfékelnek mert mindenki más is.
Aztán a mama és a papa is leszoktak, és azóta már a családban senki nem cigizik.
Még soha életemben ki nem próbáltam és nem is fogom, csak "menőzésből". Én nagyon elítélem azokat az embereket (tiniket) akik csak azért pöfékelnek mert mindenki más is.
2011. szeptember 11. 17:18
|
|
NickiiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 133434 offline
|
Na bazdmeg.... nem vágom mér a dohányosokat kell baszogatni. Mér nem a drogosokat? szánalom h nem lehet leszállni erről.-.-"
2011. szeptember 11. 17:35
nekem se volt cigi a számba és remélem, hogy nem is lesz
2011. szeptember 11. 17:38
|
|
sunnsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 160428 offline
|
@prézli, ez nem törvényszerű. Nekem mindkét szülőm cigizik, amióta az eszemet tudom, de még életemben nem gyújtottam rá, és nem is fogok, pont azért, mert látom őket cigizni. Valószínűleg a nevelésnek is nagy a beleszólása a dologba, de nem az dönt el mindent.
2011. szeptember 11. 17:47
|
kellyandjack78új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 160427 offline
|
en 14 eves vagyok es cigizek. nem azert csinalom, mert meno, egy baratom se tudja hogy cigizek a szuleimnek felek elmondani. hogy miert szoktam ra? olyan dolog tortent velem, az elmult hat honapban amit meg ma sem tudok igazan ffogni. engem egyszeruen megnyugtat ha elszivok egy szalat, es az eletem hirtelen sokkal konnyebb lesz. lehet hogy csak pszhiesen hat ram igy mert bemagyaraztam magamnak, nem tudom. az biztos, hogy nem vagyok ra buszke es tudom hogy le kene szoknom de rgyenlore meg nem tudok es nem is lenne meg a kello kitartasom hozza. van egy baratnom akit az apja es az anyja is folyamatosan ver, o is cigizik. de o sem azert mert meno. egyszeruen csak nem tudja elviselni az eletet valamien segito szer nelkul.
ezt csak azert irtam le, hogy ne higyjetek azt hogy mindenki menozesbol szokott ra. fogalmatok sincs, hogy mi is van a bago mogott. csak annyit lattok, hogy egy fiatal csaj cigizik. de azt nem tudjatok hogy az apja molesztalta vagy hogy megeroszakoltak. ne iteljetek el minket, nem mind azert szoktunk ra mert hu de cool. ja es nekem senkim sincs a csaladban aki bagos, szoval meg q neveltetesre sem lehet fogni.
ezt csak azert irtam le, hogy ne higyjetek azt hogy mindenki menozesbol szokott ra. fogalmatok sincs, hogy mi is van a bago mogott. csak annyit lattok, hogy egy fiatal csaj cigizik. de azt nem tudjatok hogy az apja molesztalta vagy hogy megeroszakoltak. ne iteljetek el minket, nem mind azert szoktunk ra mert hu de cool. ja es nekem senkim sincs a csaladban aki bagos, szoval meg q neveltetesre sem lehet fogni.
NickiiStar
2011. szeptember 11. 19:24
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
13 múltam és az egészről meg van a véleményem soha az életben nem vennék cigarettát a kezembe nem találok benne semmi épületeset csak ön magukat teszik tönkre az emberek, és a legjobban azon vagyok felháborodva, hogy azért csinálják legtöbben mert "menő" vagy mi.. ebben mi a menő? most komolyan.
2011. szeptember 11. 19:29
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Sokan csak azért csinálják, mert az egyik barátja is csinálja és ő nehogy kimaradjon a sorból... Mostanság már a szüzesség elvesztése és a csókolózás is ilyen elven megy, hogy 'menőségből' csinálja szinte már mindenki. És ha te még mondjuk nem csináltad, pár barátod meg már igen, az már a világvége.
2011. szeptember 11. 23:03
|
|
ziko14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 67059 offline
|
Ha bármely fiatal elkezd cigizni az azért teszi, mert otthon is ezt látja. Vagy azért mert az a közösség ami nap,mint nap körülveszi ezt csinálják és nem akarja,hogy cikizzék mert ő nem ezt csinálja. Végül függők lesznek. Szerintem bárki leteheti a cigit aki "AKARJA" ... mert csak ez kell, akarat. Jó én értem,hogy vannak olyan emberek akik 20-30éve cigiznek..,de azok is le tudják tenni.
2011. szeptember 13. 14:44
kellyandjack78
en 14 eves vagyok es cigizek. nem azert csinalom, mert meno, egy baratom se tudja hogy cigizek a szuleimnek felek elmondani. hogy miert szoktam ra? olyan dolog tortent velem, az elmult hat honapban amit meg ma sem tudok igazan ffogni. engem egyszeruen megnyugtat ha elszivok egy szalat, es az eletem hirtelen sokkal konnyebb lesz. lehet hogy csak pszhiesen hat ram igy mert bemagyaraztam magamnak, nem tudom. az biztos, hogy nem vagyok ra buszke es tudom hogy le kene szoknom de rgyenlore meg nem tudok es nem is lenne meg a kello kitartasom hozza. van egy baratnom akit az apja es az anyja is folyamatosan ver, o is cigizik. de o sem azert mert meno. egyszeruen csak nem tudja elviselni az eletet valamien segito szer nelkul.
Na jó , lehet hogy meg kell nyugtatni magatokat.De mért pont cigarettával? Nekem is vannak gondjaim de az soha az életben nem gyúlnék cigarettához.Inkább kibeszélem.
EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY!
Na jó , lehet hogy meg kell nyugtatni magatokat.De mért pont cigarettával? Nekem is vannak gondjaim de az soha az életben nem gyúlnék cigarettához.Inkább kibeszélem.
EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett