Szánalmasak vagytok, sosem fogjátok megérteni h aki dohányzik az miért teszi.-.-"
Szerintem sokkal jobb ha dohányzó embereket látsz az utcán mint hogy vörös szemű beállt embereket akik neked mennek mert pénz kell nekik drogra.És ugyan így az alkoholistákkal is. Valaki megveri vaqy épp megöli a családját mert épp részeg, de ez senkit nem érdekel, csak az hogy ki dohányzik.. gondolkozzatok már el ezen, még mielőtt pofáztok!!
Füstölgő fiatalok
2011. szeptember 15. 09:10
|
|
NickiiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 133434 offline
|
2011. szeptember 22. 19:03
Életembe nem cigiztem és nem is akarom soha elkezdeni. Így is gyakori a rák minek tegyek rá még egy lapáttal?
2011. szeptember 22. 19:03
Elmondanám falusi iskolába járok és sajnos ott is trendi a cigi akkor bele se merek gondolni mi lehet pl Bp-n
2011. november 17. 21:00
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Én büszke vagyok rá, hogy nem cigizek
Mostanában teljesen depressziós voltam, (a szüleim mindketten cigiznek sajnos) az asztalon szokták hagyni a cigis dobozukat és én majdnem rágyújtottam, de mégse tettem meg, valamiért nem. És büszke vagyok rá, hogy nem tettem meg, pedig elég rossz állapotban voltam.
2012. január 06. 14:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én életemben eddig 1× sem gyújtottam rá, és nem is tervezem.Sok alkalmam volt rá, hogy szívjak cigit,de valahogy nem izgatott a büdös füst:S...és nem tudom, hogy mi a jó benne.Attól nem leszek nagylány,nem leszek menő, ha cigizek.Sajnos sokan csak ezért cigiznek,mert ezzel "menők" lesznek.Hát egyáltalán nem lesznek tőle menők,inkább szánalmasnak mondanám a dolgot.Akik nem cigiznek tiniként vagy felnőttként azokat tisztelem:)
2012. január 29. 09:44
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Nickiistar igen az is nagyon rossz, ha valaki drogos vagy alkoholista de ugyanolyan a cigi is csak te nem tudod elfogadni, mert biztos te is cigizel..ebbe inkább bele sem szólok csak ez a véleményem.Az én csládomba senki nem cigizik és nekem eszembe se jut, hogy egyszer megtegyem.-.-
2012. február 26. 19:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én utálom a cigit, alkoholt,drogot. Egyiketse próbáltam, de nem is akarom!!
2012. február 26. 20:02
Sajnos a családomban elég sokan cigiznek,és én ezért nem szeretnék soha de soha rászokni!
2012. május 18. 17:07
|
|
Vikcsii7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 167557 offline
|
Én nem cigizek és büszke vagyok rá!
Nekem nem is kell... sztem csak azok cigiznek akik nem tudják megoldani a maguk baját,meg így akarnak felvágni egyes embereknek... -.- sztem tök felesleges... amúgy se szeretem a cigizőket :S
2012. július 23. 18:01
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
én sosem cigizék.undorítónak tartom.már a passzív dohányzástól is rosszl vagyok.nem hogy bevegyem a számba azt a sz*rt...
2012. július 23. 18:05
Én nem értem, mi olyan menő, ha valaki már 10-11 évesen füstöl és alkoholt iszik. Ettől senki sem lesz felnőtt, maximum nevetséges. Én is megtehetném, hogy dohányzom - elmúltam 18 -, mégsem teszem. Nem is iszom alkoholt sem, mert mindkettő rohadt drága, és nem éri meg, hogy tönkre vágjam a tüdőm, a májam, a vesém.
Azt meg végképp nem értem, hogy abban mi a jó, ha valaki úgy berúg, hogy nem tudja, mit csinál. Nem vagyok az alkohol, sem a cigi ellen, csak mindenben tudni kell mértéket tartani. Én is elszívtam pár cigit életem során, és lecsúszott 1-1 pohár bor, vagy pezsgő, szigorúan 18. életévem betöltése után. De egyiket sem kívánom.
Azt meg végképp nem értem, hogy abban mi a jó, ha valaki úgy berúg, hogy nem tudja, mit csinál. Nem vagyok az alkohol, sem a cigi ellen, csak mindenben tudni kell mértéket tartani. Én is elszívtam pár cigit életem során, és lecsúszott 1-1 pohár bor, vagy pezsgő, szigorúan 18. életévem betöltése után. De egyiket sem kívánom.
2012. július 23. 18:07
Idézet (NickiiStar @ 2011.09.15. 09:10)
Szánalmasak vagytok,
Ennél szánalmasabbat ritkán hallottam még. A cigizés pótcselekvés, semmi más, ráadásul büdös, és drága.
2012. december 23. 20:42
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ha pótcselekvés, nyilván szükségük lenne valami másra, amit nem kapnak meg. tehát szinte nem is az ő hibájuk...
2013. március 18. 14:30
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Pénz- és egészségemésztő
Amilyen könnyű elszívni az első szálat, olyan nehéz leszokni róla!
Amilyen könnyű elszívni az első szálat, olyan nehéz leszokni róla!
2014. június 08. 16:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Mondj rá nemet! Nem könnyű, de ha erős vagy, nem vesznek rá!
2014. augusztus 04. 11:39
Manapság egyre több fiatalt látok dohányozni és mindig felvetődik bennem a kérdés, hogy vajon azért csinálják, mert már additívak, vagy azért, mert így akarnak beilleszkedni az egyre romló társadalomba? Rengeteg oka van a dohányzásnak, lehet depresszió, vagy stressz miatt, valakit meg csak rászoktatnak. Ha pedig valaki kilóg a sorból, mert tud nemet mondani, azt kiközösítik. Mindig is kerültem az ilyen társaságokat, akik a saját önpusztító tevékenységük miatt tartják nagyra magukat.
2014. augusztus 04. 21:53
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Drága, büdös, gusztustalan, káros hatásai vannak, ami később nagyon durván kiütnek. A "mentség" a stresszes életvitel, blabla, de annyi hasznos és egészséges tevékenység lenne, ami segít kikapcsolódni és ellazulni. Amúgy engem baromira nem érdekel, ki mit csinál a saját testével, hogyan rombolja azt és hány éves korban kezdi, amíg megadja a tisztes távolságot és nem fújja a képembe a füstöt. Azért nagyon tudok haragudni.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett