Füstölgő fiatalok
2011. szeptember 09. 15:17
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Egyébként a legtöbben azért cigiznek, mert menőnek tartják. Hát, nem olyan rossz látvány egy fiatalt cigivel a szájában látni, de a következmények már rosszak. Úgy hallottam, akik nagyon rendszeresen cigiznek, sárga lesz a foguk, ami Dislike. Mellesleg nem is beszélve, micsoda tüdőbetegséget lehet kapni...Ja és én még egszer sem próbáltam 13 évesen mégis minek. Viszont egy-két "MenönekHiszemMagamFiú" már próbálta, suliba nem lehet cigizni, de utcán már láttam szívni őket, de nem igazi cigit szívtak sztem.
2011. szeptember 09. 15:18
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
És igen, az a másik, hogy drága. Gondoljunk bele, mennyi pénzt lehetne megspórolni más, fontosabb dolgokra egy hónap alatt, ha nem vennének egyesek cigit-.- Ja és a dohányfüst büdös, ami megint Dislike. Szóval ennyit arról, hogy a cigi menő
2011. szeptember 09. 21:50
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
17 éves vagyok és még soha nem cigiztem, nem is próbáltam , és nem is fogom!!! Minek?? hogy aztán majd haldokoljak?? És míg a másik vígan éli az életét én addig szenvedjek egy ágyon?? Hát soha !!!! DE HIÁBA MERT MÁS ATTÓL CIGIZIK EGY KÖZHELYEN ÉS HA TE OTT ÁLLSZ ÉS BESZÍVOD A FÜSTÖT AKKOR NEKED JOBBAN ÁRT MINT AKI SZÍVJA !!!! sajnos ilyen világot élünk
2011. szeptember 10. 09:02
Szerintem a cigi egyátalán nem menő dolog. Nem tudom hogy az embereket mi vezeti rá arra hogy kipróbálják. Én 18 éves leszek nemsokára de még sose cigiztem és nem is akartam. Ha bárki lenne aki rá akarna venni akkor is tuti hogy nemet mondanék. Az nem barát aki ilyet kér. Ha meg csak egy ismerős kéri akkor meg minek is kéne rá hallgatnom? Alkoholt se fogyasztottam még soha és utálom hogy a mai fiatalok másról sem tudnak beszélni csak arról hogy melyik buliban ki mennyire volt részeg és milyen hülyeséget csinált. Ez szánalmas szerintem. Nekem - és remélem mások és vannak még így vele - nem kell se cigi se alkohol se drog ahhoz hogy jól érezzem magam. Bele se gondolnak (azok az emberek akik bármelyiket csinálják) hogy mennyire káros lehet nekik. De lehet hogy majd ha haldokolni fog vagy tudja hogy a rák (vagy bármi emiatt kialakuló betegség) miatt már csak napjai vannak hátra akkor rájön hogy talán mégse kellett volna!!
2011. szeptember 10. 09:21
!!!!!!! ez a cikk. teccik. UTÁLOM A CIGIT. bár soha az életbe nem találta volna fel senki...................................
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. szeptember 10. 11:24
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
aki hülye,haljon meg.
2011. szeptember 10. 11:28
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Én mondjuk azért nem gyújtok rá, mert mások szerinte menő, meg, hogy mások is csinálják, nekem ez személy szerinte nem tetszik. Én érzem a cigi szagot és rögtön arrébb megyek, mert elkezd hasogatni a fejem a cigi szagtól. Néhány osztálytársam cigizik van aki már négy éve is pedig még csak 14
ophely88
2011. szeptember 10. 12:53
Én 19 vagyok és még sosem cigiztem, de nem is fogok. Én már csak a szagától is rosszul vagyok. Ráadásul szerintem se menő a cigi...
2011. szeptember 10. 13:36
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát én nem cigizek, és nem is tervezem... de nem azt mondom h nem próbálom ki.. de biztos vagyok benne h nem fogok cigizni...
2011. szeptember 10. 15:59
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
egyszer kipróbáltam, és nekem köszönöm, elég volt! lehet, hogy rosszul csináltam valamit, de olyan szinten borzalmas volt, majdnem megfulladtam.
aki meg azt mondja, hogy nem fog cigizni, az biztos, hogy fog, legfeljebb kipróbálja. a rutin meg az évek. -.-"
aki meg azt mondja, hogy nem fog cigizni, az biztos, hogy fog, legfeljebb kipróbálja. a rutin meg az évek. -.-"
2011. szeptember 10. 16:42
Nagyon jó cikk. Minden elismerésem a szerkesztőjének. Az biztos, hogy én is kisregényt tudnék írni erről a témáról. Sajnos a szülők sem mindig túl szigorúak az ilyen helyzetekben. Egyik iskolatársam is cigizik, a tanára megmondta az anyukájának, az meg azt mondta rá, hogy tudja, de nem tiltja meg neki, mert annyi idősen ő is cigizett. Szép kis világban élünk, mondhatom. -.-"
2011. szeptember 10. 17:37
|
|
AdreeGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156212 offline
|
Én tegnap jöttem haza a suliól kiülök az erkélyre és 4-5 ( kb. 14 éves) fiu a házunk mellett cigizett utána pedig befújták magukat , hogy ne érezzék rajtuk a cigi szagot
2011. szeptember 10. 17:46
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Én rosszul vagyok a cigi füstjétől is szóval egyáltalán nem tervezem hogy valamikor kipróbáljam, de még ha kényszeritenének sem!Nagyon elitélem és remélem ti is akik elolvastátok a kommentemet.
2011. szeptember 10. 18:56
Az én osztálytársaim - nem akarok túlozni - 10°%-a dohányzik,plusz az évfolyamon néhányan nem kímélik a tüdejüket.És ha ez nem lenne elég az egyik sulis táborból legalább 15 embert hazaküldtek,mert úgy kellett visszarángatni a táborba.Szóval erről ennyit.
2011. szeptember 10. 19:59
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Undorodom a szagától is. Soha még csak kipróbálni sem akarom! Semmiért.
2011. szeptember 10. 20:03
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Megyek ma az utcán, és mit látok, na mit, jön velem szembe egy csapat, mely 11-13 évesekből állt. És az összes kezébe ott volt a cigi és a pia is, hát normálisak ezek?? !! Kötve hiszem, szánalmas, és tényleg azthiszik, hogy ettől menők..
lizz
2011. szeptember 10. 22:05
|
|
flora005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 149900 offline
|
Én dohányzom, de nem azért mert "menő", igazából nem tudom az okát, csak megnyugtat! Eleget tudok a következményekről és betegségekről! Szerintem felesleges a sok okítás, és fejtágítás mindenki hagyni kéne élni úgy ahogy akarja és teszi!
2011. szeptember 10. 23:25
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Borzasztóan illúzióromboló tud lenni számomra, ha meglátok valakit cigizni (főleg akkor, ha fiatal az illető). Jól tudom, hogy nem ez alapján kell egy embert megítélni, sőt, de akkor is elrontja az összképet a szememben. Nevetséges, hogy reggel suliba menet a villamosról bambulászva minden második ember kezében ott van az a rohadt bagó, és egyszerűen nem látom értelmét. Jó, van aki azt mondja, megnyugtatja... azt sem értem igazán, de oké. Na de aki divatból csinálja? Még MINDIG képtelenek néhányan felfogni, hogy a bagózás BAROMIRA NEM MENŐ? És tudom, hogy nem csak én gondolom így. Arról nem is beszélve, hogy mennyire káros, és tényleg, hiába mondja el az ember milliószor, semmit nem ér. A mamámat hatszor műtötték érszűkület miatt (ami a bagó miatt alakult ki, természetesen), és még mindig képtelen letenni azt a rohadt cigit. Most fogják hetedjére is megműteni - már az is szóba jött, hogy levágják a lábujját, mert nem megy bele vér. Igen, lehet, hogy nem mindenkinél lesz súlyos a következmény - de tényleg kockáztatnátok inkább?
BeautifulTears
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett